Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΑΡΘΡΟ 16
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. ΑΡΘΡΟ 16
    • 1
    • 2
    • 21
    • 22
    • 23
    • 24
    • 25
    • 53
    • 54
    • 23 / 54
    Αντίλογος
    81
    1072
    3312
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • R
      ratanplan last edited by

Α καλα μιλάς για χρόνια πριν ρε φίλε, 92-93 τότε ήτα νάλλη κυβέρνηση παραλάνβαμε χάος κύριε!

Σπύρο, είδα στις ειδήσης για την κρήτη με την τούρτα, εκεί νομίζω ότι είναι ψιλοτρόμπας ο πρύτανης, φυσικά δεν πετάς τούρτα ρε γμτ στον πρύτανη, μέσα στο γραφειο του....πρέπει να είσαι πολύ κάφρος....αλλα΄και τι να κάνει να πάρει την αστυνομία και να τους πει μου πετάξανε τούρτα? Θα του απαντήσουν πάρε ανθρωπέ μου απο το εσωτερικό την καθαρίστηρια, τι μας ξεβολεύεις τώρα?

Άκρη δεν βγαίνει ρε γμτ, αν το καλοσκεφτείς όλοι έχουν λίγο δίκιο...

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • T
        tsakirtas last edited by

Αν και το πρώτο μου post στο forum (διαβάζω πολλά topics-ανούσιο να γράψω για αμάξι μιας και οι γνώσεις μου είναι περιορισμένες--->σύντομα όμως ελπίζω να ανοίξω poll για νέο αυτοκίνητο ¨)

Δεν θα αναλύσω τους λόγους και το γιάτι είμαι κατά των αλλαγών που προτείνουν θα σταθώ σε μερικές 'ειδήσεις'που ακούγονται τελευταία....

1)Η αστυνομία όταν γίνεται απόπειρα κατά της ανθρώπινης ζωής και άλλα εγκλήματα ΕΧΕΙ τη δυνατότητα να 'καταπατήσει το άσυλο'χωρίς τη συγκατάθεση άλλων (πρύτανη,φοιτητών,συμβουλίων κλπ κλπ)-πόσο μάλλον όταν μιλάμε για όπλα!!!)'όταν διαπράττονται αυτόφωρα κακουργήματα ή αυτόφωρα εγκλήματα κατά της ζωής'

2)Άκουσα για κατάληψη κτιρίου του Πολυτεχνείου Κρήτης στο κέντρο των Χανίων,ξέρει κανείς πόσο απέχει το πολυτεχνείο απο τα Χανιά???
        Απάντηση:πολύ!!!!!!
        Το άσυλο δεν νομίζω ότι καλύπτει όλες τις ιδιοκτησίες των σχολών πέραν του χώρου του ιδρύματος!!!!Αντίστοιχα ισχύει και με τις ιδιοκτησίες των εκκλησιών και το εκκλησιαστικό άσυλο (ίσως κάνω και λάθος)

3)Επιτέλους αν δεν θέλουν επισόδεια στο ΕΜΠ γιατί δεν κλίνουν την Πατησίων???

4)Γιατί δεν έχουν πιάσει ΕΝΑΝ κουκολοφόρο??? (Θέλουν να λέγονται αναρχικοί---->ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ)

5)Άν θέλουν να κάνουν αλλαγές γιατί δεν αρχίζουν καταργώντας τις παρατάξεις μέσα στις σχολές????--Τις οποίες χρηματοδοτούν--->σπατάλη δημοσίου χρήματος ή κάνω λάθος???(Και πέρα απο αφίσες δίνουν και αλλού λεφτά (Να αναφέρω τραπέζι σε μπουζούκια που πλήρωσαν εξ'ολοκλήρου σε ΦΙΛΟ μου με πρόφαση τη γιορτή του και σκοπό να προσεγγίσουν φοιτητές???-----ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ)

6)Την επόμενη φορά που θα βγεί σε τηλεοπτικό παράθυρο εκπρόσωπος της ΔΑΠ μαντέψτε την ηλικία του--->ο τελευταίος που είδα (γενικός γραμματέας νομίζω) στοιχιμάτιζα οτι πλησίαζε τα 30!!!Δεν τον έχει ρωτήσει ούτε ένας δημοσιογράφος 'Τί κάνεις στη σχολή,πώς και υποστιρίζεις το ν+ν/2???Παράλογο δεν είναι???

