-
Χρόνια πολλά
Το φόρουμ το θυμάμαι απο τα πρώτα του βήματα αν και άργησα αρκετά να γραφτώ.
Απο διστακτικός χρήστης στην αρχή πλέον κατάντησα υπερτατο τρόλλ
-
Χρόνια πολλά, αν και πολύυυυ νωρίς! Μάλλον να προλάβει τους υπόλοιπους ήθελε ο μοντ!!!
Να τιμωρηθεί! Έχετε καμιά τιμωρία κατά νου;;;
Χρόνια πολλά, καυγατζίδικα, αστεία, γεμάτα πληροφορίες, απόψεις, χωρίς spam και ban και φυσικά με πολλές συγκεντρώσεις...κακά τα ψέμματα - να βγούμε και λίγο απ το pc...
Ερώτηση: Γιατί το φόρουμ κλέινει 5 χρόνια, όταν εγώ γράφτηκα το 99 (και μέχρι το 2004 δεν είχα κάνει καμία δημοσίευση
) -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Απο διστακτικός χρήστης στην αρχή πλέον κατάντησα υπερτατο τρόλλΚάποια μέρα,κάποιοι απο εμάς θα σε περιμένουμε σε κάποια σκοτεινή γωνία.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σε λίγες μέρες αλλάζει ο Χρόνος.Τον Απρίλιο του 2007, το 4ΤΦ, θα συμπληρώσει 5 χρόνια λειτουργίας.
Ποια 5 χρονια?? Δεν βλεπεις απο ποτε ειμαι ενταγμενος??
Θυμαμαι τη χαρα μου οταν ανακαλυψα ενα χωρο για wrc-συζητησεις, θυμαμαι οταν εγινε ενα κινητρο για να μπαινω στο Internet, οταν εγινε αρχικη σελιδα, οταν εγινε αυτοσκοπος για να μπαινω στο Internet...
Σιγουρα ωραια μερος να περνάς την ωρα σου (αν και δεν εχει και πολλα κοριτσια..)
-
Χρονια πολλα λοιπον...
Και μια παρατηρηση: λιγο πριν πατησουμε Υποβολή, να λιγο και να μην μην ειμαστε ετοιμοι για και για να πουμε την μας.
Το επιπεδο του φορουμ ειναι το επιπεδο των χρηστων του...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
το φορουμ που αποδεδειγμενα εχει την προστασια ολων των αγιων οταν βγαινουμε στους δρομους εκδρομη
2 φορες μολις εχουν σημειωθει εκτροπα στο Πηλιο κ στη Μανη(κ στο Πηλιο βασικα δεν ηταν τιποτα μπροστα σε αυτα της Μανης)
Εσύ δεν πρέπει να ήρθες Πλαστήρα και Πάπιγγο
[IKAR mode on] [/mode]
-
Χρόνια μας πολλά λοιπόν
Πέρα από τη πλάκα και τις συζητήσεις εδώ μέσα, αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν οι γνωριμίες/φιλίες που δημιουργήθηκαν και είναι αληθινές.
.... τα 5 χρόνια δεν μου βγαίνουν με τίποτα
-
χρόνια πολλά και από έναν καινούργιο!!!
άντε και στα δέκατα γενέθλια να γίνονται μέσω τηλεδιάσκεψης οι φορουμοσυζητήσεις!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
το φορουμ που αποδεδειγμενα εχει την προστασια ολων των αγιων οταν βγαινουμε στους δρομους εκδρομη
2 φορες μολις εχουν σημειωθει εκτροπα στο Πηλιο κ στη Μανη(κ στο Πηλιο βασικα δεν ηταν τιποτα μπροστα σε αυτα της Μανης)
Εσυ δεν ηρθες Μανη γι'αυτο μιλας..
-
Ας μη ξεχναμε οτι μεσα απο αυτο το φορουμ γεννηθηκαν και οι ταριφες,μια ομαδα φορουμαδων που τρεχει (αυτη την ωρα απεχει ) στους ασφαλτινους Ελληνικους αγωνες.
Μα'μαστε καλα και να γιορτασουμε ολοι μαζι και τα δεκα χρονια.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Εσυ δεν ηρθες Μανη γι'αυτο μιλας..
To λατρεύω αυτό το μέρος
-
5 κεράκια σβήνουμε δηλαδή τώρα ........φοοοουυυυυτού μας!!!!
Χρόνια πολλά και ενημερωτικά!!! -
Κομμάτι της ζωής μας...
Όπως και οι φίλοι που κάναμε μέσα από αυτό. Δε θα ζητούσα τίποτε άλλο.
Χρόνια Πολλά. -
Χρόνια πολλά στο φόρουμ, μέσα από το οποίο γνώρισα αρκετό κόσμο και έκανα μερικούς καλούς φίλους. Εξ αιτίας αυτού του φόρουμ, πραγματοποιήθηκε και το όνειρό μου να γνωρίσω τους αγώνες από το μπάκετ. Ευχαριστώ!!!
-
Πέρασαν κιόλας 5 χρόνια?
Απίστευτο μου φαίνεται...
Και στα 100 λοιπόν... -
Χρόνια πολλά!
-
XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ λοιπόν και ας το συνεχίσουμε να πάει όπου πάει. Το 4ΤΦ είναι πλέον τρόπος ζωής αφού είναι καθημερινή ενασχόληση τα χρόνια που πέρασαν. Όσες άσχημες στιγμές και να υπήρχαν, αυτές ξεχνιούνται και αυτό που μένει είναι η γνώση, η παρέα, οι πλάκες και το πιο σημαντικό, οι φιλίες. Έχω γνωρίσει πάνω από 200-250 μέλη και σπάνια κάποιος από αυτούς αποδείχτηκε διαφορετικός των προσδοκιών μου. Αυτό σημαίνει, ότι σε αυτά που μας ενώνουν, υπάρχει κοινός νους και αντίληψη των καταστάσεων.
Άντε και του χρόνου.... -
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Κ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΜΑΔΕΣ!
ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ! -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Έχω γνωρίσει πάνω από 200-250 μέληΑπό κοντά;
-
Ε ναι ρε Χάρη, ξέρεις τι γίνεται στα gti της χρονιάς και στις πίτες και στα trackday; Mη σου πω στις μάσες... Και δεν είναι πάντα οι ίδιοι κι οι ίδιοι.
2002-2007::Πέντε χρόνια 4ΤΦ!!....Χρόνια μας Πολλά!