-
Ήρθε η μετάθεση για 148 ΤΕ στην Κώ και πρέπει να παρουσιαστώ την Κυριακή πρωί. Αντε να δούμε τί μπουρδέλο θα είναι και εκεί
-
BTW, ξέρει κανείς που πέφτει το στρατόπεδο? Γιατί όσο κιαν έψαξα για 148 ΤΕ στο Google δέν βρήκα τίποτα
-
όταν κατέβεις απ'το καράβι θα πάρεις ένα ταξάκι ή θα τους πάρεις τηλ. να τους ενημερώσεις ότι καταφθάνεις εκτός αν έχει πάει σήμα και το γνωρίζουν ήδη (συνήθως έτσι γίνεται)
-
Ή ειναι στην πολη μέσα, ή λιγο εξω απο την πόλη αν θυμάμαι καλα.
Αν ειναι το 2ο, τοτε ειναι εκεινο που ειχαν κλέψει τα οπλα το 2002, ειχαμε φαει τρελο τρεξιμο μετα οσοι ειμασταν στην Κω.
Χειμώνας στην Κω?? Κριμα, το καλοκαίρι ειναι ωραία
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Νταξ σινδος εινα ισαλλονικα...θυμηθηκα εγω ομως....ψυνθος!Σωστός! Η Σίνδος μου ήρθε από άλλο θέμα...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Και ο αδερφός μου Ρόδο είναι και στα μέσα Νοεμβρίου θα έχουν 'εκπαίδευση' του στυλ ότι θα μείνουν σε σκηνές για καμια 10αριά μέρες. Τρελό γλέντι
Αντίστοιχη 'εκπαίδευση' έχουν και εδώ και 8 μέρες περίπου, τώρα κάνει ζέστη όμως
Που ειναι? Δωσε στοιχεια...
-
Ο χρήστης keny έγραψε:
Για τη μονάδα έρευνασ και πληροφορικής θέλει βύσμα?Μπήκε φιλαράκος μου και μου είπε ότι δεν έβαλε καθόλου, ισχύει ή μου λέει π@π@ριές?????
Εκτος αν εχει πχ κανα διδακτορικο και ηταν στους 10 που μπηκαν χωρις βυσμα.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Νταξ σινδος εινα ισαλλονικα...θυμηθηκα εγω ομως....ψυνθος!
Σωστός! Η Σίνδος μου ήρθε από άλλο θέμα...
Ψινθο ειμαι κ εγω. Ποτε μπηκε ο αδερφος σου? Δωσε ονομα με πμ.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Για τη μονάδα έρευνασ και πληροφορικής θέλει βύσμα?Μπήκε φιλαράκος μου και μου είπε ότι δεν έβαλε καθόλου, ισχύει ή μου λέει π@π@ριές?????
Εκτος αν εχει πχ κανα διδακτορικο και ηταν στους 10 που μπηκαν χωρις βυσμα.
Μπα μόλις βγήκε από τη σχολή!
Μάλιστα κατάλαβα -
Μετά από τρεις εβδομάδες στην Κύπρο μπορώ να εκφράσω μία προσωπική άποψη για την ΕΛ.ΔΥ.Κ.
Έχει το πλεονέκτημα των χρημάτων (270 ευρώ τον μήνα) τα οποία με προσεκτική διαχείριση μπορεί και να φτάσουν σε κάποιον που έχει πρόβλημα οικονομικό. Επίσης έχει το μεγάλο πλεονέκτημα τον πολύ καλών εγκαταστάσεων, ειδικά λουτρών και τουαλετών όπως και του σύγχρονου εξοπλισμού (ολοκαίνουργια κράνη, εξαρτήσεις κλπ...) Και τέλος η Λευκωσία είναι μία πόλη με όλες τις παροχές και όχι ένα χωριουδάκι με δύο ή τρία καφενεία.
Από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν πολλά ψέματα τα οποία δυστυχώς πολλοί πιστέψαμε πριν έρθουμε εδώ.
1)Ότι οι υπηρεσίες θα μας πηγαίνουν στην χειρότερη μία μέσα μία έξω. Στην πραγματικότητα μας πηγαίνουν στην καλύτερη μία μέσα μία έξω και αυτό ισχύει για όλους τους λόχους του πρώτου τάγματος που είμαι εγώ.
2)Επίσης είναι ψέμα ότι δικαιούσε 6 άδειες. Στα χάρτια πράγματι τις δικαιούσαι αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να τις πάρεις. Τουλάχιστον το 99% των στρατιωτών δεν τις παίρνουν.