7)Πολλά ακούγονται 2 χρόνια είμαι στη σχολή,δεν έχω ουδεμία σχέση με 'παρατάξεις' και ούτε το επιθυμώ πάντως ούτε χρήση ναρκωτικών έχω δεί στη σχολή μου,ούτε εμπόριο,ούτε βιασμούς ούτε τίποτα!

Ας μου εξηγήσει κάποιος τι σημαίνει 'μη κερδοσκοπικό ιδιωτικό πανεπιστήμιο και πιό το όφελος του κράτους στο επιχείρημα ότι φευγει συννάλαγμα(δεν θα είναι επιχειρήσεις--δεν θα φορολογούνται )??'Σημ:οτι άν υπήρχαν ιδιώτικα πανεπιστήμια (Αναγνωρισμένα όπως τα δημόσια)Θα ήμουν ο πρώτος που θα πήγαινα να σπουδάσω αυτό που επιθυμούσα και το οποίο δεν κατάφερα.....(Όλα αυτά τα χρόνια έχω (οικογένεια)πληρώσει
        πολλά για τη δωρεάν παιδεία 12 χρόνια σχολείο,ιδιαίτερα μαθήματα,φροντιστήρια κλπ )Γιατί δεν αρχίζουν αλλαγές απο αυτό το σημείο???

Πολλά απο αυτά ίσως να έχουν ακουστεί (δεν διάβασα όλες τις απαντήσεις του θέματος να πώ την αλήθεια)

• K
          kavoyras last edited by

Ο χρήστης tsakirtas έγραψε:
          8)Ας μου εξηγήσει κάποιος τι σημαίνει 'μη κερδοσκοπικό ιδιωτικό πανεπιστήμιο και πιό το όφελος του κράτους στο επιχείρημα ότι φευγει συννάλαγμα(δεν θα είναι επιχειρήσεις--δεν θα φορολογούνται )??'Σημ:οτι άν υπήρχαν ιδιώτικα πανεπιστήμια (Αναγνωρισμένα όπως τα δημόσια)Θα ήμουν ο πρώτος που θα πήγαινα να σπουδάσω αυτό που επιθυμούσα και το οποίο δεν κατάφερα.....(Όλα αυτά τα χρόνια έχω (οικογένεια)πληρώσει
          πολλά για τη δωρεάν παιδεία 12 χρόνια σχολείο,ιδιαίτερα μαθήματα,φροντιστήρια κλπ )Γιατί δεν αρχίζουν αλλαγές απο αυτό το σημείο???

Φίλε μου σε όλα σου τα σημεία που έθεσες...respekt εκτός από ένα.
          στο 8.Το ξέρεις ότι το Κέιμπριτζ είναι/δηλώνεται ώς μη-κερδοσκοπική/φιλανθρωπική επιχείρηση-οργάνωση και ό,τι πληρώνεις για εξέταστρα κτλ πάνε απευθείας στην τσέπη τους?Πιστεύεις ότι δεν υπάρχει παραθυράκι για την μη φορολόγηση των ιδρυμάτων;
          Ήδη έχουν βρει την τρύπα στο νόμο γι'αυτό που λες...

Μην νομίζεις ότι θα σε παίρνουν και στις ιδιωτικές σχολές έτσι στο χύμα...Στην αρχή ναι,αλλά στην αρχή δεν θα έχουν και την ίδια αναγνωρισιμότητα από τον επαγγελματικό χώρο αν γίνει αυτό.Δεν τους συμφέρει αυτό φυσικά.Στάνταρ θα παίξουν εξετάσεις κτλ (και φυσικά και όριο επίδοσης για να παραμείνεις στο πανεπιστήμιο)

Επίσης πιστεύεις ότι θα ανοίξουν πολυτεχνεία ως ιδιωτικές σχολές στην Ελλάδα?Δεν θυμαμαι που διάβασα ότι μόνο τα μηχανήματα του εργαστηρίου των Ηλεκτρολόγων μηχανικών (Πάτρας) κάνουν συνολικά εκατομμύρια

• T
            tsakirtas last edited by

Ξέρω οτι δεν υπάρχει περίπτωση ίδρυσης απο κανέναν ιδιώτη σχολής αντίστοιχης του ΕΜΠ ή μιας ιατρικής σχολής ακόμα και 'κερδοσκοπικής' μιας και το κόστος είναι τέτοιο που δεν θα κάνει ποτέ όσο ζει απόσβεση....

