-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Τι υπεροχη λεξη!Μαλλον δεν θα με αποκαλεσουν ποτε μ@λ@κ@! Τι κριμα!
Εχε πίστη! Good things come to those who wait.
Ισως κ να εχεις δικιο! αλλα δεν μιλαμε απλα για ενα good thing, αλλα για ενα god think!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Φαίνεται ότι κάποιοι εδώ μέσα στερούνται εντελώς έστω και μιάς μικρής δόσης χιούμορ .Επίσης δεν ήξερα ότι για μερικούς οι οδηγοί κάποιων αυτοκινήτων είναι ανεπιθύμιτοι στο φόρουμ.
Τελος πάντων σήμερα γράφω χωρίς ενοχές διότι όλη μέρα οδηγούσα το Accent.πω πω βαριεμαι να το εξηγησω αλλα πρεπει να το κανω.
Κατ'αρχας ειμαι πολυ μικρος για να εχω φεραρι και δεν γνωριζω κανεναν στην ηλικια μου(24) που να του εχει παρει ο μπαμπας του μια αρα δεν σε ζηλευω.Τωρα να σου πω πως το εχω σκεφτει το θεμα.Απο τον οικογενειακο μου κυκλο ομως γνωριζω αρκετους με παρεμφερη πανακριβα αυτοκινητα, οι οποιοι ειναι ολοι τους επιχειρηματιες οι οποιοι δουλεψαν και εβγαλαν χρηματα οπως λογικα το ιδιο εκανες και εσυ. ε λοιπον τα ατομα αυτα εκπεμπουν τετοια δυναμικη,ειναι τοσο πολυασχολα που συνεχεια ειναι απασχολημενα με διαφορες δουλειες η κοινωνικες εκδηλωσεις η με την οικογενεια που 100% αποκλειεται να τους βρει καποιος να ασχολουνται με τον καθε μαλακα μανγκο σε οποιοδηποτε φορουμ. αφου κανουν παρεα μεταξυ τους για ευνοητους λογους.(πικρη αληθεια που οπως λεει και το τραγουδι κανει τα 5/6 της αθηνας να παθαινουν δυσπεψια)
Τωρα και να τα βρηκες ετοιμα και να τα χαιρεσαι, παλι αλλιως το φανταζομουν. ξερεις η φεραρι ειναι το αγαθο του αλητη αντρα. δεν εχει σχεση με παιδια,μπιμπερο κοινωνικες ευαισθησιες, οικογενεια κ.λ.π. το δεξι μπακετ ειναι για να καθονται οι πιο καλοσμιλεμενες κ...λαρες που κυκλοφορουν οταν δεν λυσσαει στην ασφαλτο αδειανο.
αντι να μας ενημερωσεις πραγματικα που και που και αν εχεις χρονο σε στυλ ραντομ αλλα με αληθειες για το τι εστι πραγματικα θρυλος φεραρι 430 απο ολες τις οπτικες γωνιες που μπορει να το δει καποιος, καθεσαι και μας λες οτι σε λενε μαλακα με γυαλια.
Προσωπικα καταλαβα οτι δεν εγραψα οτι σε θεωρω ανεπιθυμητο στο φορουμ,μονος σου το ενιωσες αυτο, εγραψα απλα οτι το ποστ σου δεν το καταλαβα.Ελπιζω και προσδοκω εσυ προσωπικα να καταλαβεις 100% τι εννοω
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Κατ'αρχας ειμαι πολυ μικρος για να εχω φεραρι και δεν γνωριζω κανεναν στην ηλικια μου(24) που να του εχει παρει ο μπαμπας του μια αρα δεν σε ζηλευω.Βάλε Αυτιά ένα πρωί να ακούσεις ονόματα με παράνομες απαλλαγές. Ένας στους τέσσερεις στις περιπτώσεις 'γόνων' έχει στάνταρ Ferrari... Ε να βολέψουν τα παιδιά την πλατυποδία τους...
Γενικά καταλαβαίνω τι εννοείς και δεν νομίζω ότι το έθεσες ρατσιστικά. Από τη μια είναι λίγο κάπως τη σήμερον ημέρα που πεινάει κόσμος να έχουμε παράπονα για το 'παντεσπάνι' αλλά από την άλλη ο sv2 είναι μέλος του forum και εφ'όσον δεν προσβάλει κανένα μπορεί να εκφέρει όποια γνώμη και παράπονο θέλει.
Στα περι πρόκλησης του κοινού αισθήματος, έχουν δει τα μάτια μου και έχουν ακούσει τα αυτιά μου τόσα που δεν μου κάνει αίσθηση το παράπονο ενός ιδιοκτήτη Ferrari... -
O αυτοσαρκασμός ουδέποτε εκτιμήθηκε από κομπλεξικούς...
