-
καλησπερα σας και συγνωμη για την ενοχληση.
μιας και αποφασισα τελικα να αγορασω αμαξι θα ηθελα οποιος μπορει να μου πει τη γνωμη του για το τι τελικα να διαλεξω καθως εχω μπερδευτει αφανταστα.
να εξηγησω λοιπον.- ειμαι μεταξυ seat leon 1,6 force (αν εβγαινε το 2.0 σε σπορ θα το επαιρνα με τη μια) , audi a3 (αλλα ως μιον η τσιμπιμενι τιμη για μια καλη εκδοση) , mazda 3.
2.τα χρηματα που εχω σκοπο να διαθεσω δεν πρεπει να ξεπερνουν τα 22-23.000
τωρα γενικοτερα δεν ειμαι του στυλ να εχει 500 αλογα το αμαξι μου και να κανει τα 0-100 σε 3δλτ απλος θελω να εχει καποιο αξιολογο κινητηρα και να εμφανισιμο εξωτερικα και εσωτερικα.να προσθεσω πως θα ειναι το δευτερο αυτοκινητο που οδηγο μετα απο την ascona(ναι υπαρχει ακομα ).
το civic αν και στην αρχη με ειχε τρελανει τωρα ουτε να το βλεπω δεν θελω,τα reunalt ποτε δεν τα συμπαθησα οπως ουτε και cintroen , ford .το
αμαξι που εχω κολλησει ειναι το leon και αυτο γιατι εχει πλουσιο εξοπλισμο με πολυ ωραια (για μενα παντα )εμφανιση εξωτερικη και πιστευω πως ειναι αυτο που λενε value for money. το μονο που με δισταζει να το αγορασω ειναι η μαρκα seat που προσωπικα πιστευω πως ειναι μαρκα με εκαψες.
συγνωμη αν σας κουρασα αλλα ειναι τρομερο να εχεις μαζεψει καποια χρηματα για να αμξι και να μην μπορεις να αποφασησεις
- ειμαι μεταξυ seat leon 1,6 force (αν εβγαινε το 2.0 σε σπορ θα το επαιρνα με τη μια) , audi a3 (αλλα ως μιον η τσιμπιμενι τιμη για μια καλη εκδοση) , mazda 3.
-
μιας και αποφασισα τελικα να αγορασω αμαξι θα ηθελα οποιος μπορει να μου πει τη γνωμη του για το τι τελικα να διαλεξω καθως εχω μπερδευτει αφανταστα.
να εξηγησω λοιπον.- ειμαι μεταξυ seat leon 1,6 force (αν εβγαινε το 2.0 σε σπορ θα το επαιρνα με τη μια) , audi a3 (αλλα ως μιον η τσιμπιμενι τιμη για μια καλη εκδοση) , mazda 3.
τωρα γενικοτερα δεν ειμαι του στυλ να εχει 500 αλογα το αμαξι μου και να κανει τα 0-100 σε 3δλτ απλος θελω να εχει καποιο αξιολογο κινητηρα και να εμφανισιμο εξωτερικα και εσωτερικα.να προσθεσω πως θα ειναι το δευτερο αυτοκινητο που οδηγο μετα απο την ascona(ναι υπαρχει ακομα ).
το civic αν και στην αρχη με ειχε τρελανει τωρα ουτε να το βλεπω δεν θελω,τα reunalt ποτε δεν τα συμπαθησα οπως ουτε και cintroen , ford .το
αμαξι που εχω κολλησει ειναι το leon και αυτο γιατι εχει πλουσιο εξοπλισμο με πολυ ωραια (για μενα παντα )εμφανιση εξωτερικη και πιστευω πως ειναι αυτο που λενε value for money. το μονο που με δισταζει να το αγορασω ειναι η μαρκα seat που προσωπικα πιστευω πως ειναι μαρκα με εκαψες.
συγνωμη αν σας κουρασα αλλα ειναι τρομερο να εχεις μαζεψει καποια χρηματα για να αμξι και να μην μπορεις να αποφασησεις
- ειμαι μεταξυ seat leon 1,6 force (αν εβγαινε το 2.0 σε σπορ θα το επαιρνα με τη μια) , audi a3 (αλλα ως μιον η τσιμπιμενι τιμη για μια καλη εκδοση) , mazda 3.
