-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Kάνε ένα ανάλογο τεστ ντράιβ και στα Legacy και Passat δίλιτρο,και έπειτα κάνεις την όποια επιλογή σου....Κατ'εμέ το Legacy είναι το καλύτερο,και το Superb μακράν το συμφερότερο...
To Legacy, Subaru όν, δε μπορεί να είναι παρά ένα πολύ καλό αυτοκίνητο.Αν παραβλέψω το γεγονός ότι ξεπερνά το προϋπολογισμό μου όσον αφορά τη τιμή, με προβληματίζει το γεγονός της συντήρησής του (κόστος και επάρκεια δικτύου τόσο σε εύρος όσο και σε ποιότητα).
Ισως ο πιο πάνω προβληματισμός μου είναι και ένας λόγος που δεν έχει κυκλοφορήσει αρκετά... -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Πολύ κρίμα να μην έχει μία 6η αυτό το αυτοκίνητο (προφανώς δεν το επέτρεψε η κακιά μητριά VAG).
Είχε το προηγούμενο Passat 1.8T 6η;
Μπορεί να είχε η κινέζικη έκδοση...
Όπου γάμος και χαρά...
Από την τύφλα σου (τι διάολο, μαζί με την αγορά Skoda, υπάρχει απώλεια όρασης, δεν εξηγείται!), δεν καταλαβαίνεις πως το σχόλιο αφορά ΠΡΩΤΑ το προηγούμενο Passat ;
Αλλά ακόμη κι αν αφορά το Superb, είναι ή δεν είναι σωστό πως το Superb βασίζεται ουσιαστικά στην επιμηκυμένη κινέζικη έκδοση του προηγούμενου Passat;
Εγώ έβαλα το γάμο και την χαρά κι εσύ το αν κατάλαβα καλά... -
Ο χρήστης DEVILS'LAWYER έγραψε:
Kάνε ένα ανάλογο τεστ ντράιβ και στα Legacy και Passat δίλιτρο,και έπειτα κάνεις την όποια επιλογή σου....
Κατ'εμέ το Legacy είναι το καλύτερο,και το Superb μακράν το συμφερότερο...
To Legacy, Subaru όν, δε μπορεί να είναι παρά ένα πολύ καλό αυτοκίνητο.Αν παραβλέψω το γεγονός ότι ξεπερνά το προϋπολογισμό μου όσον αφορά τη τιμή, με προβληματίζει το γεγονός της συντήρησής του (κόστος και επάρκεια δικτύου τόσο σε εύρος όσο και σε ποιότητα).
Ισως ο πιο πάνω προβληματισμός μου είναι και ένας λόγος που δεν έχει κυκλοφορήσει αρκετά...Η συντήρηση ενός Σουμπαρού στο επίσημο δίκτυο ειναι όντως ακριβή.
Παρ' όλα αυτά δεν σε εμποδίζει κανείς για τα βασικά (λάδια, μπουζί κ.λ.π.) να πηγαίνεις σε κάποιο εξειδικευμένο συνεργείο της επιλογής σου...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πολύ κρίμα να μην έχει μία 6η αυτό το αυτοκίνητο (προφανώς δεν το επέτρεψε η κακιά μητριά VAG).
Όπου γάμος και χαρά...
Από την τύφλα σου (τι διάολο, μαζί με την αγορά Skoda, υπάρχει απώλεια όρασης, δεν εξηγείται!), δεν καταλαβαίνεις πως το σχόλιο αφορά ΠΡΩΤΑ το προηγούμενο Passat ;
Αλλά ακόμη κι αν αφορά το Superb, είναι ή δεν είναι σωστό πως το Superb βασίζεται ουσιαστικά στην επιμηκυμένη κινέζικη έκδοση του προηγούμενου Passat;
Εγώ έβαλα το γάμο και την χαρά κι εσύ το αν κατάλαβα καλά...Eγώ σχολίασα τη συνεισφορά σου στο ερώτημα-θρεντ του ανθρώπου, η οποία συνίστατο (ως πρώτη και μόνη ως τότε δημοσίευση) στο παραπάνω ποστ σου και αποτυπώνει την αντίληψη με την οποία προβαίνεις σε δημοσιεύσεις.
