-
Επειδη εχω γνωρισει προσωπικα τον sv2,εστω και στις λιγες ωρες που διηρκησε η συνεστιαση μας,δε μου αφησε περιθωρια να σκεφτω οτι εχει τετοιους προβληματισμους.Η οτι θα νοιαζοταν για τη γνωμη του καθενος περαστικου
Παρολ'αυτα επειδη ανθρωποι ειμαστε και ο καθενας μπορει να χει την ανασφαλεια του θα θελα να του δωσω μια συμβουλη αν και νεοτερος του.
Με δεδομενο οτι εχει μια εργασια που καλυπτει τις βιοποριστικες του αναγκες(και με το παραπανω),εχει δημιουργησει μια οικογενεια και γενικα απο οσο εκρινα εχει μια στερεη ζωη,το τελευταιο πραμα για το οποιο θα πρεπε να απολογηθει ειναι για τις καταναλωτικες του προτιμησεις ή για την ...μυωπια του.Αυτο φυσικα ισχυει για ολους μας και ειδικα οσον αφορα τον τομεα του αυτοκινητου που τοσο πια ειναι παρεξηγημενος στη χωρα μας.Τα ατομα που εξεφρασαν αυτες τις ακραιες γνωμες μπορει το ΣΚ να πηγαινουν στο χωριο τους και να οδηγουν το καγκουροφτιαγμενο Σιβικ τους(η επιλογη του μοντελου ειναι τυχαια) με υφους αναλογο του Φιντελ Καστρο οταν οδηγουσε το τζιπ του.Η συμβουλη μου ειναι λοιπον παχυτερο δερμα σε πρωτη φαση και γιατι οχι φιμε τζαμι και φακοι επαφης.Σε καθε περιπτωση μου ρχεται στο μυαλο κατι που διαβασα στην υπογραφη ενος χρηστη σε καποιο φορουμ:
'You know you kick ass when people that don't even know you,hate you'
-
Πίστεψε με αγαπητέ sv2 αυτοί οι ίδιοι που λένε εσένα μ@λ@κ@ θα πουν το ίδιο ακριβώς για κάποιον άλλο που θα δουν με Porsche και γενικά για οποιοδήποτε άλλο που οδηγεί ακριβότερο αμάξι από αυτούς και κάνει μπαμ. Το αυτό ισχύει και για τις γυναίκες που συνοδεύουμε πολύ περισσότερο αν μιλάμε για άτομα μικρής ηλικίας.
Προσωπικά, την έχω πει σε άτομα που οδηγούσαν κάτι θηριώδη SUV για τον απλούστατο λόγο ότι είχαν κλείσει το δρόμο για μια μανούβρα και δεν μπορούσαν να ξεκολήσουν. Οπότε το 'ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΜΑΞΙ Μ@Λ@Κ@!!!!!!!!' δεν νομίζω ότι είναι τόσο κακό... -
η μόνη μαλακία που κάνεις είναι που σε νοιάζει αν σε θεωρούν οι άλλοι μαλάκα...σίγουρα οδηγείς ένα αυτοκίνητο που είναι αντικείμενο πόθου οποιουδήποτε αγαπά την αυτοκίνηση. Δεν λέμε λοιπόν ο μαλάκας με την φερράρι αλλά ο τυχερός 'μαλάκας' με την φερράρι. Είναι κάτι ανάλογο με το να βλέπεις μια γυναίκα με την οποία είσαι ερωτευμένος να βρίσκεται στην αγκαλιά ενός άλλου άντρα...αυτομάτως εκείνος γίνεται 'μαλάκας' για σένα.
Υ.Γ. Σε παρακαλώ ρε 'μαλάκα' κάνε με μια βόλτα με το αυτοκίνητο σου
Ελπίζω να κατάλαβες το σκεπτικό μου...
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Τα ατομα που εξεφρασαν αυτες τις ακραιες γνωμες μπορει το ΣΚ να πηγαινουν στο χωριο τους και να οδηγουν **το καγκουροφτιαγμενο Σιβικ τους(**η επιλογη του μοντελου ειναι τυχαια) με υφους αναλογο του Φιντελ Καστρο οταν οδηγουσε το τζιπ του.
[/b][/i]Σε μισώ ρε...
