-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
να κανω μια κουτη ερωτηση?
αν ξεκινωντας το, δωσεις λιγες παραπανω στροφες, το κανει?
Ναι.
δοκιμασε αν θες να ξεκινησεις με 2000-2500 στροφες και αφηνοντας ομαλα τον συμπλεκτη (ας πατιναρει λιγο δε πειραζει), και παρατηρησε αν μειωνεται το προβλημα.
Το δοκιμασα αυτο που λες και πραγματικα αν επιμεινεις στο γκαζι κρατωντας τις στροφες γυρω στις 2500 το σκορτσαρισμα μειωνεται σημαντικα. Οπως καταλαβαινεις ομως δεν ειναι δυνατον σε καθε ξεκινημα ομως να ξεκιναει το αμαξι με 2500 στροφες!
Γιατι το ρωτησες αυτο ομως?ειχα την υποψια οτι ξεκινας το αυτοκινητο με πολυ λιγες στροφες με αποτελεσμα να σκορτσαρει (τιναζεται) ο κινητηρας, και οτι αυτος ειναι ο κραδασμος που νιωθεις.
και επειδη το στυλ οδηγησης παραμενει, γιαυτο το λογο σου το εκανε και στο αλλο tsi που οδηγησες.
απο οτι φαινεται ομως δεν ειναι αυτο. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ναι.
δοκιμασε αν θες να ξεκινησεις με 2000-2500 στροφες και αφηνοντας ομαλα τον συμπλεκτη (ας πατιναρει λιγο δε πειραζει), και παρατηρησε αν μειωνεται το προβλημα.
Το δοκιμασα αυτο που λες και πραγματικα αν επιμεινεις στο γκαζι κρατωντας τις στροφες γυρω στις 2500 το σκορτσαρισμα μειωνεται σημαντικα. Οπως καταλαβαινεις ομως δεν ειναι δυνατον σε καθε ξεκινημα ομως να ξεκιναει το αμαξι με 2500 στροφες!
Γιατι το ρωτησες αυτο ομως?ειχα την υποψια οτι ξεκινας το αυτοκινητο με πολυ λιγες στροφες με αποτελεσμα να σκορτσαρει (τιναζεται) ο κινητηρας, και οτι αυτος ειναι ο κραδασμος που νιωθεις.
και επειδη το στυλ οδηγησης παραμενει, γιαυτο το λογο σου το εκανε και στο αλλο tsi που οδηγησες.
απο οτι φαινεται ομως δεν ειναι αυτο.Οχι ρε συ Σπυρο, ειπαμε δεν ειμαι και τοσο ασχετος.
Αν ηταν κατι τετοιο δεν θα το πηγαινα καν.Καταρχην ο κραδασμος ειναι σιγουρα απο τον συμπλεκτη. Και κατα 2ον αυτο που με προβληματιζει οπως εχω πει σε προηγουμενα ποστ ειναι η διαφορα που παρουσιαζεται στην συμπεριφορα του οταν ζεσταθει (οταν ειναι κρυος ανεπαισθητο σκορτσαρισμα ενω οταν ειναι ζεστος πιο εντονο).
Αυτο θελω να ξεκαθαρισω για να ησυχασω, γιατι φοβαμαι μηπως αυτη η συμπεριφορα δημιουργησει μελλοντικα προβληματα. Τωρα αν αυτη ειναι η φυσιολογικη συμπεριφορα του συγκεκριμενου τυπου πλατω που βαζει η VW στα TSi, δεν απομενουν και πολλα να κανω...Α και κατι ακομα που δεν το ανεφερα προηγουμενως. Δοκιμασαμε και ενα GT που ΔΕΝ ειχε αυτο το σκορτσαρισμα, το οποιο αποτι μου ειπε ο μηχανικος οφειλεται στο οτι εχει διαφορετικο (πιο βαρυ) βολαν απο το TSi.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Καλημερα σε ολους.
Eχω 1 Golf TSi 140. Στο αυτοκινητο αλλαχτηκε σετ συμπλεκτη εντος εγγυησης επειδη εκανε ενα περιεργο θορυβο κατα την επαναφορα του πενταλ.
Το θεμα ειναι οτι μετα την αλλαγη εχει παρουσιαστει το εξης περιεργο:Οταν το αυτοκινητο ειναι κρυο ο συμπλεκτης φαινεται να λειτουργει φυσιολογικα. Μετα απο χρηση καποιων λεπτων ζεσταινεται (πχ 10-15 λεπτα σε κινηση οπου χρησιμοποιειται αρκετα ο συμπλεκτης) αρχιζει να τρεμει (να μην ειναι σταθερος κατα καποιο τροπο) οταν κρατας το αυτοκινητο με γκαζι και συμπλεκτη σε ελαφρες ανηφορες ή πχ κατα το παρκαρισμα δηλ. οταν ζοριζεται (πατιναρισμα δεν λεγεται αυτο? ).
