-
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
ΥΓ:Η ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΝΤΑΜ ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ Η.Π.Α.
πώς αλλάζουν οι καιροί...
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Αν πάντως λέει κάτι, έχω γνωστό έναν ιρακινό, μεγάλωσε εκεί, ζει εδώ. Μία κουβέντα είπε μόνο: 'Μια χαρά ήταν με το Σαντάμ'.
Φυσικά γιατί τώρα σκοτώνονται 50 άνθρωποι κάθε μέρα και είναι επικίνδυνο να βγεις από το σπίτι σου.
**Τον κρέμασαν γιατί ο λαός του Ιράκ τον ήθελε πάλι στην εξουσία. **Γινόντουσαν συνέχεια διαδηλώσεις υπέρ του Σαντάμ (τις οποίες διέλυε ο στρατός) και τα ΜΜΕ δεν τις ανέφεραν καθόλου.
Το βρηκες.
God help us.
Φυσικά γι αυτό τον κρέμασαν. Επειδή η σημερινή κυβέρνηση του Ιράκ φαντάζει γελοία και ανίκανη να αντιμετωπίσει τη τρομοκρατία. Με το Σαντάμ νεκρό δεν υπάρχει υπαναχώρηση.
Τον κρέμασαν για τις 150 δολοφονίες μετά από μια εξέγερση - τόσοι όμως σκοτώνονται ΚΑΘΕ 2 μέρες τώρα, ποιούς πρέπει να κρεμάσουν; Ακόμα, τον κρέμασαν βιαστικά και δε περίμεναν να τελειώσει η δίκη για τους Κούρδους, γιατί κάθε μέρα αυξανόταν η δημοτικότητα του Σαντάμ. Και εσύ αν έμενες εκεί και τίναζαν στον αέρα 100 ανθρώπους καθημερινά, το ίδιο θα πίστευες.
-
[b]Στους Αμερικανούς που είναι θύματα της προπαγάνδας τους [/b
Ε ναι. Θυματα τα αμερικανακια. Τα Ελληνακια να δεις τι πανεξυπνα πλασματα που ειναι και δεν τους ξεφευγει οδοντογλυφιδα. Εκει να δεις σαινια...πρώτα απ' όλα καλή χρονιά να έχεις στην άλλη πλευρά του ατλαντικού...Θεωρώ τουλάχιστον άτοπη την σύγκριση της Ευρώπης με της ΗΠΑ σε θέματα προπαγάνδας...εκεί είστε αιώνες μπροστά και ενδεικτικά σου παραθέτω την δύναμη του μηχανισμού αυτού όταν την 11/09/2001 κάθε αμερικανός βρέθηκε με μια σημαία στα χέρια σε λίγες ώρες...
Επίσης θεωρώ άτοπη την σύγκριση του πνευματικού επιπέδου των Ελλήνων μα τους Αμερικανούς. Όχι απλά είναι εξυπνότεροι αλλά είναι και περισσότερο μορφωμένοι πλέον από την πλειοψηφία των ανθρώπων που υπερασπίζεις με τέτοιο σθένος. Λυπάμαι που για σένα δεν είναι κατάντια η χρήση της θανατικής ποινής στις ΗΠΑ όταν στην τριτοκοσμική -μέσα από την ειρωνεία σου- Ελλάδα έχει καταργηθεί εδώ και 32 έτη. Συνεχίστε επομένως να εφαρμόζετε την zero tolerance σας στην χώρα σας και γεμίστε τις φυλακές σας με μαύρους ή φτωχούς πολίτες διαιωνίζοντας και αυξάνοντας διαρκώς την εγκληματικότητα . Συνεχίστε να φέρεστε στα άλλα κράτη και στον πλανήτη γενικότερα ως υποτακτικούς σας και να είστε σίγουροι ότι τα ανθρωπάκια που υποτιμάτε και κοροϊδεύετε θα κλονίσουν ανεπανόρθωτα το εύθραυστο δημιούργημα μέσα στο οποίο ζείτε.
