-
εαν διαβαζεις αυτο το μηνυμα ο κωλος σου ειναι εκτεθειμενος...
οι κυπριοι κανουν εξαγωγη τις χειροτερες γκομενες που διαθετουν...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εαν διαβαζεις αυτο το μηνυμα ο κωλος σου ειναι εκτεθειμενος...οι κυπριοι κανουν εξαγωγη ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ τις χειροτερες γκομενες που διαθετουν...
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
λέω αύριο να πάω να την κόψωπαρομοίως
Πολύ ταλαιπώρησα τα εγκεφαλικά μου κύτταρα με το θέμα. Είναι και λίγα και μου χρειάζονται
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
εαν διαβαζεις αυτο το μηνυμα ο κωλος σου ειναι εκτεθειμενος...
οι κυπριοι κανουν εξαγωγη ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ τις χειροτερες γκομενες που διαθετουν...
ειπα κατι αλλο? στη κυπρο υπαρχουν γυναικες σε μερικες ηλικιες που εδω ουτε στα καλυτερα μας ονειρα δε βλεπουμε..
-
Την έκοψα, πάει
Είχε πλάκα που μου άρχισε την κουβέντα ο διευθυντής του στρατολογικού γραφείου και ένας ανώτερος που έτυχε να ναι εκεί (4 αστέρια είχε, πολλά μου φάνηκαν ) με αφορμή το θρήσκευμα που δήλωσα. Νταξ, τρελή όρεξη για κουβέντα και βιαζόμουν κιόλας. Πρέπει να βρω κάναν αμπελοφιλόσοφο διοικητή να περνάει η ώρα. -
τι δήλωσες;
-
Δεν υπάρχουν 4 αστέρια ρε συ! Έβλεπες αστεράκια μάλλον.
3 ασημένια=Λοχαγός. 3 χρυσά=Συνταγματάρχης
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
τι δήλωσες;άνευ (ο ένας δεν μπορούσε να καταλάβει τι σημαίνει και ο άλλος μου είπε μπράβο που είμαι ειλικρινής )
σ/χης ήταν τελικά, είχε τα 3 αστεράκι και το τσουτσουνάκι πολύ δύσκολα αυτά τα σχεδιάκια του στρατού, κάτι πιο εύκολο και λιγότερο ποζέρικο δεν μπορούσαν να σκεφτούν;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
κάτι πιο εύκολο και λιγότερο ποζέρικο δεν μπορούσαν να σκεφτούν;ΜΑΛΑΚΑΣ και ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ
over -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
κάτι πιο εύκολο και λιγότερο ποζέρικο δεν μπορούσαν να σκεφτούν;
ΜΑΛΑΚΑΣ και ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ
over -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
τι δήλωσες;
άνευ (ο ένας δεν μπορούσε να καταλάβει τι σημαίνει και ο άλλος μου είπε μπράβο που είμαι ειλικρινής )
σ/χης ήταν τελικά, είχε τα 3 αστεράκι και το τσουτσουνάκι πολύ δύσκολα αυτά τα σχεδιάκια του στρατού, κάτι πιο εύκολο και λιγότερο ποζέρικο δεν μπορούσαν να σκεφτούν;
εχω την εντυπωση οτι ειναι απο τις λιγοτερο ποζεραδικες στολες.. τεσπα, κλαιν μαιν...τους ειπες να παρουν 10 καμψεις? εκει φαινεται η μαγκια...
-
Να ρωτήσω κάτι εάν ξέρει κανείς...
Έστω οτι παρουσιάζεται κάποιος και πάει να βγεί Ι-κάτι (π.χ. 3 ή 4) επειδή ΟΝΤΩΣ έχει λόγους που συνηγορούν στο να μην είναι Ι1.
-
Είναι πιθανό ο γιατρός που θα τον εξετάσει να μην τον βγάλει Ι; Ακόμα και εάν έχει μαζί του άλλα αποδεικτικά;
-
Μιάς και πιστεύω ότι η απάντηση στο 1 είναι πώς δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να βγεί Ι, έχω ακούσει ότι μπορεί ο γιατρός να σου δώσει και άλλη αναβολή κτλ. Εάν εσύ δεν την δέχεσαι για τους Χ, Υ, Ζ λόγους (π.χ. έχεις κανονίσει μετά να φύγεις εξωτερικό ή οτιδήποτε), τι παίζει;; Μπορείς να αρνηθείς αυτή την αναβολή;
-
-
Aν πραγματικά είσαι Ι και έχεις και χαρτιά γι'αυτό, δύσκολο να μην σε βγάλουν. Υπάρχει ΦΕΚ που λέει πάθηση ==> κατηγορία ικανότητας.
Σε εμας θυμάμαι ήταν κάτι παιδιά Ι1 και μόλις του ήρθε η μετάθεση για Κύπρο πήγαν καμμιά 10αριά στο 401 να δηλώσουν οπλοφοβία (Ι3 άοπλο νομίζω πας μετά) και τους έδωσαν 6 μήνες αναβολή! Κάγκελο!
-
Απο βδομαδα αρχιζω βραχονησιδες....
-
Και στεναχωριέσαι; Ρέκλα ρεεεεεεεε!
Καλωσορίζω τους 306 πατόψαρα Βασίλη Ροζούλη και Χάρη Μάκη οι οποίοι θα με απαλλάξουν.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Απο βδομαδα αρχιζω βραχονησιδες....μια χαρά!
-
Ολοι ετσι μου λενε...Αλλα εγω νομιζω οτι θα βαρεθω .Εχω αρισει να εξοπλιζομαι παντως.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Και στεναχωριέσαι; Ρέκλα ρεεεεεεεε!Καλωσορίζω τους 306 πατόψαρα Βασίλη Ροζούλη και Χάρη Μάκη οι οποίοι θα με απαλλάξουν.
ευχαριστούμε τον παλιό
3 μήνες έχει ακόμα ρε, χαλάρωσε -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Και στεναχωριέσαι; Ρέκλα ρεεεεεεεε!Καλωσορίζω τους 306 πατόψαρα Βασίλη Ροζούλη και Χάρη Μάκη οι οποίοι θα με απαλλάξουν.
προς το παρών κάτσε κ πήξε βρωμοφάνταρο!!!
εγώ πάω έξω να τα πιω κ να τα σπάσω
Περί Θητείας [#2]