Αυτό που αναφέρεις το έμαθα μόλις.

Αυτό που βλέπω είναι ότι πολιτικοί (έχω δει στην τηλεόραση μέρος των διαλόγων στη βουλή)δεν έχουν γνώση της κατάστασης της παιδείας στην χώρα μας.Να ακούς να σου συγκρίνουν το σύστημα μας με αυτό της Γερμανίας πχ,να ακούς να μιλούν για την παιδεία και να αναφέρουν όρους όπως συ/γμα λες και κάτι τρέχει αν φύγουν και 80εκ ευρώ....

Μιλάμε για ανούσιες αλλαγές τουλάχιστον απο τη δικιά μου σκοπιά.

Επίσης ξέρεις τι είναι να σου λέει ο άλλος δεν έχει βιβλίο, σημειώσεις απο το ίντερνετ με λινκ που είναι εκτός????
            Ξέρεις τι σημαίνει να μπαίνεις για μάθημα και να κολάει και να μυρίζει όλο το αμφιθέατρο απο ποτά???(παρατάξεις βλέπεις...)Αυτα ο κάθε πρύτανης γιατί δεν βγαίνει να τα πεί???η μήπως εγώ δίνω την άδεια και παραχωρώ τους χώρους του πανεπιστημίου????
            Ξέρεις τι είναι να παραχωρούνται εξοπλισμοί για την εκτύπωση χαρτιών της δαπ,πασπ,κνε και άλλων????
            Ξέρεις τι είναι να μαζεύονται μετά τις εκλογές και να χωρίζουν τη σχολή σε ζώνες όπου θα τοποθετήσουν τις αφίσες και τα τραπεζάκια τους???

Τέλος να αναφέρω ότι στηρίζω τις καταλήψεις.

• M
              manosk last edited by

Οι παρατάξεις υπάρχουν για να βρίσκει στρατό ο κάθε κομματάρχης (καλές οι 60άρες κυρίες, αλλά δεν τρέχουν σαν 3 20άρες ).

Στην Ελλάδα θα φτιαχτούν όντως, τουλάχιστον στα πρώτα χρόνια, μόνο σχολές που δεν θα προϋποθέτουν την κατασκευή ακριβών εργαστηρίων. Πχ μάνατζμεντ, οικονομικά, νομικά. Αν βγάζουν αξιόλογους επιστήμονες, εμένα δεν μου καίγεται καρφί. Αλλωστε στην αγορά εργασίας θα κριθούν όλοι. Εκεί ο φοιτητής που τέλειωσε με μέσο στα 30 την ΑΣΟΕΕ δεν θα μπορεί να κοντράρει ακόμα και φοιτητή της Down Playa of Scatumbria, επομένως γιατί να μην πάρει ο δεύτερος ελληνικό πτυχίο από ιδιωτικό ΑΕΙ;

• K
                kavoyras last edited by

Ξέρεις τι είναι να παραχωρούνται εξοπλισμοί για την εκτύπωση χαρτιών της δαπ,πασπ,κνε και άλλων????
                Ξέρεις τι είναι να μαζεύονται μετά τις εκλογές και να χωρίζουν τη σχολή σε ζώνες όπου θα τοποθετήσουν τις αφίσες και τα τραπεζάκια τους???

Αυτό δεν το ήξερα.Μπορεί βέβαια να μην το κάνουν εδώ στην Πάτρα αυτό, αλλά όπου αλλού και να το κάνουν είναι απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

Πάντως εγώ ψηφίζω ναι στα ιδιωτικά πανεπιστήμια,στην αξιολόγηση των καθηγητών και σε πολλά άλλα.Βέβαια αυτό που φοβάμαι είναι μην καταντήσει μετά η δημόσια εκπαίδευση όπως είναι στα δημόσια-ιδιωτικά σχολεία.

