-
Κανονικά θα πρεπε να το γράψω στα ΖΩΑ, αλλά νομίζω ότι εδώ έχουμε μια πολύ ειδική κατηγορία του ζωικού βασιλείου.
Πόσες φορές σας έχει τύχει να ψάχνετε για parking, να βρίσκετε θέση η οποία συνοδεύεται από 'σωματοφύλακα'; Είθισται στη θέση του σωματοφύλακα σύζυγοι-θύματα που ο άχρηστος άντρας τους που δεν μπορεί να παρκάρει τις χρησιμοποιεί για ζωντανά παρκόμετρα.
Σήμερα στην Κυψέλη βρίσκω θέση και ένα τυπά να κάθεται εκεί. Του κάνω νόημα και μου λέει περιμένω το φίλο μου.
Που είναι ο φίλος σου;
Τώρα έρχεται...
Ναι χαίρω πολύ αλλά δεν μπορείς να πιάνεις τη θέση.
Λυπάμαι.
Αφού το πιάνουμε στο πιο φωναχτό και αφού αρχίζει αυτός κάτι ούγκα μπούγκα και πάει να βγάλει το κινητό του (να πάρει τη μαμά του; ) τα παίρνω στο κρανίο επειδή πήγε να πουλήσει και μαγκιά ο τύπος και πάω να παρκάρω πάνω του.
Ήθελα να δω πόσο βλήμα ήταν που να έτρωγε τον προφυλακτήρα στο πόδι υπερ μαγκιάς. Δυστυχώς (ή ευτυχώς) ο πίσω είχε ήδη προχωρήσει και κόρναρε (με το δίκιο του) γιατί είχαν κολήσει 3 αμάξια πίσω μας, οπότε έφυγα.
Τελικά βρήκα να παρκάρω 1 στενό πιο κάτω. Ήθελα να περάσω από εκεί να του δείξω ότι βρήκα θέση και πόσο μαλάκας είναι που κάθεται εκεί σαν το καραγκιόζη για τον άχρηστο το φίλο του αλλά δεν σκόπευα να φάω απουσία για πάρτη του.
Το ερώτημα είναι το εξής; Τι κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις; Του πατάμε ένα βρίσιμο και φεύγουμε;
2 παιδιά που είχα μαζί πρότειναν να πάμε στο διάλειμα να του χτυπήσουμε το αμάξι ή να ξεφουσκώσουμε κανα λάστιχο αλλά το θεώρησα απαράδεκτη φλωριά (στην τελική ότι είναι να κάνεις σε κάποιον το κάνεις μπροστά του) και τους έκραξα. -
Κανονικά θα πρεπε να το γράψω στα ΖΩΑ, αλλά νομίζω ότι εδώ έχουμε μια πολύ ειδική κατηγορία του ζωικού βασιλείου.
Πόσες φορές σας έχει τύχει να ψάχνετε για parking, να βρίσκετε θέση η οποία συνοδεύεται από 'σωματοφύλακα'; Είθισται στη θέση του σωματοφύλακα σύζυγοι-θύματα που ο άχρηστος άντρας τους που δεν μπορεί να παρκάρει τις χρησιμοποιεί για ζωντανά παρκόμετρα.
Σήμερα στην Κυψέλη βρίσκω θέση και ένα τυπά να κάθεται εκεί. Του κάνω νόημα και μου λέει περιμένω το φίλο μου.
Που είναι ο φίλος σου;
Τώρα έρχεται...
Λυπάμαι.
Αφού το πιάνουμε στο πιο φωναχτό και αφού αρχίζει αυτός κάτι ούγκα μπούγκα και πάει να βγάλει το κινητό του (να πάρει τη μαμά του; ) τα παίρνω στο κρανίο επειδή πήγε να πουλήσει και μαγκιά ο τύπος και πάω να παρκάρω πάνω του.
Ήθελα να δω πόσο βλήμα ήταν που να έτρωγε τον προφυλακτήρα στο πόδι υπερ μαγκιάς. Δυστυχώς (ή ευτυχώς) ο πίσω είχε ήδη προχωρήσει και κόρναρε (με το δίκιο του) γιατί είχαν κολήσει 3 αμάξια πίσω μας, οπότε έφυγα.
Τελικά βρήκα να παρκάρω 1 στενό πιο κάτω. Ήθελα να περάσω από εκεί να του δείξω ότι βρήκα θέση και πόσο μαλάκας είναι που κάθεται εκεί σαν το καραγκιόζη για τον άχρηστο το φίλο του αλλά δεν σκόπευα να φάω απουσία για πάρτη του.
