-
λοιπον:
audi: το αυτοκινητο ειναι παρα πολυ καλο αλλα η τιμη ξεφευγει καπως.. Σε σχεση με τα αλλα αλλα κ γενικως!
seat: Δ ξερω.. Σε αρκετους δ αρεσει.. Εγω το εχω δει απο κοντα κ ειναι τερατακι.. Κ με την λογικη οτι φοραει γερμανικο κινητηρα κανει παπαδες!
volvo: δ ξερω κατι συγκεκριμενο για αυτο το μοντελο. ειναι σιγουρα μια εναλλακτικη προταση..
mazda: Ισως ειναι η πιο καλη προταση! ΕΙναι αρκετα ομορφο κ δυνατο!
golf: προσωπικα δ μου αρεσει το golf.. ειναι καπως.. Αν και τα 230 ειναι δελεαστικα..Παντα μου αρεσαν τα audi.. Μονο το Α2 δ μου αρεσει.. Απο αποψη αισθητικης κ οχι χρηματων αυτο.. Αλλιως Seat..
-
Απορία: γιατί δε βάζεις 'ε' στο 'δε'; Βαριέσαι;
-
Το δράκο (MPS)! Ελέω μπλοκέ και μοτερούκλας.
Με ΠΟΛΛΗ δυσκολία το προτιμώ έναντι του Cupra, το οποίο έχει το φανταστικό πλαίσιο του VAG, την μοτερούκλα του S3, ΦΡΕΝΑΡΕΣ και καλύτερα looks από το 'ασχημόπαπο' MPS.Τα υπόλοιπα είναι είτε πανάκριβα (S3, GTi 30), είτε πολύ... soft (C30). Εξαιρετικά αυτοκίνητα και τα 5 πάντως. Το S3 είναι από άλλο πλανήτη, αλλά τα λεφτά που κοστίζει είναι...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
GTi: το special edition είναι το πιο άσχημο golf της γκάμας.+1
(είναι περισσότερο 'Golf' από τα άλλα) -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το S3 είναι από άλλο πλανήτη, αλλά τα λεφτά που κοστίζει είναι...Δεν θα το λέγα βάσει κι ορισμένων άλλων μοντέλων αντίστοιχης ισχύος+τετρακίνηση
Το 6 MPS φτάνει 40, το σκέτο WRX/230 φτάνει 39, η 130i με ίδια ισχύ τα 45-50, μιας και μπαίνουν τα κυβικά εδώ, όπως και στο 'ίδιο' R32 που φτάνει τα 40 κι έχει πεθάνει πλέον
Δεν αναφέρω άλλη μάρκα γιατί...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Το S3 είναι από άλλο πλανήτη, αλλά τα λεφτά που κοστίζει είναι...
Δεν θα το λέγα βάσει κι ορισμένων άλλων μοντέλων αντίστοιχης ισχύος+τετρακίνηση
Το 6 MPS φτάνει 40, το σκέτο WRX/230 φτάνει 39, η 130i με ίδια ισχύ τα 45-50, μιας και μπαίνουν τα κυβικά εδώ, **όπως και στο 'ίδιο' R32 που φτάνει τα 40 κι έχει πεθάνει πλέον **
Δεν αναφέρω άλλη μάρκα γιατί...
Χθες είδα το πρώτο live R32 και δεν το πίστευα, ασημί, στην μητροπόλεως
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Το S3 είναι από άλλο πλανήτη, αλλά τα λεφτά που κοστίζει είναι...
Δεν θα το λέγα βάσει κι ορισμένων άλλων μοντέλων αντίστοιχης ισχύος+τετρακίνηση
Καμία αντίρρηση, αλλά με τις επιλογές της ψηφοφορίας...
-
Κανένα από τα παραπάνω σύμφωνα με το σκεπτικό του IKE.
Αν είχα τα λεφτά και αν τα έδινα για κάτι τέτοιο θα πήγαινα για Α3 sportback quattro με 200 άλογα μια χαρά είναι. Αν δεν μου φτάνουν 200 άλογα υπάρχουν φτηνές λύσεις για αύξηση αυτών. Τώρα αν αυτά που διαλέγω ανήκουν και για άλλους στα 'κάτι τέτοιο' ή είναι για τα αποτέτοια τους είναι υπό συζήτηση!