3)Επίσης είναι ψέμα ότι λόγω της πληρότητας των στρατοπέδων όποτε ζητήσεις άδεια θα την πάρεις.Τέλος ένα άλλο μειονέκτημα είναι η αυστηρή εκπαίδευση. Η καμπάνες πέφτουν για πλάκα, πολλές φορές χωρίς να φταις εσύ ο ίδιος και δεν υπάρχει ελεύθερος χρόνος καθόλου όσο είσαι μέσα στο στρατόπεδο. Πάντα πρέπει κάτι να κάνεις.
-
Δηλαδη υπαρχουν και χειροτερα απο τη Λημνο εε ?
Καλη συνεχεια και καλος πολιτης(κ θυμισου οτι ο υπνος μειωνει τη θητεια....)
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Δηλαδη υπαρχουν και χειροτερα απο τη Λημνο εε ?Καλη συνεχεια και καλος πολιτης(κ θυμισου οτι ο υπνος μειωνει τη θητεια....)
Ύπνος? Τι είναι αυτό?? Δεν υπάρχει περίπτωση να κοιμηθείς μη προβλεπόμενη ώρα τουλάχιστον όσο είσαι νέος. Σίγουρα θα σε ξυπνήσουν για κάποια αγγαρία ή κάποια δουλειά. Προχθές ήμουν εξοδούχος αλλά νύσταζα τόσο που είπα να μην βγω. Το αποτέλεσμα ήταν να με ξυπνήσουν και να σκουπίζω το ΚΨΜ. Ακόμα και τις προβλεπόμενες ώρες δεν κοιμόμαστε αφού όταν χτυπάει το εγερτήριο πρέπει να έχουμε ήδη ξυριστεί, να έχουν ήδη γίνει οι καθαριότητες των θαλάμων και να έχουν αρχίσει οι καθαριότητες λουτρών, χώρων λόχου κλπ!
Σε ευχαριστώ παρόλα αυτά αν και έχω μέλλον.... (9 μήνες ακόμα... )
-
στο κεντρο οταν εισαι εξοδουχος βγαινεις ΠΑΝΤΑ,
γιατι οπως ειπες αν κατσεις μεσα θα σε τσιμπησουν για αγγαρειες.
μια φορα στην αυλωνα και εγω νυσταζα και ειπα να κατσω μεσα,αν και ημουν εξοδουχος να ξεκουραστω.
τελικα βρεθηκα να μαζευω ολο το απογευμα φυλλα,γοπες,χαρτια.
καλυτερα να βγαινεις,
και να γυρνας σχετικα νωρις,γυρω στις 9 δηλαδη,οπου πλεον δεν υπαρχουν αγγαρειες,
και να την πεφτεις για υπνο.στη μοναδα βεβαια ειναι αλλιως.εξαρταται τη μοναδα και τον δικα.
-
Κουράγιο Μιχάλη, θα περάσει. Οι 9 μήνες θα είναι όλοι Κύπρο?
Σε πιο μέρος είσαι, έξω πως τα πάτε?
-
αμεταθετη ειναι η ελδυκ...τον τελευταιο μηνα γυρνας!
msamaro κουραγιο! δυστυχως οι πρωτοι 2-3 μηνες δεν ειναι καλοι
αμα ερθει νεα σειρα θα δεις αρκετη αλλαγη!θα παρεις λογικα 3 αδειες στανταρ και αμα καταφερεις και κατι ακομα...σε περιοδο επαναπατρισμων υπαρχει εμπλοκη αλλα οχι τπτ το φοβερο...
σε κανα 5 μηνο θα ακους τουρμπινες και συ...
αντε να μας λες και για τις κοντρες στον αη γιαννη..
-
Επιπλέον αυτό που είπε ο kasel δεν παίζει, δεν μπορείς να γυρίσεις όποτε θες από έξοδο, παίζουν πούλμαν που σε πάνε και σε φέρνουν στην πόλη.
Κατά τα άλλα, όπως τα είπε ο Κουλάδης είναι.
Πίστεψέ με, καλύτερα είσαι από παραμεθόριο στην Ελλάδα.
Μια-μια στον Έβρο? Τι είναι αυτό?
-
και μια μια να σε δινανε...που να πας...καλυτερα μεσα εκει..
νταξει αμα μπει σε ενα προγραμμα και συνηθισει μετα θαναι αρκετα καλα..
-
Kάπου πήρε το μάτι μου ότι ο κάθε μήνας του ΕΣ κοστίζει 810 ευρώ για εξαγορά.
-
Για όλους είναι αυτό? Επειδή ακούγεται καλή φάση..
-
Ε ρε πως φαίνονται οι λεφτάδες...
Περί Θητείας [#2]