Το ερώτημα είναι το εξής; Τι κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις; Του πατάμε ένα βρίσιμο και φεύγουμε;
2 παιδιά που είχα μαζί πρότειναν να πάμε στο διάλειμα να του χτυπήσουμε το αμάξι ή να ξεφουσκώσουμε κανα λάστιχο αλλά το θεώρησα απαράδεκτη φλωριά (στην τελική ότι είναι να κάνεις σε κάποιον το κάνεις μπροστά του) και τους έκραξα. -
Που είναι ο φίλος σου;
Τώρα έρχεται...
Λυπάμαι.
Καταρχήν εννοείται ότι δν κάνεις μόνιμη ζημιά στο αμάξι του άλλου, ειδάλλως γίνεσαι περισσότερο ζώο και μ@λ@κας από τον ίδιο. Ένα ξεφούσκωμα και πάλι πολύ είναι. Δεν ξέρω. Εγώ θα πήγαινα να σπάσω λίγη πλάκα μετά. Λίγη τρέλα να πουλήσω, ή να του μιλάω με το σεις και με το σας να δω πώς θα αντιδράσει.
-
Στην τελική τίποτα από αυτά. Αν και το μετάνιωσα που δεν πέρασα μετά να τον ρωτήσω αν θέλει τίποτα μην περιμένει έτσι στο κρύο... αλλά λεω εδώ έτρεχα να μη φάω απουσία δεν θα τη φάω για τον μαλάκα.
Και που έκατσα να του μιλήσω μαλακία δική μου... Εκεί ή είσαι ψυχάκιας (που δεν είμαι) και βγαίνεις έξω και όποιον πάρει ο χάρος ή απλά του πατάς μια μούτζα και φεύγεις. -
Mου εχει τυχει κανα δυο φορες στο κεντρο της Θεσ/νικης... Δεν ειμαι τυπος που θα κανω φασαρια για τετοια πραματα, ασε που αν τελικα παρκαρω στην θεση, θα αγχωθω για την τυχη του αυτοκινητου... Προτιμαω να ρωτησω τον βλακα που καθετε και καβατζωνει τη θεση, αν στεκει στα καλα του και αν ειναι τοσο βοδι, και να σηκωθω να φυγω. Αλλωστε τις περισσοτερες φορες ειμαι πολυ τυχερος και βρισκω σχεδον αμεσως καπου αλλου να παρκαρω.
-
και αλλες φορες αντι για ανθρωπο βαζουν τελαρα,καρεκλες,καδρονια,χαρτοκουτια,καδους απορριματων.
εχω κατανοηση αν περιμενουν να ερθει καποιο οχημα για να ξεφορτωσουν κατι,ωστε να μην κλεισει ο δρομος.βεβαια για λιγη ωρα ομως να κρατανε το παρκινγκ και οχι για ωρες.
-
Πόσες φορές έχω πει ότι την επόμενη φορά που θα δω καδρόνι ή κάτι τέτοιο θα σταματήσω σαν κυρία, θα το βάλω στην άκρη και θα παρκάρω....
Αλλά πάντα φοβάμαι ότι θα αφήσω αμάξι κα θα βρω cabrio... -
Να σας περιγράψω και μια ιστορία να μου πείτε την άποψή σας:
Ειμαι σε νησι με το πλοίο να φεύγει σε 15 λεπτά. Ψάχνω για θεση για το αυτοκίνητο το οποίο θα παραμείνει στο νησί για μια εβδομάδα μόνο του
και εχω βρει μονο σε μια γωνία που φοβάμαι πως θα το βρώ κομμάτια. Πηγαίνοντας με τα πόδια για το πλοίο βρίσκω μπροστά μου ενα αυτοκίνητο
που φεύγει απο μια φυσιολογική θέση και λέω στην παρέα να κρατήσει τη θέση μέχρι να φέρω εκει το αυτοκίνητο.
Ειναι κατακριτέο?Υπάρχουν πολύ χειρότερα απο τα 'ανθρώπινα πάρκινγκ' που κρατάνε τη θέση για 5 λεπτά. Στη γειτονιά μου η πατέντα είναι τρία μηχανάκια δεμένα
με αλυσίδα εν σειρά για να πιάνουν μια θέση -
Ο χρήστης gpan έγραψε:
Να σας περιγράψω και μια ιστορία να μου πείτε την άποψή σας:Ειμαι σε νησι με το πλοίο να φεύγει σε 15 λεπτά. Ψάχνω για θεση για το αυτοκίνητο το οποίο θα παραμείνει στο νησί για μια εβδομάδα μόνο του
και εχω βρει μονο σε μια γωνία που φοβάμαι πως θα το βρώ κομμάτια. Πηγαίνοντας με τα πόδια για το πλοίο βρίσκω μπροστά μου ενα αυτοκίνητο
που φεύγει απο μια φυσιολογική θέση και λέω στην παρέα να κρατήσει τη θέση μέχρι να φέρω εκει το αυτοκίνητο.