Θα το παω να το κοιταξουν αλλα μηπως εχετε καποια ιδεα που μπορει να οφειλεται αυτο?
sygnomh re file alla den einai lish ayth!!!genika miso afantasta toys eeguhsakides!
kai an to skizei to amaksi to kseroyme ?
den to kseroyme!
alitheia einai ayto toy blepo kai oxi ayto poy akoyo!!!!
filika
spyros siskos
texnikos symboulos opelΕυχαριστω εκ των προτερων.
το ξαναπήγες στο σέρβις?
τι σου είπαν αυτοί?για μένα εφόσον έχεις εγγύηση να το πηγαίνεις μέχρι να στο φτιάξουν.
sygnomh re file alla den einai lish ayth!!!genika miso afantasta toys eeguhsakides!
den to kseroyme!
alitheia einai ayto toy blepo kai oxi ayto poy akoyo!!!!
filika
spyros siskos
texnikos symboulos opel -
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Ναι.
απο οτι φαινεται ομως δεν ειναι αυτο.Οχι ρε συ Σπυρο, ειπαμε δεν ειμαι και τοσο ασχετος.
Αν ηταν κατι τετοιο δεν θα το πηγαινα καν.Καταρχην ο κραδασμος ειναι σιγουρα απο τον συμπλεκτη. Και κατα 2ον αυτο που με προβληματιζει οπως εχω πει σε προηγουμενα ποστ ειναι η διαφορα που παρουσιαζεται στην συμπεριφορα του οταν ζεσταθει (οταν ειναι κρυος ανεπαισθητο σκορτσαρισμα ενω οταν ειναι ζεστος πιο εντονο).
Αυτο θελω να ξεκαθαρισω για να ησυχασω, γιατι φοβαμαι μηπως αυτη η συμπεριφορα δημιουργησει μελλοντικα προβληματα. Τωρα αν αυτη ειναι η φυσιολογικη συμπεριφορα του συγκεκριμενου τυπου πλατω που βαζει η VW στα TSi, δεν απομενουν και πολλα να κανω...Α και κατι ακομα που δεν το ανεφερα προηγουμενως. Δοκιμασαμε και ενα GT που ΔΕΝ ειχε αυτο το σκορτσαρισμα, το οποιο αποτι μου ειπε ο μηχανικος οφειλεται στο οτι εχει διαφορετικο (πιο βαρυ) βολαν απο το TSi.
SYGNOMH RE PAIDIA THA MPOROYSAME NA DOYME FOTO APO TON SYMPLEKTH?
EXEI ELATHRIA O DISKOS?
H DEN EXEI KAI EXEI BOLAN DIPLHS MAZAS OPOS TO OPC ASTRA? -
Παρακαλώ, γράφετε ΕΛΛΗΝΙΚΑ!
[mod]
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Παρακαλώ, γράφετε ΕΛΛΗΝΙΚΑ![mod]
ΑΜΑΕΣΩΣ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ GREEKLISH!
-
Eλληνικά και μικρά!
-
Ο χρήστης ΣΠΥΡΟΣ ΣΙΣΚΟΣ έγραψε:
den to kseroyme!Τι εννοείς 'σκίσιμο' ?
-
Γιατί ''μισείς'' τους ''εγγυησάκηδες''?
Προσωπικά κ μόνο η λέξη με προσβάλλει -
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
Προσωπικά κ μόνο η λέξη με προσβάλλειΠολυ απλα γιατι οι εγγυησακιδες εχουν τρελες απιτησεις!
ποτε και κανενας δεν διαβαζει του ορους εγγυησεις οταν αγοραζει ενα αυτοκινητο μαλλον δεν διαβαζει ουτε τον οδηγο χρησης!
που σημαινει οταν αγοραζω αυτοκινητο και υπογραφω για την παραλαβη του αυτοματα αποδεχομαι και τους ορους τησ εγγυησης
ειναι μεγαλο θεμα και μαλλον θελει αλλο τοπικ...
παντα στη διαθεση σας ομως
δεν εχο καμμια προθεση ομως να προσβαλλω κανεναν
εξ αλλοθ οποιος εχει τηνμυγα.... -
Προσωπικά κ μόνο η λέξη με προσβάλλειKαι μένα μου χτύπησε πολύ άσχημα...
Απλά θα ξέρουμε που να στείλουμε τους γνωστούς μας με όπελ!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
εσυ πως το καταλαβαινεις τον ορο σκυσιμο?
