-
Σανταμ τελος.
-
Σανταμ τελος.
-
Σανταμ τελος.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σανταμ τελος.Παρέλαβε το μήνυμα τής δημοκρατικής Αμερικής,που μάχεται για να υπερασπίσει τίς βασικές αρχές του συντάγματός της,περί ελευθερίας,ισότητας και ισονομίας
-
Τώρα που το σκέφτομαι, ο Χίτλερ δεν κρέμασε τους ηγέτες των κρατών που νίκησε, τουλάχιστον όχι απ' όσο θυμάμαι. Αν αυτό σημαίνει κάτι.
-
Η απόλυτη ξεφτίλα με την διαπόμπευση του. Ακόμα κι εκεί δε σεβάστηκαν τίποτα. Αλλά τι να περιμένεις από 'ηγέτες' με iq κάτω από 100. Πολύ 'αντρούκλες' οι τρεις δήμιοι του, με κουκούλες όπως τον μεσαίωνα.
Άντε γιατί μέρες που είναι θα αρχίσω να λέω και δε θέλω. Μη βρεθεί δε καμιά κουφάλα από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού να υπερασπιστεί αυτό το γεγονός γιατί δεν έχω όρεξη να χαλάσω τις σχέσεις μου με τους υπεύθυνους του φόρουμ γράφοντας πράγματα που μόνο με ban τιμωρούνται. -
Πάντως το 'θαύμα της Χιλής' μία χαρά πέθανε στο κρεβατάκι του.
Αντε και καλή μας χρονιά... -
Απ'ότι καταλάβατε,η εκτέλεση αυτή είναι η διαβεβαίωση πρός όλους τους λαούς ή ηγέτες του πλανήτη,για να συμμορφωθούνε σύμφωνα με τα παραγγέλματα τού μεγάλου ηγέτη.
Τα υπονοούμενα τελείωσαν.
Αν δεν στήσεις κώλο,θα σε πηδήξουμε αφού πρώτα σε σκοτώσουμε
Υ.Γ Καί γιά όσους πιθανά δεν το μάθανε:Δύο δικηγόροι του Σαντάμ που είχαν αναλάβει να τόν υπερασπίσουν στή δίκη,εκτελέστηκαν.Μία παρωδία.Μία εκτέλεση υπο την καθοδήγηση τού 'παγκόσμιου αφέντη'
-
Δικαιοσύνη θα αποδωθεί ΜΟΝΟ όταν και οι υπόλοιποι εγκληματίες/κατάπτυστοι: Μπους, Μπλερ, Χάουαρντ, Όλμερτ, Βούλφοβιτς, Ράμσφελντ, Τσέινι εκτελεστούν(καθώς και ο Αρχιεγκληματίας Κίσινγκερ που με τις δικτατορίες που επέβαλε ανά τον κόσμο, μόνο με Ναζί μπορεί να παρομοιαστεί).
Δεν μπορεί απλά να θανατώνεται το πιόνι(Σαντάμ) των παραπάνω ΧΑΣΑΠΗΔΩΝ και οι ίδιοι να διαφεύγουν.Μην ξεχνάμε ότι η εκτέλεση του Σαντάμ έγινε κάτω από ΚΑΤΟΧΗ και με μια κυβέρνηση-μαριονέτα των ΗΠΑ.
Τέλος πάντων, αυτά είχα να πω.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Υ.Γ Καί γιά όσους πιθανά δεν το μάθανε:Δύο δικηγόροι του Σαντάμ που είχαν αναλάβει να τόν υπερασπίσουν στή δίκη,εκτελέστηκαν.Μία παρωδία.Μία εκτέλεση υπο την καθοδήγηση τού 'παγκόσμιου αφέντη'
Κι αυτό υπαγορεύτηκε από μια χώρα που (στα χαρτιά πάντα) δίνει ακόμα και στους μεγαλύτερους εγκληματίες την δυνατότητα υπεράσπισης.