Είναι όντως να κάθεται να ξεσυνερίζεται κανείς αντιλήψεις όπως αυτή που (εμφανίζεσαι να) υιοθετείς, αλλά είναι και από τις μικρές απολαύσεις της ζωής, στην οποία ενίοτε δεν αντιστέκομαι.
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Όπου γάμος και χαρά...
Εγώ έβαλα το γάμο και την χαρά κι εσύ το αν κατάλαβα καλά...Eγώ σχολίασα τη συνεισφορά σου στο ερώτημα-θρεντ του ανθρώπου, η οποία συνίστατο (ως πρώτη και μόνη ως τότε δημοσίευση) στο παραπάνω ποστ σου και αποτυπώνει την αντίληψη με την οποία προβαίνεις σε δημοσιεύσεις.
Είναι όντως να κάθεται να ξεσυνερίζεται κανείς αντιλήψεις όπως αυτή που (εμφανίζεσαι να) υιοθετείς, αλλά είναι και από τις μικρές απολαύσεις της ζωής, στην οποία ενίοτε δεν αντιστέκομαι.
Καλέ μου άνθρωπε, εδώ είναι ένα φορουμ αυτοκίνησης, σωστά; Υπάρχει κάποιος κανόνας ν' απαντάμε με συγκεκριμένο τρόπο; Μήπως είμαι ο μόνος που δεν απάντησε ΑΚΡΙΒΩΣ σ' αυτό που ρώτησε κάποιος;
Μήπως εσύ και οι 4400 άλλοι, δεν έχουν γράψει off topic;
Μήπως τελικά το φταίει ή το Skoda;
Δεν έχω δει από άλλους τέτοιο κόμπλεξ - 'μην μας πειράξουν-θάψουν-μαγαρίσουν-τ' αυτοκίνητό ΜΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ' - εδώ μέσα!
Το έχω ξαναπεί και σε κάτι άλλους που θεωρούν τους εαυτούς τους πολύ εξυπνότερους από τους υπόλοιπους μόνο και μόνο επειδή έχουν Skoda, πως τα έρμα είναι λαμαρίνες, ό,τι σήμα και να έχουν μπροστά... Από κει και μετά, τα Skoda θα είναι Skoda, τα Audi θα είναι Audi και οι θα οδηγούν εν τέλει όλων των ειδών τα αυτοκίνητα, είτε αντιστέκονται (στην premium επέλαση...) είτε όχι... -
Γλυκέ μου, τη μύγα την έχεις, ως γνωστόν τοις πάσι εδώ μέσα, εσύ.
Το πόση και ποια σημασία προσδίδω εγώ στα σίδερα, είναι επίσης γνωστό εδώ μέσα, όχι βεβαίως σ' εσένα.
Κακώς σε ξεσυνερίστηκα , και δη έναντι των λοιπών χρηστών, αλλά είπαμε, είναι και λίγο καύλα, καμιά φορά...
Τέλος από 'μένα._ -
δυστυχως θα συμφωνεισω οτι πρεπει να κλειδωθει το τοπικ δυστυχως και ο καημενος ο ανθρωπος να επικοινωνει με p.m. εαν θελει γνωμες.