ΥΓ:Το να ιδιωτικοποιήσουν εν μέρει τις σχολές δεν θα ήταν κακό πάντως.
                και να ελαθρύναμε τον προϋπολογισμό και:
                -θα μπαίνανε κάποιοι όπως τώρα και θα εκπαιδεύονταν τσάμπα
                -ένα ποσοστό θα πλήρωνε γι'αυτό
                -να μένανε τα λεφτά στο πανεπιστήμιο/πολυτεχνείο και να γινόταν καλύτερο
                Βέβαια αυτό παραείναι ουτοπία έτσι?
                Εδώ δεν μπορούμε να ελαττώσουμε αυτά που είναι προφανή και όλοι τα ξέρουμε.

• P
                  patro last edited by

http://dap-papei.gr/downloads/katalipseis.pdf

μια ιδεα για το τι γινεται στο ΠΑΠΕΙ.
                  η ανακοινωση ειναι 100% σωστη και αληθης(γιατι καποιος λογικα θα υποψιαζοταν οτι μεροληπτει).

ε λοιπον ποιος ειναι ο κακος ο λυκος τωρα? οι κυριοι επαναστατες μπορουν να μη μας πρηζουν τα @@? οχι βεβαια γιατι ειναι οι μονοι που ειναι διατεθειμενοι να χρησιμοποιησουν βια.

ΥΓ. δε ψηφιζω ΔΑΠ.

• E
                    eddie_147 last edited by

Φίλε Κάβουρα σε ποιά σχολή είσαι αν επιτρέπεται;
                    2-3 πάνε μόνο οι Χιώτες, όχι οι καταληψίες.
                    Εγώ γιατί στις συνελεύσεις έβλεπα να γεμίζουν αίθουσες οι Κνίτες σαν τα Orks;
                    Μέσα στο Νοέμβριο κάναμε μάθημα σε κάτι γραφεία της Α.Σ.Ο.Ε.Ε σε αίθουσα υπολογιστών και μας ψυθίρισαν ότι παίζει να ερχόταν ο 'Fidel και ο Che' απ' την Κυψέλη να μας διώξουν έξω. Σε πληροφορώ ότι θα έπεφτε το ξύλο της αρκούδας αν ερχόταν οποιοσδήποτε γκέκος να μου πει βγες έξω και μην κάνεις το μάθημα για το οποίο έχεις πληρώσει (μεταπτυχιακό δη).
                    Ναι σίγουρα δεν περιμένω από όλους τους φοιτητές να μαζευτούν και να κυνηγάνε αναρχικούς ΑΛΛΑ...
                    από τα δήθεν αριστερά φλωράκια που το παίζουν επαναστάτες και κάνουν όλη την αναμπουμπούλα περιμένω να πλακώσουν στο ξύλο αυτούς τους 20-30 αναρχικούς που στην τελική κάνουν κακό στο δικό τους 'αγώνα'.

ΥΓ: Τζάμπα τα μούσια α λα Βελουχιώτη παληκάρια...
                    ΥΓ2: Venceremos, vamos a victoria και μπροστάρισα στην επανάσταση η κόρη του σύντροφου Λαλιώτη καβάλα στο Grand Cherokee...

• K
                      kid last edited by

Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
                      ΥΓ2: Venceremos, vamos a victoria και μπροστάρισα στην επανάσταση η κόρη του σύντροφου Λαλιώτη καβάλα στο Grand Cherokee...

Η ιδεολογία δεν έχει καμία σχέση με την οικονομική κατάσταση.

• E
                        eddie_147 last edited by

Όταν η ιδεολογία μιλάει για καπιταλιστές, εκμετάλευση των φτωχών και κυριαρχία του κεφαλαίου το να πας στη σχολή σε καθημερινή βάση με prada και Grand Cherokee δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά.
                        Και πες το prada το αντιπαρέρχομαι, την τζηπάρα όμως όχι. Χάθηκε δηλαδή ένα Golf; ΟΧΙ.... η καλή σοσιαλίστρια πάει στη σχολή της στο κέντρο της Αθήνας με μια τζηπάρα 5 μέτρα.
                        Φαντάζομαι έχεις υπόψη σου ότι η συντριπτική πλειοψηφία όλων αυτών των απανταχού Βελουχιωτών και λοιπών μουσάτων αριστερόφρονων είναι 'βολεμένη' και ότι κάνουν όλη αυτή τη φασαρία για να την πουν στον μπαμπά τους ή επειδή φάγαν χυλόπιτα από κυριλάτη γκόμενα στο ιδιωτικό και άλλαξαν ρώτα...
                        Ξέρεις τι απόλαυση είναι να βλέπεις αναρχο-αριστερο-αυτόνομο-ιδεαλιστή να φτάνει σε πάρτυ σχολής ...... με την 5αρα του μπαμπά...;

