-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
@ lkar
Δεν γνωρίζω τι έκανες εσύ. Αλλά....μια ερώτηση....σου δώσαν το δικαίωμα να αποφασίσεις αν αυτός που σου δίνει εντολή ήταν 'ικανός' να σου δώσει εντολή? Θα έπρεπε να το είχες κάνει όταν υπηρετούσα εγω!Ακόμα κάτι.
Μην συγχέεις lkar τα πράγματα στο μυαλό σου και τα βλέπεις όπως σε βολεύει.
Η προσφορά είναι προς την πατρίδα όχι προς πρόσωπα!Δεν τις εκτελούσα, τόσο απλό. Είναι πολύ εύκολο να κάνεις τον πακιστανό/ανήξερο/βλάκα
Εσύ πήγες π.Χ.
Τι 'προσέφερα' στην πατρίδα; σκοπιές και αγγαρείες; Τρομερή προσφορά
Ενώ η πατρίδα προσφέρει 'δωρεάν' παιδεία, 'περίθαλψη', δρόμους...
Να αρχίσω να φοροδιαφεύγω μήπως; Μιας και όλη η προσφορά εξαντλήθηκε με τη θητεία
Την δωρεάν παιδεία την παρέχει το κράτος. Το ίδιο και την περίθαλψη , τους δρόμους κτλ. Την στρατιώτική σου υπηρεσία την εκτέλεσες ως προσφορά στο έθνος στο οποίο δεν έτυχε να γεννηθείς και δεν έτυχε ο κάθε λογής - λογής είτε να γεννήθηκε , είτε να έχει φίλη ή τι άλλο. ΤΟ έθνος έχει συνοχή , το κράτος μπορεί να μην έχει. Κατά τον πόλεμο του '40 , οι πολίτες είχαν άλλες προτεραιότητες από το να υπηρετούν το κράτος. Όμως όλοι συσπειρώθηκαν στην ανάγκη του έθνους.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Την δωρεάν παιδεία την παρέχει το κράτος. Το ίδιο και την περίθαλψη , τους δρόμους κτλ. Την στρατιώτική σου υπηρεσία την εκτέλεσες ως προσφορά στο έθνος στο οποίο δεν έτυχε να γεννηθείς και δεν έτυχε ο κάθε λογής - λογής είτε να γεννήθηκε , είτε να έχει φίλη ή τι άλλο. ΤΟ έθνος έχει συνοχή , το κράτος μπορεί να μην έχει. Κατά τον πόλεμο του '40 , οι πολίτες είχαν άλλες προτεραιότητες από το να υπηρετούν το κράτος. Όμως όλοι συσπειρώθηκαν στην ανάγκη του έθνους.
Ούτε δωρεάν παιδεία μου παρείχε -ΠΡΟΦΑΝΩΣ- ούτε περίθαλψη και πολύ περισσότερο δρόμους -όταν πληρώνεις διόδια προφανώς δεν είναι παροχή-
Κατά τύχη δεν γεννήθηκα εδώ; κι αν/όταν έχω την επιλογή θα φύγω, για ποιο λόγο να μείνω;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
@ lkar
Δεν γνωρίζω τι έκανες εσύ. Αλλά....μια ερώτηση....σου δώσαν το δικαίωμα να αποφασίσεις αν αυτός που σου δίνει εντολή ήταν 'ικανός' να σου δώσει εντολή? Θα έπρεπε να το είχες κάνει όταν υπηρετούσα εγω!Ακόμα κάτι.
Μην συγχέεις lkar τα πράγματα στο μυαλό σου και τα βλέπεις όπως σε βολεύει.
Η προσφορά είναι προς την πατρίδα όχι προς πρόσωπα!Δεν τις εκτελούσα, τόσο απλό. Είναι πολύ εύκολο να κάνεις τον πακιστανό/ανήξερο/βλάκα
Εσύ πήγες π.Χ.
Τι 'προσέφερα' στην πατρίδα; σκοπιές και αγγαρείες; Τρομερή προσφορά
Ενώ η πατρίδα προσφέρει 'δωρεάν' παιδεία, 'περίθαλψη', δρόμους...
