-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
και όσοι την είχαν δει εκτός στρατοπέδου (μίνι, string, ...)Πες μου ότι μιλάς για μαγιώ, αυτό μόνο πες μου! ΤΕΛΟΣ!!!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
και όσοι την είχαν δει εκτός στρατοπέδου (μίνι, string, ...)
Πες μου ότι μιλάς για μαγιώ, αυτό μόνο πες μου! ΤΕΛΟΣ!!!
Όχι. Την είχε πετύχει φίλος μου βράδυ έξω με άσπρο μίνι μέσα από το οποίο διαγραφόταν χαρακτηριστικά ένα g-string. Σε απογοήτευσα ή όχι;
-
Φυσικά και με απογοήτευσες... Στρινγκάκι φοράνε όλες κάτω από τα μίνι και τα κολάν τους... Λίγες όμως έχουν τα κότσια και το κορμί να βάλουνε στρινγκάκι και στην παραλία.
-
Been there, done that πριν 9 μήνες
Τις δέκα ημέρες* που θα καθίσεις εκεί θα μάθεις πολύ σημαντικά πράγματα: παρέλαση, παρέλαση, παρέλαση, στρώσιμο κρεβατιού. Α, μπορεί να κάνεις και μια βολή σε εξομοιωτή όπλου.Ξέχασα το πιο βασικό: πρόβες παράταξης, πρόβες παράταξης, πρόβες παράταξης. Εμείς τα περάσαμε αυτά μέσα Μαΐου με τον ήλιο να βαράει κατακούτελα. 3-4 ώρες το πρωί (πρόβες παράταξης & παρέλασης) και άλλες 2 ώρες το απόγευμα. Ένας φαντάρος λιποθύμισε τόσο στις πρόβες όσο και στην ορκομωσία και ένα στέλεχος λιποθύμισε στην ορκομωσία. Επίσης, πολλοί φαντάροι έπαθαν ηλίαση.
-
Μιας που 'αναγκάστηκα' να θυμηθώ τα της Τρίπολης, να αναφερθώ και σε ένα από τα αρνητικά αυτής. Έχω την ευτυχία/ατυχία/τίποτα από τα δύο να είμαι Χριστιανός Καθολικός, το οποίο και δήλωσα στο λογαχό μου την πρώτη ημέρα που πήρε συνέντευξη από όλους μας κατόπιν σχετικής ερώτησης. Όταν ξεκινήσαμε τις πρόβες για την τελετή της ορκομωσίας με κάλεσε στο γραφείο του και με ρώτησε αν έχω πρόβλημα να συμμετάσχω καθότι αλλόδοξος. Του απάντησα πως όχι αφού Χριστιανός είμαι κι εγώ και δεν υπάρχουν πρακτικές διαφορές. Μου είπε με τη σειρά του ότι δεν είναι το ίδιο πράγμα (ήταν θρήσκος σε υπερβολικό βαθμό και της γνώμης ότι οι Καθολικοί είναι οι κακοί Χριστιανοί). Στη συνέχεια μου είπε ότι μάλλον δεν μπορώ να ορκιστώ με τους υπολοίπους και ότι θα ρωτούσε να δει τι μπορεί να κάνει (τον πιστεύω γιατί παρότι κολλημένος, ήταν καλός άνθρωπος). Μετά από μια-δυο μέρες που απείχα από τις πρόβες παράταξης ως μη συμμετέχων σε αυτή, μου ανακοίνωσε ότι τελικά μπορώ να ορκιστώ με τους υπολοίπους*. Φθάνουμε στην ημέρα της ορκομωσίας και ενώ ετοιμάζομαι για την παράταξη έρχεται ένας λοχίας και μου λέει να πάω μπροστά από το διοικητήριο. Πάω και βρίσκω μαζεμένους όλους όσους θα ορκίζονταν στα μαγειρία. Όταν διαμαρτύρομαι σε μία επιλοχία (;), αυτή μου λέει ότι αυτές τις διαταγές έχει. Κάποια στιγμή φεύγει και μας λέει να περιμένουμε εκεί. Αμέσως, φεύγω και πάω στο λόχο μου. Εκεί βρίσκω το λογαχό μου (ή κάποιον υπαξιωματικό, δε θυμάμαι) και του λέω τι συμβαίνει. Με τη σειρά του μου λέει 'Άσε να λένε και ετοιμάσου για την παράταξη'. Τελικά ορκίστηκα μαζί με όλους τους άλλους και κανείς δε με έψαξε που δεν πήγα στα μαγειρία!
- Οι αλλόθρησκοι, αλλόδοξοι και όσοι είχαν κοπεί από την παρέλαση ως τελείως εκτός τόπου και χρόνου θα ορκίζονταν στα μαγειρία μόνοι τους.
-
lokatzis
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
και όσοι την είχαν δει εκτός στρατοπέδου (μίνι, string, ...)
Πες μου ότι μιλάς για μαγιώ, αυτό μόνο πες μου! ΤΕΛΟΣ!!!
Μαγιο στην Τριπολη ειναι λιγο δυσκολο!!
Δεν εχουμε θαλασσα!
-
Εχει παρακατω στο Ναυπλιο... Ενα τσιγαρο δρομος..
-
Mια ευθεία για σενα...
+1 για την Τζύπρον!
