-
+1000 (Τώρα που ετοιμάζεται να κατέβει και στον Πειραιά.. )
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Θεσεις parking δεν υπαρχουν πια, τις πατησε το τρενο,απο εδω και περα θα γινουμε ολοι ζωα...Αθανατη ελληνικη λογικη
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Στο ναυτικο μουσειο κοβουνε την πιτα τους.Καθε χρονο τετοια μερα η πλατεια εχει την ιδια εικονα, parking.
Η τροχαια δεν κανει τιποτα γιατι ειναι στην διακιοδοσια του λιμεναρχειου το οποιο εννοειται οτι κανει τα στραβα ματια.
θα περιμενε κανεις οτι οι καλεσμενοι ενος μουσειου θα ητανε ενα κλικ παραπανω απο τα ζωα....
Ελλαδισταν
μαλλον αφησαν και την μπαρα ανοιχτη και η πλατεια εχει γινει και βραδυνο παρκινγ 3-4 αυτοκινητων
-
to kopi th pita!
-
Ζωο εχτές το βράδυ Varadero με κουτί απο delivery ή ο οποίος με πέρασε απο δεξιά........ενώ βρισκόμουν στην δεξιά λωρίδα....ε, μου έφυγε η ψυχή!
-
-
Δεν τους είπες τπτ;
-
εψαξα ολα τα κοντινα τυροπιταδικα αλλα δεν τους βρηκα...
Βασικα οχι εκει ειναι αλλα τι να πεις? σε ποιον?και τι θα εισπραξεις? λες να πουν 'ουπς συγνωμη ,μητσου γουι νιντ αι μπακαπ, κομ του πουτ δε καρο αγουει' -
Από τη στιγμή που είναι δίπλα/μέσα στο περιπολικό, δεν είναι τόσο τραγική η κατάσταση. Θέλω να πιστεύω ότι εφόσον προέκυπτε ανάγκη, θα το μετακινούσαν για να περάσει αυτός που θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει τη ράμπα.
Μου φαίνεται αντίστοιχη περίπτωση με τον οδηγό που σε στενό δρόμο σταματάει στη μέση του δρόμου (κλείνοντάς τον) μιλώντας με/περιμένοντας κάποιον και αμέσως μόλις δει άλλο αυτοκίνητο να πλησιάζει ξεκινάει για να μην το ενοχλήσει. Παράνομοι και οι δύο αλλά όχι ιδιαίτερα ενοχλητικοί.
Βέβαια, στη φωτογραφία δεν φαίνεται καλά πόσο χώρο έχουν αφήσει για τους πεζούς. Είναι πιθανό να μην έχουν αφήσει καθόλου χώρο, οπότε δικαίως τους προσέθεσες στο συγκεκριμένο topic. -
Ειλικρινα εαν οι ανθρωποι το ειχαν εκει για να κανουν την δουλεια τους ( ρυθμιση κυκλοφοριας μιας και ειναι σε διασταυρωση ) δεν θα το σχολιαζα καν..αλλα επειδη τους παρατηρουσα για αρκετη ωρα μιας και δουλευα εκει κοντα για καμμια ωρα και παραπανω απλα καθοντουσαν στην σκια.. και χωρο να το παρκαρει ,στον ηλιο ομως ,ειχε..
-
Ζώο εγώ που κάθομαι και ξεφτιλίζομαι 25 χρονών μαντράχαλος για τα ματια μιας 18χρονης ποθ αμφιβάλλω αν το αξίζει καν.
Συγνώμη guys, έπρεπε κάπου να το πω να ξεδώσω.
-
Έλα στην παμπ να τα πούμε...
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
to kopi th pita!το μαρουτι...
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Ζώο εγώ που κάθομαι και ξεφτιλίζομαι 25 χρονών μαντράχαλος για τα ματια μιας 18χρονης ποθ αμφιβάλλω αν το αξίζει καν.Συγνώμη guys, έπρεπε κάπου να το πω να ξεδώσω.
den eisai o monos..... yparxoyn kai 27 xronoi me to idio problhma.....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
το μαρουτι...ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΤΙ ΤΗΣ ΜΑΙΡΟΥΛΑΣ ΜΟΥ Ε
είναι μια χαρά αμάξι.
-
Λοιπόν αυτό που είδα χτες δεν πιστεύω πως έχει ξαναγίνει.
Στα McDonalds επι της εθνικής Πατρών-Κορύνθου στο Κιάτο, 2 αμάξια τράκαραν στο πάρκινγκ προσπαθόντας να μπούν στην ίδια κάθετη θέση στάθμευσης... Πλαγιομετωπικά...
Τι να πώ...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Λοιπόν αυτό που είδα χτες δεν πιστεύω πως έχει ξαναγίνει.Στα McDonalds επι της εθνικής Πατρών-Κορύνθου στο Κιάτο, 2 αμάξια τράκαραν στο πάρκινγκ προσπαθόντας να μπούν στην ίδια κάθετη θέση στάθμευσης... Πλαγιομετωπικά...
Τι να πώ...
Ευκολο,ο ενας απο τους δυο εξυπνους θα πατησε κόφτη για να προλάβει,ο αλλος θα ειπε σιγα μη σε αφησω παλιο*&$ και βουαλά!
-
αντε να βγαλουν ακρη τωρα οι ασφαλιστικες
αληθεια ποιος να φταιει ? -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Λοιπόν αυτό που είδα χτες δεν πιστεύω πως έχει ξαναγίνει.
Στα McDonalds επι της εθνικής Πατρών-Κορύνθου στο Κιάτο, 2 αμάξια τράκαραν στο πάρκινγκ προσπαθόντας να μπούν στην ίδια κάθετη θέση στάθμευσης... Πλαγιομετωπικά...
Τι να πώ...
Ευκολο,ο ενας απο τους δυο εξυπνους θα πατησε κόφτη για να προλάβει,ο αλλος θα ειπε σιγα μη σε αφησω παλιο*&$ και βουαλά!
αντε να βγαλουν ακρη τωρα οι ασφαλιστικες
αληθεια ποιος να φταιει ? -
Ο χρήστης anogios έγραψε:
εψαξα ολα τα κοντινα τυροπιταδικα αλλα δεν τους βρηκα...
Βασικα οχι εκει ειναι αλλα τι να πεις? σε ποιον?και τι θα εισπραξεις? λες να πουν 'ουπς συγνωμη ,μητσου γουι νιντ αι μπακαπ, κομ του πουτ δε καρο αγουει'Εγω θα τους εκλεινα και θα καλουσα την τροχαια να τους γραψει!!!!
Ζώα ζώα ζώα [#4]