-
-
Κοντά στο μέρος όπου δουλεύω ένα πεζοδρόμιο ήταν μονίμως κατειλημμένο από παρκαρισμένα, σε σημείο που άρχισα να σκανδαλίζομαι (να κάνω σβούρες για να βρω θέση ή να πληρώνω πάρκινγκ όταν άλλοι το αφήνουν δίπλα μου; Να το κάνω κι εγώ λοιπόν; ).
Σε διάστημα 2 ημερών ό,τι πινακίδα υπήρχε είχε ξηλωθεί.
(δεν πήρα τλφ, ίσως ήταν τυχαίο) -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ώρες ώρες ονειρεύομαι να είχα niva
Μπα, από τη ρώσικη τεχνολογία, για μέσα στην πόλη θα προτιμούσα αυτό! Μπορεί να μη βρεις θέση στα στενά, αλλά μπορείς να την δημιουργήσεις! Και όσο για τα παρκαρισμένα στις γωνίες και αυτούς που περνάνε stop, ας πρόσεχαν!
Σοβαρά τώρα, είναι μερικές μέρες που η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει πολύ περισσότερο από τις υπόλοιπες... Υπομονή και ψυχραιμία!
Armoured Personnel Carrier BTR-80Τετοιο θες.....
Με το αλλο, απ οπου περασεις θα ξηλωνεις την ασφαλτο!Οικολόγε μου εσύ.
Ετσι κι αλλιως τωρα εχω και ειδικα spray πανω μου. Πιο αποτελεσματικα και πιο φτηνα απο τον πυροσβεστηρα.
Δλδ.?
Peper spray ή κάπως έτσι τα λένε.
Τον ψεκάζεις στη μούρη και άντε γεια. Αλλά αν δε κάνω λάθος είναι παράνομα (αλλά μπορείς να τα βρεις μέσω διαδικτύου ). -
σπρέι με ενεργό ουσία την καψίνη είναι. η καψίνη είναι η χημική ένωση που προκαλεί την αίσθηση του καψίματος στα καυτερά φαγητά ( ).
pepper spray κ ανοησίες... πάρε τη συσκευασία tabasco habanero του ενός γαλονιού, άδειασέ το σε ένα σπρέι άζαξ και τελείωσες
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Και εγω σκεφτομαι να κανω αιτηση στο δημο για να κρατησουμε μια θεση αναπηρου για τη μητερα μου (μαλλον το δικαιουται) αλλα σκεφτομαι οτι θα τσακωνομαι ολη την ωρα
Η θέση αναπήρου βγαίνει για συγκεκριμένο αυτοκίνητο το οποίο (υποθέτω ότι) πρέπει να είναι αναπηρικό. Αν έχετε/σκοπεύετε να αποκτήσετε ένα για χρήση από τη μητέρα σου, κάνε την αίτηση. Αν, όμως, σκοπεύετε να παρκάρετε στη θέση άλλο αυτοκίνητο από το προβλεπόμενο ή να οδηγείς εσύ το αναπηρικό, μην το κάνεις γιατί θα 'ακροβατείς' μεταξύ νομιμότητας-παρανομίας και δε θα μπορείς να την 'πεις' εκ του ασφαλούς σε όποιον την καταλαμβάνει.
Αναπηρικό αμάξι μπορεί να βγάλει κάποιος, και ας μην είναι ο ίδιος ανάπηρος, αλλά η κόρη του ας πούμε, και πρέπει να την μεταφέρει κλπ κλπ, επίσης λογικό δεν είνα ικάποιος ανθρωπάκος που είχε ένα Χ αμαξάκι και έπαθε ένα ατύχημα η γυναίκα του ή ένα απο τα παιδιά του με αποτέλεσμα μεγάλο κινητικό πρόβλημα, να του δώσει ο δήμος άδεια να παρκάρει μπροστά στο σπίτι του το αμάξι ώστε να διευκολυνετε? Τέλος το αναπηρικό όπως είπα και πιο πάνω δεν είναι υποχρτεωτικό αρκετές φορές ούτε καν εφικτο δεν είναι να τ οοδηγεί ο ιδιοκτήτης-άτομο με αναπηρία.
-
ΔΕΝ ειναι pepper spray (αν και εχω στο σπιτι mace spray by Israeli special forces αλλα αμα σε πιασουν με τετοιο...) γιατι ολα αυτα εινια καραπαρανομα.