Ειναι κατακριτέο?Υπάρχουν πολύ χειρότερα απο τα 'ανθρώπινα πάρκινγκ' που κρατάνε τη θέση για 5 λεπτά. Στη γειτονιά μου η πατέντα είναι τρία μηχανάκια δεμένα
με αλυσίδα εν σειρά για να πιάνουν μια θέσηυπαρχουν παντα εξαιρεσεις.τη περιπτωση που αναφερεις δεν την θεωρω καθολου κατακριτεα.ειναι παντα αναλογα τη περιπτωση.
αλλο να κρατας μια θεση για λιγα λεπτα επειδη υπαρχει καποιος λογος οπως στη δικια σου περιπτωση,η για να ξεφορτωσει ενα φορτηγακι,
και αλλο να κρατας μια θεση για πολυ ωρα. -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
και αλλες φορες αντι για ανθρωπο βαζουν τελαρα,καρεκλες,καδρονια,χαρτοκουτια,καδους απορριματων....και τρειλερ, και παλια σκουριασμενα αυτοκινητα ,και το 2ο αυτοκινητο τους ωστε να πιανει και μια θεση για το 1ο, και κονους τροχαιας και ψευτικες πινακιδες απαγορευσης σταθμευσης , και γλαστρες μεχρι και καροτσακια σουπερμαρκετ...
-
Προσωπικά αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα.
Ένοικος που θεωρεί ότι όλοι οι υπόλοιποι είναι απλά πρωτόζωα παρκάρει την Mercedes του κατά τρόπο που δεν επιτρέπει στον διπλανό του να παρκάρει.
Όσες φορές προσπάθησα να του εξηγήσω ότι δεν είναι ηθικό ο άλλος επειδή είχε την ατυχία να έχει θέση δίπλα στη δική του να μην μπορεί να παρκάρει έχω εισπράξει 'δεν μπορώ να το παρκάρω διαφορετικά'
Η αδελφή της γυναίκας του ίδιου ατόμου έχει την απαίτηση όταν επισκέπτεται να παρκάρει παράλληλα στο δρόμο κλείνοντας μία ή δύο θέσεις. Στο συγκεκριμένο ζήτημα βέβαια έχω ζητήσει αυτό να μην ξανασυμβεί καθώς:
α. Η κυρία αυτή δεν είναι ένοικος της πολυκατοικίας.
β. Το πιο σημαντικό (αποδεχόμενος ότι εφόσον υπάρχει άδεια θέση καλώς ας το τοποθετήσει το όχημα της) δεν μπορεί να παρκάρει κλείνοντας όλους τους υπόλοιπους.
Το θέμα είναι ότι μερικές φορές είμαι στο όριο να ξυπνήσει το κτήνος μέσα μου και να του κάνει μερικές χιλιάδες ευρώ ζημιά (έχω και ρόπαλο) αλλά δεν το κάνω. Για την κυρία κάμποσες φορές μου έρχεται να τις κόψω και τα δύο συστήματα των φρένων να δω αν φορά ζώνη και πόσο παθητικά ασφαλές είναι το παλαιό PASSAT.
Το αποκορύφωμα σήμερα είναι ότι η κόρη του συγκεκριμένου ενοίκου (που δεν γνωρίζει καλά Ελληνικά καθώς μεγάλωσε στο Αμέρικα...) έγραψε ένα χαρτί στα αγγλικά που μας ζητούσε να τηλεφωνήσουμε στο διαχειριστή καθώς υπήρχε πρόβλημα στο ασανσέρ. Η απάντηση μου στο χαρτί αυτό ήταν (στα αγγλικά) Tο τηλέφωνο της εταιρείας διαχείρισης είναι 210@@@@@@@. Γιατί δεν τους καλείς εσύ?????
Για λόγους καλής γειτονίας δεν θέλω να τα ρίξω κανένα μπουρλότο αλλά αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση δεν γνωρίζω αν θα τα καταφέρω...
Τι μου προτείνετε.... ?????
