-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Προς το παρόν μένω ακόμα Καλλιθέα και δεν έχω πάρκινγκ. Η κατάσταση είναι εξωπραγματικά τραγική!
Μου έχει τύχει να παρκάρω και δύο στάσεις (λεωφορείου) μακριά από το σπίτι μου γιατί δεν υπάρχει τίποτα σε θέση. Ειδικά στο δρόμο μου, υπάρχουν κάθε βράδυ τουλάχιστον 4 διπλοπαρκαρισμένα...
Επιπλέον, έχουμε μία βιοτεχνία από κάτω που φέρνει και παρακάρει 2 φορτηγά -φυσικά, όταν τα φορτηγά λείπουν βάζουν μηχανάκι ή ξύλα για να κρατάνε τις θέσεις -άδεια γι' αυτό δεν έχουν-, έχουμε ένα αυτοκίνητο που εδώ και 4 χρόνια δεν έχει κινηθεί παρά μόνο το πάνε μπροστά και πίσω για να βολευτεί το τρίτο (!) αμάξι της οικογένειας και εδώ και ένα μήνα (μετράω τις μέρες) έχουμε δύο αυτοκίνητα που δεν έχουν κινηθεί καθόλου -στάνταρ θα τους έχει πέσει η μπαταρία.
Μέσα σε όλα αυτά προστίθεται μια ρώσικη ταβέρνα στη γωνία, όπου κάθε βράδυ γίνεται χαμός από αυτοκίνητα και διπλοπαρκαρισμένα, αλλά κανείς δεν λέει τίποτα γιατί στους Ρώσους της Καλλιθέας δεν πουλάς τσαμπουκά και ένα καγκουρομάγαζο με ηλεκτρονικά και μπιλιάρδα, οπότε έχουμε διπλοπαρκαρισμένα και από αυτούς....Η γνωστή κατάσταση μπάχαλο δηλαδή. Τα αυτοκίνητα έχουν γίνει πάρα πολλά. Όταν ο καθένας έχει στην οικογένεια 2 και 3 αυτοκίνητα ε δε μπορείς να μη βρεις αυτό το χάλι μπροστά σου. Χώρια που πολλοί αγοράζουν για μέσα στην πόλη αυτοκίνητα που είναι πολύ μεγαλύτερα για τις ανάγκες τους. Μετά όταν το παίρνουν χαμπάρι, παρατάνε το μεγάλο αμάξι κάπου κοντά στο σπίτι τους και αγοράζουν και ακόμα ένα μικρό για μέσα στην πόλη. Ένα για εκτός και ένα για εντός. Τι να πω......
-
αργα το βραδυ ειμαι με το φορτηγακι της δουλειας,φθανω στο σπιτι μου.βλεπω μια ωραια θεση που χωρουσε ανετα το Σκουντο (φορτηγακι)Αναβω αλαρμ και ξεκιναω διαδικασια παρκαρισματος
με το π[ου κουμπωνω οπισθεν ενα παλιο μερσεντες της γειτονιας απο πισω μου κορναρει ασταματητα.Ηταν πισω μου,ερχοταν μετα απο μενα,εγω προλαβα την θεση αλλα επειδη το φορτηγακι εχει Αθηναικες πινακιδες,νοικιαρικο γαρ,ο παπους με το μερσεντες θεωρησε οτι δεν ανικει στην γειτονια και δεν εχω δικαιωμα παρκιν .Αφου καταλαβα ποιος ειναι(τον βλεπω στην γειτονια συχνα να καθεται απειρες ωρες στον ψιλικατζη της γειτονιας,εφυγα χωρις να πω τιποτε
Μονο φιαα ουσια καταναλωνεις με τετοια ζωα.Παρκαρα πιο περα λκαι ο κλασσικος παππους καμαρωνε που εβαλε την 35ετιας μερσεντες του κατω απο το σπιτι του -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
:hmmm: τελικά μας εκνευρίζει ό,τι κάνουν οι άλλοι για να βολευτούν, εκτός κι αν βολεύει κι εμάς οπότε είναι εντάξει...Εδω εχεις πιασει την πεμπτουσια του συγχρονου ελληνα! Εγω θα το παω και ενα βημα ακομα πιο περα.
Αν δεν καταφερουμε να βολευτουμε εμεις, δυσκολευουμε τους αλλους, γιατι αυτο μας δινει μια απιστευτη ευχαριστηση. Π.χ. Ζωα που κλεινουν διασταυρωσεις για να πανε 5 μετρα πιο μπροστα και κατα βαθος το χαιρονται που κολλας και εσυ μαζι τους, το θεμα που ειχε ανοιξει ενας φιλος που ελεγε του γκρινιαζαν επειδη στη θεση του στην πυλωτη χωραγαν 2 αμαξια χωρις να εμποδιζουν, και τα παραδειγματα ειναι αναριθμητα.
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
τι γελα ρε?αφου εχω αδεια οπλοφοριας οπλοχρησιας κτηνοβασιας.
ειμαι ποιντμαν σεκιουριτι στο καζινο ωρε.-Tην πουλεψαν τα αδεσποτα της γειτονιας, ε?
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Δυο αμάξια σε μια θέση απλώς δεν γίνεται. Είναι τουλάχιστον προφανές. Μ' αρέσει ρε Hil που εξανίστασαι αν τη θέση την κρατάει άνθρωπος ή μηχανάκι, αλλά στο αυτοκίνητο δεν έχεις πρόβλημα. Δυο αμάξια σε μια θέση, ένα μηχανάκι και ένα αμάξι σε μια θέση, καθένας έχει και τη δικαιολογία του όταν είναι για την πάρτη του.Όταν αυτή η θέση είναι δίπλα από κολώνες της ΔΕΗ,
όπου δεν χωράει αμάξι, τότε γίνεται!
Το μέρος του καπώ πίσω από τις κολώνες και το υπόλοιπο Swift
πίσω από το Transit!! Αντί να πιάνω 2 θέσεις, πιάνω 1!!
Δεν θα κάνω κι αυτά που κοροϊδεύω!! -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Δυο αμάξια σε μια θέση απλώς δεν γίνεται. Είναι τουλάχιστον προφανές. Μ' αρέσει ρε Hil που εξανίστασαι αν τη θέση την κρατάει άνθρωπος ή μηχανάκι, αλλά στο αυτοκίνητο δεν έχεις πρόβλημα. Δυο αμάξια σε μια θέση, ένα μηχανάκι και ένα αμάξι σε μια θέση, καθένας έχει και τη δικαιολογία του όταν είναι για την πάρτη του.Όταν αυτή η θέση είναι δίπλα από κολώνες της ΔΕΗ,
όπου δεν χωράει αμάξι, τότε γίνεται!
Το μέρος του καπώ πίσω από τις κολώνες και το υπόλοιπο Swift
πίσω από το Transit!! Αντί να πιάνω 2 θέσεις, πιάνω 1!!
Δεν θα κάνω κι αυτά που κοροϊδεύω!!
"Ανθρώπινα" parking