-
Οκ, σόρρυ, διαβιβάσεις όπως ανέφερα πριν στην Καβύλη
-
Μαχίμια μου θέλω τη βοήθειά σας
Ήρθε το χαρτί στον αδελφό μου και τον ερχόμενο μήνα παρουσιάζεται Σπάρτη σώμα εφοδιασμού μεταφορών. Τί λέει αυτό γενικά είναι καλα?΄Οκ όλα σχετικά είναι θα μου πείτε γιατί και γω υλικοπόλεμος ήμουν και λοχίας αλλά με πήγε αίμα για διάφορους λόγους
Για βοηθάτε ρε παιδιά -
ΣΕΜ!!!
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Μαχίμια μου θέλω τη βοήθειά σας
Ήρθε το χαρτί στον αδελφό μου και τον ερχόμενο μήνα παρουσιάζεται Σπάρτη σώμα εφοδιασμού μεταφορών. Τί λέει αυτό γενικά είναι καλα?΄Οκ όλα σχετικά είναι θα μου πείτε γιατί και γω υλικοπόλεμος ήμουν και λοχίας αλλά με πήγε αίμα για διάφορους λόγους
Για βοηθάτε ρε παιδιάΣτη Σπάρτη ήταν ο αδερφός μου,αλλά έχουν περάσει 13 χρόνια από τότε.Πάντως δεν έχω ακούσει κάτι άσχημο και η Σπάρτη αν και σχετικά μικρή σε πληθυσμό είναι ωραία πόλη για μένα.
-
ΣΕΜιτζης ο ένας, ΥΠ ο άλλος...μαχίμια και οι δύο!
Κάτι φίλοι είχαν πει τα καλύτερα για τη Σπάρτη...Νομίζω σχετικά μικρό στρατόπεδο.
Γι μετά θέλεις καμία συμβουλή για εντός Αττικής;;
-
Άσε Θύμιο ενώ είχα όλα τα φόντα να περάσω φίνα έπεσα σε περίπτωση και έπηξα. Βασικά αν και έχω χρόνιο βρογχικό άσθμα έκανα την βλακεία και δεν ήθελα να το δηλώσω ενώ μπορούσα να βγω άνετα γιωτάς. Δεν πειράζει κράτησα όπλο ΄
Βολές το πιο ωραίο πράγμα στον ΕΣ και έβγαινα και πρώτος πάντα αλλά ούτε μια τιμητικήAnyway όλα να πάνε καλά μετά θα κοιτάξουμε να έρθει εδώ κόντα το καρντάσι , απάνου δλδ
Θενξ πάντως παιδιά για το ενδιαφέρον
-
kon5 έχεις pm ρε!
-
Θύμιο σε ευχαριστώ πολύ για το pm. Καλά ρε θηρίο πού τα ξέρεις όλα αυτά? Τρομερές πληροφορίες! Να'σαι καλά!
υ.γ. και πολύ μάχιμος, ιδίως εκείνη η φωτό με τα αλεξίπτωτα είναι
-
Και δε φαίνεται καλά...Είναι από κινητό, γι αυτό! Δεν έπαιζε να χω φηφιακή στα 10000 πόδια Επίσης είχακ αι βιντεάκι την ώρα που έπεφτα...Αλλά με πήρε τηλέφωνο το πρόσωπο και σταμάτησε το βίντεο
Ρε συ είπαμε, λύσσα το κανες...
-
-
Τι θα παίξει τώρα με τις Ευρωεκλογές και τις άδειες -μεταθέσεις?
Άκουσα ότι για ένα μήνα πριν από τις ευρωεκλογές θα σταματήσουν όλα.
Άμα ισχύσει τον ήπιαμε... -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Στις 21 Απριλίου έπαιρνα ούτως η άλλως την κανονική μετάθεσή μου για το 487 ΤΔΒ στο ΓΕΣ.
487 είσαι τώρα? λόχο? (φαντάζομαι 2ο βέβαια). Πέρασα κ εγώ από το μαγαζάκι πέρυσι τέτοια εποχή ετοιμαζόμουν να απολυθώ.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Στις 21 Απριλίου έπαιρνα ούτως η άλλως την κανονική μετάθεσή μου για το 487 ΤΔΒ στο ΓΕΣ.
487 είσαι τώρα? λόχο? (φαντάζομαι 2ο βέβαια). Πέρασα κ εγώ από το μαγαζάκι πέρυσι τέτοια εποχή ετοιμαζόμουν να απολυθώ.
Όχι, στο Τ/ΓΕΣ είναι. Στο 487 ΤΔΒ θα πήγαινε αν δεν είχε πάρει την έκτακτη μετάθεση.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Τι θα παίξει τώρα με τις Ευρωεκλογές και τις άδειες -μεταθέσεις?
Άκουσα ότι για ένα μήνα πριν από τις ευρωεκλογές θα σταματήσουν όλα.
Άμα ισχύσει τον ήπιαμε...Eμείς που δεν θα παίρνουμε άδειες έτσι κι αλλιώς δεν θα χουμε πρόβλημα.
στο 50 τυπ δεν δίνεται ούτε μέρα άγραφη, σύμφωνα με αυτούς που είναι ήδη εκεί -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Κοίτα κι εγώ αεροπορία ήμουνα (φαντάρος μόνο στον τίτλο) και είχα πάρε δώσε με πολύ γιωτόμπαλα (όχι μάχιμους) αξιωματικούς. Αυτό που είχα δει είναι ότι ένας μάχιμος αξιωματικός είναι σε θέση να δείξει μεγαλύτερο επίπεδο νοημοσύνης από κάποιον καθαρόαιμο καραβανά. Όπως επίσης και το ότι ο καραβανάς θα βγάλει όλο του το κόμπλεξ και θα σε ταλαιπωρήσει για ψίλου πήδημα μέχρι να πάρεις απολυτήριο.
Αν πάντως έλεγε κάποιος σμηνίτης αυτό που είπες και τον άκουγε μισός υπαξιωματικός χαλαρά έτρωγε κανά 10μερο κράτηση για αρχή και μετά αναλόγως τις ορέξεις.
Θυμάμαι περίπτωση παιδιού που ήρθε να συμπληρώσει άδειες, έκανε το λάθος να μπει στο γραφείο να με χαιρετήσει, τον τσίμπησε ο προϊστάμενος μου (ασφαλείας) και τον έστειλε για αγγαρείες...
citastak ακούει;Ακούει έστω και καθυστερημένα.
Ο Θάνος είναι από τους ανθρώπους που σιχάθηκα εκεί μέσα. Η ζωή του όλη ήταν το Ζούμπερι. Να γλείψει και να πηδήξει... Αυτοί ακόμα εκεί μέσα είναι όμως. -
Αυλώνα πως πάμε...;
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Αυλώνα πως πάμε...;Με αυτοκίνητο (πάρκινγκ εντός του Κέντρου) ή με τρένο (έχει σταθμό 5 λεπτά με τα πόδια από την είσοδο).
http://ellinikos-stratos.com/forum/foru ... 0&PID=4495
-
Αυλώνα πως πάμε...;ΓΟΥΑΤ????????? Μη μου πεις τέθωρας!!!
-
Αυλώνα πως πάμε...;Τοίχο τοίχο...
Περί Θητείας [#2]