-
Άντε κωλόβυσμα... Μια χαρά σου'ρθε!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
- Οι αλλόθρησκοι, αλλόδοξοι και όσοι είχαν κοπεί από την παρέλαση ως τελείως εκτός τόπου και χρόνου θα ορκίζονταν στα μαγειρία μόνοι τους.
κομματι δυσκολο... στην ορκομωσια απλως παιρνουν το αριστερο μερος της παραταξης και ειναι ολοι μαζι μουσουλμανοι κτλ κτλ...
Εγώ άλλα θυμάμαι. Προσωπικά είχα βγει από τις πρόβες της παράταξης (είχα μείνει στης παρέλασης) για τις 2-3 ημέρες που θεωρούσαν ότι δε θα συμμετάσχω σε αυτήν. Μας το είχαν πει εξάλλου για ορκομωσία στα μαγειρία. Πλάκα μας έκαναν;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
lefos
καλός πολίτης...Καλός πολίτης lefo
Ευχαριστω πολυ my friends!
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
- Οι αλλόθρησκοι, αλλόδοξοι και όσοι είχαν κοπεί από την παρέλαση ως τελείως εκτός τόπου και χρόνου θα ορκίζονταν στα μαγειρία μόνοι τους.
κομματι δυσκολο... στην ορκομωσια απλως παιρνουν το αριστερο μερος της παραταξης και ειναι ολοι μαζι μουσουλμανοι κτλ κτλ...
Εγώ άλλα θυμάμαι. Προσωπικά είχα βγει από τις πρόβες της παράταξης (είχα μείνει στης παρέλασης) για τις 2-3 ημέρες που θεωρούσαν ότι δε θα συμμετάσχω σε αυτήν. Μας το είχαν πει εξάλλου για ορκομωσία στα μαγειρία. Πλάκα μας έκαναν;
ναι...φανταζεσαι να σκαγαν μυτη γονεις κτλ κτλ και να σας ειχαν στα μαγειρια?
υπαρχει προβλεψη και στο τελετουργικο...
υγ.φυσικα δεν ειναι απιστευτο αυτος που σας το ειπε να ηταν πρωτοφανης ηλιθιος ακομα και για τα στρατα...αλλα ορκομωσια οπως τα λες δεν γινεται τα τελευταια χρονια τουλαχιστον αποσο ξερω..
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Άντε κωλόβυσμα... Μια χαρά σου'ρθε!Έτσι, έτσι...
Άντε τώρα να κανονίσω και τον Πόρο και θα είμαι κομπλέ
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
ναι...φανταζεσαι να σκαγαν μυτη γονεις κτλ κτλ και να σας ειχαν στα μαγειρια?
υπαρχει προβλεψη και στο τελετουργικο...
υγ.φυσικα δεν ειναι απιστευτο αυτος που σας το ειπε να ηταν πρωτοφανης ηλιθιος ακομα και για τα στρατα...αλλα ορκομωσια οπως τα λες δεν γινεται τα τελευταια χρονια τουλαχιστον αποσο ξερω..
-
Ναυταίοι που μπαίνετε τώρα, προσοχή και μη βασίζεστε τόσο στα βύσματα γιατί μπορεί όλα να πάνε στραβά (βλ. εδώ). Καλύτερα να μπαίνατε Μάιο που θα χουν ολοκληρωθεί και οι κρίσεις
-
Εγώ τελικά Πάω Ναυτικό. Περιμένω το χαρτί της μετάταξης. Πάει το πεζικό.
-
Καλά σου έκατσε!
-
Κυνήγα ΝΠΡ κάτι ξέρανε οι παλιοί και με μάθανε και μένα
Κακά τα ψέματα, τα πάντα είναι θέμα διοίκησης, υπάρχουν και υπηρεσίες που αλλάζουν σε χρόνο dt με την αλλαγή της. Π.χ. ένας κληρούχας είχε πάει σε ΝΠΡ στη Σάμο και παρόλο που ήταν πολλά άτομα δε τους άφηνε να φεύγουν σε άδειες τουλάχιστον ανά 2 αλλά ανά ένας οπότε φαντάζεσαι τι μπορεί να σημαίνει αυτό.
Παράδειγμα σου έφερα οπότε μην ανησυχείς απλώς ό,τι κ να σου τύχει δες το σαν διακοπές
-
Με πήραν τηλέφωνο. Τελικά με πάνε αεροπορία 13 του μήνα.
-
Το βυσμα του βυσματος βλεπω
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Εγώ τελικά Πάω Ναυτικό. Περιμένω το χαρτί της μετάταξης. Πάει το πεζικό.Με πήραν τηλέφωνο. Τελικά με πάνε αεροπορία 13 του μήνα.
Για κοίτα και τα SMS σου μήπως σε στέλνουν στα ΛΟΚ τελικά.
-
και μένα με είχαν πάρει τηλέφωνο για ΣΝΔ και κατέληξα Σκαραμαγκά
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εγώ τελικά Πάω Ναυτικό. Περιμένω το χαρτί της μετάταξης. Πάει το πεζικό.
Με πήραν τηλέφωνο. Τελικά με πάνε αεροπορία 13 του μήνα.
Για κοίτα και τα SMS σου μήπως σε στέλνουν στα ΛΟΚ τελικά.