Όποιος αυτοσαρκάζεται από θέση 'ισχύος', απλώς καυλώνει τους κομπλεξικούς να του την πέσουν... -
Πάντως έχουμε πολύ πλάκα.
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Αν κατάλαβα ο MANGO λέει ότι το παιδί με το Fiat (ε....φεράρι ήθελα να πω ) είναι ποζεράς?
Οχι....Μαλάκας λέει οτι είναι και καλά θα κάνει στο εξης να μπάινει στο ferrariforum.com, κι οχι στους 4Τ.....
Εδω είναι το φορουμ της φτωχολογιάς, της πείνας, της εξαθλίωσης, του φτωχού πλην τίμιου εργαζόμενου, του οικοδόμου, του αγρότη, του ανάπηρου πατέρα με τα 9 ορφανά απο μάνα παιδιά, του καστανά, του γανωματή, του σαλεπιτζή, του τσαγκάρη, του λατερνατζή....!!!!
Που πα ρε φίλε....?? !!!
Ρε φιλε, εγραψες μιλαμε....
-
Αν κατάλαβα ο MANGO λέει ότι το παιδί με το Fiat (ε....φεράρι ήθελα να πω ) είναι ποζεράς?
Οχι....Μαλάκας λέει οτι είναι και καλά θα κάνει στο εξης να μπάινει στο ferrariforum.com, κι οχι στους 4Τ.....
Εδω είναι το φορουμ της φτωχολογιάς, της πείνας, της εξαθλίωσης, του φτωχού πλην τίμιου εργαζόμενου, του οικοδόμου, του αγρότη, του ανάπηρου πατέρα με τα 9 ορφανά απο μάνα παιδιά, του καστανά, του γανωματή, του σαλεπιτζή, του τσαγκάρη, του λατερνατζή....!!!!
Που πα ρε φίλε....?? !!!
ευγε παιδι μου. οτι διαβαζεις αυτα γραφεις. μπραβο παιδι μου gavriil2
-
Ο χρήστης AlexV έγραψε:
Όντως...Ξεφεύγουμε χωρίς σοβαρό λόγο...Το οποίο σημαίνει ότι ΟΥΤΕ αυτό το θέμα ξεφεύγει από τη νόρμα.
-
Πέρα από την πλάκα, να κάνω μια παρατήρηση: όταν βλέπεις συνεχώς διλλήματα τύπου 'να δώσω 50.000 ή να διαθέσω άλλες 20.000 για να βάλω και το τάδε 'έξτρα' στο νέο μου αυτοκίνητο;', όταν πλέον, οι 30.000+ θεωρούνται σαν 'βάση' για να πάρεις κάτι 'καλό', όταν αναρτήσεις, ζαντολάστιχα, λιώνουν στις πίστες, φώτα xenon και λοιπά αξεσουάρ αλλάζονται για πλάκα, μάλλον δεν πρόκειται για εργάτες που συζητάνε εδώ μέσα και οι οποίοι έχουν 2-3 αυτοκίνητα στο όνομά τους, πληρώνουν 50 DSL-πάγια για τα 300 PC τους και έχουν και 5-6 κινητά(και ακίνητα) ο καθένας, με 600 Ευρώ το μήνα.
Όχι ότι έχω κανένα απολύτως πρόβλημα ή ότι λυπήθηκα τους όποιους σκληρά εργαζόμενους(σέβομαι τον καθέναν φυσικά), απλά κάνω μια παρατήρηση για το οικονομικό επίπεδο των χρηστών σε ένα τέτοιο φόρουμ, αυτό είναι όλο.
νομιζω οτι μαμηθηκε λιγο το θεμα.
.................................................
κ ο χορταρεας εχει φερραρι..Εγώ πάντως, αν διέθετα 240.000 Ευρώ για αυτοκίνητο, θα προτιμούσα να πάρω, αντί για Ferrari 430, 16 Golf(έστω και με ελάχιστο εξοπλισμό ), μιας και τίποτα δεν συγκρίνεται μαζί του.
(Συγνώμη, αλλά δεν μπορούσα να κρατηθώ...)