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
συγνωμμη ρε παιδια γιατι προσβαλεστε ετσι δεν λειτουργειτε?
απο την μια καραζουντα εξουσιοδοτημενα συνεργεια και απο την αλλη κανουν τουσ κινεζους οταν παθει βλαβη το αυτοκινητο πχ οδηγοι ταχι
και οχι μονο... -
οπου θελεις στειλτους no problem!
-
απο την μια καραζουντα εξουσιοδοτημενα συνεργεια και απο την αλλη κανουν τουσ κινεζους οταν παθει βλαβη το αυτοκινητο πχ οδηγοι ταχι
και οχι μονο...Όχι δεν λειτουργούμε έτσι. Μας ξέρεις και από χθες;
Απλά όταν εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα για το οποίο δεν ευθυνόμαστε, απαιτούμε η εταιρία να κάνει αυτό που υπόσχεται (και που έχουμε πληρώσει) : αντικατάσταση στην εγγύηση.
Εσύ λες ότι μισείς τους πελάτες τους και περιμένεις να μη κράζουμε τα εξουσιοδοτημένα (πλην εξαιρέσεων).
Όλοι στην όπελ Καρδίτσας!
-
Απλά όταν εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα για το οποίο δεν ευθυνόμαστε, απαιτούμε η εταιρία να κάνει αυτό που υπόσχεται (και που έχουμε πληρώσει) : αντικατάσταση στην εγγύηση.
Εσύ λες ότι μισείς τους πελάτες τους και περιμένεις να μη κράζουμε τα εξουσιοδοτημένα (πλην εξαιρέσεων).
καρχην δεν δουλευω στη οπελ καρδιτσας αλλα μενω εδω και ενα χρονο
και οπως βλεπεις γραφω επωνυμα
εγω μαζι σου σε θεματα εγγυησεις
το θεμα με την εγγυηση ειναι οτι δεν ξερουν τι ειδος εγγυησης
εχουν αγορασει
οποτε αν καποιοσς εχει απαιτηση για μια εγγυηση την οπιοα και δεν εχει αγορασει τι γινετε
γιαυτο λεμε προσοχη στα ψιλα γραμματα
! -
καρχην δεν δουλευω στη οπελ καρδιτσας αλλα μενω εδω και ενα χρονο
και οπως βλεπεις γραφω επωνυμα
εγω μαζι σου σε θεματα εγγυησεις
το θεμα με την εγγυηση ειναι οτι δεν ξερουν τι ειδος εγγυησης
εχουν αγορασει
οποτε αν καποιοσς εχει απαιτηση για μια εγγυηση την οπιοα και δεν εχει αγορασει τι γινετε
γιαυτο λεμε προσοχη στα ψιλα γραμματα
! -
Το ότι γράφεις εώνυμα είναι σαφώς προς τιμή σου.
Το ''όποιος έχει τη μύγα μυγάζεται'' το αντιπαρέρχομαι.
Προσωπικά αυτό που ζητάω είναι αυτό που λέει κ ο charmac.Όταν παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα το αυτοκίνητο για το οποίο δν ευθύνομαι,απαιτώ αν είναι στην εγγύηση να λυθεί.Κ αν γίνει αντικατάσταση κ δε λυθεί το πρόβλημα,απαιτώ να το δουν ξανά κ ξανά ώσπου να μείνω ικανοποιημένος. -
Το ότι γράφεις εώνυμα είναι σαφώς προς τιμή σου.
Το ''όποιος έχει τη μύγα μυγάζεται'' το αντιπαρέρχομαι.
Προσωπικά αυτό που ζητάω είναι αυτό που λέει κ ο charmac.Όταν παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα το αυτοκίνητο για το οποίο δν ευθύνομαι,απαιτώ αν είναι στην εγγύηση να λυθεί.Κ αν γίνει αντικατάσταση κ δε λυθεί το πρόβλημα,απαιτώ να το δουν ξανά κ ξανά ώσπου να μείνω ικανοποιημένος.μαζι σου σε θεματα εγγυησειs παντα σε λογικα πλαισια και εδω πιστευω οτι συμφωνουμε ολοι μας!αλλο λεω εγω και μαλλον δεν το εκανα κατανοειτο!
τα παραλογα με εκνευριζουν και θα συμφωνειτε μαζι μου! -
εσυ πως το καταλαβαινεις τον ορο σκυσιμο?
Το σκίσιμο που έχω εγώ στο μυαλό μου δεν ακυρώνει την εγγύηση σε καμία περίπτωση.
Πατινάρισμα (?) καινουριου συμπλεκτη σε TSi