καθεστε και τσακωνεστε για το τιποτα και ο ανθρωπος νομιζει οτι θα βρει βοηθεια! -
Σήμερα οδήγησα το Mondeo και εντυπώσεις μου είναι οι εξής:
Το αυτοκίνητο καταρχήν έχει ένα πολύ ωραίο τρόπο να κρύβει τον όγκο του.Οι χώροι του εντυπωσιάζουν και είναι υπεραρκετοί (οδήγησα το 5θυρο το οποίο είναι και ιδιαίτερα πρακτικό) αν και σε μικρότερο βαθμό από το Superb.H ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή όπως και η εργονομία του αυτοκινήτου, θα έλεγα όμως ότι το Superb είναι έστω και ελάχιστα καλύτερο στο τομέα αυτό, και πολύ καλύτερο σε θέματα εξοπλισμού.
Εκεί που το Mondeo κερδίζει εμφανώς είναι στο επίπεδο της οδικής συμπεριφοράς.Ειδικά το τιμόνι του είναι από άλλο πλανήτη.Και όσον αφορά την αίσθηση και όσον αφορά τις πληροφορίες που σου δίνει.Είχα γράψει ότι το superb έχει ένα πολύ καλό τιμόνι.To Mondeo είναι τουλάχιστον μια κλάση ανώτερο στο τομέα αυτό.Το ίδιο ισχύει και για την οδική συμπεριφορά.Πλαίσιο γρανήτης που 'φωνάζει' για κάτι δυνατώτερο στο χώρο του κινητήρα και προκαλεί να το στρίψεις.Δεν είναι το ίδιο άνετο με το Superb χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι κουραστικό βέβαια.Επίσης θα ήθελα από το Μοndeo λίγο καλύτερη ηχομόνωση.Επίσης το Mondeo υπολείπεται σημαντικά στον τομέα των επιδόσεων και ιδιαίτερα στις επιταχύνσεις.Αν το Mondeo ότι σου προσφέρει στο προσφέρει καλά, το Superb ότι σου προσφέρει στο προσφέρει γρήγορα και με πιο λίγη φασαρία.Στα φρένα το Superb είναι καλύτερο αλλά το Μοndeo έχει καλύτερη αίσθηση στο πεντάλ.
Η αίσθηση που μου άφησε το Μondeo είναι ότι πρόκειται για ένα αυτοκίνητο με κορυφαίο πλαίσιο, τιμόνι και γενικά άριστη οδική συμπεριφορά, αποδεκτή απόδοση κινητήρα όπως και επίπεδο εξοπλισμού και ποιότητας.Αν επιτρέπετε, μια παράθεση των θετικών και αρνητικών των δυο μέχρι στιγμής αυτοκινήτων που δοκίμασα.Είναι απαραίτητο να σημειώσω εδώ ότι τα συν και πλην κάθε αυτοκινήτου δεν είναι απόλυτα και αφορούν την μεταξύ τους σύγκριση με τα δικά μου κριτήρια και δυνατότητες.
Skoda Superb
+
Άνεση-ηχομόνωση-ποιότητα κύλισης-χώροι επιβατών
Εξοπλισμός-ποιότητα υλικών και κατασκευής
Απόδοση κινητήρα-επιδόσειςΟδική συμπεριφορά-αίσθηση πεντάλ φρένων
Οικονομία
χώροι αποσκευώνFord Mondeo
+
Οδική συμπεριφορά- για χάρη της ξεχνάς και συγχωρείς πολλά πράγματα
Πρακτικότητα λόγω 5ης πόρτας
ΤιμήΕπιδόσεις
Επίπεδο ηχομόνωσης-άνεσης
Εξοπλισμός -
Αγαπητέ συνάδελφε,
το Mondeo το έχουμε στην οικογένεια (ο πατέρας μου) και θα το αγόραζα και εγώ τώρα που η τιμή του είναι ΧΑΜΗΛΟΤΑΤΗ αν δεν το είχαμε ήδη..