Πάντως αν είχε βγει η BMW σειρά 1 κουπέ (έτσι όπως είναι δεν μου κάνει αισθητικά) μάλλον θα με κέρδιζε κι ας έχει ακόμα λιγότερα άλογα... Σε ανοιχτή ακόμα καλύτερα, μάλλον το τέλειο για μένα!
Αν όμως έπρεπε να διαλέξω ένα από αυτά θεωρώ το S3 ακριβό και θα έπαιρνα το Cupra γιατί μάλλον ανταποκρίνεται καλύτερα στο 'κάτι τέτοιο' όπως πρέπει να το εννοεί ο αρχικός συγγραφέας! Διαθέτει κινητήρα, φρένα, στήσιμο, πρακτικότητα, βλέπεται και είναι και σχετικά φτηνό. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το δράκο (MPS)! Ελέω μπλοκέ και μοτερούκλας.
Με ΠΟΛΛΗ δυσκολία το προτιμώ έναντι του Cupra, το οποίο έχει το φανταστικό πλαίσιο του VAG, την μοτερούκλα του S3, ΦΡΕΝΑΡΕΣ και καλύτερα looks από το 'ασχημόπαπο' MPS.Τα υπόλοιπα είναι είτε πανάκριβα (S3, GTi 30), είτε πολύ... soft (C30). Εξαιρετικά αυτοκίνητα και τα 5 πάντως. Το S3 είναι από άλλο πλανήτη, αλλά τα λεφτά που κοστίζει είναι...
Eτσι ακριβώς σκέφτηκα και εγώ και ψήφισα Cupra ... !
-
Ο χρήστης vaglan έγραψε:
Χθες είδα το πρώτο live R32 και δεν το πίστευα, ασημί, στην μητροπόλεως
Εγώ έχω δει δύο, εκ των οποίων το ένα από πολύ, πολύ κοντά:
Μεταξύ αυτών της ψηφοφορίας, μάλλον για Cupra θα πήγαινα. Το S3 είναι σε άλλη κατηγορία από τα υπόλοιπα, το MPS είναι πολύ αποτελεσματικό μεν, άσχημο και μη εμπορικό δε (θυμηθείτε το στη μεταπώληση), το ed30 είναι υπερβολικά 'φλύαρο' στη σχεδίασή του, το C30 είναι αρκετά πιο μαλακό απ'ό,τι θα έπρεπε (αντ'αυτού σαφώς θα προτιμούσα το Focus ST).
Οπότε το μόνο που μένει είναι το Cupra με το πολύ καλό πλαίσιο, τον προσεγμένο κινητήρα, το καλό εσωτερικό και την εμφάνιση τύπου 'Citroen' (either you love it or you hate it).
-
δεν θα εδινα ποτε 30+χιλιαρικα για να παρω μπροστοκινητο αυτοκινητο οταν υπαρχουν τοσες επιλογες με κινηση πισω.Φυσικα αν πηγαινα στα 40+, σιγουρα δεν θα ηταν το s3 αυτο που θα με αναγκαζε να τα δωσω(σε αυτα τα λεφτα ακομη περισσοτερες επιλογες και μακραν καλυτερα αυτοκινητα).Με λιγα λογια -επειδη ειναι θεμα καθαρα τι δινεις και τι παιρνεις-, δεν θα αγοραζα κανενα φυσικα.Τωρα......αν μου χαριζανε ενα απ΄ολα και επρεπε να διαλεξω και να το κρατησω, θα επαιρνα το s3
ΥΓ δεν ψηφισα τιποτα....θα επρεπε να υπαρχει και η επιλογη 'κανενα' -
Πραγματικά κανένα από τα παραπάνω. Έχουν περισσότερα από αυτά που ζητάω από ένα προσθιοκίνητο και φυσικά δε θα πλήρωνα επιπλέον για αυτά.
-
Αν επρεπε να διαλεξω μονο απο αυτα και χωρις να υπαρχει θεμα χρηματων, τοτε s3.
Απο οικονομικης πλευρας τωρα, πιστευω ενα mini να μου πηγαινε καλυτερα. -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Δε μου αρέσει κανένα από τα παραπάνω!
Συμφωνώ, κανένα απο τα 5 .
S3: δεν μου αρέσει καθόλου αισθητικά και σαν αυτοκίνητο δεν έχει το κάτι παραπάνω, στα χρήματα αυτά θα προτιμούσα ένα STi.
