-
Επειδη συνηθως ειναι 'οπως μαθεις απο μικρος', και επειδη στην χωρα μας παιδεια κλπ δεν κυκλοφορει απλοχερα εκει εξω, δυστυχως οι πιθανοτητες ειναι να βγει ιδιο το παιδακι.
Και ναι, ειναι τραβηγμενο το 'τι να κανουμε, φυσικη επιλογη' αλλα γιατι? Επειδη δεν ισχυει ή επειδη μιλαμε για ανθρωπο δεν πρεπει να τα λεμε ετσι? Τι να κανουμε δηλαδη ρε παιδια, αμα οι γονεις ειναι τοσο ηλιθιοι ωστε να μην καταλαβαινουν απο μονοι τους, χωρις να χρειαζεται να τους το πει αλλος, οτι αυτο που κανουν ειναι εγκληματικα επικινδυνο, τοτε το πιθανοτερο ειναι και το παιδι τους να βγει το ιδιο ηλιθιο.
Τελος, δεν μπορω να καθομαι να στεναχωριεμαι για την καθε μαλακια του αλλου. Ας προσεχει εκεινος.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ή μήπως κατά λάθος να πέσω πάνω στο smart κι από κει που δεν θα γινόταν τίποτα να κατηγορηθώ για φόνο από αμέλεια;Σε αυτη τη περιπτωση, εχω την εντυπωση οτι τις ποινικες ευθυνες εχει αυτος που εβαλε 4 ατομα σε αυτοκινητο για δυο.
Η αδεια του Smart αναφερει οτι ειναι για 1+1
Αν πεις σε δικαστηριο οτι τα παιδια ηταν στο χωρο αποσκευων.....
Και να τραυματιστουν απλα τα παιδια...
Τα αναλαμβανει η προνοια και οι γονεις χανουν τα δικαιωματα τους λογο
εκθεσης ανηλικων σε (θανασιμο -εαν σκοτωθει το ενα απο τα δυο παιδια) κινδυνο. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Οταν (αμα προλαβει) να μεγαλωσει αυτο το παιδακι, τα ιδια δεν θα κανει και στο δικο του παιδακι?Ναι μεν υπαρχει αυτη η πιθανοτιτα....
Αλλα υπαρχει και το ενδεχομενο να αποφυγουν να κανουν τις ιδιες μαλακιες με τους γονεις τους. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ε, νταξ... δεν έχει και τόσο άδικο ο Κ...Αν οι γονείς είναι 'έλα-μωρέ-τώρα-ποια-ζώνη/στοπ/φαναρι/διάβαση ΑΜΕΑ?' και 'δεν-πειράζει-πέτα-τα-σκουπίδια-από-το-παράθυρο', δε νομίζω ότι έχει σαφείς πιθανότητες ο απόγονός τους να βγει και ότι πιο politicaly correct υπάρχει, ούτε το αποκορύφωμα της παιδείας...
Ε ναι.....
Ο σοφος λαος λεει 'Το μηλο, κατω απο τη μηλια θα πεσει...'
Οποτε ειναι δεδομενο οτι το πληθος τον ηλιθιων μενει σταθερο, παρα την υπογενιτικοτιτα.Απο την αλλη εχουμε και τον Νευτονα.... (Newton) και την ηλιθια βαρυτιτα
που ανακαλυψε.... Αρα το μηλο που θα πεσει κατω απο την μηλια...
α - θα μινει εκει
β - θα κυλισει μακρυα απο την μηλια
γ - θα πετυχει καποιον στο κεφαλι.... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ή μήπως κατά λάθος να πέσω πάνω στο smart κι από κει που δεν θα γινόταν τίποτα να κατηγορηθώ για φόνο από αμέλεια;
Σε αυτη τη περιπτωση, εχω την εντυπωση οτι τις ποινικες ευθυνες εχει αυτος που εβαλε 4 ατομα σε αυτοκινητο για δυο.
Εντάξει η ποινικές... εσένα που πιθανώς να έχεις έως και σκοτώσει δύο παιδάκια (και δεδομένου ότι μιας που από πίσω το τρακάρισμα θα φταίς για τη σύγκρουση αλλά όχι για τον θάνατο) ; Θα λες έτσι εύκολα μετά 'ζώο ήταν η μάνα τους' και θα γυρνάς πλευρό στο κρεβάτι;
Οποτε ειναι δεδομενο οτι το πληθος των ηλιθιων μενει σταθερο, παρα την υπογεννητικοτητα.
