-
Λογικά ψάχνει τώρα...
-
προσθεσα στο pc μου εναν δισκο ο οποιος πριν δουλευε κανονικα σε καποιο αλλο pc. Ομως δεν μου δειχνει τα αρχεια που ηταν στο desktop του, οπως και τα αρχεια του 'my documents'.
Tι μπορω να κανω?
- πρακτικα δηλαδη παιρνω access denied στο φακελο F:\Documents and Settings\user
ο δισκος δεν εχει καποιο κλειδωμα.
-
αχεμ.
...
ας με συγχωρέσουν οι 'από πάνω'.
γκουχ γκουχ
ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΟΥΤΕΡ
ΕΙΚΟΣΙΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ MOY EXOYN KANEI TA ΟΥΜΠΑΛΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ
-
Τι έπαθες;
-
Στο άλλο pc ήταν ο main δίσκος, έτσι? Αν δε σου επιτρέπεται η πρόσβαση, σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος λογαριασμός χρήστη ήταν κλειδωμένος (είχε password).
Θα πρέπει (εκτός κι αν υπάρχει κι άλλη λύση την οποία δε γνωρίζω) να τον βάλεις ξανά ως main δίσκο (να μπουτάρει από αυτόν δηλαδή) αλλά στο παλιό pc (αλλιώς αν προσπαθήσεις να τον μπουτάρεις στο καινούριο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην τα καταφέρεις), να μπεις στο λογαριασμό, να τον 'ξεκλειδώσεις' (να αφαιρέσεις το password) και μετά είσαι έτοιμος.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι έπαθες;Ελα μωρε... κλασσικη περιπτωση σφαλματος user.... καπου πρεπει να βρει ενα εξιλαστηριο θυμα. Αλλωστε δεν ειναι τυχαιο πως κατα 90% φταιει ο user και οχι το PC που απλα εκτελει διαταγες....
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Εψαξες?δεν βρήκα τίποτα...
Λογικά ψάχνει τώρα...
τώρα να μιλήσω...;
gTsiros
21 χρόνια σου πήρε να καταλάβεις ότι αυτά τα μηχανάκια του διαβόλου είναι στοιχειωμένα...; Welcome to the club.
-
Τα μηχανήματα δεν φταίνε ποτέ. Ο χρήστης φταίει πάντα.
-
καιρός να κάνετε switch
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
καιρός να κάνετε switchκλείστε τα μάγκες ...ήρθε ο πριμιουμ...
kid
δεν φταίει πάντα...λίγες φορές σε ταλαιπωρεί κάτι χωρίς να είσαι υπαίτιος;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δεν φταίει πάντα...λίγες φορές σε ταλαιπωρεί κάτι χωρίς να είσαι υπαίτιος;Πάντα εγώ φταίω.. Και μετά λέω 'μα καλά, τι μαλαkid που είσαι ρε kid, δεν μπορούσες να καταλάβεις ότι έχεις κάνει την τάδε βλακεία?'
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
λίγες φορές σε ταλαιπωρεί κάτι χωρίς να είσαι υπαίτιος;Οχι, αλλά εκείνες τις φορές φταίει ο προγραμματιστής/σχεδιαστής του software. Ενίοτε και του hardware.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
καιρός να κάνετε switchΕχω κανει ηδη.
Σε Ubuntu Linux εννοεις φυσικα, ε;
-
Στο άλλο pc ήταν ο main δίσκος, έτσι? Αν δε σου επιτρέπεται η πρόσβαση, σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος λογαριασμός χρήστη ήταν κλειδωμένος (είχε password).Θα πρέπει (εκτός κι αν υπάρχει κι άλλη λύση την οποία δε γνωρίζω) να τον βάλεις ξανά ως main δίσκο (να μπουτάρει από αυτόν δηλαδή) αλλά στο παλιό pc (αλλιώς αν προσπαθήσεις να τον μπουτάρεις στο καινούριο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην τα καταφέρεις), να μπεις στο λογαριασμό, να τον 'ξεκλειδώσεις' (να αφαιρέσεις το password) και μετά είσαι έτοιμος.
ηταν master αλλα δεν ειχε password!
-
Στο άλλο pc ήταν ο main δίσκος, έτσι? Αν δε σου επιτρέπεται η πρόσβαση, σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος λογαριασμός χρήστη ήταν κλειδωμένος (είχε password).Θα πρέπει (εκτός κι αν υπάρχει κι άλλη λύση την οποία δε γνωρίζω) να τον βάλεις ξανά ως main δίσκο (να μπουτάρει από αυτόν δηλαδή) αλλά στο παλιό pc (αλλιώς αν προσπαθήσεις να τον μπουτάρεις στο καινούριο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην τα καταφέρεις), να μπεις στο λογαριασμό, να τον 'ξεκλειδώσεις' (να αφαιρέσεις το password) και μετά είσαι έτοιμος.
ηταν master αλλα δεν ειχε password!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Σε Ubuntu Linux εννοεις φυσικα, ε; -
λίγες φορές σε ταλαιπωρεί κάτι χωρίς να είσαι υπαίτιος;
Οχι, αλλά εκείνες τις φορές φταίει ο προγραμματιστής/σχεδιαστής του software. Ενίοτε και του hardware.
ε αυτό λέω...το pc (soft+hardware)
-
Σκέφτομαι να κάνω μια αναβάθμιση στο LAN και μιας και δεν υπάρχει dsl modem/router με gigabit, λέω να βάλω αυτό το switch με uplink στο τρέχον modem/router μου(usr 9107). Θα χρειαστώ καινούρια ειδικά καλώδια για σύνδεση switch-gigabit κάρτες ? Και αν ναι, τι διαφορά έχουν απ'τα κοινά utp cat5 ? Η σύνδεση router-switch λογικά θα γίνεται με απλό καλώδιο cat5
-
IGD-1.0 on WAG354G Internet Gateway
Κάποιες φορές ( ) ενεργοποιείται, χωρίς κάποια κίνηση από εμένα, και τότε η σύνδεση εμφανίζεται να είναι συνέχεια ενεργή με ανταλλαγή στοιχείων!!!
Όταν ενεργοποιηθεί το βλέπω και στα Network Connections!!!Καμιά ιδέα? Ο έλεγχός του ποιός πρέπει να είναι?
edit Όταν ενεργοποιηθεί αυτή η υπηρεσία, τα disconnects που έχω στο δίκτυό μου (από το PC στο router) εξαφανίζονται και η σύνδεση είναι σταθερότατη!!!
-
Εδώ και δυο μέρες όταν βάζω το καλώδιο δικτύου στον φορητό μου κάνει κάποια παράξενα.
Χθες μου έλεγε ότι δεν είναι συνδεμένο το καλώδιο (με λίγο κούνημα του καλωδίου λειτούργησε τελικά) και σήμερα δεν φαινόταν καν η κάρτα δικτύου (λειτούργησε πάλι με επανεκκίνηση όμως αυτή τη φορά).Λέτε να είναι πρόβλημα της κάρτας και να θέλω αλλαγή;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#9]