MPS: επίσης άσχημο, σε καλή τιμή πάντως, θα προτιμούσα το RX8.
C30: αισθητικά μου αρέσει αλλά δεν είναι καθόλου πρακτικό
Leon: απαίσιο φατσικάGTi: το special edition είναι το πιο άσχημο golf της γκάμας. (πάντα ήταν)
Γενικά κανένα απο τα 5 δεν με παρακινεί να το αγοράσω..
Παραφράζοντας την ομολογουμένος αποδεκτή άποψη ,επαναλαμβάνω τα όσα συμφωνώ (και είναι πολλά).
30.000 + χιλίαδες για αγορά γρήγορου κουτιού.......
-
Ο χρήστης poly33 έγραψε:
δεν θα εδινα ποτε 30+χιλιαρικα για να παρω μπροστοκινητο αυτοκινητο οταν υπαρχουν τοσες επιλογες με κινηση πισω.Φυσικα αν πηγαινα στα 40+, σιγουρα δεν θα ηταν το s3 αυτο που θα με αναγκαζε να τα δωσω(σε αυτα τα λεφτα ακομη περισσοτερες επιλογες και μακραν καλυτερα αυτοκινητα).Με λιγα λογια -επειδη ειναι θεμα καθαρα τι δινεις και τι παιρνεις-, δεν θα αγοραζα κανενα φυσικα.Τωρα......αν μου χαριζανε ενα απ΄ολα και επρεπε να διαλεξω και να το κρατησω, θα επαιρνα το s3
ΥΓ δεν ψηφισα τιποτα....θα επρεπε να υπαρχει και η επιλογη 'κανενα'στα λεφτα αυτα και με τα αλογα αυτα???
-
Καλό το GTi αλλά και το Cupra σε φανταστική τιμή...
Με οικονομοτεχνικά κριτήρια αντί του GTi, ένα Cupra για εμένα..._
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
στα λεφτα αυτα και με τα αλογα αυτα???φυσικα.....εχει φροντισει η Mazda γι΄αυτο. Για καινουργιο rx-8, mx-5 2.0. πιο λιγα αλογα αλλα πιστευω οτι δεν ειναι το ζητουμενο μονο τα αλογα (αν ηταν θα ειχαμε ολοι πουντο gt και 400 αλογα για πλακα).
Τωρα για μεταχειρισμενο....μετρα επιλογες που εχεις:- MR2. εδω εχεις και 'ρεστα'
- S2000. βρισκεις απο 25000 και αν το θες ελαφρως μετ. τοτε 'βια' πας 35Κ
- 350Ζ. γυρω στα 40Κ
- Lotus elise. η πρωτη γενια απο 21Κ και η δευτερη απο 25-30Κ
- BMW330ci
- STI
- EVO
Οποτε επιλογες υπαρχουν και μαλιστα πολλες.Το θεμα ειναι να ξερεις τι θες.Αν θες απ΄ολα και απο λιγο τοτε το μαρκετιγκ της Αουντι,της VWκτλ,εχουν βγαλει αυτοκινητα(αυτα που ειναι στο poll)για να σε καλυψουν. Εχουν κυριως δυναμη επειδη η δυναμη σημερα ειναι ευκολη να 'βγει' και στον μαστορα της γειτονιας μας.Εκει λοιπον βασιζονται, βαζουν το πλασιο απο ενα χατσμπακ που ο σκοπος για τον οποιο εχει βγει ειναι αλλος, εναν δυνατοτερο κινητηρα απο μεγαλυτερα μοντελα της γκαμας, κανα φρενακι και κανα μπιχλιμπιδι και τσουπ: ΝΑΑΑΑΑ ενα υπεροπλο-υβριδιο με πλαισιο απο αυτοκινητο που το παιρνουμε για ψωνια(Golf), κινητηρα απο ενα SUV(mps) και κιβωτιο και αναρτηση λιγο ενισχυμενα για να το πουμε και καλα HOT-hatch
Ευχαριστω.......δεν θα παρω
ΥΓ.Προσωπικη γνωμη και γουστα.καποιος μπορει να καλυπτεται και καλα κανει.Εγω οχι
