-
Ίσως να αρχίσεις να μην εμπιστεύεσαι και πάρα πολύ το φίλο σου.....
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τα ΣΕΑΤ ειναι για τους καγκουρες.
Να παρεις Λαντσια Λιμπρα που εχει και αλκανταρα....Θα πάει μακρυά αυτό???
Κατά πως βλέπεις αγαπητέ mod...
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Τα ΣΕΑΤ ειναι για τους καγκουρες.
Να παρεις Λαντσια Λιμπρα που εχει και αλκανταρα....τελικα το κοβω να κατεληγω στο leon 1.6 force που μου βγαινει με το κλειδι στο χερι 19.000 ειναι 115hp εχει και το bodykit με τα spoiler αεροτομη ... μονο ασχημο ειναι η ελλειψη καποιων ευκολειων, οπως ηλεκτρικα παραθυρα πισω cruize control , απλο aircondition (oxi klima) και 6 αντι 8 ηχεια, απο την εκδοση sport up s , αλλα κερδιζεις εμφανιση και 1300 περιπου ευρω
Οχι μετά πείτε μου, φταίω εγώ;
19.000 ευρωπουλίνια με στάνταρ το βόδι-κιτ /αεροτομή (+ αλεξίσφαιρο σασμάν )Μωρέ....Lybra και πάλι Lybra! Mην σου πω και...Lada Libra!
-
Ο φίλος ζητά ένα αμάξι με πλούσιο εξοπλισμό και καταλήγει σε έκδοση του λεόν χωρίς πίσω ηλ.παράθυρα. Αντί αυτού έχει φούστες κτλ. Παράλογο;
-
Ο χρήστης nickval έγραψε:
Ο φίλος ζητά ένα αμάξι με πλούσιο εξοπλισμό και καταλήγει σε έκδοση του λεόν χωρίς πίσω ηλ.παράθυρα. Αντί αυτού έχει φούστες κτλ. Παράλογο;Ε πως, δεν είναι πλούσιος ο εξοπλισμός με φουστίτσα, παντελόνι, ταγεράκι, τζινάκι κλπ κλπ
-
Φούστες κτλ είναι τα διάφορα μέρη του body-kit.
Αμάξι δεκαετίας είχε πίσω ηλ.παράθυρα και πιθανώς το A/C.
Τώρα εν έτη 2007, αγοράζοντας το αμάξι της χρονιάς (ποιάς χρονιάς::: ) δε θα έπρεπε να έχεις και ένα clima; -
Ο χρήστης nickval έγραψε:
Φούστες κτλ είναι τα διάφορα μέρη του body-kit.Ε ναι καλεεεε! Το ξέρω, απλά συνέχισα αυτό που είπες , μην βαράς!
-
Όπως το ακούω, και αν υποθέσουμε πως το αισθητικό κριτήριο έρχεται σε δεύτερη μοίρα, νομίζω πως το Golf αποτελεί άριστη επιλογή- όπως σωστά αναφέρθηκε τα ίδια μέρη μοιράζεται με το Leon (άρα, και κιβώτιο). Εκτός κι αν υπάρχει πρόβλημα με την ροπή του TSI (αποκλείεται κατά τη γνώμη μου!).
Προσωπικά βέβαια, μου αρέσει πιο πολύ το Leon, ακόμη και μέσα, όπου υστερεί ποιοτικά (αλλά όχι σχεδιαστικά!). Ούτε φυσικά μιλάμε για εταιρία β' διαλογής- έλεος! Και η Skoda πολύ καλή, αλλά δεν έχει hatchback σε αυτήν την κατηγορία, παίζει λίγο πιο κάτω και λίγο πιο πάνω (fabia- octavia).
Το 3 όλοι λένε πως είναι καλό, και δεν έχω λόγο διαφωνήσω, αλλά δεν έχει κάποιο χαρακτηριστικό που να το φέρνει τόσο πάνω από τα άλλα 2- άρα, το αν σου αρέσει το παίρνεις, αν όχι κοιτάς τα άλλα.
Αν θέλεις το Golf, μην κολλάς στο κιβώτιο- κάνε και μια επέκταση εγγύησης στα 4 έτη, και όλα καλά. Για νιοστή φορά θα σημείωσω πως 'μου την σπάει' η VW, αλλά στα 20Κ πήρε το πρόβαδισμα με το Golf V TSI.