Σύμφωνα με το σενάριο μιας (κατά τα άλλα άθλιας ταινίας) οι ηλίθιοι κάνουν πολύ περισσότερα παιδιά από τους 'σκεπτόμενους', έστω και μιας που οι τελευταίοι αναλογίζονται το βάρος των ευθυνών, οικονομικών και μη. Άντε να κάνει 1 το πολύ 2 παιδιά ο σκεπτόμενος... ο ηλίθιος πετάει 4-5
Συμπέρασμα της ταινίας ήταν ότι ο πληθυσμός της Γης αποχαυνώνεται και σε 300 χρόνια θα είχε επέλθει ένα χάος αποβλακωμένου κόσμου
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Ή μήπως κατά λάθος να πέσω πάνω στο smart κι από κει που δεν θα γινόταν τίποτα να κατηγορηθώ για φόνο από αμέλεια;
Σε αυτη τη περιπτωση, εχω την εντυπωση οτι τις ποινικες ευθυνες εχει αυτος που εβαλε 4 ατομα σε αυτοκινητο για δυο.
Εντάξει η ποινικές... εσένα που πιθανώς να έχεις έως και σκοτώσει δύο παιδάκια (και δεδομένου ότι μιας που από πίσω το τρακάρισμα θα φταίς για τη σύγκρουση αλλά όχι για τον θάνατο) ; Θα λες έτσι εύκολα μετά 'ζώο ήταν η μάνα τους' και θα γυρνάς πλευρό στο κρεβάτι;
Εκ του ασφαλους παντα, δεν πιστευω να κοιμαμαι το ιδιο ευκολα τα βραδια.
Οσο να ναι, μιλαμε για 2 παιδια.
Το οτι θα κοιμαμαι σπιτι μου, και οχι στην αγκαλια καποιου συγκρατουμενου μου, στο κορυδαλο... θα το κανει καπως ποιο ευκολο....Οποτε ειναι δεδομενο οτι το πληθος των ηλιθιων μενει σταθερο, παρα την υπογεννητικοτητα.
Σύμφωνα με το σενάριο μιας (κατά τα άλλα άθλιας ταινίας) οι ηλίθιοι κάνουν πολύ περισσότερα παιδιά από τους 'σκεπτόμενους', έστω και μιας που οι τελευταίοι αναλογίζονται το βάρος των ευθυνών, οικονομικών και μη. Άντε να κάνει 1 το πολύ 2 παιδιά ο σκεπτόμενος... ο ηλίθιος πετάει 4-5
Συμπέρασμα της ταινίας ήταν ότι ο πληθυσμός της Γης αποχαυνώνεται και σε 300 χρόνια θα είχε επέλθει ένα χάος αποβλακωμένου κόσμου
Πως λεγεται η ταινια;;;
Πρεπει να ενταχθει στο προγραμμα της εθνικης παιδειας! -
Ο χρήστης lukeduke έγραψε:
Ζωο εχτές το βράδυ **Varadero με κουτί απο delivery **ή ο οποίος με πέρασε απο δεξιά........ενώ βρισκόμουν στην δεξιά λωρίδα....ε, μου έφυγε η ψυχή!
Premium delivery.
Μάλλον το 125 ήταν.
Ντιλίβερι με χιλιάρι (πόσο μάλλον με το Βάρκαdero ) είναι too much ακόμα και γι' αυτό το threadΣε λιγο θα μας φερνουν τις πιτσες με 996!
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Πως λεγεται η ταινια;;;
Πρεπει να ενταχθει στο προγραμμα της εθνικης παιδειας!Idiocracy ... αλλά πέραν του βασικού concept η εκτέλεση είναι λίγο χάλια...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ζωο εχτές το βράδυ **Varadero με κουτί απο delivery **ή ο οποίος με πέρασε απο δεξιά........ενώ βρισκόμουν στην δεξιά λωρίδα....ε, μου έφυγε η ψυχή!
Premium delivery.
Μάλλον το 125 ήταν.
Ντιλίβερι με χιλιάρι (πόσο μάλλον με το Βάρκαdero ) είναι too much ακόμα και γι' αυτό το threadΣε λιγο θα μας φερνουν τις πιτσες με 996!
Αν ερθει με 996 και η ντελιβερου ειναι καπως ετσι.....
http://img143.imageshack.us/img143/3434/ducati996r0028hs.jpg
'η ετσι.....
http://www.ducaticanada.com/downloads/calendars/Ducati-ST4S-1600-x-1200.jpg
'η ετσι.....
http://www.ducaticanada.com/downloads/calendars/Ducati-ST2-1600-x-1200.jpg
'η ετσι.....
http://www.ducaticanada.com/downloads/calendars/Monster-1600-x-1200.jpg
'η ετσι.....
http://www.ducaticanada.com/downloads/calendars/Ducati-900-1600-x-1200.jpg
'η ετσι.....
http://www.ducaticanada.com/downloads/calendars/Ducati-748-1600-x-1200.jpg
'η ετσι.....
http://www.ducaticanada.com/downloads/calendars/Dark-1600-x-1200.jpg
το πουρ μπουαρ.... θα ξεπερναει το ποσο της παραγγελειας.....