Είναι όντως ένα άψογο σε οδική συμπεριφορά αυτοκίνητο που δεν έχει παρουσιάσει (50000km) κανένα πρόβλημα (μια φορά μόνο χάλασε η ηλεκτρική ρύθμιση του καθίσματος οδηγού - αλλά μάλλον την είχε ξεσκίσει ο χοντρός αδελφός μου! )
Στα θετικά του Mondeo πέραν της τιμής να προσθέσεις και τα 5 χρόνια εγγύση της Ford .. ειδικά για τη μεγάλη χρήση που το προορίζεις θα είναι καλά..Το Σκόντα φαίνεται ενδιαφέρον (δεν το έχω οδηγήσει) αλλά κάτι δεν μου κολλάει...
Εύχομαι να διαλέξεις αυτό που πραγματικά θα καλύψει τις ανάγκες σου και θα σε εξυπηρετήσει... -
Ο χρήστης DEVILS'LAWYER έγραψε:
Σήμερα οδήγησα το Mondeo και εντυπώσεις μου είναι οι εξής:Το αυτοκίνητο καταρχήν έχει ένα πολύ ωραίο τρόπο να κρύβει τον όγκο του.Οι χώροι του εντυπωσιάζουν και είναι υπεραρκετοί (οδήγησα το 5θυρο το οποίο είναι και ιδιαίτερα πρακτικό) αν και σε μικρότερο βαθμό από το Superb.H ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή όπως και η εργονομία του αυτοκινήτου, θα έλεγα όμως ότι το Superb είναι έστω και ελάχιστα καλύτερο στο τομέα αυτό, και πολύ καλύτερο σε θέματα εξοπλισμού.
Εκεί που το Mondeo κερδίζει εμφανώς είναι στο επίπεδο της οδικής συμπεριφοράς.Ειδικά το τιμόνι του είναι από άλλο πλανήτη.Και όσον αφορά την αίσθηση και όσον αφορά τις πληροφορίες που σου δίνει.Είχα γράψει ότι το superb έχει ένα πολύ καλό τιμόνι.To Mondeo είναι τουλάχιστον μια κλάση ανώτερο στο τομέα αυτό.Το ίδιο ισχύει και για την οδική συμπεριφορά.Πλαίσιο γρανήτης που 'φωνάζει' για κάτι δυνατώτερο στο χώρο του κινητήρα και προκαλεί να το στρίψεις.Δεν είναι το ίδιο άνετο με το Superb χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι κουραστικό βέβαια.Επίσης θα ήθελα από το Μοndeo λίγο καλύτερη ηχομόνωση.Επίσης το Mondeo υπολείπεται σημαντικά στον τομέα των επιδόσεων και ιδιαίτερα στις επιταχύνσεις.Αν το Mondeo ότι σου προσφέρει στο προσφέρει καλά, το Superb ότι σου προσφέρει στο προσφέρει γρήγορα και με πιο λίγη φασαρία.Στα φρένα το Superb είναι καλύτερο αλλά το Μοndeo έχει καλύτερη αίσθηση στο πεντάλ.
Η αίσθηση που μου άφησε το Μondeo είναι ότι πρόκειται για ένα αυτοκίνητο με κορυφαίο πλαίσιο, τιμόνι και γενικά άριστη οδική συμπεριφορά, αποδεκτή απόδοση κινητήρα όπως και επίπεδο εξοπλισμού και ποιότητας.Αν επιτρέπετε, μια παράθεση των θετικών και αρνητικών των δυο μέχρι στιγμής αυτοκινήτων που δοκίμασα.Είναι απαραίτητο να σημειώσω εδώ ότι τα συν και πλην κάθε αυτοκινήτου δεν είναι απόλυτα και αφορούν την μεταξύ τους σύγκριση με τα δικά μου κριτήρια και δυνατότητες.
