-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Απλα... στο θρεντ που αναφερεσαι το ειχα ξεκαθαρισει.
Οτι εκανα, δεν το κανα με δυναμη. Δεν ειχα σκοπο να το
πονεσο το ζωντανο, αλλα να του δοσω 'μαθημα'.
Ηθελα να θυμαται οτι την επωμενη φορα που
θα κανει την δουλεια του εκει, θα χει επιπτωσεις.
Το αφεντικο του, δεν το καταλαβαινε με απλα ελληνικα.
Ο σκυλος το μαθε.Σε γενικες γραμμες ειμαι αρκετα φιλοζωος.
Αρκει τα ζωα να ειναι τετραποδαΡε συ, στα άλλα αναφέρομαι, not the 4 legged ones , σ' αυτά που εκφράζεις την αμέριστη φιλοζωία σου ντε even if you spank them from time to time... για να τους δόσεις ένα μάθημα
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Ζώο ο οδηγός του 'παπακιού' που πέρασε με κόκκινο το φανάρι της Ομήρου στη συμβολή της με την Πανεπιστημίου, ενώ τα αυτοκίνητα είχαν ήδη σταματήσει. Ευτυχώς τον είδα έγκαιρα και δεν έκανα βήμα στο δρόμο, αφού πέρασε στο μισό μέτρο από το πεζοδρόμιο (κι εμένα). Όταν του φώναξα ότι είναι , απάντησε κι αυτός βρίζοντας και συνέχισε ατάραχος την πορεία του.αναρωτιέμαι αν σε αυτή τη περίπτωση του τραβήξεις μια κλοτσία και πέσει κάτω και μετά φωνάξεις και τη τροχαία ότι πήγε να σε χτυπήσει πάνω σε διάβαση πεζών με κόκκινο φανάρι τι θα γίνει? πλέον δε μπορούμε να περάσουμε σαν πεζοί με τίποτα κόκκινο φανάρι άμεσα λόγω μαλακίας μερικών. Μερικά όμως φανάρια κρατάνε λίγο και εσύ περιμένεις σα το μα...κα.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Απλα... στο θρεντ που αναφερεσαι το ειχα ξεκαθαρισει.
Οτι εκανα, δεν το κανα με δυναμη. Δεν ειχα σκοπο να το
πονεσο το ζωντανο, αλλα να του δοσω 'μαθημα'.
Ηθελα να θυμαται οτι την επωμενη φορα που
θα κανει την δουλεια του εκει, θα χει επιπτωσεις.
Το αφεντικο του, δεν το καταλαβαινε με απλα ελληνικα.
Ο σκυλος το μαθε.Σε γενικες γραμμες ειμαι αρκετα φιλοζωος.
Αρκει τα ζωα να ειναι τετραποδαΡε συ, στα άλλα αναφέρομαι, not the 4 legged ones , σ' αυτά που εκφράζεις την αμέριστη φιλοζωία σου ντε even if you spank them from time to time... για να τους δόσεις ένα μάθημα
Ε..... μιλα ελληνικα βρε ανθρωπε μου...
Περα απο τα μπινελικια και τα 'γαλλικα' σπανια ασκω σωματικη βια.
Δεν εχω ορεξη να δω ουτε τι κανει ο κυρ. Εισαγγελεας, ουτε να δω αν αυτο που κουβαλαει ο αλλος πανω του ειναι μεγαλυτερο απ αυτο που κουβαλαω εγω.
Εξαλου η ασκοπη βια ειναι σαν να πετας πετρα σε πιτ μπουλ....
Αν δεν ειναι δεμενο...την γα...... -
σε αυτά από εδώ αναφερόμουν...
-
-
-
-
που το πας, που το φερνεις....
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
που το πας, που το φερνεις....Δεν φταιω εγω.....
-
ποσο μου τη σπανε τα ζωα που σου αναβουν φωτα οταν εισαι πεζος ενω δεν εμποδιζεις ειτε γιατι ειναι καγκουρες και το κανουνγια μαγκια και καλα ειτε γιατι απλα πρεπει να βρεθει καποιος να σου σπασει τα νευρα.....σημερα βιταρα μου αναβοσβησε ολους τους προβολεις που ειχε πανω ακομα και τους μεγαλους για την ομιχλη τους κιτρινους
-
όταν είσαι πεζός στη μέση του δρόμου?
-
Λογικό είναι.
Στα πεζοδρόμια ο Έλληνας παρκάρει το αυτοκίνητο του.
-
εμένα με εκνευρίζουν ελαφρώς όσοι τα βράδια διπλοπαρκαρουν περιμένοντας κάποιον και αφήνουν τα φώτα ανοιχτά στη μεσαία σκάλα.
Έρχεσαι από διασταύρωση κακής ορατότητας και βλέπεις τα φώτα και περιμένεις σα το μαλάκα να περάσει κανείς. Καταλαβαίνεις τη μλκία ξεμυτίζεις και μετά με τα φώτα του άλλου πρέπει να δίνεις 10πλάσια προσοχή για να καταλάβεις αν έρχεται κάτι πιο πίσω του.
