Και συνεχίζω...(στο μεταξύ έχει μαζευτεί πολύυυυ υλικό μιλάμε.... )
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Για κάποιους κάθε μέρα, είναι άλλη μια μέρα που περνάει. Ο Τζέιμς Τζόις, είχε άλλη άποψη για τον Λεοπόλδο Μπλουμ, κι έγραψε για μια μέρα του που κατέληξε ένα αγκωνάρι σε μέγεθος βιβλίου. Για άλλους ένα από τα σημαντικότερα δημιουργήματα της λογοτεχνίας, για άλλους ένα από τα πιο βαρετά βιβλία.
Ωραία κι αυτά...!!! (με την 'ιστοριούλα μου' δε ξέρω τί σχέση έχουν..)
Κοινώς, όσο και να προσβάλλεστε κάποιοι με τον τρόπο του kovathe, δεν αλλάζει κάτι για τον kovathe: είτε σας το πει, είτε όχι, ΓΙ' ΑΥΤΟΝ, οι πολεμικές ιστορίες είναι για γέλια. Του ζητάτε να το παίξει πολιτικά ορθός, για ποιο λόγο; Επειδή δεν πήγε στρατό για να κρατάει κι αυτός όπλο; Κι εγώ που πήγα και τον περισσότερο καιρό αντί για G3 κρατούσα κουτάλα , κατσαβίδια , κλειδιά και μυστριά , δικαιούμαι να ομιλώ;
Aυτή η Αμερικανόφερτη έκφραση (politically correct) που μου τη δίνει απίστευτα στα νεύρα, έχει καταντήσει καραμέλα για οπου βολέυει.....Εχουμε καταντήσει να τη χρησιμοποιούμε ασύστολα και κάποια μερα οποιος κατηγορεί το sex μεταξυ γονιών και παιδιών, θα κατηγορέιται οτι είναι υποκριτής και το παίζει πολίτικαλι κορέκτ...(διόλου παράξενο κιόλας να πλησιάζει αυτή η μερα, αφου κάποιος εδω μέσα μάλιστα το υποστήριξε, με την προυπόθεση οτι θα ηταν συναινετικό.... )
Θέλετε να φιμώσετε τον kovathe, τον koutsan ή τον οποιονδήποτε άλλο, γιατί σας προσβάλλει; Αν δεν κάνω λάθος, σε ένα ελεύθερο φόρουμ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ είναι μέσα στο παιχνίδι! Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι δικό τους πρόβλημα και όχι ΔΙΚΟ ΣΑΣ!
Εντάξει λοιπόν, ας αρχίσουμε απ΄τα επόμενα θέματα να κανουμε διάλογο με αυτόν τον τρόπο προσβάλλοντας ο ενας τον αλλο και λέγοντας 'οουουυου μου σηκώθηκε', 'ααααχχχχχ, με γαργαλάνε οι ρώγες μου,' 'μμμμμμμμμμ ενα ρίγος διαπέρασε το θεσπέσιο κορμί μου....' 'ωωωωωωω, σφίχτηκε η κωλοτρυπίδα μου...'. Οι κουβέντες θα αποκτήσουν ουσία κι ενδιαφέρον κι εσυ θα περιορίσεις τη φθορά του πληκτρολογίου σου στην προσπάθειά σου να μας συνετίσεις που είμαστε πολιτικαλι κορέκτ....
Η ιστορία και η πορεία του καθενός, είναι σημαντική για τον ΙΔΙΟ! Μην περιμένετε να γίνει το ίδιο σημαντική, ή έστω ΣΕΒΑΣΤΗ από τους άλλους!
Σημαντική για τους αλλους;;;;;;; Επ΄ ουδενί...!! Οσο για το σεβασμό, στο ξαναλέω...Είναι απαραίτητη προυπόθεση συνύπαρξης των ανθρώπων....Είσαι αρκετά καλλιεργημένος για να το γνωρίζεις αυτό φίλε Γρηγόρη....