• K
                          kid last edited by

Δηλαδή οι αναρχικοί/ιδεαλιστές/μπλα μπλα απαγορεύεται να έχουνε λεφτά?

(συμφωνώ απόλυτα ότι @@ ιδεολόγοι είναι αυτοί που φωνάζουνε, γενικά μιλάω)

• N
                            nicknt last edited by

Ο χρήστης Kid έγραψε:

Βασικά δεν απαγορεύεται- κάθε άλλο, πολλές φορές η καλή οικονομική κατάσταση σου δίνει την δυνατότητα να προχωρήσεις σε μετα-υλιστικές αναζητήσεις.

ΑΛΛΑ, όταν η ιδεολογία σου είναι η κατάλυση της εξουσίας, του συστήματος, του καπιταλισμού, των οικονομικών ανισοτήτων, η αναδιανομή του πλούτου, η χαλάρωση των θεσμών και εν τέλει όλων όσων εξασφαλίζουν, τροφοδοτούν ή διατηρούν την τρέχουσα εντυπωσιακά καλή οικονομική σου κατάσταση... τότε ή βάζεις φωτιά στα αυτοκίνητα σου, στο σπίτι σου και μοιράζεις τα λεφτά σου στα συντρόφια, ή είσαι ένας γελοίος υποκριτής.

Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη- θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη αυτού που καίει την σταθμευμένη BMW αλλά όχι αυτή του πατέρα του...

Αν μη τι άλλο πετυχημένα τα σχόλια του EDDIE_147. Είναι καλό να ακούγονται όλα αυτά που γνωρίζουμε όλοι αλλά σπάνια ακούγονται...

• E
                              eddie_147 last edited by

Κοίτα. Σε ελεύθερη χώρα ζούμε καθένας κάνει ότι γουστάρει, φοράει ότι γουστάρει , οδηγεί ότι γουστάρει κλπ.
                              Προφανώς η θυγατέρα Λαλιώτη ουδεμία σχέση έχει με αριστερή ιδεολογία και καλά κάνει στην τελική. Για πλάκα ανέφερα το παράδειγμα της.
                              Όταν όμως πουλάς μούρη, κάνεις και κήρυγμα και γενικά το παίζεις και λίγο ζηλωτής υπέρ Περισσού και λοιπών αριστερών σχημάτων τότε καλά θα κάνεις να έχεις λίγο περισσότερη αυτογνωσία...
                              Φαντάσου ένα Παπά να βγαίνει και να κραυγάζει υπέρ ηθικής και το βράδυ να κάνει όργια και παρτούζες (και το χειρότερο να το κάνει και φανερά)...
                              Ξέρεις ποιό είναι το πρόβλημα; Το καλοκαίρι με τις καταλήψεις όλοι αυτοί οι επαναστάτες και οπλαρχηγοί έλεγαν ότι πολεμάνε το κεφάλαιο που θέλει ιδιωτικά πανεπιστήμια ( ). Την ίδια στιγμή αγνοούσαν ότι πολλά παιδιά που έμεναν με ενοίκιο και τέλειωναν τη σχολή τους θα έπρεπε να πληρώσουν περισσότερα σε ενοίκιο λόγω καταλήψεων για να κάνει ο κάθε π@π@ρ@ς την πλάκα του.

• F
                                flowerpower last edited by

Ο χρήστης Kid έγραψε:

• K
                                  kavoyras last edited by

Χάθηκε δηλαδή ένα Golf;

[off-topic mode ON]
                                  Δεν κατάλαβα...σου πέφτει λίγο ένα Golf-άκι?