Να αρχίσω να φοροδιαφεύγω μήπως; Μιας και όλη η προσφορά εξαντλήθηκε με τη θητεία
lkar, ξανά, η προσφορά μας στην πατρίδα είναι η συμμετοχή μας στον Στρατό της. Προκειμένου να μπορεί να διεκδικεί και να υποστηρίζει τα δικαιώματά της.
Οι αγγαρείες είναι μέρος της διαδικασίας.ΥΓ Θα έπρεπε να σε είχα στον Λόχο μου και να έκανες τον Πακιστανό!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ο στρατός δεν υπάρχει για να περνάμε καλά ή να κάνουμε φίλους. Υπάρχει για να μας προετοιμάζει για πολύ σκατιάρικες καταστάσεις, πράγμα το οποίο γίνεται μόνο αν είναι κι ο ίδιος σκατιάρικη εμπειρία.
Πιστεύω πως ενα τέτοιο επιχείρημα δεν στέκει.
Συμφωνώ απόλυτα με το οτι κάθε εμπειρία ειναι για καλό (άσχημη ή καλή).
Παρ' όλα αυτά, με την λογική αυτή, ενας που έχει περάσει π.χ. 20 χρόνια στο Κορυδαλλό, θα ειναι τέρας πειθαρχίας, εσωτερικής ηρεμιας κ.λ.π . Εγώ νομίζω πως και αθώος να μπήκε, ψυχασθενής θα βγεί.
Λίγο άκυρο επιχείρημα με τις φυλακές.
Ο στρατός υπάρχει για να κρατάει τους εχθρούς έξω.
Οι φυλακές για να κρατάνε εσένα μέσα.Μα δεν σχολιάζω τον απότερο σκοπό του στρατού.
Σχολιάζω την λογική 'γαμήσι = σωστός άντρας'...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ούτε δωρεάν παιδεία μου παρείχε -ΠΡΟΦΑΝΩΣ- ούτε περίθαλψη και πολύ περισσότερο δρόμους -όταν πληρώνεις διόδια προφανώς δεν είναι παροχή-
Αυτό λέω. Ότι αυτά τα παρέχει ( ή όχι ) το κράτος και όχι το έθνος. Και καλώς ( κατά την ταπεινή μου άποψη ) το κράτος είμαστε εμείς. Άρα η εικόνα του κράτους είναι η μέση εικόνα του πολίτη ή οι επιθυμίες του μέσου πολίτη ( φέρ' τα και άσε με να ξύνομαι ).
Κατά τύχη δεν γεννήθηκα εδώ; κι αν/όταν έχω την επιλογή θα φύγω, για ποιο λόγο να μείνω;
Όχι. Γεννήθηκες γιατί οι γονείς σου είναι από εδώ , οι παππούδες σου είναι από εδώ κοκ.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
lkar, ξανά, η προσφορά μας στην πατρίδα είναι η συμμετοχή μας στον Στρατό της. Προκειμένου να μπορεί να διεκδικεί και να υποστηρίζει τα δικαιώματά της.
Οι αγγαρείες είναι μέρος της διαδικασίας.ΥΓ Θα έπρεπε να σε είχα στον Λόχο μου και να έκανες τον Πακιστανό!
Τι να κάνει η πατρίδα; την είδαμε και στις 'κρίσεις' τι έκανε (τον πακιστανό)
Οι αγγαρείες είναι η μοναδική 'προσφορά'. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
εσύ π.Χ. κι είσαι σίγουρος ότι δεν θα μουν ΔΕΑ;
20 άχρηστοι-χαμένοι μήνες χωρίς καμία προσφορά
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Πατρίδα δεν είναι τα κόκκαλα του πατέρα μου, δεν είναι το άσπρο μλπε πανάκι, δεν είναι ο Σωκράτης και ο Αριστοτέλης, δεν είναι το τραγουδάκι που λέγεται εθνικός ύμνος...Αυτά είναι πολύ χρήσιμα διεγερτικά για όσους δεν μπορούν 'αλλιώς'...
Πατρίδα είναι η κοπέλα μου, οι φίλοι μου, το σπίτι μου, όσοι με 2 λόγια αγαπώ και οι οποίοι απλά **τυχαίνει **να βρίσκονται στο γεωγραφικό χώρο που σήμερα εκτείνεται το κράτος που λέγεται Ελλάδα...De facto αν χρειαστεί θα κάνω ό,τι μπορώ για να υπερασπιστώ τα παραπάνω...Αν ήταν αλλού θα τα υπερασπιζόμουνα εκεί...
