-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Υποστήριξε την ελληνική καραγωγή του Μ. Αλεξάνδρου , υπερασπίστηκε τα ανθρώπινα δικαιώματα κ τρέλανε το πλήθοςείπε και για το ΔΝΤ
είναι μεγάλος παπατζής τελικά -
είπε και για το ΔΝΤ
Νταλάρας... Δεν το είπα τυχαία πριν. Και μάλιστα με μικρό ν για να προσδιορίσω ιδιότητα και όχι όνομα (πχ δεν μας χέζεις ρε νταλάρα και όχι Γιώργος Νταλάρας).
-
Μίλησε για το ΔΝΤ, ε? Aν ήταν μάγκας, ας αφιέρωνε τη συναυλία και τα έσοδά της στην Ελλαδίτσα, για να βγούμε από τον σκόπελο αυτό.
-
Ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ χθες!
Α-ΠΙ-ΣΤΕ-ΥΤΑ
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Υποστήριξε την ελληνική καραγωγή του Μ. Αλεξάνδρου , υπερασπίστηκε τα ανθρώπινα δικαιώματα κ τρέλανε το πλήθος
είπε και για το ΔΝΤ
είναι μεγάλος παπατζής τελικάΜαϊντανός, άραγε είναι καλή ποικιλία για κανένα φρικασέ;
-
Υποστήριξε την ελληνική καραγωγή του Μ. Αλεξάνδρου , υπερασπίστηκε τα ανθρώπινα δικαιώματα κ τρέλανε το πλήθος.τη δευτερα στην κωνσταντινουπολη θα τους πει 'ειστε μλκες,οι προηγουμενοι ηταν καλυτεροι,εχουν και μεγαλεξανδρο' ή 'μην ακουτε κανενα,ο κεμαλ ηταν τουρκος'?
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
Υποστήριξε την ελληνική καραγωγή του Μ. Αλεξάνδρου , υπερασπίστηκε τα ανθρώπινα δικαιώματα κ τρέλανε το πλήθος.
τη δευτερα στην κωνσταντινουπολη θα τους πει 'ειστε μλκες,οι προηγουμενοι ηταν καλυτεροι,εχουν και μεγαλεξανδρο' ή 'μην ακουτε κανενα,ο κεμαλ ηταν τουρκος'?
Γιατί πρέπει να πει κάτι και να κάνει αρνητική κιόλας σύγκριση?
Η συναυλία χθες ήταν απλά κορυφαία!
Μια γεύση από τις φώτος που τράβηξα:
Ήταν ΑΠΙΘΑΝΑ!
-
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
Υποστήριξε την ελληνική καραγωγή του Μ. Αλεξάνδρου , υπερασπίστηκε τα ανθρώπινα δικαιώματα κ τρέλανε το πλήθος.
τη δευτερα στην κωνσταντινουπολη θα τους πει 'ειστε μλκες,οι προηγουμενοι ηταν καλυτεροι,εχουν και μεγαλεξανδρο' ή 'μην ακουτε κανενα,ο κεμαλ ηταν τουρκος'?
Δεν ξέρω φιλε τι θα πει στην κωνπολη, όμως αλλά συγκροτήματα δεν τολμούν να παίξουν στην Ελλάδα τραγούδια όπως Alexander the great.
-
Χωρίς να είμαι ο μεγαλύτερος φαν τους έχω να πω ότι χθες οι U2 έκανα ένα πολύ καλό live! Φοβερός εξοπλισμός, πολύ καλός ήχος, η μπάντα κουρδισμένη σχεδόν τέλεια (πράγμα που μου έκανε μεγάλη εντύπωση γιατί τα χουν τα χρονάκια τους). Καλό θα ήταν να λείπουν τα κοινωνικοπολιτικά σχόλια αλλά τι να τον κάνεις το γερο-Μπόνο...
Δεν έπαιξαν το New Year's Day ή απλά χάζευα κάνα γκομενάκι που ήταν δίπλα μου?
-
Νίκο αν έχεις βάλε κ καμία φωτό μ τις οθόνες της σκηνής σε εκπτυξη. Φανταστικό θέαμα... Όπως κ τα φωτορυθμικά στ with or without you... ΑΠΛΩΣ Η ΣΥΝΑΥΛΊΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΎ...
-
Δεν ξέρω φιλε τι θα πει στην κωνπολη, όμως αλλά συγκροτήματα δεν τολμούν να παίξουν στην Ελλάδα τραγούδια όπως Alexander the great.
Ώπα ώπα ώπα!!! Λίγα τα λόγια σου για τη μεγαλύτερη ΕΝΕΡΓΗ μπάντα του πλανήτη!!
Δεν τίθεται θέμα τόλμης πάντως...περισσότερο τη χάρη δεν μας κάνουν παρά οτιδήποτε άλλο. Άλλωστε είναι αποδεδειγμένα φιλέλληνες και τους ανταποδίδουμε δεόντως κάθε φορά που μας κάνουν την τιμή και έρχονται. Περιμένω πως και πως να ακούσω αυτά τα δύο live:http://www.youtube.com/watch?v=xKva6v4Lxr8
Youtube Video -
Νίκο αν έχεις βάλε κ καμία φωτό μ τις οθόνες της σκηνής σε εκπτυξη. Φανταστικό θέαμα... Όπως κ τα φωτορυθμικά στ with or without you... ΑΠΛΩΣ Η ΣΥΝΑΥΛΊΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΎ...Αμέσως!
-
Tο Alexander the great οποιος το τραγουδησει ολοκληρο χωρις λαθος πανω σε stage κερναω καφε
Μιλαμε για ιστορια ολοκληρη -
Η επίσημη δικαιολογία είναι ότι σε κάθε set μπορούν να παίξουν ένα συγκεκριμένο αριθμό μεγάλων σε διάρκεια τραγουδιών οπότε προηγούνται κάτι hallowed, κάτι rime of the ancient mariner και φυσικά τραγούδια από τον εκάστοτε δίσκο που έχουν να προμοτάρουν.
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=79591Οι άνθρωποι θέλουν ειδικό κλιμάκιο ΔΝΤ να έρθει με δονητές και strap on και να τους γαμάνε μέχρι να χωράει στην οπή τους τενεκεδάκι από coka cola. Όταν πέρσυ πρόπερσυ έκανε συναυλία ο Ρέμος στη Μύκονο δέχτηκαν ότι ο μαγαζάτορας είχε μηδενική κατανάλωση (δεν βρήκαν ούτε μια απόδειξη) αλλά τώρα σε μια εκδήλωση αυτού του μεγέθους θα γινόταν πουστιά και μάλιστα έπρεπε να πάνε την ώρα της συναυλίας για να ψάξουν τα βιβλία.
-
Τα μουσικα γουστα ειναι γουστα αλλα απο'κει και περα η γνωμη μου ειναι αυτη που λεει ο Buzz στο 0:54
κατι υποστηριξε την ελληνικοτητα του μεγαλεκου, μιλησε για ΔΝΤ κλπ ειναι προφανως για γελια
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
κατι υποστηριξε την ελληνικοτητα του μεγαλεκου, μιλησε για ΔΝΤ κλπ ειναι προφανως για γελια+oo
-
τι είπε για το δντ ακριβώς;
-
Who fscking cares?
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 2007-2014