Τελικά είμαστε πολύ τυχεροί που ζούμε τώρα και παίρνουμε μαθήματα δημοκρατίας. -
Βασικά ΑΙΣΧΟΣ!
Μεγάλη ξεφτίλα!
Που να απαγάγουν τον Mr IQ να τον 'δικάσουν' και να τον καταδικάσουν σε θάνατο απο το υπερβολικό πήδημα!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Βασικά ΑΙΣΧΟΣ!Μεγάλη ξεφτίλα!
Που να απαγάγουν τον Mr IQ να τον 'δικάσουν' και να τον καταδικάσουν σε θάνατο απο το υπερβολικό πήδημα!
δλδ εισαι υπερ της θανατικης ποινης
αλλα μονο σε προσωπα που κρινεις εσυ ενοχα?
-
Ζητωωω. Ο πολεμος κατα της «τρομοκρατιας» τωρα δικαιωθηκε...
Ο σατανικος Σανταμ ανταμωσε τον δημιουργο του και ολα ωραια.Ε ρε «τρομοκρατια» που θελουν....
-
25 χρόνια, αν οι Ιρακινοί δεν τον ήθελαν, θα τον είχαν διώξει, με καλό ή με κακό τρόπο θα το είχαν κάνει. Δυστυχώς, το έκαναν 'οι δυνάμεις της ειρήνης', με τον πιο ξεφτιλισμένο και ύπουλο τρόπο. Με δική τους κυβέρνηση, με δικό τους δικαστήριο, τον έσυραν στην κρεμάλα. Η μπάλα πήρε και τους δικηγόρους του Σαντάμ από ό,τι άκουσα. Η ξεφτίλα της ανθρωπότητας σε όλο της το μεγαλείο
Το αυτό και για τον Φιντέλ. Οι κουβανοί τον θέλουν. Αν ΔΕΝ τον ήθελαν, τόσα χρόνια θα τον είχαν διώξει.
ΥΓ: δεν υποστηρίζω το Σαντάμ. Και κανένα Σαντάμ. Την ελευθερία ενός λαού να έχει τον ηγέτη που του αξίζει υποστηρίζω.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
25 χρόνια, αν οι Ιρακινοί δεν τον ήθελαν, θα τον είχαν διώξει, με καλό ή με κακό τρόπο θα το είχαν κάνει. Δυστυχώς, το έκαναν 'οι δυνάμεις της ειρήνης', με τον πιο ξεφτιλισμένο και ύπουλο τρόπο. Με δική τους κυβέρνηση, με δικό τους δικαστήριο, τον έσυραν στην κρεμάλα. Η μπάλα πήρε και τους δικηγόρους του Σαντάμ από ό,τι άκουσα. Η ξεφτίλα της ανθρωπότητας σε όλο της το μεγαλείοΤο αυτό και για τον Φιντέλ. Οι κουβανοί τον θέλουν. Αν ΔΕΝ τον ήθελαν, τόσα χρόνια θα τον είχαν διώξει.
ΥΓ: δεν υποστηρίζω το Σαντάμ. Και κανένα Σαντάμ. Την ελευθερία ενός λαού να έχει τον ηγέτη που του αξίζει υποστηρίζω.
αναρωτιεμαι ωρες ωρες ποση πραγματικα δυναμη εχουν οι λαοι σε τετοιες περιπτοσεις, σκεπτομενος το φοβο που εχουν οι πολιτες απεναντι σε καθεστωτα και στο οτι σε δυσκολες καταστασεις ο καθενας κοιταει να επιβιωσει
(τετοιες μαρτυριες εχω απο ανθρωπους -γονεις κλπ- που ζουσαν την περιοδο 67-74)
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
25 χρόνια, αν οι Ιρακινοί δεν τον ήθελαν, θα τον είχαν διώξει, με καλό ή με κακό τρόπο θα το είχαν κάνει. Δυστυχώς, το έκαναν 'οι δυνάμεις της ειρήνης', με τον πιο ξεφτιλισμένο και ύπουλο τρόπο. Με δική τους κυβέρνηση, με δικό τους δικαστήριο, τον έσυραν στην κρεμάλα. Η μπάλα πήρε και τους δικηγόρους του Σαντάμ από ό,τι άκουσα. Η ξεφτίλα της ανθρωπότητας σε όλο της το μεγαλείο
Το αυτό και για τον Φιντέλ. Οι κουβανοί τον θέλουν. Αν ΔΕΝ τον ήθελαν, τόσα χρόνια θα τον είχαν διώξει.