Ειναι spray μη τοξικο, μη καυστικο, που δεν κανει καμμια ζημια στον αλλο, ΝΟΜΙΜΟ (για οποιον μπατσο γνωριζει τον νομο), το οποιο οταν το ψεκασεις στην μαπα του αλλου κανει δυο πραγματα:
αφριζει απιστευτα πολυ ωστε να μην βλεπει μπροστα του.
του βαφει την μουρη ανεξιτηλα (~8 μερες λεει ο κατασκευαστης) για να μπορουν να τον βρουν μετα οι μπατσοι, η απλα να κυκλοφορει με κατακοοοκινη/πρασινη μουρη για μια εβδομαδα.
Το εχω ξαναποσταρει.
απο eBay
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Η θέση αναπήρου βγαίνει για συγκεκριμένο αυτοκίνητο το οποίο (υποθέτω ότι) πρέπει να είναι αναπηρικό. Αν έχετε/σκοπεύετε να αποκτήσετε ένα για χρήση από τη μητέρα σου, κάνε την αίτηση. Αν, όμως, σκοπεύετε να παρκάρετε στη θέση άλλο αυτοκίνητο από το προβλεπόμενο ή να οδηγείς εσύ το αναπηρικό, μην το κάνεις γιατί θα 'ακροβατείς' μεταξύ νομιμότητας-παρανομίας και δε θα μπορείς να την 'πεις' εκ του ασφαλούς σε όποιον την καταλαμβάνει.
Αναπηρικό αμάξι μπορεί να βγάλει κάποιος, και ας μην είναι ο ίδιος ανάπηρος, αλλά η κόρη του ας πούμε, και πρέπει να την μεταφέρει κλπ κλπ, επίσης λογικό δεν είνα ικάποιος ανθρωπάκος που είχε ένα Χ αμαξάκι και έπαθε ένα ατύχημα η γυναίκα του ή ένα απο τα παιδιά του με αποτέλεσμα μεγάλο κινητικό πρόβλημα, να του δώσει ο δήμος άδεια να παρκάρει μπροστά στο σπίτι του το αμάξι ώστε να διευκολυνετε? Τέλος το αναπηρικό όπως είπα και πιο πάνω δεν είναι υποχρτεωτικό αρκετές φορές ούτε καν εφικτο δεν είναι να τ οοδηγεί ο ιδιοκτήτης-άτομο με αναπηρία.
Επίσης εμένα η γιαγια μου ήταν ανάπηρη κατά 80% λόγω ανεπάρκειας νεφρού.Δεν οδηγούσε ούτε είχε αμάξι στο όνομά της.Μπορούσαμε να ζητήσουμε αναπηρική θέση για ένα αμάξι που θα την μεταφέρει.(συγκεκριμένα τότε του πατέρα μου-δεν έχει σχέση η συγγένεια)Σε αυτό το αμάξι μπορείς να πάρεις και άδεια δακτυλίου (στους νεφροπαθείς μόνο νομίζω για ευνόητους λόγους).Πάλι χωρίς να χρειάζεται κάποια συγγένεια.,μπορούσε να είναι ένα ραδιοταξί συγκεκριμένο μισθομένο για κάποιες ώρες κάποιες μέρες της εβδομάδας που θα τη μετέφερε στο νοσοκομείο)
Η αναπηρική θέση 'ανήκει' στον ανάπηρο.Αυτός απλά ορίζει το αμάξι που θα τη διαθέσειΦίλε Βαγγέλη,αν όντως μπορείς να την έχεις δικαιωματικά,κάντο.Ίσως τις 2-3 πρώτες βδομάδες πρέπει να κάλέσεις τροχαία να γράφει αβέρτα.Μετά θα μάθουν
Γενικά μπορείς να κάτσεις εκεί,να διπλοπαρκάρεις και να κορνάρεις για λίγο.Αν δεν εμφανιστεί,'τροχαία εκεί?'