-
-
α ξεχασα να πω πως ουτε τα golf θελω να τα βλεπω μετα απο αυτα που εμαθα για το σασμαν
-
Τί έμαθες για το κιβώτιο;
δεν μας το λες και μας;
τα Leon/A3 λες να φοράνε άλλο κιβώτιο;
-
Ο χρήστης pande έγραψε:
[...]το μονο που με δισταζει να το αγορασω ειναι η μαρκα seat που προσωπικα πιστευω πως ειναι μαρκα με εκαψες[...]Αν όντως αυτό είναι το μόνο, τότε δεν έχεις κανένα λόγο. Πάρτο.
ΕΕΠ 0 : η Seat είναι (ή δεν είναι) όσο μ' έκαψες είναι και η VW, Audi κλπ VAG.
Εκτός κι αν εννοείς ότι σε καίει να σχηματίζουν τη λέξη Seat τα γράμματα και όχι κάποια άλλη λέξη.ΕΕΠ 1 : ενδιαφέρουσα χρήση του 'με διστάζει'
-
Φιλε κοιτα που θα το πηγαινεις για service,ποσο θα το στο χρεωνουν,ποσο μακρια ειναι κτλ γιατι αυτα ειναι(μεταξυ αλλων) που κανουν το αυτοκινητο μαρτύριο αντι για ευχαρίστηση.
Προσωπικα δεν καταλαβαινω πως από την μία θεωρεις το leon και απο την άλλη λες οτι 'η seat ειναι μ'εκαψες'. Οχι απιθανο να συμβαινει κατι τετοιο στο αβυσαλλέο μυαλό σου,αλλα οχι και το πλεον πιθανο.
Flame-Troll alert
-
Ο χρήστης pande έγραψε:
α ξεχασα να πω πως ουτε τα golf θελω να τα βλεπω μετα απο αυτα που εμαθα για το σασμανΦτουυυυυυ! Εκτός από το μοτέρ που σπάει , σπάει και το σασμάν;;;
Βρεεεε τι ακούγεται στην πιάτσα τελικά! Χειρότερα κι από το στρατό και το ράδιο-αρβύλα έχουν γίνει τα πράγματα λόγω του TSI!!Λίιιιγο πιο σοβαρά τώρα:
Πάντως αν πάρεις το Seat να ξέρεις πως το σασμάν του, της VW είναι και στα ίδια εργοστάσια βγαίνει...
Βέβαια στο Golf παίρνεις 6άρι σασμάν, ενώ στο Seat 5άρι... Και τα ίδια άλογα να είχαν, και τα ίδια αυτοκίνητα να ήταν, είναι ένα σημαντικός λόγος να προτιμήσεις το VW, σκέψου απλώς τα ταξίδια...
Βέβαια, δεν είναι τα ίδια αυτοκίνητα, για την ακρίβεια το Golf είναι παντού πολύ καλύτερο, αλλά η επιλογή είναι προσωπικό σου θέμα. Καλές αγορές. -
Ο χρήστης pande έγραψε:
α ξεχασα να πω πως ουτε τα golf θελω να τα βλεπω μετα απο αυτα που εμαθα για το σασμανΤο Leon που σκέφτεσαι, ΕΙΝΑΙ Golf.
-
Μήπως τελικά όμως είναι και το σασμάν του Golf ΠΙΕΣΜΕΝΟ?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Μήπως τελικά όμως είναι και το σασμάν του Golf ΠΙΕΣΜΕΝΟ?Φυσικά είναι πιεσμένο! Μη σου πω είναι και....καταπιεσμένο! Το καημένο το σασμάν!
Η Seat πάλι μελέτησε (με τεχνογνωσία που απέκτησε από την εδώ αντιπροσωπεία, χάρη στις εκδόσεις Top Gun ) καλύτερα το θέμα και το δικό της σασμάν έχει υποστεί αποσυμπίεση -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μήπως τελικά όμως είναι και το σασμάν του Golf ΠΙΕΣΜΕΝΟ?
Φυσικά είναι πιεσμένο! Μη σου πω είναι και....καταπιεσμένο! Το καημένο το σασμάν!
Η Seat πάλι μελέτησε (με τεχνογνωσία που απέκτησε από την εδώ αντιπροσωπεία, χάρη στις εκδόσεις Top Gun ) καλύτερα το θέμα και το δικό της σασμάν έχει υποστεί αποσυμπίεσηHighFidelity, μαθαίνεις βλέπω. Εδώ όμως πρέπει να προσθέσω, με βάση την ειδικότητά μου, ότι η seat, στην προσπάθειά της να γίνει η alfa του group, προσπάθησε να εμφυσήσει **ψυχή ** στα μοντέλα της, με αμφιλεγόμενα αποτελέσματα. Η **ψυχή ** που μπήκε, είναι ασταθής και μεταλλαγμένη, με συνέπεια τα περισσότερα σύγχρονα μοντέλα της να μοιάζουν σε απίστευτο βαθμό μεταξύ τους, ενώ έχουν άλλα ονόματα. Αυτό θέλει προσοχή.
