-
απο περιέργεια ρε
-
Ο χρήστης beker-beker-Bono έγραψε:
'Κουράγκιο Έλληνες...' -
λέω κι εγώ είπε κάτι επαναστατικό
εδώ για την ιρλανδία και το έπαιζε 'φακ δε ρεβολούσιον' για μας θα επαναστατούσε -
2 ενδεικτικες:
-
Ποιος τους μαμεί τους U2 τώρα πια? Ήρθαν, τα πήραν, μας ευχήθηκαν κουράγιο και έφυγαν!
Έρχονται οι PRODIGY λέμεεεεε!!!
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
εδώ για την ιρλανδία και το έπαιζε 'φακ δε ρεβολούσιον' για μας θα επαναστατούσετο περίεργο ήταν ότι ο κόσμος χάρηκε με τις παπαριές του
αγαπάμε edge που δεν ανοίγει το στόμα του, πόσο μάλλον adam clayton που στ αρχίδια του κιόλας
the edge
-
Δεν με νοιάζει και αν στο κρεβάτι του κοιμάται και με τον Μπαρόζο...
Για την μουσική του πήγα και το θέαμα! Και τα 2 ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ! Μετά απο αυτή τη συναυλία τους άνετα πήγαινα σε κάποιο κοντινό προορισμό εκτός Ελλάδας που κάνουν συναυλία!
Νίκο οι φωτογραφίες σου φανταστικές! Τι σώμα και τι φακό έχεις?
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
εδώ για την ιρλανδία και το έπαιζε 'φακ δε ρεβολούσιον' για μας θα επαναστατούσετο περίεργο ήταν ότι ο κόσμος χάρηκε με τις παπαριές του
αγαπάμε edge που δεν ανοίγει το στόμα του, πόσο μάλλον adam clayton που στ αρχίδια του κιόλας
the edge
+1
Wish me luck στην αγορά εισιτηριου στην μαύρη -
Όσοι πάνε σε συναυλία για να ακούσουν ...πολιτικές αναλύσεις μου κάνουν το αντίστοιχο αυτών που πάνε στα καλλιστεία για να ακούσουν τις ...οικολογικές ανησυχίες των διαγωνιζομένων.
Σα να λέμε ότι ο αγαπημένος μας φιλόσοφος δεν λέει μια στο tapping ένα πράμα. -
Ο χρήστης fog έγραψε:
Όσοι πάνε σε συναυλία για να ακούσουν ...πολιτικές αναλύσεις μου κάνουν το αντίστοιχο αυτών που πάνε στα καλλιστεία για να ακούσουν τις ...οικολογικές ανησυχίες των διαγωνιζομένων.
Σα να λέμε ότι ο αγαπημένος μας φιλόσοφος δεν λέει μια στο tapping ένα πράμα.Δεν παίζει έτσι, τα σκυλάδικα για πλάκα νομίζεις είναι εμετικά;
Αφου η μουσική είναι έκφραση, αν έχεις να εκφράσεις μλκίες το αποτέλεσμα θα είναι αντιστοίχως μλκία -
Σα να λέμε ότι ο αγαπημένος μας φιλόσοφος δεν λέει μια στο tapping ένα πράμα.Δεν παίζει έτσι, τα σκυλάδικα για πλάκα νομίζεις είναι εμετικά;
Αφου η μουσική είναι έκφραση, αν έχεις να εκφράσεις μλκίες το αποτέλεσμα θα είναι αντιστοίχως μλκίαΑν και προτιμώ να 'συμφωνώ' κάπου, κάπως με τον 'καλλιτέχνη' που γουστάρω αυτό δεν παύει να είναι μια καθαρά ανθρώπινη ανάγκη χωρίς κανένα αντίκρυσμα στην 'αξία' του σαν 'καλλιτέχνη'. Εννοώ πως προφανώς δεν γνωρίζω το 'ποιόν' του κάθε τύπου που 'θαυμάζω' στη μουσική, μα ξέρω πως ανάμεσά τους κάποιοι πέθαναν από ναρκωτικά, αλκοόλ, κάποιοι ήταν 'επαναστάτες' και κάποιοι 'σωβινιστικά γουρούνια'. Πολλοί από αυτούς δεν έχω ιδέα τι είναι και άλλοι είναι ότι τους είπε ο image maker να είναι. Με επηρεάζει αλλά όταν ακούω μουσική, βλέπω συναυλία... κάνω ακριβώς αυτό.
Χμμμ, από εδώ. Δεν λέω κάτι διαφορετικό:
Αυτός ο τύπος είναι για μένα πολύ σημαντικός όπως όλοι όσοι θεωρώ πως μου έμαθαν κάτι σημαντικό στην ζωή μου.
Μου έμαθε για την μουσική την έννοια της αφαίρεσης, πως μπορείς να μιλήσεις χωρίς να παπαρολογήσεις, πως μπορείς να εκφραστείς με τα στοιχειώδη μέσα.Μπορεί να μην συμφωνώ με κανένα άλλο στοιχείο της προσωπικότητας του (μέχρι και άνθιμος κόντεψε να καταντήσει στην πορεία της ζωης του ), αλλά δεν χρειάζεται κιόλας.
-
Επειδή μου τη λες, μπορεί ο dylan να έγινε στην πορεία θεούσα, ήταν πάντα ένας πολιτισμένος ευαίσθητος καλλιτέχνης, ευαίσθητος άνθρωπος, καμμιά σχέση με τα φασιστοειδή σκουλίκια που ακούς στυλ metallica οι οποίοι σε πληροφορώ δήλωσαν υπερήφανοι όταν έμαθαν πως βασανίζονται κρατούμενοι με την μουσική τους στο γκουαντάναμο.