(Το έκανε ένας γείτονας της κοπέλας μου.Μετά έκαναν οι περαστικοί παρατήρηση σε αυτόν που ήταν από άλλη περιοχή και πήγαινε να παρκάρει εκεί και δεν το έπαιρνε στα σοβαρά το σήμα που σου λέει ότι η θέση αυτή ανήκει σε ανάπηρο.)ΥΓ: Αν παρκάρεις εσύ άλλο αμάξι δικό σου,μπορεί να σε καταγγείλει κάποιος @#$%^ και να σε γράψουν καθώς η θέση αναγράφει και αριθμό και μόνο αυτό το αμάξι με αυτόν τον συγκεκριμένο αριθμό μπορεί (νόμιμα) να παρκάρει εκεί.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ΔΕΝ ειναι pepper spray (αν και εχω στο σπιτι mace spray by Israeli special forces αλλα αμα σε πιασουν με τετοιο...) γιατι ολα αυτα εινια καραπαρανομα.Ειναι spray μη τοξικο, μη καυστικο, που δεν κανει καμμια ζημια στον αλλο, ΝΟΜΙΜΟ (για οποιον μπατσο γνωριζει τον νομο), το οποιο οταν το ψεκασεις στην μαπα του αλλου κανει δυο πραγματα:
του βαφει την μουρη ανεξιτηλα (~8 μερες λεει ο κατασκευαστης) για να μπορουν να τον βρουν μετα οι μπατσοι, η απλα να κυκλοφορει με κατακοοοκινη/πρασινη μουρη για μια εβδομαδα.
Το εχω ξαναποσταρει.
απο eBay
Πώς τον κάνει έτσι ρε;;;;
Για δώσε λινκ.
-
περί παραβιάσεων προτεραιότητας:
...εγώ έφαγα και το βρίσιμό μου τις προάλλες, γιατί είχα την αναίδεια να μην κόψω από τα 20 χμω σε διασταύρωση που με είχε ο άλλος από δεξιά Βράδυ (δλδ βλέπεις τα φώτα κάποιου που έρχεται από πολλά μέτρα), κατεβαίνω με 20 τον συνοικιακό δρόμο. Βλέπω στη διασταύρωση να έρχεται (επίσης αργά) μηχανή από αριστερά. ΔΕν κόβω γιατί δεν μπορώ να φανταστώ πως με 20 θα καταλήγαμε να συγκρουστούμε... Περνάω τη διασταύρωση, ακούω μια χριστοπαναγία. Όπισθεν, αλλά η μηχανή έφυγε.
περί παρκαρισμάτων:
Τυπισούλα παρκάρει το αμάξι της προεξέχοντας σε γωνία που στρίβουν. Της φωνάζει ένας φίλος της που είναι απέναντι:
'Ρε Τάδε πως το αφήνεις έτσι; Δε φοβάσαι μη στο φάνε;'
'Χέστηκα, σάμπως δικό μου είναι και θα το πληρώσω;' [ ]
[περαστικός] 'Στ@@ μας το κωλάμαξο, αλλά που να καταλάβεις ρε ζώο'
...EDIT :
α, ναι. Θεός με τζιπάκι που έχει κολλήσει αδιαφανες επίμηκες αυτοκόλλητο στο πίσω τζάμι ώστε να καλύψει πλήρως το τρίτο φως των φρένων... έλεος ρε πστ... -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πώς τον κάνει έτσι ρε;;;;
Για δώσε λινκ.
-
Το καλύτερο: να γεμίσεις τον πυροσβεστήρα με αυτό.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το καλύτερο: να γεμίσεις τον πυροσβεστήρα με αυτό.... και να ξεχαστείς όταν τον χρειαστείς για να σβήσεις φωτιά
-
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ΔΕΝ ειναι pepper spray (αν και εχω στο σπιτι mace spray by Israeli special forces αλλα αμα σε πιασουν με τετοιο...) γιατι ολα αυτα εινια καραπαρανομα.Ειναι spray μη τοξικο, μη καυστικο, που δεν κανει καμμια ζημια στον αλλο, ΝΟΜΙΜΟ (για οποιον μπατσο γνωριζει τον νομο), το οποιο οταν το ψεκασεις στην μαπα του αλλου κανει δυο πραγματα:
Το εχω ξαναποσταρει.
[img]http://www.mjelectronics.com/images/1038.jpg[img]
απο eBay
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Και μια που μιλαμε για ζωα. Ο ....'τιμημενος' τραμπουκος που με εκλεισε για να με κατεβασει κατω για ξυλο, οταν ειδε οτι δεν τον παιρνει να κραταει ροπαλο οταν εγω κραταω πυροσβεστηρα που τον κανω κωλο απο τα 5 μετρα μακρυα (και μετα γινεται και ωραιο οπλο..), ξαναμπηκε μεσα στο καρο του και εφυγε.