Να σε αφήσω τώρα να κάνεις πρωτοχρονιά κλειδωμένος στο σπίτι σου κρατώντας ένα περίστροφο διότι εγώ έχω σκοπό να βγω και να διασκεδάσω με τα πανέξυπνα 'ελληνάκια' -όπως τα αποκάλεσες- το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.Υ.Γ. Το αστείο σε σένα φίλε είναι ότι απαντάς στον καθένα μας ξεχωριστά...φαντάζομαι ότι αυτό σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστός και έξυπνος τόσο που να μπορείς ή να υποθέτεις ότι μπορείς να μας αντιμετωπίζεις όλους μας. Φαντάζομαι θα καμαρώνεις σε γυναίκα-φίλους και παιδιά -αν έχεις- για τα κατορθώματα σου. Keep dreaming American boy...the world is watching you...
-
Λάλησε πάλι ο gavriil...
Άιντε πάλι να δούμε πόσο θα διαρκέσει το παραλήρημα, η πορεία προς μια υγιή ενηλικίωση προχωρά με δραματικά αργούς ρυθμούς...Καλό κουράγιο σε όλους... -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Λάλησε πάλι ο gavriil...
Άιντε πάλι να δούμε πόσο θα διαρκέσει το παραλήρημα, η πορεία προς μια υγιή ενηλικίωση προχωρά με δραματικά αργούς ρυθμούς...Καλό κουράγιο σε όλους...είμαι σίγουρος ότι αν του αφαιρέσουμε τις παρωπίδες που του έχει φορέσει το σύστημα της χώρας που εργάζεται θα καταλάβει...απλά δεν γνωρίζω τον τρόπο να το κάνω...
-
Η ιατρική επιστήμη το ονομάζει λοβοτομή.
-
109 νεκροί Αμερικάνοι στρατιώτες στο Ιράκ τον Δεκέμβριο.
Δηλαδή 3,5 ανά ημέρα.
Πλέον περισσότεροι από τους νεκρούς της 11ης Σεπτεμβρίου.Σύνολο νεκρών και τραυματιών των αμερικανικών δυνάμεων:
25.000!Και? Do you have a point sir?
Ask their wives, mothers and children sir. Μετά κάνε τη διαίρεση Κέρδη των εταιρειών που ενεπλάκησαν στον πόλεμο διά του αριθμού των νεκρών ΗΠΑμερικάνων και Ιρακινών και πες μας πόσο κοστίζει κάθε μία και αν αξίζει η θυσία από λογιστικής/οικονομοτεχνικής άποψης.
-
1:1,05 για το πρώτο lock της χρονιάς -σε μη σπαμ θέμα-
-
Αυτό που δέ λήφθηκε υπόψιν των εκτελεστών είναι οτι :
- Τα εγκλήματα του ο Σαντάμ δέν τα έκανε μόνος του αφού κυβερνούσε με την ανοχή και την υποστήριξη των Αμερικάνων σε όλες του τις πράξεις.
- Υπάρχουν πολλοί άλλοι ηγέτες σήμερα που κάνουν μεγαλύτερα σήμερα εγκλήματα με ανώτερη υποστήριξη οι οποίοι ζούν και βασιλεύουν ανενόχλητοι.
- Καταδικάστηκε βιαστικά χωρίς να τον αφήσουν να υποστηρίξει της θέσεις του, να απολογηθεί.
- Ο πρόεδρος του Ιράκ Ραμαζανί δέν υπέγραψε την καταδίκη.
Παρακάτω είναι και το βίντεο εκτέλεσης :
http://video.google.com/videoplay?docid ... 9766935521
-
Η τελευταία του επιθυμία ήτανε να εκτελεστεί δια τουφεκισμού.Σαν άντρας.
Παρ'όλα αυτά,οι δήμιοί του επέλεξαν ένα περισσότερο πατροπαράδοτο καουμπόικο τρόπο,τήν κρεμάλα.
