-
Ο χρήστης ΣΠΥΡΟΣ ΣΙΣΚΟΣ έγραψε:
Το ότι γράφεις εώνυμα είναι σαφώς προς τιμή σου.
Το ''όποιος έχει τη μύγα μυγάζεται'' το αντιπαρέρχομαι.
Προσωπικά αυτό που ζητάω είναι αυτό που λέει κ ο charmac.Όταν παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα το αυτοκίνητο για το οποίο δν ευθύνομαι,απαιτώ αν είναι στην εγγύηση να λυθεί.Κ αν γίνει αντικατάσταση κ δε λυθεί το πρόβλημα,απαιτώ να το δουν ξανά κ ξανά ώσπου να μείνω ικανοποιημένος.μαζι σου σε θεματα εγγυησειs παντα σε λογικα πλαισια και εδω πιστευω οτι συμφωνουμε ολοι μας!αλλο λεω εγω και μαλλον δεν το εκανα κατανοειτο!
τα παραλογα με εκνευριζουν και θα συμφωνειτε μαζι μου!Ποιά είναι τα λογικά και μη πλαίσια;
Απλά προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς σε ενοχλεί.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ποιά είναι τα λογικά και μη πλαίσια;Απλά προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς σε ενοχλεί.
Πρέπει να κάτσεις καμιά μέρα σε αντιπροσωπεία να ακούσεις (και να σου πέσουν τα μαλλιά) από αυτά που ζητάνε οι πελάτες στην εγγύηση. Όχι λογικά πράγματα, ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.
-
Δεν αντιλέγω.
Κάθομαι στην υποδοχή του σέρβις στην λάιον για να παραδώσω το 307.
Απέναντι μου ο υπάλληλος μιλάει στο τηλέφωνο.
-...
-Υπ: Ναι βέβαια, των 60.000 χλμ είπατε;
-...
Υπ: Ναι, λάδια, φίλτρα αέρος,λαδιού κτλ.
-... Αυτό εσείς το ξέρετε, αλλά εγώ βλέπω ότι ήρθατε τελευταία φορά στα 10.000 χλμ.
-...
-Υπ: με γουρλωμένα μάτια: Δηλαδή δεν έχετε αλλάξει λάδια εδώ και 50.000 χλμ;
-...
-Υπ: Ναι, έπρεπε. Καλά, ελάτε από εδώ και βλέπουμε. -
και μετά χαλάνε τα γαλλικά
-
Άραγε η μαρμελάδα που θα έβγαζε από την μηχανή τι γεύση θα είχε;
-
Δλδ αν παρω ενα αυτοκινητο με εγγυηση και το 'σκιζω' (παντα με ζεσταμα-κρυωμα) και σωστη συντηρηση, πρεπει να χαλασει???
Εγω λεω να πηγαινουμε στα συνεργεια και αν βρει ο μηχανικος οτι το παμε γρηγορα, να μας ριχνει φαπες!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Δλδ αν παρω ενα αυτοκινητο με εγγυηση και το 'σκιζω' (παντα με ζεσταμα-κρυωμα) και σωστη συντηρηση, πρεπει να χαλασει???Εγω λεω να πηγαινουμε στα συνεργεια και αν βρει ο μηχανικος οτι το παμε γρηγορα, να μας ριχνει φαπες!
+1
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ποιά είναι τα λογικά και μη πλαίσια;
Απλά προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς σε ενοχλεί.
Πρέπει να κάτσεις καμιά μέρα σε αντιπροσωπεία να ακούσεις (και να σου πέσουν τα μαλλιά) από αυτά που ζητάνε οι πελάτες στην εγγύηση. Όχι λογικά πράγματα, ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.[/quote
ειπα και γω να ειμαι μονοσ μου σε αυτο το φορουμ?
να και καποιος που καταλαβαινει!
απο λαμπα μεχρι και σερβις εχουν ζητησει στην εγγυηση!!!
παντα φιλικα
spisi -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
sygnomh re file alla den einai lish ayth!!!genika miso afantasta toys eeguhsakides!
kai an to skizei to amaksi to kseroyme ?
den to kseroyme!Τι εννοείς 'σκίσιμο' ?
εσυ πως το καταλαβαινεις τον ορο σκυσιμο?
Το σκίσιμο που έχω εγώ στο μυαλό μου δεν ακυρώνει την εγγύηση σε καμία περίπτωση.[/quote
μαζι σου αλλα ο συμπλεκτης ανηκει στα αναλωσιμα και δεν εχει απο καθολου εγγυηση εωσ και 1500κμ το πολυ
σαν ενα πελατη που το ξεκιναει με 2αρα η 3η για να μην το κουρασει οπωσ μου ελεγε χαρακτηριστικα !!!
τα συμπερασματα δικα σας φιλοι μου! -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Δλδ αν παρω ενα αυτοκινητο με εγγυηση και το 'σκιζω' (παντα με ζεσταμα-κρυωμα) και σωστη συντηρηση, πρεπει να χαλασει???Εγω λεω να πηγαινουμε στα συνεργεια και αν βρει ο μηχανικος οτι το παμε γρηγορα, να μας ριχνει φαπες!
η κατασταση των φρενων σου θα ειναι η απαντηση του...
-
Ο χρήστης ΣΠΥΡΟΣ ΣΙΣΚΟΣ έγραψε:
Δλδ αν παρω ενα αυτοκινητο με εγγυηση και το 'σκιζω' (παντα με ζεσταμα-κρυωμα) και σωστη συντηρηση, πρεπει να χαλασει???
Εγω λεω να πηγαινουμε στα συνεργεια και αν βρει ο μηχανικος οτι το παμε γρηγορα, να μας ριχνει φαπες!
η κατασταση των φρενων σου θα ειναι η απαντηση του...
εκτοσ αν ανοιγει αλεξιπτοτο η πεταει αγυρα για φρεναρει
-
quote στον εαυτό σου ρε θηρίο;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
quote στον εαυτό σου ρε θηρίο;Θεος
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
quote στον εαυτό σου ρε θηρίο;ενταξει ρε παιδια μην βαρατε μια προσθεση ηθελα να κανω
ειστε απιστευτοι παντως
Πατινάρισμα (?) καινουριου συμπλεκτη σε TSi