Ολα καλά αυτή τη φορά, αλλά δεν σκέφτεσαι ότι κάποιο μεγαλύτερο ζώο κάποια στιγμή μπορεί να κατεβεί με μαχαίρι ή πιστόλι αντί για ρόπαλο; Τότε ο πυροσβεστήρας δεν θα κάνει τίποτε... Δεν βοήθησε ούτε το κάθισμά σου.
Είναι τόσοι οι μουρλοί σ' αυτή την πόλη, που πραγματικά πρέπει να φυλάμε τον κ~λο μας, παρά να μπλέκουμε σε τσαμπουκάδες...Τα εχουμε ξανασυζητησει αυτα, την αποψη μου την ξερετε, μην τα λεμε παλι. Μεχρι και σε μαχαιρι ο πυροσβεστηρας νικαει γιατι εχει ακτινα βολης ~5 μετρα. Απο οπλο και πανω εχουμε προβλημα, αλλα αμα πεσω σε αυτον που σε κεντρικο δρομο με κινηση απογευματιατικα βγαλει οπλο να μου ριξει, ε τι να κανουμε shit happens.
Ετσι κι αλλιως τωρα εχω και ειδικα spray πανω μου. Πιο αποτελεσματικα και πιο φτηνα απο τον πυροσβεστηρα.
nidosan
Ειχε κατασκηνωσει αριστερα σε οδο ταχειας κυκλοφοριας, οποτε μετα απο φωτα κορνες κλπ τον περασα απο δεξια και ξαναμπηκα μπροστα του (οχι σφηνα = ισα που χωραω, απλα μπαμ μπαμ γρηγορες αλλαγες λωριδας παντα με φλας και με πολυ χωρο). ΑΜΕΣΩΣ μολις τον περασα αρχισε τα φωτα κλπ και μετα που με εφτασε αρχισε τα θα σε γαμησω κλπ. Οταν εφαγε το πρωτο κωλοδαχτυλο αρχισε να βγαζει αφρους απο το στομα, και παει λεγοντας.
Wagner εσυ αυτο που ειπαμε...Τηλεφωνα...
Στειλε μου ενα sms
Λογικα Παρασκευη θα σου χω νεα -
kacey κορυφη!
Παμε για κανα group buy?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
αφριζει απιστευτα πολυ ωστε να μην βλεπει μπροστα του.το έχεις δοκιμάσει σε κάποια επιφάνεια/τοίχο για να δεις πως λειτουργεί;
-
xenos
περιμενω να μου ερθουν 6 κομματια, αμα ειναι σου πασαρω ενα.
gTsiros
Να σου πω την αληθεια οχι γιατι οταν ειπα 'τωρα εχω ειδικα spray για αυτο τον σκοπο' εννοουσα εχω παραγγειλει και περιμενω. Μολις ερθει θα δοκιμαστει, αλλα οχι σε τοιχο μην κανουμε και καμμια μλκια και δεν βγαινει μετα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
xenosπεριμενω να μου ερθουν 6 κομματια, αμα ειναι σου πασαρω ενα.
gTsiros
Να σου πω την αληθεια οχι γιατι οταν ειπα 'τωρα εχω ειδικα spray για αυτο τον σκοπο' εννοουσα εχω παραγγειλει και περιμενω. Μολις ερθει θα δοκιμαστει, αλλα οχι σε τοιχο μην κανουμε και καμμια μλκια και δεν βγαινει μετα.
Ε ναι, καλύτερα να το δοκιμάσεις κατευθείαν σε....άνθρωπο! Που να βάφεις τον τοίχο πάλι....
(no offence ε; πλάκα κάνω! ) -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
xenos
περιμενω να μου ερθουν 6 κομματια, αμα ειναι σου πασαρω ενα.
gTsiros
Ε ναι, καλύτερα να το δοκιμάσεις κατευθείαν σε....άνθρωπο! Που να βάφεις τον τοίχο πάλι....
(no offence ε; πλάκα κάνω! )Εγω εχω 5-6 γειτονες, ετοιμα 'πειραματοζωα'
Ζώα ζώα ζώα [#4]