Σοβαρά τώρα.
Η seat ΔΕΝ είναι μάρκα μέκαψες. Μια χαρά μάρκα είναι, και το leon μια χαρά αυτοκίνητο. Γνώμη μου, όσον αφορά τα αμάξια, ΜΗΝ έχεις κολλήματα.
Και μιας και το αναφέραμε, τι έχεις ακούσει για τα κιβώτια των golf;
-
Ο χρήστης pande έγραψε:
α ξεχασα να πω πως ουτε τα golf θελω να τα βλεπω μετα απο αυτα που εμαθα για το σασμανΑν ο μόνος λόγος που δε θέλεις Golf είναι αυτός τότε πάρε Golf TSI ή αν μπορείς να βάλεις κάτι παραπάνω πάρε το GT.
Το Leon, το Α3, το Golf και άλλα πολλά έχουν ίδια μηχανικά μέρη. Είναι στην ουσία τα ίδια αυτοκίνητα.
-
Τα ΣΕΑΤ ειναι για τους καγκουρες.
Να παρεις Λαντσια Λιμπρα που εχει και αλκανταρα.... -
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Τα ΣΕΑΤ ειναι για τους καγκουρες.
Να παρεις Λαντσια Λιμπρα που εχει και αλκανταρα....Θα πάει μακρυά αυτό???
-
Το Λεον έχει κοντό κιβώτιο και η αδυναμία του κινητήρα δεν φαίνεται στο δρόμο. Από κει και πέρα πιστευω πως είναι το καλύτερο σεατ που έχει βγει και το μόνο που προσωπικά μ'αρέσει. Πάντως καλύτερο value θεωρώ το tsi. Όσο για την μάρκα μ'εκαψες, μ'έκαψες θεωρώ ότι είναι κάποιες αντιπροσωπείες με κακό after sales που έχουν δημιουργήσει αυτή την εικόνα(παθών).
-
καταρχην ευχαριστω ολους οσους απαντησαν .
για το σασμαν το ξερω απο δικο μου φιλο που εχει συνεργειο ( κοντα στη κλεισθενους για οσους ξερουν ) που τον εμπιστευομαι με κλειστα ματια. συγκεκριμενα μου λεει οτι αν σου χαλασει το σασμαν του πρεπει να πουλησεις το golf για να το φτιαξεις, και αυτο το ξερει επειδη εχει αλλαξει παρα πολλα πιστεψτεμαι.επεισεις μου εχει πει και για προβλημα στον εγκεφαλο , και καλα οταν εισαι στην εγγυηση οταν δεω εισαι ομως τι γινεται?
παντος για να λεμε και το σωστο μου λεει πως η πρωτη ποιοτητα παει στα vw η δευτερη στα seat και η τριτη-τεταρτη στα skoda.τελικα το κοβω να κατεληγω στο leon 1.6 force που μου βγαινει με το κλειδι στο χερι 19.000 ειναι 115hp εχει και το bodykit με τα spoiler αεροτομη ... μονο ασχημο ειναι η ελλειψη καποιων ευκολειων, οπως ηλεκτρικα παραθυρα πισω cruize control , απλο aircondition (oxi klima) και 6 αντι 8 ηχεια, απο την εκδοση sport up s , αλλα κερδιζεις εμφανιση και 1300 περιπου ευρω
-
Σε σχέση με αυτό που λες, εγώ θα προτιμούσα το mazda 3 sport sedan touring clima 1.6. Περίπου στα ίδια έρχεται και το θεωρώ ομορφότερο.
-
Τζάμπα λεφτά το πρόγραμμα. Δεν υπάρχει σπορτ απ χωρίς πρόγραμμα;
Τα skoda τα θεωρώ καλύτερα(ελπίζω να μην αρχίσει πάλι μια από τα ίδια), αυτά με τα πρώτα ,δεύτερα, τρίτα, μου ακούγονται πολύ μπακαλίστικα. -
Ε αφού στο είπε ο φίλος σου ότι θ' αλλάξεις αυτοκίνητο οκ. Μην το πάρεις
Τα φώτα σας σε έναν αναποφάσιστο