-
Παιδιάαα καλησπερα.Κανένα σχόλιο γιά ναυτικό? Παρουσιάζομαι Παλάσκας την άλλη εβδομάδα.Θα είμαι 9μηνίτης.Καμμία ιδέα από πού μπορεί να με στείλουν?(αφού θα κάνω παραμεθόριο) Προσεγγίσεις , όσον αφορά το πώς 'παίζουν' τα off, αν έχει κανείς κάποια εικόνα.Ευχαριστώ πολύ!!!
-
Μια χαρά θα περάσεις και 9μηνο... μην το πεις ούτε του funky
Καλή θητεία να έχεις! -
Ο χρήστης ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Παιδιάαα καλησπερα.Κανένα σχόλιο γιά ναυτικό? Παρουσιάζομαι Παλάσκας την άλλη εβδομάδα.Θα είμαι 9μηνίτης.Καμμία ιδέα από πού μπορεί να με στείλουν?(αφού θα κάνω παραμεθόριο) Προσεγγίσεις , όσον αφορά το πώς 'παίζουν' τα off, αν έχει κανείς κάποια εικόνα.Ευχαριστώ πολύ!!!Γεια σου φιλε και καλη θητεια! Σημερα απολυθηκα (07Α)!
Λοιπον, μην ανησυχεις. Μαλλον θα ειναι μικρη η σειρα σου (οπως ηταν και η δικια μου) οποτε θα μεινετε 1 βραδυ στον Παλασκα και μετα θα αναχωρησετε για Πορος resort. Εκει θα περασεις τελειες διακοπες! Αν η σειρα ειναι μεγαλη τοτε πρεπει να πεσει τηλ. για να πας Πορο αλλιως οι ατυχοι (αβυσματικοι) μενουν Παλασκα για την βασικη εκπαιδευση.
Εν τω μεταξυ βαλε τα βυσματα να δουλευουν (εχει ανακαταταξεις το ΠΝ τις τελευταιες μερες και για πολλους ναυτες ισως δυσκολεψουν τα πραγματα) για να παρεις καλη ειδικοτητα (=να μην μεινεις μετα την αδεια ορκωμοσιας για εκπαιδευση στον Παλασκα) και μια μεταθεση της προκοπης.
Καλες μεταθεσεις παραμεθωριου ειναι ορισμενα νησια που εχουν off (αν και αλλαζουν απο τη μια στιγμη στην αλλη), οπως και η Σαλαμινα (ΝΣ/ΔΔ ή Αρχηγειο Στολου). Δες μηπως βρεις καμμια ακρη να πας οδηγος σε κανενα Αρχιπλοιαρχο ή Ναυαρχο. Εγω ημουν οδηγος στον διοικητη Ναυσταθμου Σαλαμινας ο οποιος ειχε 2 ναυτες οδηγους και οπως καταλαβαινεις, εκτος απο τα κλασσικα (καθημερινη εξοδου, Σ/Κ off) παιζαμε 1 βδομαδα ο ενας, μια ο αλλος...
Θα περασεις καλα παντως! Τυχερε! -
lefos
καλός πολίτης... -
- Οι αλλόθρησκοι, αλλόδοξοι και όσοι είχαν κοπεί από την παρέλαση ως τελείως εκτός τόπου και χρόνου θα ορκίζονταν στα μαγειρία μόνοι τους.
κομματι δυσκολο... στην ορκομωσια απλως παιρνουν το αριστερο μερος της παραταξης και ειναι ολοι μαζι μουσουλμανοι κτλ κτλ...
στη κορινθο εγινε ενα κουφο στη προετοιμασια της παρελασης οπου ενας μουσουλμανος απο τη κω νομιζω βγηκε απο τη παρελαση της 25ης μαρτιου λογω θρησκευματος...η αληθεια ειναι οτι το παιδι ειχε κανει και μια σοβαρη μ@λακια σε βολη και δεν ηταν καθολου επιθυμητος γενικως αλλα μου ειχε κανει πολυ αλγεινη εντυπωση...
δυστυχως η απαλευτοτητα παει συννεφο γενικως στους ελληνες οποτε τι να πει κανεις...
-
Πήγε να σε φάει αλλά αστόχησε ε?
-
ανοιξε πυρ ανευ λογου πολυ πριν δοθει παραγγελμα...ετσι γινονται οι νεκροι...
-
Κρίμα που δεν είσαι στατιστική.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Κρίμα που δεν είσαι στατιστική.εγω ειμαι το σφαλμα...
-
Ο χρήστης ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Παιδιάαα καλησπερα.Κανένα σχόλιο γιά ναυτικό? Παρουσιάζομαι Παλάσκας την άλλη εβδομάδα.Θα είμαι 9μηνίτης.Καμμία ιδέα από πού μπορεί να με στείλουν?(αφού θα κάνω παραμεθόριο) Προσεγγίσεις , όσον αφορά το πώς 'παίζουν' τα off, αν έχει κανείς κάποια εικόνα.Ευχαριστώ πολύ!!!αυτά που σου πε ο lefos
Και σε πλοίαρχο να πέσεις πάλι καλά θα είσαιΚαλή θητεία και τα χαιρετίσματά μου στους καραβανάδες
Καλός πολίτης lefo
-
ΑΚΥΡΗ Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ.
Με κέρδισε το ναυτικό ...τα λέμε μέσα!
Περί Θητείας [#2]