-
Τι διαφορες εχουν τα - και +R ???
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Τι διαφορες εχουν τα - και +R ???Μία |.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μία |.
θα πάρεις αύξηση
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μία |.
Εγω παλι θα ελεγα '2'.
Αφου η διαφορα τους ειναι:
(+) - (-) = (+1) - (-1) = 1+1 = 2
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Μία |.
Εγω παλι θα ελεγα '2'.
Αφου η διαφορα τους ειναι:
(+) - (-) = (+1) - (-1) = 1+1 = 2
Σωστό και αυτό το σκεπτικό.
(έχουμε καεί λίγο ή είναι ιδέα μου?)
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
(έχουμε καεί λίγο ή είναι ιδέα μου?) -
Από δισκάκια, Taiyo Yuden... όπου τα βρείτε τα χτυπάτε χωρίς πολλά-πολλά και σε όσο μεγαλύτερη ποσότητα μπορείτε
ΥΓ. Ευχαριστώ το παλικάρι που μου υπέδειξε να ξετσεκάρω το εικονίδιο της Σύνδεσης με Ινερνετ για να δω αν θα δουλέψουν σωστά τα λαμπάκια του εικονιδίου της Τοπικής Σύνδεσης.... φαίνεται να δουλεύει (αν και όχι τέλεια).
-
Ξέχασα, Σάββα κάνε firmware update ή άλλαξε μάρκα στα δισκάκια (ή και τα δυο). Το δικό μου λάπτοπ έχω την υποψία πως δεν καίει TDK DVD+R αλλά δεν το έχω πολυψάξει (μάλλον κι εγώ firmware update θέλω, αλλά βαριέμαι
)
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Από δισκάκια, Taiyo Yuden...Ξέρεις κανά μαγαζί να φέρνει std?
Όντως θεωρούνται τα καλύτερα,αλλά δεν έχω βρει πουθενά (νταξ δεν τρελλάθηκα και στο ψάξιμο).Υ.Γ. Κι εμένα κάτι TDK+R x8 δεν τα έκαιγε καθόλου. Μου έβγαζε ένα περίεργο callibration error, Που με είχε κανει να επιστρέψω το writer γιατί νόμιζα πως είχε χαλάσει Μετά έμαθα τι έπαιζε...
-
Το eshop έχει αν θυμάμαι.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ξέχασα, Σάββα κάνε firmware update ή άλλαξε μάρκα στα δισκάκια (ή και τα δυο). Το δικό μου λάπτοπ έχω την υποψία πως δεν καίει TDK DVD+R αλλά δεν το έχω πολυψάξει (μάλλον κι εγώ firmware update θέλω, αλλά βαριέμαι)
firmware update στο cdr/dvdrom του laptop ;
ξαναλέω...τα καίω κανονικά σε 16x ταχύτητα, τα διαβάζει και το dvdr και το dvdrom του desktop αλλά δεν τα διαβάζει καθόλου το dvdrom του toshiba laptop.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Υ.Γ. Κι εμένα κάτι TDK+R x8 δεν τα έκαιγε καθόλου. Μου έβγαζε ένα περίεργο callibration error, Που με είχε κανει να επιστρέψω το writer γιατί νόμιζα πως είχε χαλάσει Μετά έμαθα τι έπαιζε...Παλιά είχα πάρει CDR TDK (25άδα) και μου έκανε ακριβώς τα ίδια αλλά το writer ήταν παλιό και νομίζω δεν είχε δύναμη να τα κάψει γιατί δούλευαν καλά σε πιο καινούριο μηχάνημα. Με Verbatim δούλευε μια χαρά και επίσης με ΟΛΟΙΔΙΑ TDK που ήταν όμως σε κουτιά - καμία διαφορά στο δισκάκι.
Πάντως κάτι γυαλιστερά printable TDK (ακριβά) τυπώνονται απίστευτα όμορφα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το eshop έχει αν θυμάμαι.Επιβεβαιώνω.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ξέχασα, Σάββα κάνε firmware update ή άλλαξε μάρκα στα δισκάκια (ή και τα δυο). Το δικό μου λάπτοπ έχω την υποψία πως δεν καίει TDK DVD+R αλλά δεν το έχω πολυψάξει (μάλλον κι εγώ firmware update θέλω, αλλά βαριέμαι
)
ξαναλέω...τα καίω κανονικά σε 16x ταχύτητα, τα διαβάζει και το dvdr και το dvdrom του desktop αλλά δεν τα διαβάζει καθόλου το dvdrom του toshiba laptop.
Περίεργος είσαι αδερφέ μου
Κάνε firmware update λεμεεεεεεεεεεεεε ή αλλαξε μάρκα στα δισκάκια λέμεεεεεεεεεεεεεε ή και τα δυο λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε (εννοείται στο λαπτοπ, αφού εκεί υπάρχει το προβλημα)
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Από δισκάκια, Taiyo Yuden...
Ξέρεις κανά μαγαζί να φέρνει std?
Όντως θεωρούνται τα καλύτερα,αλλά δεν έχω βρει πουθενά (νταξ δεν τρελλάθηκα και στο ψάξιμο). -
Άσχετο....
I NOD32 -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
)
Κάνε firmware update λεμεεεεεεεεεεεεε ή αλλαξε μάρκα στα δισκάκια λέμεεεεεεεεεεεεεε ή και τα δυο λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε (εννοείται στο λαπτοπ, αφού εκεί υπάρχει το προβλημα)
τράβα ξυρίσου ΡΕ που θα με πεις περίεργο!
Ναι μιλάμε για laptop 5ετίας ...μου θέλετε και firmware update. Kαλό, το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
)
Ναι μιλάμε για laptop 5ετίας ...μου θέλετε και firmware update. Kαλό, το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;Τι θα πάθει? Κάνε, δεν είναι δύσκολο..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
)
Ναι μιλάμε για laptop 5ετίας ...μου θέλετε και firmware update. Kαλό, το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;Τι θα πάθει? Κάνε, δεν είναι δύσκολο..
δεν λέω ότι θα πάθει κάτι...υποννοώ προφανώς ότι ΔΕΝ θα υπάρχει νεότερο firmware.
-
Εψαξες?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#9]