-
Εγώ πάντως προτιμώ την 360 Challenge Stradale
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Πέρα από την πλάκα, να κάνω μια παρατήρηση: όταν βλέπεις συνεχώς διλλήματα τύπου 'να δώσω 50.000 ή να διαθέσω άλλες 20.000 για να βάλω και το τάδε 'έξτρα' στο νέο μου αυτοκίνητο;', όταν πλέον, οι 30.000+ θεωρούνται σαν 'βάση' για να πάρεις κάτι 'καλό', όταν αναρτήσεις, ζαντολάστιχα, λιώνουν στις πίστες, φώτα xenon και λοιπά αξεσουάρ αλλάζονται για πλάκα, μάλλον δεν πρόκειται για εργάτες που συζητάνε εδώ μέσα και οι οποίοι έχουν 2-3 αυτοκίνητα στο όνομά τους, πληρώνουν 50 DSL-πάγια για τα 300 PC τους και έχουν και 5-6 κινητά(και ακίνητα) ο καθένας, με 600 Ευρώ το μήνα.[gavriil2 mode on] Μy point exactly.... [gavriil2 mode off], όπως λέει κι ο απορημένος MANGO...
Που πα ρε φίλε....?? !!!
ευγε παιδι μου. οτι διαβαζεις αυτα γραφεις. μπραβο παιδι μου gavriil2
Μπαμπά, μήπως να διάβαζες και συ ο,τι έγραφες και μετά να μιλούσες...???
Εχω πεσει απο τα συννεφα.** Τι γυρευει ενας κατοχος φεραρι σε ενα φορουμ οπως αυτο ? **
Δηλαδή με το παραπάνω (και κατα την πτώση σου απο τα σύννεφα) , τί ακριβώς εννοείς??? Οτι ένας κάτοχος φερράρι δε πρέπει να μπαίνει 'σε φόρουμ όπως αυτό' και πρέπει να μπαίνει σε καποιου άλλου είδους ??? Οτι δε πρέπει να μπαινει καθόλου...?? Αναρωτιέσαι μήπως, τί στην κυριολεξία γυρεύει αυτός ο κάτοχος φερράρι....??? (δε θυμάμαι να μας έχει 'γυρέψει' και τίποτα το ιδιαίτερο ο sv2 πάντως... ).
**Δεν ξερω ουτε τι δουλεια κανεις, ουτε την ηλικια σου, ουτε την ποιοτητα σου, **και πραγματικα νομιζα οτι ατομα που εχουν τοσα λεφτα για μια φεραρι και οχι μονο δεν θα τα συναντουσε καποιος σε ενα φορουμ να αναλυουν τα υπαρξιακα τους.
Πού να τον ήξερες κιόλας δηλαδή....
Αλλά και τα ....'υπαρξιακά' του να ανέλυε (πράγμα που ξεκάθαρα δεν συμβαίνει...), ποιος σου είπε οτι δεν εχουν τέτοια, άνθρωποι με 'λεφτά για φερράρι κι οχι μόνο'.....???? Αν έχεις συνδυάσει στο μυαλό σου το χρήμα με την τελειότητα της προσωπικότητας και με την υπέρτατη πνευματική και ψυχική ολοκλήρωση, κάποιο λάθος κάνεις....Προφανώς όμως .... παιδί μου είσαι αρκετά ανώριμος για να το αντιληφθείς αυτό, οπότε δε στο καταλογίζω.Απλα νιωθω οτι δεν ειναι σωστο να προκαλω το φθονο του κοσμου εχω δεν εχω φεραρι
O φθόνος του 'κόσμου' αγαπητέ, προκύπτει με δυο τρόπους......Είτε οντας περήφανος (ψωριάρης) και επιδειξιομανής, είτε επειδή ο ...'κόσμος' υστερεί καπου σε σχέση με σένα....Κι αυτά φίλε ισχύουν, έχεις, δεν έχεις Ferrari....!!
δειξει οτι το επιπεδο κρατιεται με δυσκολια σε ψηλο επιπεδο και που τσακωνονται για τα αν ειναι καλυτερη η 147 απο το γκολφ ε νομιζω οτι δεν εχει πολυς κοσμος να σου πει κατι για φεραρι κ.λ.π.
Απο κει και πέρα, το επίπεδο του φόρουμ δεν είναι χειρότερο του επιπέδου της κοινωνίας που αυτός ο άνθρωπος καλείται να κυκλοφορεί το αυτοκίνητό του και να ζει τη ζωή του γενικότερα....Δεν εχει νοημα όμως να αρχίσουμε κουβέντα για 'επίπεδα', τη στιγμή που στη χώρα μας δεν αποκτάς (οποιοδήποτε σχεδόν) καινούριο αυτοκίνητο, ταυτόχρονα με το βάπτισμα του πυρός (με κλειδί γίνονται τα βαφτίσια...).
-
ρε συ σπαρταν γιατι ειρωνευεσαι τοσο πολυ ? θιχτηκες απο κατι ? σορυ που σε ειπα γαβρηιλ2 το παιρνω πισω. αλλα γιατι εισαι τοσο επιθετικος ?