Skoda Superb
+
Άνεση-ηχομόνωση-ποιότητα κύλισης-χώροι επιβατών
Εξοπλισμός-ποιότητα υλικών και κατασκευής
Απόδοση κινητήρα-επιδόσειςΟδική συμπεριφορά-αίσθηση πεντάλ φρένων
Οικονομία
χώροι αποσκευώνFord Mondeo
+
Οδική συμπεριφορά- για χάρη της ξεχνάς και συγχωρείς πολλά πράγματα
Πρακτικότητα λόγω 5ης πόρτας
ΤιμήΕπιδόσεις
Επίπεδο ηχομόνωσης-άνεσης
ΕξοπλισμόςΝομίζω ότι πολύ σωστά έχεις εστιάσει σε αυτά τα δύο μοντέλα. Αλλά η επιλογή φαίνεται πολύ δύσκολη τελικά...
Είχα βρεθεί σε ψιλοπαρόμοιο δίλημμα πριν τέσσερα χρόνια και τελικά πήρα ..... Laguna! -
Ως προς το θέμα του εξοπλισμού οι εκδόσεις Titanium και Ghia είναι υπερπλήρεις καθ' ότι παρά τα χρόνια που έχει στην αγορά το Mondeo, η Ford έχει ενσωματώσει όλα τα καινούργια καλούδια που έχουν βγει στην αγορά.
Ως προς το θέμα του ''πατήματος'' του αυτοκινήτου και του τιμονιού είναι κάτι που το καταλαβαίνει οποιοσδήποτε κάθεται στη θέση του οδηγού του Mondeo.Ακόμη και η γυναίκα μου.
Το αυτοκίνητο αυτό άλλαξε την πορεία των mainstream μεσαίων αυτοκινήτων και είμαι σίγουρος ότι μπορεί το καινούργιο να είναι καλύτερο σε όλα αλλά σημείο αναφοράς δεν θα μπορέσει να ξαναείναι.Έτσι έγινε και με το πρώτο Focus, με το πρώτο Rav, το πρώτο yaris και με τόσα άλλα αυτοκίνητα που όταν πρωτοεμφανίστηκαν δημιούργησαν νέα δεδομένα στις κατηγορίες τους.Οι διάδοχοί τους παρ' ότι είναι καλύτεροι σε επιμέρους τομείς ή και συνολικά απ' τους προκατόχους τους δεν μπορούν να αποτελούν πλέον σημεία αναφοράς καθώς οι ανταγωνιστές τους, τους ακολούθησαν,τους αντέγραψαν ή και τους ξεπέρασαν. -
Πολύ ωραίες αναφορές έχεις δώσει ως τώρα....αυτό σημαίνει ότι έχεις καλή αίσθηση στα αυτοκίνητα!
Επομένως,εγώ θα επιμείνω να δοκιμάσεις και τα Passat 2.0 fsi,Legacy (αν και έχεις δίκιο στις παρατηρήσεις σου... ),να πάρεις και ενδεικτικά κόστη σέρβις,και κατόπιν να αποφασίσεις...
Θα έχεις δοκιμάσει τα καλύτερα 'πακέτα' στα χρήματα που διαθέτεις (+Μazda 6 2.0,Οctavia5 RS)... -
Δοκίμασε και το Laguna 2.0T να μας πείς.
-
το μοντεο ειναι καλο αλλα αργο κατα τη γνωμη στα 1.8...στα 2 λιτρα θα ναι σαφως καλυτερο οπως και το st
-
'Δικηγορε' ( ) για τη δουλεια που το θελεις το αυτοκινητο θα πρεπει να εχει τα εξης χαρακτηριστικα: δυνατος κινητηρας (ειναι κουραστικα τα πολλα χιλιομετρα με κινητηρα που δεν τραβαει), αξιοπιστο, ησυχο και ανετο.
Απο αυτα που εχεις και σε τιμη ευκαιριας ειναι το Superb. Με χαλασε το οτι δεν εχει 6η. δεν το ηξερα. ειναι μεγαλο αρνητικο ειδικα στα ταξιδια.
Επισης νομιζω κατω απο 30 χιλιαρικα ειναι και το Octavia RS που ειναι ακομα καλυτερο. Αυτο πρεπει να εχει και 6η. Θα το προτιμουσα σιγουρα.