Επίσης, δε μπορώ να μην αναφερθώ στο ότι τα 'μου είπε ο φίλος μου πως το τάδε αυτοκίνητο...' είναι επιεικώς απαράδεκτα και ανορθολογικά πολλές φορές... οκ, όχι πάντα, αλλά παίζει πολύ ράδιο αρβύλα.
-
Και εγω στο leon θα κατεληγα αναμεσα στις επιλογες που βαζεις!
Αλλιως πρωτη μου επιλογη θα ηταν το golf TSI αν και φανατικος αντιγκολφακιας.Το golf GT που προτεινε καποιος εχει σιωπηλα αποσυρθει λογω των προβληματων που εβγαλε και αυτο βεβαια ισως προδιαθετει αρνητικα την επιλογη TSI...Αν υπονοηθηκε κατι για το service και την εξυπηρετηση SEAT, μου κανει εντυπωση γιατι εγω ειμαι κατι παραπανω απο ικανοποιημενος απο τις υπηρεσιες , το service και την αντιμετωπιση απο γνωστη αντιπροσωπεια SEAT με καταστημα+συνεργειο σε γαλατσι και Ν.Ηρακλειο!
-
Ο χρήστης kostserb έγραψε:
Και εγω στο leon θα κατεληγα αναμεσα στις επιλογες που βαζεις!
Αλλιως πρωτη μου επιλογη θα ηταν το golf TSI αν και φανατικος αντιγκολφακιας.Το golf GT που προτεινε καποιος εχει σιωπηλα αποσυρθει λογω των προβληματων που εβγαλε και αυτο βεβαια ισως προδιαθετει αρνητικα την επιλογη TSI...Αν υπονοηθηκε κατι για το service και την εξυπηρετηση SEAT, μου κανει εντυπωση γιατι εγω ειμαι κατι παραπανω απο ικανοποιημενος απο τις υπηρεσιες , το service και την αντιμετωπιση απο γνωστη αντιπροσωπεια SEAT με καταστημα+συνεργειο σε γαλατσι και Ν.Ηρακλειο!
-
Βέβαια αυτό είναι παλιό, το 'χουμε ξαναδιαβάσει
Πόσοι από τους 3000+ κινητήρες TSI που πουλήθηκαν φέτος να 'χουν σπάσει; κιβώτια;
Ε ρε προβλήματα που έχει... -ο ανταγωνισμός-
-
Πραγματι,τις προαλλες πηγε ενας φιλος να παραγγείλει το GT και ενω είχε δωσει παραγγελία-προκαταβολή και ολα ΟΚ,στο τελος του ψιθυριζει ο πωλητης:
'Αν ήμουν στην θέση σου, θα πήγαινα να δω και κανα άλλο αυτοκίνητο...αυτό δεν το βλεπω να ρχεται....'
-
Ο χρήστης pande έγραψε:
α ξεχασα να πω πως ουτε τα golf θελω να τα βλεπω μετα απο αυτα που εμαθα για το σασμανΓιατί έχουν διαφορετικό σασμαν ?
-
Δεν καταλαβαινω το ποστ του Spiros...
Anyway για το GT αναφερομαι στο προβλημα που κολλαει ο κομπρεσσορας και λειτουργει συγχρονως με το ΤURBO με συνεπεια ο κινητηρας να σπαει...
Δεν ειμαι κανενας κολλημενος και διευκρινησα οτι το TSI θα προτιμουσα , απλα το προβλημα με το GT σε προδιαθετει αρνητικα...
-
Δεν καταλαβαινω το ποστ του Spiros...Anyway για το GT αναφερομαι στο προβλημα που κολλαει ο κομπρεσσορας και λειτουργει συγχρονως με το ΤURBO με συνεπεια ο κινητηρας να σπαει...
Δεν ειμαι κανενας κολλημενος και διευκρινησα οτι το TSI θα προτιμουσα , απλα το προβλημα με το GT σε προδιαθετει αρνητικα...
και που το ακουσες αυτο το προβλημα?
οπως επισης που ακουσες οτι απορυσουν σιγα σιγα το GT? -
Παρε οτι σου αρεσει..........
υγ. ε λ ε ο ς!
-
Το διαβασα σε φορουμ , το ακουσα σε συζητησεις και παρατηρω οτι δεν κυκλοφορει στο δρομο.
Αλλου ειδους πληροφορηση δεν μπορω να εχω οπως και οι περισσοτεροι εδω μεσα , εκτος αν δουλευω στη VW , οποτε και να ισχυε δεν θα το λεγα...