Βάλτε όσα +++ θέλετε , από μένα!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πατρίδα δεν είναι τα κόκκαλα του πατέρα μου, δεν είναι το άσπρο μλπε πανάκι, δεν είναι ο Σωκράτης και ο Αριστοτέλης, δεν είναι το τραγουδάκι που λέγεται εθνικός ύμνος...Αυτά είναι πολύ χρήσιμα διεγερτικά για όσους δεν μπορούν 'αλλιώς'...
Πατρίδα είναι η κοπέλα μου, οι φίλοι μου, το σπίτι μου, όσοι με 2 λόγια αγαπώ και οι οποίοι απλά **τυχαίνει **να βρίσκονται στο γεωγραφικό χώρο που σήμερα εκτείνεται το κράτος που λέγεται Ελλάδα...De facto αν χρειαστεί θα κάνω ό,τι μπορώ για να υπερασπιστώ τα παραπάνω...Αν ήταν αλλού θα τα υπερασπιζόμουνα εκεί...
Βάλτε όσα +++ θέλετε , από μένα!
+10000000000000 points! Μπράβο koutsan !
-
Συμπληρώνοντας σε λίγες ημέρες 3 μήνες ως φαντάρος να πω με την σειρά μου ότι η στρατιωτική θητεία δεν συνδέεται ούτε με καταναγκαστικές εργασίες(υπό την έννοια που γράφεται σε κάποια posts) από τη μιά ούτε με ηρωισμούς,σημαίες,πατρίδες,μυξομάντηλα κλπ από την άλλη.
Κάτι σαν παραμονή σε ένα camping είναι,στο οποίο προφανώς και δεν παιρνάς καλά(περισσότερο γιατί στο έχουν επιβάλλει και όχι τόσο γιατί πραγματικά είναι τόσο χάλια),αλλά που με τα φιλαράκια που αποκτάς εκεί μέσα(και αποκτάς και πολλά και καλά )το διακωμωδείς ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ που στο τέλος περνάει ο καιρός και δεν το παίρνεις χαμπάρι.
Ένας χρόνος είναι και περνάει.Σαφώς και μαθαίνεις πράγματα(τα οποία φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με την προστασία της πατρίδας)και αυτά που μαθαίνεις είναι 100% σίγουρο ότι θα σε φτιάξουν πιο δυνατό για την συνέχεια.(σχέσεις με άτομα που φυσιολογικά ούτε θα γύρναγες να τα φτύσεις,σχέσεις με ανωτέρους,σχέσεις με βυσματίες,αντοχή στις διάφορες αγγαρείες που σωστά έχουν αναφερθεί παραπάνω και οι οποίες είναι και οι πλέον σπαστικές-πιο πολύ και από τις σκοπιές)
Όσα αγοράκια δεν έχετε έρθει στρατό και το αναβάλλετε,να ΕΡΘΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ.Είτε πεζικό είτε αεροπορία είτε ναυτικό,αλλού λιγότερο αλλού περισσότερο,επικρατεί ΧΑΒΑΛΕΣ
Όσοι πάλι πιστεύουν ότι ως φαντάροι θα προσφέρουν κάτι στην πατρίδα(την ποιά;)ας μην έρθουν καλύτερα γιατί θα απογοητευτούν.
Και μια φωτογραφιούλα(αγγαρεία μου στα μαγειρεία)για το τέλος,μιας και 1 φωτο ισούται με 1000 λεξούλες.
ΥΓ:Κρίμα για το παληκάρι που έφυγε έτσι άδικα. Νομίζω όμως ότι μόνο ο αυτόχειρας ήξερε γιατί επέλεξε να 'φύγει' και κανένας άλλος.
ΥΓ2:Κουτσάν:Δυστυχώς ή ευτυχώς ούτε την κοπέλα μας υπερασπιζόμαστε ούτε τους φίλους μας ούτε το σπίτι μας και τους δικούς μας.Τουλάχιστον όχι κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής θητείας.
