Aug 20, 2008, 7:52 AM

Ο χρήστης manosk έγραψε:

@drdino δεν ισχύει αυτό που λες γιατί πάλι δεν θα το υπερασπιζόμουνα αν το περιφρονούσες...Μόνο υλικές πράξεις εκλαμβάνω ως προσβολή...Αν μιλάς απλώς ή γράφεις μπορείς να μου βρίζεις την μάνα και τον πατέρα από το πρωί ως το βράδυ ελεύθερα

Έτσι λοιπόν καταργείται το 21ο κεφάλαιο του Ποινικού Κώδικα 'ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ' (Εξύβριση, Δυσφήμιση κλπ).
Ασφαλώς μπορεί κάποιος να παραιτηθεί από την προστασία που παρέχει ο νόμος στην Τιμή και την Αξιοπρέπεια του ίδιου (εφόσον θεωρεί ότι δεν είναι η Τιμή και η Αξιοπρέπειά του ιδιαιτέρως σημαντικά πράγματα), δεν μπορεί όμως να απαιτήσει το ίδιο από κάποιον άλλο.

Προσωπικά μου είναι αδιάφορο το κεφάλαιο αυτό του ΠΚ και αυτό που δεν θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό πράγμα είναι η γνώμη των άλλων και όχι η τιμή και η αξιοπρέπειά μου ...Όπως δεν πρόκειται να ασχοληθώ με ένα 5χρονο που θα με πει μ@λ@κ@ το ίδιο δεν θα ασχοληθώ και μαζί σου

Δεν απαιτώ τίποτα από κανένα (έχεις μία τάση να βγάζεις από την κοιλιά σου διάφορα ), αν κάποιος θεωρεί ότι τα γραφόμενά μου αποτελούν παραβίαση του ΠΚ δεν έχει παρά να πάρει προσφύγει στη δικαιοσύνη ενατίον μου..Ούτε που μου πέρασε από το μυαλό να του στερήσω κάτι τόσο σημαντικό