-
Τότε, μάλλον έχεις επιλεκτική όραση.
-
Σ' ευχαριστώ kid! Οι πολλοί επιλέγουν να βάζουν προσωπεία στις απόκριες...εσύ ανήκεις σε εκείνους που επιλέγουν τις απόκριες για να βγάλουν την μάσκα. Λυπάμαι για την θέση που πήρες...
Αν ήμουν ο lkar πάντως θα το εκτιμούσα. Δεν είναι λίγο να σε στηρίζουν οι φίλοι σου ακόμα και όταν έχεις εμφανέστατα άδικο. -
Ειδοποιάτε βρε παιδιά όταν γράφει ο άνθρωπος τόσο κόπο κάνει.
Ευτυχώς πάντως που τα Όσκαρ απονέμονται μια φορά το χρόνο ενώ ο τίτλος 'υπάλληλος του μήνα' δώδεκα.
Υ.Γ. Τελευταία φορά που ασχολούμαι με τον εν λόγω 'κύριο' (Με τον οποίο δυστυχώς έχω ανταλλάξει και χειραψία. Το σφάλειν ανθρώπινο, βλέπετε. ) ας γράφει ότι θέλει (ή ότι του υπαγορεύσουν) πλέον μόνο να προσέχει μη δαγκωθεί κατά λάθος γιατί ... .
-
Εγω δεν μπορω να καταλαβω αυτον τον ανθρωπο. Ειναι ολα στη ζωη του ασπρα και μαυρα;
Το χειροτερο ειναι οτι οσο περνανε οι μηνες χειροτερευουν τα 'σχόλια' και οι προσβολες που κανει; Εδω ισως να επρεπε να ειχε γινει κατι νωριτερα απο τους μοντ οπως πχ εγινε με το τελευταιο του ποστ. Εκμεταλευτηκε την ανοχη τους για να εκτροχιαζεται.Το περιεργο ειναι οτι σιγουρα εχει γνωσεις πανω στην αυτοκινηση και μαλιστα τεκμηριωμενες αλλα αυτο τί σημαινει; Να μιλαει μονο αυτος και ολοι οι αλλοι να παιζουμε παλαμακια; Α ξεχασα ολοι οι αλλοι ειναι ασχετοι αρα μαλακες, ηλιθιοι και ψυχασθενεις.
Τελικα η ολη συμπεριφορα σου, μονο παιδικα σου κομπλεξ και ανασφαλειες βγαζει μου φαινεται.
-
πολυ ασχολειστε νομιζω...
αν και καταλαβαινω οτι ενοχλουν οι αναφορες με τα σχολια κτλ κτλ...
εγω τουλαχιστον χαζευω τα νουμερα απλως...τα υπολοιπα ειναι για βρεφονηπια...
-
Τα νουμερα θα είχανε μεγάλη αξία αν τα περιοδικά ψάχνανε πραγματικά τι συμβαίνει κάθε φορά μεταξύ 3-4 παραγόντων
- Διαφήμιση
- Διαθεσιμότητα
- Αντιπροσωπεία
- Στελέχη
Δεν υπάρχει θα έλεγα καμία διάθεση εδώ και 5-6 χρόνια να ασχοληθούμε με το 3-4 γιατί χαλάει το 1
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Σ' ευχαριστώ kid! Οι πολλοί επιλέγουν να βάζουν προσωπεία στις απόκριες...εσύ ανήκεις σε εκείνους που επιλέγουν τις απόκριες για να βγάλουν την μάσκα. Λυπάμαι για την θέση που πήρες...
Αν ήμουν ο lkar πάντως θα το εκτιμούσα. Δεν είναι λίγο να σε στηρίζουν οι φίλοι σου ακόμα και όταν έχεις εμφανέστατα άδικο.Δεν αναφερόμουν σε σένα, τον χαρακτηρισμό που έκανε για σένα δεν τον πρόσεξα.
-
προσωπικα πιστευω οτι αν αυτα που εγραψε τα εγραφε σαν απαντησεις μεσα στη 'ροη' των ποστ που γινονταν στο φορουμ κανενας δε θα του εκανε παρατηρηση
εδω καθημερινα βλεπουμε εως και μπενελικια και προσωπικες επιθεσεις και κανενας δεν ασχολειται ή τουλαχιστον οχι τοσο οσο στη συγκεκριμενη περιπτωση. Για τους προσωπικους χαρακτηρισμους δε συμφωνω απο οποιον και αν γινονται, ΑΛΛΑ ειναι καθημερινο φαινομενο και σε αυτο το φορουμ. Και ναι, κατι πρεπει να γινει γιαυτο.