Επίτρεψε μου εδω να πω οτι συνεχίζεις να μακρυγορείς λέγοντας πολλά ουσιαστικά και σωστά πράγνατα, αλλα ανευ λόγου κι αιτίας...Δε θα παραθέσω όλο το σεντόνι, στην προσπάθεια μου να μείνει το δικό μου οσο πιο μικρό γίνεται...
Είτε το θέλουμε , είτε όχι, ΔΕΝ ήταν κάτι φοβερό αυτό που έκαναν: ουσιαστικά ειρωνεύτηκαν τις ...'ηρωϊκές' ιστορίες που έχουν την τάση να λένε ορισμένοι, είτε εν καιρώ πολέμου, είτε ειρήνης.
Και πάλι, εγώ δεν θεωρώ την αντίδραση του kovathe , αντίδραση ασέβειας... Διαφώνησε με κάτι που είπες, και ίσως και τον τρόπο που το είπες (θέλοντας να δώσεις ηρωϊκή χροιά μήπως; ), δεν είδα ασέβεια, αλλά αυτή είναι η δική μου άποψη, πάλι..
Αν θες σε παρακαλώ, υπεδειξέ μου πού ακριβώς είναι η ηρωική ιστορία μου, που μας οδήγησε εκτος θέματος τόσες σελίδες....Εγω θα σε βοηθήσω δείχνωντάς σου αυτό, αν δε αναφέρεσαι σε κατι αλλο που είπα, περιμένω .....
Και για να θυμηθώ κι ένα πρόσφατο περιστατικό που είχε χρειαστεί να φυλάξουμε την εθνική μας ακεραιότητα (Ιμια) να ρωτήσω αν είχαν στείλει τις σειρές εκεί κάτω, ή αν οι επαγγελματιες στρατιώτες έφεραν εις πέρας το καθήκον τους.
Εδώ η θητειά σε τι΄εξυπηρέτησε?
**Επειδή προφάνως και απο άλλα λεγόμενα σου, στερείσαι στοιχειωδών γνώσεων περί Στρατού, να σε ενημερώσω οτι ήμασταν με το ένα πόδι στο ελικόπτερο , με πλήρη φόρτο κι εξάρτηση, οπλισμό (πυρομαχικά, μαχαίρια, ατομικό φαρμακείο πέρα του κλασικού τότε επιδέμου με την μορφίνη, κλπ), οι δε διάφορες βραχονησίδες μετά το περιστατικό, φυλάσσονταν αποκλειστικά απο κληρωτους, των οποίων την σύνθεση και αριθμό, δε μπορώ να αναφέρω για ευνόητους λόγους....
Τέλος, τα νησιά οπως πολύ καλά γνωρίζεις, ηταν επίσης γεμάτα απο κληρωτούς.Επομένως κι εδω λάθος είσαι...
**
.....και στη συνέχεια το ποστ του kovathe
Oυουουου..... ανατρίχιασα!
Και τέλος λες....
Αν θέλεις την γνώμη μου, το όλο πράγμα διογκώθηκε όχι από κάποια προσβολή ή πρόκληση, αλλά από άλλη αιτία: κάποιοι παίρνουν τον εαυτό τους , αλλά και την περσόνα τους εδώ μέσα, ΠΟΛΥ σοβαρά. Καλλιεργούν ένα προφίλ και φοβούνται μην το χάσουν.
Aν με το ποστ που παρέθεσα παραπάνω και ξεκίνησε όλη η κουβέντα, καλλιεργώ καποιο προφίλ, ευτυχώς που δεν είμαι αγρότης, γιατι με τέτοια καλλιέργεια απο παραγωγή θα πήγαινα άπατος....!!! Ενδεχομένως όμως να κάνω για θεατρικός συγγραφέας που λέει κι ο Koutsan, μιας απ΄οτι φαίνεται απ΄το ποστ περι Ιμίων, ξέρω να δίνω 'ηρωική χροιά' στα λεγόμενά μου...