Δεν τούς έφτανε απλά η εκτέλεσή του,έπρεπε να τόν εκτελέσουν ατιμωτικά.Ευτυχώς που δεν τόν βούτηξαν στήν πίσα και στα πούπουλα.Ισως να είναι και αυτό ένα σημάδι προόδου στήν Αμερικανική κουλτούρα
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Η τελευταία του επιθυμία ήτανε να εκτελεστεί δια τουφεκισμού.Σαν άντρας.
Παρ'όλα αυτά,οι δήμιοί του επέλεξαν ένα περισσότερο πατροπαράδοτο καουμπόικο τρόπο,τήν κρεμάλα.
Δεν τούς έφτανε απλά η εκτέλεσή του,έπρεπε να τόν εκτελέσουν ατιμωτικά.Ευτυχώς που δεν τόν βούτηξαν στήν πίσα και στα πούπουλα.Ισως να είναι και αυτό ένα σημάδι προόδου στήν Αμερικανική κουλτούρα
γιατί δεν εκτελέστηκε όπως οι αμερικανοί κατάδικοι...? δηλ με ένεση?
αν και δηλώνω ΣΑΦΩΣ κατά της θανατικής ποινής! -
Επικοινωνιακό παιχνίδι Σάββα.Το ότι βιντεοσκοπήθηκε και βγήκε κατευθείαν στο κοινό πώς το εξηγείς;
Πρός μόντς:Κάντε κάτι να επισπευστει η λειτουργία του 'ignore list'.Δεν πάει άλλο
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
γιατί δεν εκτελέστηκε όπως οι αμερικανοί κατάδικοι...? δηλ με ένεση?Γι'αυτό οι Αμερικάνοι έβγαλαν την ουρά τους απ'έξω και έριξαν όλη την ευθύνη της εκτέλεσης στου Ιρακινούς ... άν και ο πρόεδρος δέν υπέγραψε.
Άν τον εκτελούσαν αυτοί θα ήταν αναγκασμένοι να το κάνουν με ένεση. -
Δε νομίζω ότι μπορούμε να συγκρίνουμε τις δύο καταστάσεις:
α) Ο Σαντάμ 'εκπροσωπούσε' τους Σουνίτες (30% αν θυμάμαι καλά των Ιρακινών), άρα είχε από πίσω του ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού. Δε νομίζω ότι στην Ελλάδα υπήρχε αντίστοιχο ποσοστό (θέλω να πιστεύω).
β) **Το καθεστώς του Σαντάμ ήταν 'λίγο' πιο άγριο από των συνταγματαρχών. **Ο Σαντάμ δεν είχε πρόβλημα να μπει και να ισοπεδώσει πόλη με αντιφρονούντες. Δε νομίζω ότι οι 'δικοί' μας δικτάτορες θα έκαναν ποτέ κάτι τέτοιο.Δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατον να υπαρχει τοσο αγνοια στην Δημοκρατικη και με δηθεν ελευθερο τυπο Ελλαδα της Ευρωπης.
Ο Σανταμ ειναι υπευθηνος για τουλαχιστον 300,000 θανατους αθωον και καποιοι πιστευουν οτι ειναι 1 εκκατομυριο. Απο το 1979 και μετα αυτο. Οι Συνταγματαρχες δηλαδη καθαρισαν 290,000 αθωους Ελληνες Λοκατζη?
Από τη μανία καταδίωξης που σε διακατέχει βλέπεις παντού εχθρικές δημοσιεύσεις
Αν πρόσεχες, θα έβλεπες ότι το 'λίγο' είναι σε εισαγωγικά ακριβώς για να δείξω ότι ήταν 'πολύ'. Επίσης, η πρώτη και οι δύο τελευταίες προτάσεις μου πιστεύω ότι ξεκαθαρίζουν το ότι δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ Σαντάμ και χουντικών. -
Ο χρήστης nEK έγραψε:
το σημείο που πρέπει να προσέξουμε δεν είναι καθεαυτού η εκτέλεση του Σαντάμ αλλά το 'χώσιμο' της ΗΠΑ σε αυτή την περιοχή και τα μελλοντικά της σχέδια.