πχ, δεν ειναι προσωπικος χαρακτηρισμος το 'οποιος παιρνει/εχει αυτοκινητο της ΣΔΦΣΦΓΗ ειναι τρομπας, χαζος, κοροιδιο'?? Και ειναι προσωπικος χαρακτηρισμος η αναφορα σε αυτο το ποστ???
μηπως εχουμε χασει το μετρο? Μηπως βλεπουμε το δεντρο και οχι το δασος?
οπως και να εχει το πραγμα, ΟΛΟΙ κρινονται για αυτα που γραφουν και ο καθενας απο εμας βγαζει τα συμπερασματα του.
καλες γιορτες σε ολους, εστω και καθυστερημένα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
πχ, δεν ειναι προσωπικος χαρακτηρισμος το 'οποιος παιρνει/εχει αυτοκινητο της ΣΔΦΣΦΓΗ ειναι τρομπας, χαζος, κοροιδιο'?? Και ειναι προσωπικος χαρακτηρισμος η αναφορα σε αυτο το ποστ???
μηπως εχουμε χασει το μετρο? Μηπως βλεπουμε το δεντρο και οχι το δασος?
οπως και να εχει το πραγμα, ΟΛΟΙ κρινονται για αυτα που γραφουν και ο καθενας απο εμας βγαζει τα συμπερασματα του.
καλες γιορτες σε ολους, εστω και καθυστερημένα.
Χαρακτηρισμός, και μάλιστα κακός,είναι και στις δύο περιπτώσεις...
Τα ελατήρια και ο τρόπος είναι διαφορετικά, και στην περίπτωση του 'αναλυτή' ξεκινούν με βάση την παροιμία του χωριού μου που λέγει ότι 'της κοντής ψ@λής,της φταίνε οι τρίχες....' ¨
Στον άλλο,έχει απωλεσθεί κάθε μέτρο πλέον,και γνωστό πλέον είναι πώς ,με ότι καταπιάνεται φανατίζεται αδιακρίτως..Ποιο είναι αλήθεια το δέντρο,και ποιο το δάσος?
Eμεινε 'ασχολίαστη' η συμπεριφορά του άλλου,ή μήπως θα πρέπει το μίσθαρνο όργανο της Κοσμοκαρ να μένει στο απυρόβλητο?
Δεν νομίζω...Εκτός αν δάσος εννοείς την,όντως ευχαριστη ανάλυση αγοράς,μόνο που έχασε και αυτός το Α5 (και δεν έχει και Α5 1.6 ,να βρίσει την AUDI 'αντικειμενικά' βρε παιδί μου.. )
Δεν πειράζει,τον άλλο μήνα με το καλό..
Ο Βοσκός,'Χεράς' οδηγός ΒΜW,
που λατρεύει τις Alfa Romeo,
αγαπά τις BMW,τα FIAT,τα Honda.τα Μazda,
και θεωρεί την 130 όπλο από τα λίγα (....ξέρει αυτός! )Υ.Γ ....και ναι ' τον χαρακτήρισα',θα υπομείνω τις συνέπειες στην επόμενη ανάλυση αγοράς!!
-
δεν πήγαμε για αετο.... σήμερα... κρίμα
-
θα πάμε για χαλβά αργότερα,και θα φτιάξουν τα κέφια....
-
spiros +1
ολα τα χαμε αυτο μας εφταιξε , ενα ποστ το μηνα ειναι , αμα δε μας αρεσει δε το διαβαζουμε δε το γλυφουμε , και αν πρεπει να φαει μπαν ας φαει μπαν ας γινουν συστασεις
-
Δυστυχώς έχασα το κείμενο πριν επέμβει ο big brother.
Δέχομαι και pm.
-
Ας επιστρέψουμε παρακαλώ στην ανάλυση της αγοράς και ας αφήσουμε τον lkar όπου ο ίδιος έθεσε τον εαυτό του
(Moderator nass)
-
....έχασα το πόστ. Όλα έντιτ
-
Εμ, που πας ξυπόλητος στα... Αλλά και πάλι δε φτάνει αυτό. Χρειάζεται μείωση τιμών.
Άτοκα τα RAV4, Auris και CorollaΕυτυχώς κατάλαβαν τη βλακεία τους.
Νέες μειωμένες τιμές για το ImprezaΤο παλεύουν και αυτοί αλλά δεν βλέπω τύχη.
Ford: Χωρίς τέλος ταξινόμησηςΚαι το Polo άπατο πάει...
Νέες επετειακές εκδόσεις VW Polo -
-
καλοριζικο
τι ειναι??
-
Σε πιάνω αδιάβαστο.
Τiida.
(φάση έχει να βάζεις τα emot ολογράφως στο quickreply )
-
σιγα μην ειμαι αδιαβαστος
καλοριζικο σου ειπα?
--> ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ (+ τιμές & προσφορές)