Hahahah, πλάκα πλάκα χθες που με πήρε το βύσμα μου είπε Ναυτικό και σήμερα η στρατολογία μου είπε Αεροπορία. I guess οτι η στρατολογία υπερισχύει...
Αντε 13 μπαίνω@
-
Mάλλον στο μεταξύ σε έφαγε άλλο, μεγαλύτερο βύσμα.
Στο ναυτικό θα ήσουν καλύτερα.
Τεσπα, όπου και να 'ναι τώρα πια, χαλαρά είναι τα πράγματα.
Άντε, με το καλό! -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Mάλλον στο μεταξύ σε έφαγε άλλο, μεγαλύτερο βύσμα.
Στο ναυτικό θα ήσουν καλύτερα.
Τεσπα, όπου και να 'ναι τώρα πια, χαλαρά είναι τα πράγματα.
Άντε, με το καλό!Σιγα τα ωα.Κ αεροπορια καλα θα ειναι.
Οπουδηποτε αλλου εκτος απο ΣΞ ειναι μια χαρα.
Αντε κ καλος πολιτης -
Στην Τρίπολη ίσως σου κάνουν τα @@ Ζέππελιν, αλλά μετά θα είναι ΟΚ. Η άδεια ορκωμοσίας είναι 5 μέρες συνήθως, εκτός αν έρθει υπουργός ή υφυπουργός, οπότε πάει στις 10. Εγώ ήμουν στη 2η ΜΕΝ (η Α ΕΣΣΟ 07 ήταν πολύ μικρή κι έτσι η 3η ΜΕΝ δε λειτούργησε) και είχαμε διμοιρίτες δυο παιδιά απ'τη Λάρισα, πολύ τζάμι: τον Κώστα τον Παπαντώνη και τη Βάσω την Τουσιούδη. Επίσης καλόβολος και εντάξει, αν και λίγο στρατόκαυλος, είναι και ο Πετρόπουλος. Θα ρίξεις πολύ γέλιο με τον 'Ράμπο' της 2ης ΜΕΝ, τον Κυριακάκη. Αυτά που κάνει για να βγάλει προς τα έξω την εικόνα του κομμάντο βγάζουν γέλιο, τόσο που είναι δύσκολο να μη γελάσεις στο προσκλητήριο. Είναι όμως ξηγημένος.
ΜΑΚΡΙΑ από τη Σπυράκου που ήταν στην 1η ΜΕΝ, όπως επίσης κι από το γυαλάκια τον G.I. Joe τον Αναστόπουλο. ΜΑΚΡΙΑ. Η πρώτη την έχει δει εξουσία, ο δεύτερος είναι όχι απλά στρατόκαυλος, αλλά βάζει κόσμο πολύ εύκολα στο μάτι και σ'ένα φίλο μου που έμεινε στη ΜΕΤΑ έκανε προσωπικό καψόνι και χρειάστηκε ο Κυριακάκης να του την πει.
Επίσης, ο μοίραρχος της 1ης ΜΕΝ, ο Μπεκιάρης, είναι πολύ μυστήριο τραίνο. Τα'χε ρημάξει τα παιδιά στα λαγουδάκια, στο χοροπηδητό με τους δίσκους στο κεφάλι και στο τρέξιμο. Εμείς της 2ης ήμασταν αραχτοί κι αυτοί χοροπηδάγανε.
Αν είσαι Ι1 ή Ι2, ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΗ ΔΕΧΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΔΕΥ (ΑΜΑΔ), δηλαδή μπατζής. Άλλη όρεξη δεν έχεις τώρα, να κάτσεις 40 μέρες στη ΜΕΤΑ και να τρέχεις από σκοπέτο σε αγγαρεία κι από αγγαρεία σε άσκηση. Στη δικιά μου ΕΣΣΟ μείνανε λιγότερα από 50 άτομα στη ΜΕΤΑ και καταλαβαίνεις τι πακέτο φάγανε: τους πήγαινε τεσσερισήμιση-μισή, είχανε ένα σκασμό σκοπέτα κι όλη την ώρα αγγαρεία. Φτάσανε να μην κάνουν προσκλητήρια, γιατί ΟΛΟΙ ήταν σε αγγαρείες και σκοπιές!
Καλύτερα είναι ΔΕΥ (ΟΠΑΦ), γιατί η εκπαίδευσή σου γίνεται μετά στη μονάδα σου (περνάς ΣΟΣΜΕ - Σχολείο Οπλικών Συστημάτων και Μέσων Επιφανείας - για μια βδομάδα, που σημαίνει ότι πέντε μέρες δεν έχεις σκοπέτα και το μάθημα είναι πολύ χαλαρό) και μπορείς εύκολα να καταλήξεις εξωραϊστής (ΤΡΕΛΛΟ κωλοβάρεμα, λίγες σκοπιές, αλλά συναλλάσσεσαι με τους πιο αποτυχημένους και καμμένους της μονάδας) ή σε θέση διοικητηρίου (συναλλάσσεσαι με ΠΟΛΥ πιο αξιόλογα άτομα, έχεις αρμοδιότητες και δε νιώθεις άχρηστος, αλλά έχεις συνήθως πιο πολλά σκοπέτα).
-
citastak αν έχεις επώνυμο από Π στείλε pm.
-
Πολλοί βυσματίες έχουν μαζευτεί στο φόρουμ
Περί Θητείας [#2]