-Η κοπέλα σου(τρόπος του λέγειν)αργά ή γρήγορα θα σου χρεώσει το γεγονός ότι επέλεξες να πας φαντάρος και να την αφήσεις μοναχούλα .
-Οι φίλοι σου θα συνεχίσουν τη ζωούλα τους ως είχε αγνοώντας πλήρως το ότι σε κάποιο στρατόπεδο υπάρχεις εσύ και τους προστατεύεις μαζεύοντας σκουπιδιάρες και λουφάροντας στην σκουπιά καθισμένος σε μια καρέκλα και ακούγοντας ράδιο)
-και το σπίτι σου σαφώς φίλε μου θα σε ήθελε να το προστατεύεις αλλιώς(πιάνοντας μια δουλειά και συνεισφέροντας στα έξοδα,και όχι πληρώνοντάς σε για τσιγάρα,καφέδες,μεταφορικά ή ακόμα και ενοικίαση σπιτιού αν το στρατόπεδο είναι μακρυά από το σπίτι σου)Τον εαυτό σου προστατεύεις και υπερασπίζεσαι Κουτσάν όσο είσαι φαντάρος.Για να μην 'φύγεις' όπως έφυγε το παληκάρι.
-
ετσι ακριβως ειναι.ενα ποστ που λεει τα πραγματα οπως ακριβως ειναι,μετα απο αρκετα ποστ που κατα τη ταπεινη μου αποψη ειναι λιγο υπερβολικα.
ο στρατος ειναι ενα αγκαθι που αναγκαστικα πρεπει να υποστουμε.τουλαχιστον οι περισσοτεροι απο εμας.
δεν χρειαζεται να ειμαστε τοσο οργισμενοι κατα της θητειας.αν το δειτε σφαιρικα ειναι ενα θεατρο με πολυ χαβαλε.σιγουρα ειναι ενας χαμενος χρονος,ειδικα αν εχεις μια δουλεια η πανεπιστημιο η μεταπτυχιακα.
αλλα ειναι και μια εμπειρια.για αλλους ασχημη για αλλους καλη.
αναλογα οπως το βλεπει ο καθενας.
εφοσων ομως ειναι υποχρεωτικο μιας και δεν εχουμε και τους καλυτερους γειτονες,θα πρεπει να το υποστουμε.
τα προβληματα με τα οποια θα ερθει αντιμετωπος ενας νεος στο στρατο ειναι πραγματικα μηδαμινα σε σχεση με αυτα που θα πρεπει να αντιμετωπισει στη μετεπειτα ζωη του.
εξαλλου μην τα ισωπεδωνουμε και ολα.δεν ειναι κατεργα ο στρατος.
βεβαια καιεγω οταν ημουν αυλωνα ελεγα αμην να απολυθω και να ριξω μαυρη πετρα πισω μου.
πλεον που ξεκινησα τον εργατικο βιο,λεω ξεκαθαρα οτι ο στρατος ηταν μια περιοδος απολυτης ξενοιασιας,χωρις να σκεφτομαι απολυτως τιποτα. -
mods δεν μεταφερετε τις τελευταιες σελιδες στα περι θητειας καλυτερα;εκει μπορουμε να συζητησουμε για τα υπερ και τα κατα της θητειας.
-
Το ζήτημα δεν έχει να κάνει ούτε με έθνη ούτε με θυσίες προγόνων και σημαίες ούτε με τίποτα τέτοιο. Είναι καθαρά το αν επιθυμείς να προσφέρεις κάτι στον περίγυρό σου ή όχι. Υπερ της κατάργησης της υποχρεωτικής στράτευσης, λοιπόν και εγώ, δεδομένου ότι όποιος θέλει να προσφέρει με τον Α ή Β τρόπο θα το κάνει και ως πολίτης ενώ, αντίθετα, το λαμόγιο ή ο παρτάκιας είτε έξω είτε μέσα στο στρατό θα είναι παρασιτικό άρα επιζήμιο στοιχείο για τους γύρω του.