[off-topic mode OFF]

Πάντως δεν είναι το θέμα πώς πας στη σχολή καθώς ο άλλος μπορεί να έχει λεφτά και προσπάθησε όπως κι εσύ και μπήκε στη σχολή (όπως κι εσύ).Δεν μπορείς να τον κατακρίνεις γι'αυτό.
                                  Μπορείς όμως να κατακρίνεις τυπά στο ΠΠ (εδώ Πανεπιστήμιο Πατρών ) που μένει στην φοιτητική εστία και έχει S3. (Ευτυχώς το προηγούμενο.Βέβαια το έχει από τότε που είμαι στην Πάτρα εγώ-4,5 χρόνια)
                                  Το ότι ο άλλος έρχεται με πχ bmw,mercedes,porsche,lotus,S4 (ναι,όλοι αυτοί είναι φοιτητές στην Πάτρα->τους έχω δει) δεν είναι κατακριτέο.Αν ήμουν στη θέση τους θα έλεγα κιόλας:'συγνώμη που εγώ έχω κι εσύ όχι.'
                                  Δεν ξέρω αν πιάνεις αυτό που λεω.
                                  Το θέμα είναι αν αυτό επιβαρύνει το πολυτεχνείο/πανεπιστήμιο/ΤΕΙ ή αυτό είναι έστω ένα δείγμα της παρακμής.

ΥΓ:Το να έρχεσαι στην αίθουσα/εργαστήριο με ρούχα λες και πας στα μπουζούκια είναι άλλου παπά ευαγγέλιο και δεν νομίζω ότι είναι on-topic ούτε ενδιαφέρει τον αρθρογράφο η ενδυματολογία μας στις αίθουσες.

• E
                                    eddie_147 last edited by

Μη μου μπερδεύεστε με τα αμάξια. Είπαμε ελεύθερη χώρα είμαστε.
                                    (Απροπό, εγώ ήξερα άτομο που έμενε εστία και ο μπαμπάς είχε χρωματοβιομηχανία -SLK εδώ η περίπτωση) και άλλες περιπτώσεις που έκαναν οικονομία και στο φαί νοίκιαζαν έξω. Μιλάω για Χίο που ήταν ύπερ lux οι εστίες).

Οι παρατάξεις υπάρχουν για να βρίσκει στρατό ο κάθε κομματάρχης (καλές οι 60άρες κυρίες, αλλά δεν τρέχουν σαν 3 20άρες ).

Στην Ελλάδα θα φτιαχτούν όντως, τουλάχιστον στα πρώτα χρόνια, μόνο σχολές που δεν θα προϋποθέτουν την κατασκευή ακριβών εργαστηρίων. Πχ μάνατζμεντ, οικονομικά, νομικά. Αν βγάζουν αξιόλογους επιστήμονες, εμένα δεν μου καίγεται καρφί. Αλλωστε στην αγορά εργασίας θα κριθούν όλοι. Εκεί ο φοιτητής που τέλειωσε με μέσο στα 30 την ΑΣΟΕΕ δεν θα μπορεί να κοντράρει ακόμα και φοιτητή της Down Playa of Scatumbria, επομένως γιατί να μην πάρει ο δεύτερος ελληνικό πτυχίο από ιδιωτικό ΑΕΙ

+1

• F
                                      flowerpower last edited by

Μη μου μπερδεύεστε με τα αμάξια. Είπαμε ελεύθερη χώρα είμαστε.
                                      (Απροπό, εγώ ήξερα άτομο που έμενε εστία και ο μπαμπάς είχε χρωματοβιομηχανία -SLK εδώ η περίπτωση) και άλλες περιπτώσεις που έκαναν οικονομία και στο φαί νοίκιαζαν έξω. Μιλάω για Χίο που ήταν ύπερ lux οι εστίες).

Στην Ελλάδα θα φτιαχτούν όντως, τουλάχιστον στα πρώτα χρόνια, μόνο σχολές που δεν θα προϋποθέτουν την κατασκευή ακριβών εργαστηρίων. Πχ μάνατζμεντ, οικονομικά, νομικά. Αν βγάζουν αξιόλογους επιστήμονες, εμένα δεν μου καίγεται καρφί. Αλλωστε στην αγορά εργασίας θα κριθούν όλοι. Εκεί ο φοιτητής που τέλειωσε με μέσο στα 30 την ΑΣΟΕΕ δεν θα μπορεί να κοντράρει ακόμα και φοιτητή της Down Playa of Scatumbria, επομένως γιατί να μην πάρει ο δεύτερος ελληνικό πτυχίο από ιδιωτικό ΑΕΙ

+1

+2

• S
                                        spiros last edited by

για να δουμε τι συμβαινει και στις ΗΠΑ...

