-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Δεν ξύπνησα τώρα, κύριε Αλχία, ήμουν από το πρωί στις καθαριότητες και τώρα μπόρεσα να έρθω, για να μοιράσω πρόγευμα!Ακ/στής!
-
-
Το Σ/Κ στις 10:00 είναι η πρωινή αναφορά
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Το Σ/Κ στις 10:00 είναι η πρωινή αναφοράΣτα μέρη μας 9:00....
-
Ήρθε το χαρτί του κολητού μου για Κόρινθο 14/2. Τι λέει εκεί; Πολύ χάλια ή παλεύεται;
-
τα ειπαμε πιο πανω...μια χαρα ειναι!
-
ρε πούστη μου έμαθα οτι από Κόρινθο παίρνουν του κερατά ΕΛΔΥΚ...
Μη μας κάτσει καμιά στραβή!
Ερώτηση ενός υποψηφίου...ψάρακα: σε στέλνουν ΕΛΔΥΚ με το ζόρι;
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
ρε πούστη μου έμαθα οτι από Κόρινθο παίρνουν του κερατά ΕΛΔΥΚ...Μη μας κάτσει καμιά στραβή!
η αληθεια ειναι οτι αυτο συμβαινει εκ περιτροπης...δηλαδη η κορινθος δεν ειναι στανταρ...οταν ημουν εγω ετυχε η κορινθος να χει κλιμα ελδυκ και περιπου 400 απο τους 1200 ειχαν ενδειξη...
απο κορινθο σε πηγαινουν για εκπαιδευση και μετα σε παιρνανε απο το κλιμακιο που τωρα ειναι αυλωνα...τοτε ηταν κεβοπ..εκει ρωτανε ποιοι ειναι εθελοντες...απο κει και περα οποιος εχει καλο μεσο απαλλασεται...
αλλα και απο κυπρο μπορεις να φυγεις απλα μετα θα πας σε καποια μεταθεση της κακιας ωρας στην ελλαδα...
-
ρε πούστη μου έμαθα οτι από Κόρινθο παίρνουν του κερατά ΕΛΔΥΚ...Μη μας κάτσει καμιά στραβή!
Παίρνουν ναι. Πολλοί το απέφυγαν όταν ήμουν εγώ πριν 3 χρόνια. Κάπως παίζει να ΄΄κοπείς΄΄ όπως με τους ΥΕΑ (στις δοκιμασίες κλπ). Απλά μετά νομίζω μετά στάνταρ πας σε δυσμενή φρουρά, αλλά έτσι κι αλλιώς παραμεθόριο θα κάνεις.
-
Δυστυχώς ΝΑΙ... Αν περίμεναν από τους εθελοντές (ειδικά αυτή την περίοδο), σώθηκαν...
-
παντως σειρες μου που ειμασταν στο κεντρο αυλωνα και μετα πηγαν κυπρο,και με μερικους απο τους οποιους εχω ακομα επαφη,
απο οτι μου ειπαν δεν περασαν και ασχημα στη κυπρο.
ηταν πολυ προβλεπε βεβαια,αλλα η υπηρεσια τους πηγαινε αψογα,στη χειροτερη 2 μεσα,και οι εγκαταστασεις ηταν ξενοδοχειο.
ασε που οι εφεδροι υπαξιωματικοι,λοχιες και δεκανεις,δεν κανανε σκοπια.παρα μονο λουι,κανα περιπολο και βαυδμ. -
Στο γραφείο μου χουν πρήξει τ αρχ... να πάω έφεδρος! Η λογική απλή: Ναι μεν 5 μήνες επιπλέον, αλλά βγαίνεις απογεύματα και .... πας στο γραφείο και τους ξελασπώνεις !
Όχι οτι είμαι ο πιο πολύτιμος κρίκος του γραφείου, απλά κάποια πράγματα οι συνεργάτες δε μπορούν να κάνουν - κάποια άλλα δεν γνωρίζω εγώ!
Σε κάθε περίπτωση έφεδρος...τσου!! Δε θα βγάλω το 1000άρι με την καμία! άσχετο αν παίζω τέννις! εκεί...αγύμναστοι!
-
Στο γραφείο μου χουν πρήξει τ αρχ... να πάω έφεδρος! Η λογική απλή: Ναι μεν 5 μήνες επιπλέον, αλλά βγαίνεις απογεύματα και .... πας στο γραφείο και τους ξελασπώνεις !Ο καλύτερος λόγος για να ΜΗ πας!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Στο γραφείο μου χουν πρήξει τ αρχ... να πάω έφεδρος! Η λογική απλή: Ναι μεν 5 μήνες επιπλέον, αλλά βγαίνεις απογεύματα και .... πας στο γραφείο και τους ξελασπώνεις !
Ο καλύτερος λόγος για να ΜΗ πας!
Έτσι έτσι...
όπως τα λες ΑΚΡΙΒΩΣ !!
Αυτό που δεν έχουν καταλάβει εδώ μέσα είναι οτι ο μόνος λόγος που δεν είχα δικό μου γραφείο ως τώρα ήταν αποκλειστικά ο στρατός...
-
Ο καλύτερος λόγος για να ΜΗ πας!
Έτσι έτσι...
όπως τα λες ΑΚΡΙΒΩΣ !!
Αυτό που δεν έχουν καταλάβει εδώ μέσα είναι οτι ο μόνος λόγος που δεν είχα δικό μου γραφείο ως τώρα ήταν αποκλειστικά ο στρατός...
Μπορείς να φύγεις για το στρατό ξεχνώντας τυχαία ανοιχτό τον υπολογιστή σε ακριβώς αυτή την σελίδα!
-
Έφεδρος αξιωματικός;;;; Μακριά...
-
Ο χρήστης tony78 έγραψε:
Έφεδρος αξιωματικός;;;; Μακριά...άλλοι πηγαίνουν και το χαίρονται
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
Έφεδρος αξιωματικός;;;; Μακριά...
άλλοι πηγαίνουν και το χαίρονται
Και άλλοι είναι οπισθογεμείς και το χαίρονται! Τι θα πει τώρα αυτό;
-
Συνήθως στρατόκ@υλοι το χαίρονται... Αλλά έτσι είναι, άλλος το τρώει και ζορίζεται και άλλος το τρώει και δροσίζεται...
-
ολοι οι δεα ηταν τετοιοι?
απλα δεν ειναι και πολυ θετικο για καριερα να πας και κει...καποτε ηταν καλη φαση..
Περί Θητείας [#2]