Αν ειναι ραδιο-αρβυλα περιμενω απο τους γνωστες με απλα επιχειρηματα και πληροφοριες να το υποστηριξουν , αλλα με δεν προκειται να μου αλλαξουν την γνωμη...
ΥΓ αν καποιος εχει να προτεινει αλλη πηγη πληροφορησης εκτος απο τα φορουμ ειμαι ολος αυτια
-
Δεν καταλαβαινω το ποστ του Spiros...Anyway για το GT αναφερομαι στο προβλημα που κολλαει ο κομπρεσσορας και λειτουργει συγχρονως με το ΤURBO με συνεπεια ο κινητηρας να σπαει...
Ποιος κάνει τι;;;
Κολλημένος φυσικά και δεν είσαι εσύ, ο κομπρέσορας κολλάει
Υ.Γ: ε αφού τα διάβασες σε φόρουμ, οκ τότε
-
Anyway για το GT αναφερομαι στο προβλημα που κολλαει ο κομπρεσσορας και λειτουργει συγχρονως με το ΤURBO με συνεπεια ο κινητηρας να σπαει...Υποθετω οτι γνωριζεις πως στο TSI/GT ο κομπρεσσορας λειτουργει συγχρονως με το Turbo μεχρι τις 2600-2700 rpm.
Αν ειναι ραδιο-αρβυλα περιμενω απο τους γνωστες με απλα επιχειρηματα και πληροφοριες να το υποστηριξουν , αλλα με δεν προκειται να μου αλλαξουν την γνωμη...
Δλδ εσυ εμπιστευεσαι τις πηγες σου (φορουμ, ραδιο-αρβυλα) και το οτι δεν το εχεις δει στον δρομο απλα επιβεβαιωνει τα λεγομενα σου. Ισως θα μπορουσες να περασεις και απο το http://www.vwclub.gr/forum να ενημερωσεις κ τους κατοχους GT για το προβλημα που εχει το αμαξι τους. Και την ιδια την VW να σταματησει να δεχεται παραγγελιες για το GT, που τωρα ερχεται και με κιβωτιο DSG. Προφανως ομως θα συνεχισουν να το πουλανε μεχρι να τους παρουμε χαμπαρι, και διαφυγουν στην Λατινικη Αμερικη με τα κερδη.
-
Αν υπονοηθηκε κατι για το service και την εξυπηρετηση SEAT, μου κανει εντυπωση γιατι εγω ειμαι κατι παραπανω απο ικανοποιημενος απο τις υπηρεσιες , το service και την αντιμετωπιση απο γνωστη αντιπροσωπεια SEAT με καταστημα+συνεργειο σε γαλατσι και Ν.Ηρακλειο!
Για να καταλάβω λοιπόν:
- από τη μια έχουμε το μοτέρ να σπάει (στα GT) ή να είναι ένα βήμα πριν το σπάσιμο (στα TSI) κι αυτό είναι πλέον επιβεβαιωμένο , αφού δεν κυκλοφορούν και όσοι τ' αγόρασαν είναι στα φόρουμ όλη μέρα και τα θάβουν.
- Τα Golf (και ειδικά αυτά, τα υπόλοιπα του group με το ίδιο σασμάν είναι ιδιαίτερα μελετημένα που έλεγε και μια ψυχή κάποτε εδώ και δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα.
3.Για SEAT πάμε όλοι ν' αγοράσουμε και να συντηρήσουμε στο Γαλάτσι ή στο Ν. Ηράκλειο. Πουθενά αλλού, μην είστε λακαμάδες, αυτοί είναι εγγυημένα καλοί, αφού το...έγραψαν και σε φόρουμ!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Golf=666 , The number of the beast, klp klp We don't want Pope....eeeee sorry, we don't want TSI etc etc
Seat; Aaaaa Seat is goooood, Seat is wonderful, Seat is reliable, Seat->Galatsi, Seat-->New Herakleion, Seat for president...
Ε και στην τελική, αν δεν θέλετε Seat, υπάρχουν και τα ....Skoda! :ysterical:
To βασικό είναι να μην πάρετε VW! Δηλαδή οι υπόλοιποι εδώ στην Ελλάδα κλέφτες θα γίνουν μέχρι να τους δώσει τον TSI η μαμά VW;
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Β': Το πιο ωραίο είναι , πως όταν και αν πάρει η Seat τον TSI , στους πελάτες θα λένε: 'Το μοτέρ; ΑΘΑΝΑΤΟ! Εδώ το έβαλε η VW στο ...Golf!'
Τα φώτα σας σε έναν αναποφάσιστο