εγω εξηγησα τι εγραψα και γιατι το εγραψα γιατι ειδα οτι παρεξηγηθηκα και δεν πιστευω οτι η αποψη μου ειναι η πιο σωστη η οτι πρεπει να επιβληθει εναντι καποιας αλλης. δεν ειμαι ο παντογνωστης στην τελικη,ενα ξερω οτι δεν ξερω τιποτα.
ειρηνη υμιν.
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Εγώ πάντως προτιμώ την 360 Challenge Stradaleθα συμφωνήσω, μόνο που την άκουσα να ανοίγει
-
Για να μη βγαίνουμε και off topic, εγώ χαλαρά θα έλεγα μ@λ@κ@ αν πετύχαινα ποτέ οδηγό R8... Στα λευτά που παίρνεις Porsche, Jaguar, Aston Martin πήγες και πήρες Audi ρε φίλε που ούτε καν βλέπεται...; Ε είσαι μ....
-
Εμένα μ αρέσει το r8
-
ε όχι ρε EDDIE και μ@λ@κ@ς ο οδηγός του R8 , καταρχήν η ιστόρια και μόνο της AUDI είναι τεράστια , από αγώνες , από συγχωνεύσεις εταιρείων, απο απο..... Το πρώτο που θα μου έρθει στο μυαλό είναι ότι ξέρει τι αγοράζει και μετά ότι του τρέχουν από τα μπατζάκια.
-
Υπαρχουν πολλες λυσεις για το προβλημα σου.
Μπορείς:- Να πουλησεις τη φεραρι
- Να βαλεις φακους επαφης
- Να βαλεις κοκκινα γιαλια
- Να βαλεις μπαμπακια στα αυτια
- Να συμβιβαστεις με αυτα που ακους.
- Να γινεις μαζοχιστης και να το ευχαριστιεσαι
ΥΓ Μια φεραρι αποτελει ουτως η αλλως σε ολο τον κοσμο κοινωνικη προκληση.
Καλα θα ειναι ο ιδιοκτητης της να ειναι προετοιμασμένος να ακουει και κανενα μπινελικι απο τους πιο θερμοαιμους. -
Ναι αλλά εξισώνεσαι από άποψη προφίλ με τον 'ταπεινό' ιδιοκτήτη ενός Α3 ή ακόμα χειρότερα τον 'ψωροφαντασμένο' ιδιοκτήτη ενός καγκουρεμένου ΤΤ (μη βαράτε, βάζω εισαγωγικά για την αποφυγή γενικεύσεων και παρεξηγήσεων). Εκτός του ότι θα προτιμούσα χίλλιες φορές το RS4 από άποψη εμφάνισης θεωρώ πολύ 'εκκεντρική' επιλογή να δώσεις τόσα λευτά για Audi και να μην προτιμήσεις μια Maserati...
Το αυτό θεωρώ και για την 8C. Ναι μεν κουκλάρα, ναι μεν το αμάξι είναι ουσιαστικά Maserati-Ferrari αλλά όπως και να το κάνουμε κάποια στιγμή στην Ελλάδα θα πέσεις σε φανάρι δίπλα δίπλα σε 145 1,4...
Καλό είναι να μιλάμε θεωρητικά αλλά αν είχαμε τόσα λευτά διαθέσιμα για αμάξι δεν νομίζω να πηγαίναμε σε αντιπροσωπεία που στην πρώτη θέση της βιτρίνας της έχει κάποιο 1.600άρι hatchback. -
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
επειδη ειμαι κ λιγο λαικος κ μ εχουν επηρεασει κατιτις οι χολυγουντιανες ταινιες νοιωθω οτι οσοι εχουν φερραρι ασχολουνται με παρανομα πραγματα.
κοινος θνητος ακα υπαλληλος ουτε στα ονειρα του φερραρικο η πορσικο..
δηλ εν ολιγοις κ στεγνα εγω τους φοβαμαι τους ιδιοκτητες τετοιων καρων.Τωρα εντελως στεγνα κ μεταξυ μας δυσκολα φτανεις να παρεις μια φεραρι των 240.000 ευρω με τον σταυρο στο χερι,κακα τα ψεματα!
Χωρις παρεξηγηση sv2, κ δεν αναφερομαι προσωπικα εφοσον δεν σε γνωριζω, απλα μιλαω για την πλειονοτητα των κατοχων. -
Όταν μεγαλώσω δεν θέλω να γίνω ούτε γιατρός, ούτε δικηγόρος, ούτε ηθοποιός, ούτε μοντέλο, ούτε τραγουδιστής...
ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ 'ΓΟΝΟΣ'!
Μήπως είμαι μ@λ@κ@ς ?