Youtube Video

δεν το εχω δει ολοκληρο ακομη.

edit

αξιζει να το δειτε, λεγονται πολλα ενδιαφεροντα πραγματα.

• K
                                          kilomeater last edited by

Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
                                          Πριν περασω στο πανεπιστημιο θεωρουσα την ανωτατη αυτη εκπαιδευση μεγιστη και ιερη.Τωρα μετα απο πεντε και χρονια σπουδων εχω καταλαβει οτι το πανεπιστημιο δεν προσφερει τιποτα
                                          Σπουδαζω μηχανικος στο Πολυτεχνειο.σε λιγο καιρο θα κληθω να κατασκευασω μια κατοικια.Με τι γνωσεις ρε παιδια?
                                          Εχω διδακτει 67 μαθηματα απο τα οποια χρησιμα ειναι μονο τα 15.Εχω μαθει kati παμπαλαιες γλωσσες προγραματισμου και δεν εχω μαθει τιποτα για τα καινουρια προγραμματα και τα εργαλεια ενος μηχανικου.Εχω μαθει υπολογιστικες μεθοδους του 70 και εξεταζομαι πανω σε αυτες.Εχω φτυσει αιμα για να περασω μαθηματα τα οποια απλα ειναι αχρηστα και αυτο γιατι καποιος καθηγητης την ειδε παντογνωστης και το ταληρο το βαζει σε 10 ατομα καθε εξεταστικη και το χειροτερο ειναι οτι ποτε δεν το εχει διδαξει γιατι ελειπε συνεχεια
                                          Εχω βαρεθει την αδικια στο πανεπιστημιο.Εχω βαρεθει γλυφτες και κοματοσκυλα να περνανε 30 μαθηματα στην τελευταια χρονια και να ορκιζονται στην ωρα τους οταν δεν εχουν κατσει ουτε μια ωρα στα φοιτητικα εδρανα
                                          Εχω κουραστει να προωθουνται απο τους καθηγητες τα δικα τους παιδια
                                          Εχω βαρεθει το τσιφλικι των καθηγητων που εχουν βαλει ολο τους το σοι μεσα στο Πανεπιστημιο να δουλεψει.Ο καθε καθηγητης εχει 5 γραματεις και φαρισαιους
                                          Εχω βαρεθει να βλεπω 5-10 καθηγητες να προσπαθουν να μασ διδαξουν πεντε πραγματα και να παραμενουν λεκτορες και τυχαρπαστοι τσομπανηδες να γινονται απευθειας καθηγητες μεσα σε μια νυχτα
                                          Τι εχεινα προσφερει ενα τετοιο πανεπιστημιο.
                                          Δεν ξερω αν τα ιδιωτικα πανεπιστημια θα φερουν λυση αλλα αν η κατασταση παραμεινει ετσι τα ελληνικα πανεπιστημια δεν εχουν μελλον

Και όμως κάτι κέρδισες, με το οτι δεν τα παράτησες και με όλες αυτές τις αντίξοες συνθήκες τα έβγαλες πέρα.
                                          Πέρα απο τις όποιες γνώσεις είναι μια πολύ καλή προετοιμασία για να βγείς μετά σε ένα ρεαλιστικό κόσμος, και όχι σε καταστάσεις 'Παπακαλιάτη' που ονειρεύονται πολλά παιδιάκια.

• D
                                            dpurpler last edited by

Κάτσε ρε φίλε doom, μηχανικός από Πολυτεχνείο είσαι...

Στην αγορά εργασίας είστε από τους πιο καλοπληρωμένους!
                                            Μην αγχώνεσαι. Θα δείς στην πορεία οι γνώσεις θα ανακαλούνται όταν τις χρειάζεσαι...

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 21
                                            • 22
                                            • 23
                                            • 24
                                            • 25
                                            • 53
                                            • 54