αναρωτιεμαι ωρες ωρες ποση πραγματικα δυναμη εχουν οι λαοι σε τετοιες περιπτοσεις, σκεπτομενος το φοβο που εχουν οι πολιτες απεναντι σε καθεστωτα και στο οτι σε δυσκολες καταστασεις ο καθενας κοιταει να επιβιωσει
Το ίδιο σκεπτόμουν κι εγώ. Τι έγινε εδώ όμως; Ζήσαμε (έζησαν) 7 χρόνια κακής διακυβέρνησης, τυρρανίας, όπως θες πέστο. Δεν μας άρεσε, τους στείλαμε στα διάλα. Νομίζω ο κάθε λαός το μπορεί αυτό. Αν δεν το μπορεί, άξια κυβερνάται από τυρράνους.
-
Το ίδιο σκεπτόμουν κι εγώ. Τι έγινε εδώ όμως; Ζήσαμε (έζησαν) 7 χρόνια κακής διακυβέρνησης, τυρρανίας, όπως θες πέστο. Δεν μας άρεσε, τους στείλαμε στα διάλα. Νομίζω ο κάθε λαός το μπορεί αυτό. Αν δεν το μπορεί, άξια κυβερνάται από τυρράνους.
Μη ξεχνάς και τα 400 που ζήσαμε. Άλλη κατάσταση βέβαια, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο να αλλάξουν τέτοιες καταστάσεις, νομίζω.
-
Δε νομίζω ότι μπορούμε να συγκρίνουμε τις δύο καταστάσεις:
α) Ο Σαντάμ 'εκπροσωπούσε' τους Σουνίτες (30% αν θυμάμαι καλά των Ιρακινών), άρα είχε από πίσω του ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού. Δε νομίζω ότι στην Ελλάδα υπήρχε αντίστοιχο ποσοστό (θέλω να πιστεύω).
β) Το καθεστώς του Σαντάμ ήταν 'λίγο' πιο άγριο από των συνταγματαρχών. Ο Σαντάμ δεν είχε πρόβλημα να μπει και να ισοπεδώσει πόλη με αντιφρονούντες. Δε νομίζω ότι οι 'δικοί' μας δικτάτορες θα έκαναν ποτέ κάτι τέτοιο. -
το σημείο που πρέπει να προσέξουμε δεν είναι καθεαυτού η εκτέλεση του Σαντάμ αλλά το 'χώσιμο' της ΗΠΑ σε αυτή την περιοχή και τα μελλοντικά της σχέδια.
Γιατί να το κρύψομαι άλλωστε, η ΗΠΑ βρήκε πεδίο ασκήσεων στρατιωτικών αλλά και πολιτικών, μόνο που ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος. -
Παντως πλακα πλακα... ειδικα στη βορεια Ελλαδα υπαρχουν πολλοι ηλικιωμενοι που γουσταραν την χουντα.. δεν εχω ψαξει το γιατι... αλλα η επαρχια τρεφει μια εκτιμιση προς τους συγκεκριμενους τυπους..
Όσο για τον Σανταμ... συμφωνω μ αυτα που λετε.. αλλα ειναι γεγονος πως πηγαινε και γυρευωντας... μια με το Ιραν.. μια με το Κουβειτ... απλα δεν ειναι λογικη ο απαγχονισμος...8α πρεπε να τελειωσει στη φυλακη...
Εκτέλεση του Σαντάμ... [Διάσπαση]