-
[quote='gpan']Να σας περιγράψω και μια ιστορία να μου πείτε την άποψή σας:
Ειμαι σε νησι με το πλοίο να φεύγει σε 15 λεπτά. Ψάχνω για θεση για το αυτοκίνητο το οποίο θα παραμείνει στο νησί για μια εβδομάδα μόνο του
Ειναι κατακριτέο?Aν εσύ έφτανες στην άδεια θέση και έβλεπες τους φίλους του 'άλλου' να σε διώχνουν γιατί ο 'άλλος' έρχεται σε 5 λεπτά θα σου άρεσε;
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
κ μενα μου χει τυχει αρκετες φορεσ αλλα τους λεω φυγε απο κει
γιατι θα σου ριξω πιστολια στο κεφαλι κ εξαφανιζονται.Φιδι....
-
γιατι θα σου ριξω πιστολια στο κεφαλι κ εξαφανιζονται.καμια φορα ο εκφοβισμος ειναι πολυ αποτελεσματικος.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Προσωπικά αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα.Ένοικος που θεωρεί ότι όλοι οι υπόλοιποι είναι απλά πρωτόζωα παρκάρει την Mercedes του κατά τρόπο που δεν επιτρέπει στον διπλανό του να παρκάρει.
Όσες φορές προσπάθησα να του εξηγήσω ότι δεν είναι ηθικό ο άλλος επειδή είχε την ατυχία να έχει θέση δίπλα στη δική του να μην μπορεί να παρκάρει έχω εισπράξει 'δεν μπορώ να το παρκάρω διαφορετικά'
Η αδελφή της γυναίκας του ίδιου ατόμου έχει την απαίτηση όταν επισκέπτεται να παρκάρει παράλληλα στο δρόμο κλείνοντας μία ή δύο θέσεις. Στο συγκεκριμένο ζήτημα βέβαια έχω ζητήσει αυτό να μην ξανασυμβεί καθώς:
β. Το πιο σημαντικό (αποδεχόμενος ότι εφόσον υπάρχει άδεια θέση καλώς ας το τοποθετήσει το όχημα της) δεν μπορεί να παρκάρει κλείνοντας όλους τους υπόλοιπους.
Το θέμα είναι ότι μερικές φορές είμαι στο όριο να ξυπνήσει το κτήνος μέσα μου και να του κάνει μερικές χιλιάδες ευρώ ζημιά (έχω και ρόπαλο) αλλά δεν το κάνω. Για την κυρία κάμποσες φορές μου έρχεται να τις κόψω και τα δύο συστήματα των φρένων να δω αν φορά ζώνη και πόσο παθητικά ασφαλές είναι το παλαιό PASSAT.
Το αποκορύφωμα σήμερα είναι ότι η κόρη του συγκεκριμένου ενοίκου (που δεν γνωρίζει καλά Ελληνικά καθώς μεγάλωσε στο Αμέρικα...) έγραψε ένα χαρτί στα αγγλικά που μας ζητούσε να τηλεφωνήσουμε στο διαχειριστή καθώς υπήρχε πρόβλημα στο ασανσέρ. Η απάντηση μου στο χαρτί αυτό ήταν (στα αγγλικά) Tο τηλέφωνο της εταιρείας διαχείρισης είναι 210@@@@@@@. Γιατί δεν τους καλείς εσύ?????
Για λόγους καλής γειτονίας δεν θέλω να τα ρίξω κανένα μπουρλότο αλλά αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση δεν γνωρίζω αν θα τα καταφέρω...
επεσες και εσυ σε περιπτωσαρες.εκει ειναι που λες καμια φορα να τους τα κανεις θερινα τα οχηματα τους.βεβαια τα αυτοκινητα δεν φταινε τα καημενα σε τιποτα.
καμια φορα μια αυστηρη επιπληξη ισως βοηθησει.ειπαμε η υπομονη εχει και τα ορια της. -
Oρειβασίας δεν έχεις;
-
Καλα ωρε...cheers λεμε...
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Προσωπικά αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα.Ένοικος που θεωρεί ότι όλοι οι υπόλοιποι είναι απλά πρωτόζωα παρκάρει την Mercedes του κατά τρόπο που δεν επιτρέπει στον διπλανό του να παρκάρει.
Οι θέσεις αυτές που βρίσκονται? Πως είναι η χωροθέτησή τους? Εννοώ είναι σε πυλωτή, είναι σε υπόγειο γκαράζ, είναι σε εσοχή του δρόμου σαν π.χ.μεγάλο πεζοδρόμιο όπου παρκάρουν κάθετα?
-
γιατι θα σου ριξω πιστολια στο κεφαλι κ εξαφανιζονται.Φιδι....
τι γελα ρε?αφου εχω αδεια οπλοφοριας οπλοχρησιας κτηνοβασιας.
"Ανθρώπινα" parking