Γιατί να το κρύψομαι άλλωστε, η ΗΠΑ βρήκε πεδίο ασκήσεων στρατιωτικών αλλά και πολιτικών, μόνο που ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος.Αυτό ακριβώς.Το θέμα δεν είναι αυτή καθαυτή η εκτέλεση αλλά τα γύρω από αυτήν.
Παντως πλακα πλακα... ειδικα στη βορεια Ελλαδα υπαρχουν πολλοι ηλικιωμενοι που γουσταραν την χουντα.. δεν εχω ψαξει το γιατι... αλλα η επαρχια τρεφει μια εκτιμιση προς τους συγκεκριμενους τυπους..
Όσο για τον Σανταμ... συμφωνω μ αυτα που λετε.. αλλα ειναι γεγονος πως πηγαινε και γυρευωντας... μια με το Ιραν.. μια με το Κουβειτ... απλα δεν ειναι λογικη ο απαγχονισμος...8α πρεπε να τελειωσει στη φυλακη...
Αν ψάξεις πόσοι 'φτιάχτηκαν' οικονομικά κι όχι μόνο, από το καθεστώς της 7ετίας θα δεις ότι είναι λογικό να το αναπολούν και να το υπερασπίζονται.
Μόνος του πιστεύεις ότι πήγαινε ο Σαντάμ γυρεύοντας; Χωρίς καμία 'προτροπή' από κάπου αλλού;
Βασικά ΑΙΣΧΟΣ!
Μεγάλη ξεφτίλα!
Που να απαγάγουν τον Mr IQ να τον 'δικάσουν' και να τον καταδικάσουν σε θάνατο απο το υπερβολικό πήδημα!
δλδ εισαι υπερ της θανατικης ποινης
αλλα μονο σε προσωπα που κρινεις εσυ ενοχα?
Αν η θανατική ποινή ήταν απόφαση δικαστηρίου με πραγματικές αποδείξεις και όχι 'δικαστηρίου' με 'πραγματικές αποδείξεις' δε νομίζω να υπήρχε διαφωνία.
Πρός μόντς:Κάντε κάτι να επισπευστει η λειτουργία του 'ignore list'.Δεν πάει άλλο
Εγώ θα το πω πιο απλά. Κάντε κάτι να σταματήσει ο μαλάκας εκ δυσμάς να γράφει ότι του υπαγορεύουν.
-
Ρε τον καϊμενο τον σωσια τι εμελε να παθει...
Τουλαχιστον να πηρε καλα φραγκα για τον ρολο του.... -
http://www.leenks.com/link60637.htm
Το βίντεο το έχουμε όλοι δει...από κάτω έχει σχόλια αμερικανών και όχι μόνο...θαυμάστε τα παλικαριά πως σκέφτονται και πως βιώνουν τον κόσμο συνολικά... -
Τι λένε στα σχόλια Σπύρο;Και ποιοί είναι αυτοί που σχολιάζουν;Πολίτες;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τι λένε στα σχόλια Σπύρο;Και ποιοί είναι αυτοί που σχολιάζουν;Πολίτες;πολίτες άσχετοι από διάφορες περιοχές...
Διακρίνεται εύκολα το τι έχει πετύχει η προπαγάνδα στο εσωτερικό της Αμερικής αλλά παράλληλα και το μίσος που είτε υποβόσκει είτε εκδηλώνεται ανοιχτά για αυτούς...ειλικρινά άνοιξαν τους ασκούς του αιόλου τώρα...Λυπάμαι για τις ψυχές που θα χαθούν εκατέρωθεν... -
Εγω ειμαι εναντι της θανατικης ποινης, ομως πληροφοριακα οι ΗΠΑ δεν ειχαν να κανουν τιποτε με την δικη και αποφαση της δικης του Σανταμ. Ηταν 100% Ιρακινη υποθεση.Δεν πάμε καθόλου καλά...
Τέτοια πλύση εγκεφάλου
Εκτέλεση του Σαντάμ... [Διάσπαση]