ΥΓ2.και για να μην θεωρηθω μηδενιστης θα σου πω οτι υπαρχουν και σε αυτες τις κατηγοριες πραγματικα σπορ αυτοκινητα.Το σπορ ομως καθοριζεται απο την συμπεριφορα στον δρομο και την πιστα. Ενα ειναι το clioRS και το αλλο ο 'θρυλος' Type-R. Τα αλλα φημιζονται κυριως για την τρομερη ονομαστικη τους ιπποδυναμη που ερχεται φυσικα μονο με τουρμπο.Δεν ειναι τυχαιο που οι επιλογες του poll ειναι ολες τουρμπατες. Ειπαμε....η δυναμη ειναι ευκολη
-
To όλο post είναι 'κάπως' άδικο είναι χαοτική η διαφορα του s3 σε σχέση με όλα τα αλλα.και η διαφορα δεν είναι μονο τα κάποια άλογα παραπάνω αλλα όλο το πακέτο.έχει πραγματικά εκρηκτικές επιδόσεις απλά παίζει σε άλλη κατηγορια
-
Ο χρήστης poly33 έγραψε:
φυσικα.....εχει φροντισει η Mazda γι?αυτο. Για καινουργιο rx-8, mx-5 2.0. πιο λιγα αλογα αλλα πιστευω οτι δεν ειναι το ζητουμενο μονο τα αλογα (αν ηταν θα ειχαμε ολοι πουντο gt και 400 αλογα για πλακα).
Τωρα για μεταχειρισμενο....μετρα επιλογες που εχεις:Για ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ συζητάμε
Οποτε επιλογες υπαρχουν και μαλιστα πολλες.Το θεμα ειναι να ξερεις τι θες.Αν θες απ?ολα και απο λιγο τοτε το μαρκετιγκ της Αουντι,της VWκτλ,εχουν βγαλει αυτοκινητα(αυτα που ειναι στο poll)για να σε καλυψουν.
Ναι, μόνο αυτές κάνουν μάρκετινγκ, η BMW δεν κάνει τίποτα
Εχουν κυριως δυναμη επειδη η δυναμη σημερα ειναι ευκολη να 'βγει' και στον μαστορα της γειτονιας μας.Εκει λοιπον βασιζονται, βαζουν το πλασιο απο ενα χατσμπακ που ο σκοπος για τον οποιο εχει βγει ειναι αλλος, εναν δυνατοτερο κινητηρα απο μεγαλυτερα μοντελα της γκαμας, κανα φρενακι και κανα μπιχλιμπιδι και τσουπ: ΝΑΑΑΑΑ ενα υπεροπλο-υβριδιο με πλαισιο απο αυτοκινητο που το παιρνουμε για ψωνια(Golf), κινητηρα απο ενα SUV(mps) και κιβωτιο και αναρτηση λιγο ενισχυμενα για να το πουμε και καλα HOT-hatch
Ευχαριστω.......δεν θα παρω
ΥΓ.Προσωπικη γνωμη και γουστα.καποιος μπορει να καλυπτεται και καλα κανει.Εγω οχι
ΥΓ2.και για να μην θεωρηθω μηδενιστης θα σου πω οτι υπαρχουν και σε αυτες τις κατηγοριες πραγματικα σπορ αυτοκινητα.Το σπορ ομως καθοριζεται απο την συμπεριφορα στον δρομο και την πιστα. Ενα ειναι το clioRS και το αλλο ο 'θρυλος' Type-R. Τα αλλα φημιζονται κυριως για την τρομερη ονομαστικη τους ιπποδυναμη που ερχεται φυσικα μονο με τουρμπο.Δεν ειναι τυχαιο που οι επιλογες του poll ειναι ολες τουρμπατες. Ειπαμε....η δυναμη ειναι ευκοληΠόσο διαφέρει ένα Clio RS από το απλά Clio 1,2/1,4/1,6 και το Golf από τα GTI; ή αντίστοιχα το Type R από τα προηγούμενα απλά Civic;
Δεν προήλθαν δηλαδή από αυτοκίνητα που είναι για 'ψώνια';
Ο κινητήρας του 'Ζ' που αλλού μπαίνει;
Του ΜΧ-5; της 330;
-
Για να καταλάβω, μιλάμε για ψώνια ανθρώπους ή ψώνια του Βερόπουλου?
Ποιο απο τα 5;(S3,cUPRA,T5,MPS,GTi)