Μονο πιθανο αρνητικο τα προβληματα αξιοπιστιας του VAG.Passat μην παρεις, εχουν αρκετα προβληματα αξιοπιστιας. Audi και ΒΜW αποκλειονται λογω αναιμικου κινητηρα. Renault πολυς κοσμος παραπονιεται για προβληματα αξιοπιστιας. Mondeo καλο αλλα εχει 'προφιλ' περισσοτερο για στροφες και λιγοτερο για ευθειες. δεν ειναι τοσο χιλιομετροφαγος δηλαδη. Το Οpel δεν το ξερω αλλα γενικα δεν μου γεμιζει το ματι αυτη η εταιρεια. Απο ιαπωνες δεν ξερω επισης αλλα κι αυτοι οπως το Mondeo δεν εχουν αμιγως το στυλ του χιλιομετροφαγου αν και ειναι σκυλια.
-
Ο χρήστης Wuerttenberg έγραψε:
'Δικηγορε' ( ) για τη δουλεια που το θελεις το αυτοκινητο θα πρεπει να εχει τα εξης χαρακτηριστικα: δυνατος κινητηρας (ειναι κουραστικα τα πολλα χιλιομετρα με κινητηρα που δεν τραβαει), αξιοπιστο, ησυχο και ανετο.Απο αυτα που εχεις και σε τιμη ευκαιριας ειναι το Superb. Με χαλασε το οτι δεν εχει 6η. δεν το ηξερα. ειναι μεγαλο αρνητικο ειδικα στα ταξιδια.
Επισης νομιζω κατω απο 30 χιλιαρικα ειναι και το Octavia RS που ειναι ακομα καλυτερο. Αυτο πρεπει να εχει και 6η. Θα το προτιμουσα σιγουρα.
Μονο πιθανο αρνητικο τα προβληματα αξιοπιστιας του VAG.Passat μην παρεις, εχουν αρκετα προβληματα αξιοπιστιας. Audi και ΒΜW αποκλειονται λογω αναιμικου κινητηρα. Renault πολυς κοσμος παραπονιεται για προβληματα αξιοπιστιας. Mondeo καλο αλλα εχει 'προφιλ' περισσοτερο για στροφες και λιγοτερο για ευθειες. δεν ειναι τοσο χιλιομετροφαγος δηλαδη. Το Οpel δεν το ξερω αλλα γενικα δεν μου γεμιζει το ματι αυτη η εταιρεια. Απο ιαπωνες δεν ξερω επισης αλλα κι αυτοι οπως το Mondeo δεν εχουν αμιγως το στυλ του χιλιομετροφαγου αν και ειναι σκυλια.
Αρχικα να σημειώσω ότι και 7 σχέσεις να είχε , αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό η κακό . Η κλιμάκωση είναι αυτή που παίζει ρόλο και το πως συνεργάζεται με το μοτερ . Υπάρχουν αυτ/τα που η 5η τους είναι ποιο μακρυά απο άλλα με 6ταχυτητες.
Αυτό το βλέπει κανείς στην οδήγηση και ο ποιό απλός τρόπος (αν δεν έχεις στα χέρια σου τα τεχνικά χαρακτηριστικά) είναι να δείς πόσα χιλιόμετρα βγάζει η κάθε ταχύτητα ....αν για παράδειγμα η 5η βγάζει 40χιλιόμετρα ανα 1000 στροφές τότε όχι απλά ειναι μακρυά αλλά η σχέση της αγγίζει το 0,60.Τώρα όσο αναφορά το Mondeo θα πώ ότι εξακολουθεί να είναι σημείο αναφοράς σε ορισμένες κατηγορίες και δρόμος χωρίς στροφές δεν υπάρχει. Ειναι χιλιομετροφάγος με το μόνο μειονέκτημα στον 1,8 τον λίγο παραπάνω θόρυβο απο τον κινητήρα (ευχάριστο , κατ' εμέ). Υπάρχει όμως το 2.0 σε απίστευτα καλή τιμή με πλήρη στην κυριολεξία εξοπλισμό.