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Όλοι μαλάκες είμαστε, αλλά χωρίς Φερράρι, οι υπόλοιποι!Είχα ανοίξει σχετικό θέμα στο παρελθόν (πότε δικαιούται κανείς supercar):
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... highlight=- F430
Τι να πω κι εγω δηλαδη?
-
-
Παντως η μυωπια διορθωνεται πια οποτε μπορεις να απαλλαγεις απο τον πιο ηπιο χαρακτηρισμο που σου προσαπτουν
Αν θες να σου γνωρισω τον οφθαλμίατρο μου που οδηγει καγιέν, και δεν υπαρχει περιπτωση να πει *κοιτα ενα μαλακα με ακριβο αυτοκινητο *:lol:Πολυ πλακα παντως το θέμα....btw εγω αυτο που λεω συνηθως ειναι οτι *για να εχει τετοιο αυτοκινητο εμπορος ναρκωτικών θα είναι *:lol:
-
Ο χρήστης Nicholas Van Orton έγραψε:
**Αυτός είναι Μ@λ@κ@ς : **Α το μαλάκα!
-
Η εκδίκηση των γυαλάκηδων!
Κάθε φορά που σε λενε μ@λ@κ@ ρίχνε και μια γκαζιά να τραγουδάνε οι κύλινδροι και θα σου περνάει! Και θα χαιρόμαστε και μεις οι υπόλοιποι!
-
Γιώργο
Δυστυχώς στην Ελλάδα υπάρχει φθόνος και μικροπρέπεια σε βαθμό που δεν συναντάς σε σοβαρές χώρες.
Τα χριστούγεννα που ήμουν κάτω βγήκα με κολλητό μου που είχε πάρει 3 βδομάδες πριν μια καινούργια Boxter.
Συνηθισμένος από την Aγγλία όπου έχω την Elise ανοιχτή όταν δεν βρέχει και καθώς ο καιρός ήταν φανταστικός (Full ήλιος και 15+ C) ανοίξαμε την οροφή.
Περάσαμε από κέντρο κάθοδον για τον καφέ μας και δυστυχώς ακούσαμε ανάλογα σχόλια.
'Κλειστό βρε βλάκα' και τέτοιαΕίδα και πως κοιτούσε ο κόσμος την κούκλα σου όταν σε συναντήσαμε στην Αρετσού.
Να είσαι εσύ καλά και να την χαίρεσαι όπως εσύ νομίζεις καλύτερα και γ@μησε τους όλους τους άλλους.
Νίκος
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
ΓιώργοΔυστυχώς στην Ελλάδα υπάρχει φθόνος και μικροπρέπεια σε βαθμό που δεν συναντάς σε σοβαρές χώρες.
Τα χριστούγεννα που ήμουν κάτω βγήκα με κολλητό μου που είχε πάρει 3 βδομάδες πριν μια καινούργια Boxter.
Συνηθισμένος από την Aγγλία όπου έχω την Elise ανοιχτή όταν δεν βρέχει και καθώς ο καιρός ήταν φανταστικός (Full ήλιος και 15+ C) ανοίξαμε την οροφή.
Περάσαμε από κέντρο κάθοδον για τον καφέ μας και δυστυχώς ακούσαμε ανάλογα σχόλια.
'Κλειστό βρε βλάκα' και τέτοιαΕίδα και πως κοιτούσε ο κόσμος την κούκλα σου όταν σε συναντήσαμε στην Αρετσού.
Να είσαι εσύ καλά και να την χαίρεσαι όπως εσύ νομίζεις καλύτερα και γ@μησε τους όλους τους άλλους.
Νίκος
Αν και πολύ κρυουλιάρης γενικά στις συνθήκες που αναφέρεις μπορώ να δεχτω να κυκλοφορεί κάποιος με ανοιχτό το αυτοκίνητο, αλλά στην Αράχωβα στις 5 τα ξημερώματα Δεκέμβρη μήνα, με -2 έξω και όλους να τουρτουρίζουν, δεν μπορώ να δεχτώ να ανοίγει κάποιος το αυτοκίνητο πριν ξεκινήσει...