Τι είναι χειρότερο, άραγε; Ο μη-φαντάρος ή ο κακός φαντάρος;
Προσωπικά περισσότερα προβλήματα έχω από συνάδελφους φαντάρους που είτε έχουν συμπεριφορά ζώου (αμα τρώς εκεί που κοιμάσαι δε σου φταίνε τα τρωκτικά που κάνουν παρέλαση μετά ή πόσο δυσκολο είναι να χειριστεί κανείς το καζανάκι της τουαλέτας ρε παιδιά; ) είτε είναι εντελώς παρτάκηδες (αμα μου κρύβεις το εννιάμηνο για να μη μείνεις 3 μήνες στον Έβρο, δε φταίει μετά ο στρατός που με χώνει εμπλοκή στις υπηρεσίες). Γιαυτό και λέω:
Η λογική του να σε αναγκάσει κανείς να προσφέρεις είναι εντελώς παράλογη και αναποτελεσματική.
Αλλά και από την άλλη ο Έλληνας έχει τόση σχέση με τον εθελοντισμό όση τα ψάρια με τα ποδήλατα. Για βρείτε αν μπορείτε μια λύση! -
Στις περισσότερες δημοσιεύσεις, όλο το περιεχόμενο θα μπορούσε να αντικατασταθεί με μια λέξη:
Εγώ.
Καλή μέρα να 'χουμε, καλό μήνα, καλό και ήσυχο υπόλοιπο ζωής. Κι όλα θα πάνε καλά.
-
Αμήν και ευτυχώς σημειώθηκε από κάποιον.
Έπειτα μας φαίνεται περίεργο και καταδικάζουμε το ότι πολλοί κόβουν τα δέντρα για να απλώσουν την αρίδα τους, πατάνε τις διαχωριστικές γραμμές για να γλιτώσουν 10' από το χρόνο τους εις βάρος των υπολοίπων, πετάνε τα σκουπίδια τους όπου λάχει αρκεί να μην είναι μέσα στο σπίτι τους, παρκάρουν στα πεζοδρόμια ή καβατζώνουν θέσεις με βαρέλια.
Είναι η νοοτροπία μας και όσοι σκέφτονται έτσι ας μη διαμαρτύρονται για τις γυφτιές που βλέπουν γύρω τους από τους συμπολίτες τους. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Στις περισσότερες δημοσιεύσεις, όλο το περιεχόμενο θα μπορούσε να αντικατασταθεί με μια λέξη:Εγώ.
Καλή μέρα να 'χουμε, καλό μήνα, καλό και ήσυχο υπόλοιπο ζωής. Κι όλα θα πάνε καλά.
ωραιο πραγμα η αισιοδοξια βοηθαει πολυ.
-
Στις περισσότερες δημοσιεύσεις, όλο το περιεχόμενο θα μπορούσε να αντικατασταθεί με μια λέξη:Εγώ.
Υπό μία έννοια θα συμφωνήσω, αλλά μάλλον όχι με τη δική σου : Νομίζω δηλ ότι στις περισσότερες δημοσιεύσεις κάποιοι αφού εξιστόρησαν συντόμως ή επί μακρόν τις προσωπικές τους εμπειρίες από τη θητεία κατόπιν θέλησαν να γενικεύσουν και να βγάλουν συμπεράσματα για το σύνολο των στρατευμένων (ή υποψηφίων φαντάρων)...Το ΕΓΩ μέσα από την προσωπική περιπτωσιολογία σε όλο του το μεγαλείο...
Είναι πράγματι πολύ εγωιστικό να θεωρούμε ότι : 'επειδή ΕΓΩ αντέδρασα προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση όλοι έτσι θα κάνουν'... -
δηλαδη που ειναι το κακο να σκεφτεται κανεις τον εαυτο του, τη ζωη του και το μελλον του;
καλα παιδια παραλογιζεστε
ειδικα το ποστ του μανου ηταν σαν φορουμ- ανταποκριση του αλτερ με τρελα συμπερασματα (σκεφτεται το χαμενο χρονο στο στρατοπεδο αρα διπλοπαρκαρει και χτιζει αυθαιρετα κλπ).. μονο η μανα ρειβερ ελειπε στο παραθυρο να συμπληρωσει την εικονα -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αμήν και ευτυχώς σημειώθηκε από κάποιον.Έπειτα μας φαίνεται περίεργο και καταδικάζουμε το ότι πολλοί κόβουν τα δέντρα για να απλώσουν την αρίδα τους, πατάνε τις διαχωριστικές γραμμές για να γλιτώσουν 10' από το χρόνο τους εις βάρος των υπολοίπων, πετάνε τα σκουπίδια τους όπου λάχει αρκεί να μην είναι μέσα στο σπίτι τους, παρκάρουν στα πεζοδρόμια ή καβατζώνουν θέσεις με βαρέλια.