Και μη μου πείς πως αυτή η φασίζουσα νοοτροπία δεν βγαίνει στις @@διές που παίζουν -
Επειδή μου τη λες, μπορεί ο dylan να έγινε στην πορεία θεούσα, ήταν πάντα ένας πολιτισμένος ευαίσθητος καλλιτέχνης, ευαίσθητος άνθρωπος, καμμιά σχέση με τα φασιστοειδή σκουλίκια που ακούς στυλ metallica οι οποίοι σε πληροφορώ δήλωσαν υπερήφανοι όταν έμαθαν πως βασανίζονται κρατούμενοι με την μουσική τους στο γκουαντάναμο.
Και μη μου πείς πως αυτή η φασίζουσα νοοτροπία δεν βγαίνει στις @@διές που παίζουνΔε θα μπω στη διαδικασία να συγκρίνω αν την έχει πιο μεγάλη την 'αμαρτία' ο Dylan ή οι Metallica. Στο είδος τους μου αρέσουν και οι 2 (ναι, αυτή τη στιγμή ακούω και χορεύω το Enter Sandman από το live στη Μόσχα). Στις ιδέες τους, από αυτά που ξέρω, δε συμφωνώ με κανέναν τους και κυρίως με τους Metallica, που μέσα σε όλα είναι κατά της ελεύθερης διακίνησης της μουσικής μέσω mp3. Σε αντίθεση πχ. με τους Radiohead που κυκλοφόρησαν album ελεύθερα και δωρεάν στο διαδίκτυο και όποιος ήθελε πλήρωνε.
Αν ήταν να κατέβω στο δρόμο με κάποιους, θα κατέβαινα με τους Radiohead. Aν ήταν να διαλέξω συγκρότημα να χτυπηθώ μουσικά σε μια συναυλία, από όσους αναφέραμε, θα ήταν οι Metallica. -
...
-
Και ο καρατζαφέρης μπορεί να πεί κάτι και να συμφωνήσω(εν μέρει) η να μου αρέσει. Σο γουάτ, τι σημαίνει, δεν βγαίνει καρατζαφερίλα όταν εκφράζεται;
-
Και μη μου πείς πως αυτή η φασίζουσα νοοτροπία δεν βγαίνει στις @@διές που παίζουν
Αυτό θα μπορούσες να το πεις και για τους Rammstein, αλλά οι ίδιοι δηλώνουν ανατολικογερμανοί μέχρι το κόκκαλο.
Άιντε τώρα τάσο να βρεις καλλιτέχνη που να σ αρέσει και μουσικά και ιδεολογικά και εμφανισιακά, να είναι έξυπνος, αστείος, ευαίσθητος, να έχει καλό εισόδημα και θέλεις να γίνει ο πατέρας των παιδιών σου.
-
Και ο καρατζαφέρης μπορεί να πεί κάτι και να συμφωνήσω(εν μέρει) η να μου αρέσει. Σο γουάτ, τι σημαίνει, δεν βγαίνει καρατζαφερίλα όταν εκφράζεται;Το είπα παραπάνω:
Σα να λέμε ότι ο αγαπημένος μας φιλόσοφος δεν λέει μια στο tapping ένα πράμα.Με λίγα λόγια τα λεγόμενα του Καρατζαφέρη βγάζουν καρατζαφερίλα και -προσωπικά- μου φέρνει αηδία. Από την άλλη δεν έχω ιδέα για τις ικανότητές του στο slide ή αν τζαμάρει καλά.
Με λίγα λόγια:
Δεν περιμένω από κανένα μουσικό να έρθει να βγάλει τα παλούκια από το δικό μου... όταν εγώ και οι συμπολίτες μου καθόμαστε και το 'απολαμβάνουμε'.
Δεν έχω αντίρηση να συζητήσω τις πολιτκές πεποιθήσεις ενός μουσικού και ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ με επηρεάζουν. Αλλά όταν πάω στη συναυλία πάω να ακούσω τις μουσικές του. -
πλακα πλάκα, είναι ένα θέμα που με έχει απασχολήσει πολύ κατα καιρούς, το τι καπνό φουμάρει ο καλλιτέχνης που γουστάρω, αλλά έχω καταλήξει ότι μάλλον οι περισσότεροι απο δαύτους έχουν θεματάκια, οπότε το έχω αφήσει κατα μέρος
για κάποιο λόγο και πολλοί μεγαλοι μαθηματικοί φασιστοειδίζουν (εξαιρείται ας πούμε ο Περλεμαν) και πιστεύω θα είχε ενδιαφέρον μια διατριβή επί του θέματος
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
'Κουράγκιο Έλληνες...'
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Και μη μου πείς πως αυτή η φασίζουσα νοοτροπία δεν βγαίνει στις @@διές που παίζουν
Αυτό θα μπορούσες να το πεις και για τους Rammstein, αλλά οι ίδιοι δηλώνουν ανατολικογερμανοί μέχρι το κόκκαλο.
Άιντε τώρα τάσο να βρεις καλλιτέχνη που να σ αρέσει και μουσικά και ιδεολογικά και εμφανισιακά, να είναι έξυπνος, αστείος, ευαίσθητος, να έχει καλό εισόδημα και θέλεις να γίνει ο πατέρας των παιδιών σου.
Ρε Χάρη, είπα απλά πως περνάνε στοιχεία του καλλιτέχνη στη μουσική, δεν είπα σε κανέναν να το ψάχνει περισσότερο.
Πάντως αυτοί που ανέφερες βγάζουν 'σταζι' κάργα στον ήχο τους
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 2007-2014