Τώρα το Superb είναι καλό και το Passat δεν είναι ????
Αυτό τώρα πως σου ήρθε ?
Ειδικά το αυτό Skoda είναι είναι μία γενιά πίσω όπως και το RS αν δεν κάνω λάθος.
Το πλέον φρέσκο μοντέλο είναι το Οκτάβια 5 .Μην κρίνετε εταιρείες απο το πώς φαντάζεσται ότι είναι τα αυτ/τα της αν δεν τα έχετε οδηγήσει πριν . Και πάνω απο όλα μην προτείνεται απο Φαντασία η υπολογισμούς με το μάτι . π.χ. τα Vectra και Avensis ,αν δεν έχει κανείς οδηγικές απαιτήσεις, είναι χιλιομετροφάγοι και τίμια αυτ/τα.
-
Αυτο με τις 5 ταχυτητες εχεις δικιο τελικα. για παραδειγμα αναφερω τα τερατα της AMG Mercedes με το 5ταχυτο αυτοματο κιβωτιο.
Για το Passat, επειδη φιλε ειχα Golf V και το πουλησα κακην-κακως.. συνεχιζω να πιστευω οτι εχω δικιο. Η VW δεν ειναι αξια εμπιστοσυνης πλεον.
Τωρα θα μου πεις και τα Skoda VAG ειναι. Σωστο. Who knows και για αυτα.. Βεβαια μεσα στον VAG ποικιλλει η αξιοπιστια, η Audi κρατιεται ακομα ψηλα στους πινακες αξιοπιστιας. H Skoda βεβαια και η Seat ειναι οι 'ριγμενες' του ομιλου. Εχω ακουσει καλα λογια για τα Skoda ομως γενικα.Επισης κατι που δεν ειπα προηγουμενως. Ο φιλος που ανοιξε το θεμα μπορει να σκεφτει να κατεβει μια κατηγορια, να παει δλδ σε premium μικρομεσαιο με 30 χιλιαρικα ή και λιγο πιο πανω. BMW 120, Αudi Α3 2.0 FSI ειναι εξαιρετικες λυσεις. Ειδικα για την 120, βαζω το χερι μου στη φωτια
-
Ο χρήστης Wuerttenberg έγραψε:
Επισης κατι που δεν ειπα προηγουμενως. Ο φιλος που ανοιξε το θεμα μπορει να σκεφτει να κατεβει μια κατηγορια, να παει δλδ σε premium μικρομεσαιο με 30 χιλιαρικα ή και λιγο πιο πανω. BMW 120, Αudi Α3 2.0 FSI ειναι εξαιρετικες λυσεις. Ειδικα για την 120, βαζω το χερι μου στη φωτιαο τιτλος λεει μεγαλο οικογενειακο.Αρα προφανως χρειαζεται τους χωρους
-
DEVILS'LAWYER σε περίπτωση που ενδιαφερθείς για το Legacy μην κάνεις τον κόπο να κοιτάξεις την ιστοσελίδα της Subaru.
Εννοώ την ελληνική ιστοσελίδα. Λέει ανακρίβειες. -
Το Legacy είναι ένας εξαιρετικός χιλιομετροφάγος, μιάς και είναι άνετο, οικονομικό σε κάυσιμο, πραγματικά τετρακίνητο και όχι με χαλντεξάκια, όσο αξιόπιστο ένα σουμπαρού μπορεί να είναι και έχει και 165 άλογα για όποτε τα χρειαστείς ενώ στροφάρει μέχρι τις 7500...
τώρα μπεμποαουντοειδή είναι εξαιρετικά αυτοκίνητα αλλά όχι με αυτά τα μοτέρ...
Μεγάλο οικογενειακό αυτοκίνητο