Είναι η νοοτροπία μας και όσοι σκέφτονται έτσι ας μη διαμαρτύρονται για τις γυφτιές που βλέπουν γύρω τους από τους συμπολίτες τους.Πιστεύω ότι η εγωϊστική θεώρηση του πράγματος δεν είναι ηθικά κατακριτέα, ούτε λογικά σαθρή, αρκεί να αντιληφθεί το υποκείμενο ότι μέσω των πράξεών του ζημιώνεται αργά ή γρήγορα και το ίδιο.
Αρκεί να αντιληφθεί, αυτός που πετάει τα σκουπίδια έξω από την πόρτα του γείτονα, ότι η μόλυνση αφορά και τον ίδιο, ότι θα αρρωστήσει και αυτός, διότι ζούμε ΜΑΖΙ.
Αρκεί να συνειδητοποιήσει αυτός που καίει το δάσος, ότι ανταλλάσει ένα υλικό κομμάτι εφήμερης, δήθεν ευημερίας, με ένα δυσμενέστερο μέλλον και για τον ίδιο.
Αρκεί να συνειδητοποιήσει αυτός που αρνείται να πολεμήσει, ότι σε περίπτωση εξανδραποδισμού, θα εξανδραποδιστεί και ο ίδιος.
Αρκεί να κατανοήσει αυτός που πετάει τον καταλύτη, ότι θα βλαφθεί και η δική του υγεία.Ζούμε όλοι μαζί, που σημαίνει ότι οι πράξεις του ενός επηρεάζουν τις πράξεις του άλλου. Και ακόμα κι αν το άτομο δεν έχει την πρόθεση να βοηθήσει τους γύρω του, ή δεν θέλει να προσφέρει στην υπόλοιπη κοινώνια, ΠΡΕΠΕΙ να του γίνει συνείδηση ότι οι πράξεις του αφορούν και το ίδιο, διότι ζει αναπόσπαστο.
Επομένως και με λογικούς όρους, μία τέτοια συνειδητοποίηση, στα αυστηρά πλαίσια του 'εγώ' από τον καθένα ξεχωριστά, θα ήταν εποικοδομητική για ολόκληρο το κοινωνικό σύνολο.Το 'εγώ' ταυτίζεται με το 'εμείς' σε μία κοινωνία.
V for Vendetta.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Στις περισσότερες δημοσιεύσεις, όλο το περιεχόμενο θα μπορούσε να αντικατασταθεί με μια λέξη:
Εγώ.
δηλαδη που ειναι το κακο να σκεφτεται κανεις τον εαυτο του, τη ζωη του και το μελλον του;
ειδικα το ποστ του μανου ηταν σαν φορουμ- ανταποκριση του αλτερ με τρελα συμπερασματα (σκεφτεται το χαμενο χρονο στο στρατοπεδο αρα διπλοπαρκαρει και χτιζει αυθαιρετα κλπ).. μονο η μανα ρειβερ ελειπε στο παραθυρο να συμπληρωσει την εικοναΚαι το φοβερότερο όλων είναι ότι σχεδόν όλοι έχουν πάει στρατό ή δηλώνουν ότι θα πάνε : **απλά διαμαρτύρονται!!, **πως τολμάνε? πολύ εγωιστικό δεν είναι?
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Εγώ.
ειδικα το ποστ του μανου ηταν σαν φορουμ- ανταποκριση του αλτερ με τρελα συμπερασματα (σκεφτεται το χαμενο χρονο στο στρατοπεδο αρα διπλοπαρκαρει και χτιζει αυθαιρετα κλπ).. μονο η μανα ρειβερ ελειπε στο παραθυρο να συμπληρωσει την εικοναKαι αγανακτισμένος, φορολογούμενος (πάντα) πολίτης!
Αντίο