-
Ρε συ μπερδεψες τα τοπικ...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ρε συ μπερδεψες τα τοπικ...Oxi.....δεν εβαλα φωτογραφιες.... μονο τα λινκ
-
Κακομαθημένο κωλόπαιδο με την Χ5 του μπαμπά χθες στην Δροσιά.
Βγήκε από κατάστημα ψιλικών με την κάρτα ανανέωσης χρόνου για το κινητό (Χ5 ναι αλλά κινητό με σύνδεση όχι) του και φυσικά πέταξε κάτω τη ζελατίνα από αυτή.
Όταν του κορνάρισα και του έδειξα το σκουπίδι που πέταξε και ρωτώντας τον ποιος θα το μαζέψει, έκανε τον αδιάφορο κι έφυγε κοιτώντας αλλού.
Τα συχαρίκια μου στους γονείς που τον μεγαλώνουν. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Λοιπόν αυτό που είδα χτες δεν πιστεύω πως έχει ξαναγίνει.
Στα McDonalds επι της εθνικής Πατρών-Κορύνθου στο Κιάτο, 2 αμάξια τράκαραν στο πάρκινγκ προσπαθόντας να μπούν στην ίδια κάθετη θέση στάθμευσης... Πλαγιομετωπικά...
Τι να πώ...
Ευκολο,ο ενας απο τους δυο εξυπνους θα πατησε κόφτη για να προλάβει,ο αλλος θα ειπε σιγα μη σε αφησω παλιο*&$ και βουαλά!
αντε να βγαλουν ακρη τωρα οι ασφαλιστικες
αληθεια ποιος να φταιει ?Συνηθως χρεώνεται αυτος που κανει οπισθεν.
Μέσα σε χώρους στάθμευσης ισχύουν οι ασφαλιστικές καλύψεις;
Οι ασφαλιστικές στην προκειμένη περίπτωση θα αποφανθούν συνυπαιτιότητα και των δύο οχημάτων. Εγγυημένο αυτό.
Με απλά λόγια.... Ας πρόσεχαν!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Premium delivery.
Μάλλον το 125 ήταν.
Ρε αλήθεια λέω, ήταν ή ντελίβερι ή απο ταχυμεταφορική!
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Στην κλίμακα 1(ζωάκι) έως 10(μέγιστο ζώο) που κατατάσσετε τους γονείς των δύο παιδιών που στο Smart (Fortwo) τα είχαν στο χώρο αποσκευών (αν μπορεί να ονομαστεί έτσι ο χώρος πίσω από τα καθίσματα);
Δε θέλω να σκέφτομαι τι θα συμβεί σε περίπτωση που κάποιο αμάξι τους τρακάρει στην πίσω πλευρά.Γεννάνε παιδιά και τα κάνουν αερόσακους για οπίσθιες συγκρούσεις... Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τους αξίζει, που να γράφει με μεγάλα γράμματα: 'ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΟΝΕΑΣ, REGISTERED, PATENT PENDING' ( )
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Κακομαθημένο κωλόπαιδο με την Χ5 του μπαμπά χθες στην Δροσιά.
Βγήκε από κατάστημα ψιλικών με την κάρτα ανανέωσης χρόνου για το κινητό (Χ5 ναι αλλά κινητό με σύνδεση όχι) του και φυσικά πέταξε κάτω τη ζελατίνα από αυτή.
Όταν του κορνάρισα και του έδειξα το σκουπίδι που πέταξε και ρωτώντας τον ποιος θα το μαζέψει, έκανε τον αδιάφορο κι έφυγε κοιτώντας αλλού.
Τα συχαρίκια μου στους γονείς που τον μεγαλώνουν.δεν το μεγαλώνουν οι γονείς αλλά οι Φιλιππινέζες...να ήταν μόνο αυτός...
-
Εγώ πάντως, σε ξανθούλα που πέταξε μπανανόφλουδα κάτω, την σήκωσα και της την πέταξα ξανά μέσα. Έξαλλη έγινε.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ πάντως, σε ξανθούλα που πέταξε μπανανόφλουδα κάτω, την σήκωσα και της την πέταξα ξανά μέσα. Έξαλλη έγινε.α-π-ί-σ-τ-ε-υ-τ-ο-ς!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ πάντως, σε ξανθούλα που πέταξε μπανανόφλουδα κάτω, την σήκωσα και της την πέταξα ξανά μέσα. Έξαλλη έγινε.Ναι σιγα.... Το τηλεφωνο της το πήρες;Στειλτο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ πάντως, σε ξανθούλα που πέταξε μπανανόφλουδα κάτω, την σήκωσα και της την πέταξα ξανά μέσα. Έξαλλη έγινε.Αν της πεταγες μεσα την....μπανανα θα το εκτιμουσε περισσοτερο
Ζώα ζώα ζώα [#4]