Δεν είναι και τόσο δύσκολο να τα βάζεις στη μικρή όσο περιμένεις ακίνητος, είναι;
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
εμένα με εκνευρίζουν ελαφρώς όσοι τα βράδια διπλοπαρκαρουν περιμένοντας κάποιον και αφήνουν τα φώτα ανοιχτά στη μεσαία σκάλα.Έρχεσαι από διασταύρωση κακής ορατότητας και βλέπεις τα φώτα και περιμένεις σα το μαλάκα να περάσει κανείς. Καταλαβαίνεις τη μλκία ξεμυτίζεις και μετά με τα φώτα του άλλου πρέπει να δίνεις 10πλάσια προσοχή για να καταλάβεις αν έρχεται κάτι πιο πίσω του.
Δεν είναι και τόσο δύσκολο να τα βάζεις στη μικρή όσο περιμένεις ακίνητος, είναι;
Ε, για να μην το κάνουν, δύσκολο θα είναι!!
Να κάνεις την κίνηση να γυρίσεις το διακόπτη!! -
Eδώ κάναμε αμάν να τα ανάψουνε, θέλεις και να τα σβήσουνε κιόλας;
Απαπαπα!!!!
Εγώ πάντως τα σβήνω.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
εμένα με εκνευρίζουν ελαφρώς όσοι τα βράδια διπλοπαρκαρουν περιμένοντας κάποιον και αφήνουν τα φώτα ανοιχτά στη μεσαία σκάλα.Έρχεσαι από διασταύρωση κακής ορατότητας και βλέπεις τα φώτα και περιμένεις σα το μαλάκα να περάσει κανείς. Καταλαβαίνεις τη μλκία ξεμυτίζεις και μετά με τα φώτα του άλλου πρέπει να δίνεις 10πλάσια προσοχή για να καταλάβεις αν έρχεται κάτι πιο πίσω του.
Νομίζω ότι απαγορεύεται από τον ΚΟΚ να έχεις τα μεσαία σταματημένος. Πρέπει αναγκαστικά να κατεβάσεις στα μικρά. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα τώρα...
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Τα ανύπερβλητα ζώα αφήνουν **και **τα ομίχλης αναμένα!
-
Ο χρήστης zastava έγραψε:
ποσο μου τη σπανε τα ζωα που σου αναβουν φωτα οταν εισαι πεζος ενω δεν εμποδιζεις ειτε γιατι ειναι καγκουρες και το κανουνγια μαγκια και καλα ειτε γιατι απλα πρεπει να βρεθει καποιος να σου σπασει τα νευρα.....σημερα βιταρα μου αναβοσβησε ολους τους προβολεις που ειχε πανω ακομα και τους μεγαλους για την ομιχλη τους κιτρινουςΔεν σου εχει τυχει στο δρομο (με μια χαρα πεζοδρομιο) να περπαταει παρεα απο μαλακιστηρια 13-17 χρονων πιανωντας ολο το δρομο και να μην κανει ακρη?
Δεν ειναι για πολλες κλωτσιες?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
ποσο μου τη σπανε τα ζωα που σου αναβουν φωτα οταν εισαι πεζος ενω δεν εμποδιζεις ειτε γιατι ειναι καγκουρες και το κανουνγια μαγκια και καλα ειτε γιατι απλα πρεπει να βρεθει καποιος να σου σπασει τα νευρα.....σημερα βιταρα μου αναβοσβησε ολους τους προβολεις που ειχε πανω ακομα και τους μεγαλους για την ομιχλη τους κιτρινους
Δεν σου εχει τυχει στο δρομο (με μια χαρα πεζοδρομιο) να περπαταει παρεα απο μαλακιστηρια 13-17 χρονων πιανωντας ολο το δρομο και να μην κανει ακρη?
Δεν ειναι για πολλες κλωτσιες?
οχι γιατι ειναι 13 χρονων.
ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ειναι να τους προσεχεις ειδικα στην ελλαδα που δεν υπαρχει κυκλοφοριακη αγωγη στο σχολειοκαι κατι αλλο
στην γειτονια μου δεν εχει πεζοδρομια καθως απο την μια εχει κατι σκαλοπατια σπασμενα με κολωνες και δεμενη μηχανη πανω και στο αλλο πεζοδρομιο εχει παρκαρισμενα (2) ολοκληρα τα αυτοκινητα πανω στο πεζοδρομιο γιατι ειναι γκαραζ και οταν ο αλλος εχει 2-3 αμαξια και δεν εχει θεση (ως συνη8ως) το βαζει μπροστα απ'το γκαραζ του και δεν χωραει ουτε γατα να περασει. στην γειτονια μου εχει 2 σχολικα συγκροτηματα τεραστια με δημοτικα, γυμνασια, λυκεια (ενα ιδιωτικο και ενα δημοσιο και τα δυο πολυ μεγαλα)
οταν περπατανε στο δρομο και τα αμαξια τους κορναρουν βγαινω στο μπαλκονι και τους βριζω τους οδηγους -
Εχω βαρεθεί όλα τα γίδια με τα μηχανάκια στον μποτιλιαρισμένο Κηφισό να πηγαίνουν με 5 ανάμεσα στα αυτοκίνητα, να έχεις κολλήσει από πίσω για ώρα και να μην κάνουν στην άκρη.
Ζώα ζώα ζώα [#4]