(Να πω την αλήθεια σε slk με 17 βαθμούς έξω, ντάλα ήλιο και ανεμοθώρακα, στα 50-70+ χλμ κρύωνα )
-
περα απο την πλακα να πεις 'μαλακα' τον αλλον απο εντυπωσιασμο,το δυστυχες ειναι οτι πολλοι αρχιζουν και τις θεωριες του που βρηκες τα λεφτα και υπαρχει πραγματικος φθονος,βεβαια αυτα τα ζουμε καθε μερα για μικροτερα πραγματα, για φερραρι δε θα τα βλεπαμε?
ΥΓ. οι φερραρακιδες τις πανε καλα , οποτε βλεπω φερραρι παει τσιτα .ακομα να δω πορσε σε τετοια φαση.οχι οτι παιζει κανενα ρολο πως την πας, αλλα μαλλον θελει και τρελα για να παρεις φερραρι 'οποιος' και αν εισαι.
-
δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα στην Ελλάδα....
θέλουμε βόλτα στις Σέρρες.....
όταν κατέβει και ο lotusnick με το τερατάκι του....
-
Σιγά τώρα μην ασχολείσαι με τον κάθε έναν, που ούτε ξέρεις τι κουβαλά στο κεφάλι του. Εσύ τι νιώθεις; Οι φίλοι σου λένε τπτ; Αυτά έχουν σημασία, και το ξέρεις.
-
Κοίταξε ίσως δικαιούσαι το χαρακτηρισμό που σου προσάπτουν αν ...σε απασχολούν όσοι σου την λένε!!!!
Έχεις το καλύτερο αυτοκίνητο που φτιάχτηκε ποτέ (άλλα ποσταρίσματα μου επιβαιώνουν την άποψη μου αυτή). Δεν πανε να λένε ότι θέλουν, έσύ θα τους κοιτάς, θα τους σκάς το χαμογελάκι της ευτυχίας που σου δίνει ή 430, θα πατάς μία ξερογκαζιά, θα την ακούνε και θα σωπαίνουν...
-
πιστεύω πως είσαι !!!
μάλλον έπρεπε να αγόραζες μια Carrera GTαλλά αν δεν υπάρχει όριο.... έ κάνε μια συλλογή από δαύτα που
αν τα λέω καλά κάνεις !!!απλά το επόμενο να είναι η GT.
-
apla mhn asxolhse. bale k kanena mataki sto ergaleio giati tha sto matiaksoun.........
opws eixa grapsei k se ena allo thema edw sto forum paliotera ...
telika merika atoma einai polu kaka zhliarika k kompleksika.........
ti na peis... -
Ο χρήστης nomikosas έγραψε:
apla mhn asxolhse. bale k kanena mataki sto ergaleio giati tha sto matiaksoun.........opws eixa grapsei k se ena allo thema edw sto forum paliotera ...
telika merika atoma einai polu kaka zhliarika k kompleksika.........
ti na peis...+1 στο ματάκι (και δε θεωρούμαι προληπτικός ή κάτι τέτοιο)
-
όχι ξερογκαζιές.
ταλαιπωρείς τις βάσεις και ξοδεύεις μερικές σταγόνες βενζίνη.
δεν αξίζει αυτό για τους μαλάκες.
-
Ειλικρινά, αν το μόνο τίμημα για την απόκτηση μιας F-430 ήταν να με αποκαλούν μαλάκα, σε διαβεβαίω πως θα δεχόμουν εύ-κο-λα!
Μην σου πω πως θα 'έβγαζα' πινακίδες ΜΛΚ-ΧΧΧΧ για να δημιουργώ τον απαραίτητο συνειρμό!
Τέλος πάντων, προσωπικά θεωρώ 'μαγκιά' την επιλογή ενός τέτοιου αυτοκινήτου αντί για Cayenne κλπ- ενώ εκνευρίζομαι όταν ακούω μίζερες ατάκες του τύπου 'δεν είναι αυτά για την Ελλάδα'- ΕΛΕΟΣ!
Μιας που έκανες την καλύτερη δυνατή επιλογή κατά τη γνώμη μου, κοίτα να το χαρείς όσο πιο πολύ μπορείς!
Και για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, δεν υπάρχει ούτε ένας από όσους ξεστομίζουν τέτοιες ατάκες που δεν θα ήθελε να βρίσκεται στην θέση σου!
F-430 ε; Απίστευτο!
Μήπως είμαι μ@λ@κ@ς ?