-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Αν εχετε διαθεση ολα γινονται και με λιγα χρηματα. Αυτο εδω http://www.youtube.com/watch?v=Ww14MvFQD4U κοστιζει 50 ευρο και γυμναζει αποτελεσματικα ωμους,πλατη,δικεφαλους κ.τ.λ. Το θεμα ειναι να εχεις ορεξη και να κανεις καλη διατροφη με πολλα γευματα την μερα. Δεν χρειαζεται σπαταλη σε ακριβα οργανα
Aυτό το σκατό μου αρέσει πολύ και φαίνεται πολύ πρακτικό (ανώ παίζει να είναι το μοναδικό τέτοιο προιον τελεμαρκετινγκ που δεν ειναι απάτη ) αλλά φοβάμαι μη μου ξηλώσει τις κάσες. Το έχει κανεις?
Όσο για αρχάριους και μονόζυγο που είπε κάποιος πριν, ναι, ισχύει γενικά ότι είναι δύσκολη άσκηση, αλλά μπορείς να την 'ευκολύνεις' ανεβαίνοντας σε ένα σκαμνάκι πχ ώστε να κάνεις μικρότερη κίνηση με λιγότερο κόπο.
Ειναι απλως ενα μονοζυγο με παραπανω λαβες,για τις αλλες ασκησεις (εκτος απο πλάτη δηλαδη) που δειχνει δεν ειναι απαραιτητο
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Ειναι και το άλλο : Η κρεατίνη δεσμεύει νερό στους μυες με αποτέλεσμα να φαίνεσαι τούμπανο.Η για πιό extreme καταστάσεις, synthol, δηλαδή λάδι το οποίο γεμίζει τους μύες για να φαίνονται μεγαλύτεροι: http://en.wikipedia.org/wiki/Site_Enhancement_Oil
-
ο ματης μου
-
+ειδικος στοκος που γεμιζει την εγκεφαλικη κοιλοτητα
-
Μιας και υπαρχει το θεμα :
προς οσους ασχολουνται, καποια ασκηση/μεθοδολογια για καψιμο λιπους για κοιλια/ψωμακια ;
Οχι συγκεκριμενα και μονο γι'αυτα. Απλα για να αυξησω την ωρα που τους δινω.Μου λενε για κοιλοιακους αλλα καποιοι αλλοι παλι λενε οχι ετσι γυμναζεις εσωτερικα, δεν βοηθας το παραπανω.
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Μιας και υπαρχει το θεμα :προς οσους ασχολουνται, καποια ασκηση/μεθοδολογια για καψιμο λιπους για κοιλια/ψωμακια ;
Οχι συγκεκριμενα και μονο γι'αυτα. Απλα για να αυξησω την ωρα που τους δινω.Μου λενε για κοιλοιακους αλλα καποιοι αλλοι παλι λενε οχι ετσι γυμναζεις εσωτερικα, δεν βοηθας το παραπανω.
Θα σε απογοητεύσω αλλά δέν υπάρχει κάποια άσκηση για το τοπικό λίπος. Το σώμα του κάθε ανθρώπου αποθηκεύει το λίπος όπου του καπνίσει και δέν αλλάζει αυτό. Άλλοι πχ έχουν επίπεδο στομάχι και παίρνουν βάρος στα πόδια και τον κώλο ενώ άλλοι έχουν λεπτά πόδια και σκεμπέ σαν 9 μηνών εγκυοι κτλ.
Η θα λιώσεις στη δίαιτα ή θα κάνεις λιποαναρόφηση στα προβληματικά σημεία. Με την άσκηση δέν θα καταφέρεις τίποτα.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Μιας και υπαρχει το θεμα :
προς οσους ασχολουνται, καποια ασκηση/μεθοδολογια για καψιμο λιπους για κοιλια/ψωμακια ;
Θα σε απογοητεύσω αλλά δέν υπάρχει κάποια άσκηση για το τοπικό λίπος. Το σώμα του κάθε ανθρώπου αποθηκεύει το λίπος όπου του καπνίσει και δέν αλλάζει αυτό. Άλλοι πχ έχουν επίπεδο στομάχι και παίρνουν βάρος στα πόδια και τον κώλο ενώ άλλοι έχουν λεπτά πόδια και σκεμπέ σαν 9 μηνών εγκυοι κτλ.
Η θα λιώσεις στη δίαιτα ή θα κάνεις λιποαναρόφηση στα προβληματικά σημεία. Με την άσκηση δέν θα καταφέρεις τίποτα.
Σε αλλους το λιπος αποθηκευεται στο κεφαλι (το πανω)
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Μιας και υπαρχει το θεμα :προς οσους ασχολουνται, καποια ασκηση/μεθοδολογια για καψιμο λιπους για κοιλια/ψωμακια ;
Κόβεις (ή έστω περιορίζεις πολύ) γλυκά, τηγανητά και γενικά λιπαρά φαγητά (παπάρες πχ και τέτοια απαγορευμένα) και ξεκινάς κάποια αεροβική άσκηση. Έστω και διάδρομο ή τρέξιμο χαλαρό αλλά για αρκετή ώρα (τουλάχιστον 20-30') για επίσης τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα.
Αν τηρήσεις κάτι τέτοιο -αναλόγως και το μεταβολισμό σου- πάνω στο μήνα θα αρχίσεις να βλέπεις αποτελέσματα.
Οι κοιλιακοί δεν βοηθάνε στο να κάψεις λίπος τόσο πολύ όσο η αεροβική άσκηση και η διατροφή. -
Οπως τα λενε τα παιδια.Παιζει ρολο βεβαια και η κατανομη των λιποκυτταρων,αλλα γενικα δε σημαινει πως αν κανεις 500 κοιλιακους ο οργανισμος σου θα καψει λιπος απο τη 'σαμπρελα'.Ναι μεν οι κοιλιακοι μυες θα φουσκωσουν και θ'αποκτησουν γραμμωση αλλα το λιπος θα καει ομοιομορφοα
Για αυτο η καλυτερη λυση ειναι διατροφη+ασκηση που καιει λιπος.Αλλιως liposuck
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Δεν εννοουσα αποκλειστικα σε εκεινο το σημειο. Απλα καποια που να βοηθα.
Γνωριζω στο περιπου για αυτο που λες για το λιπος.
Δεν ειναι οτι εχω υπερβολικο απλα και να ειμαι στα κιλα που πρεπει (εχω μολις καποια παραπανω)
η κοιλια (εστω και σχετικα λιγη) και το λιπος θα μεινει.Δεν θελω να λιωσω στην διαιτα.
Κανω σωστη διατροφη και γυμναζομαι 3-4 φορες την βδομαδα.Μιας και αθλουμαι ειπα να ρωτησω μηπως μπορει να γινει κατι μ'αυτα τα ψωμακια
Κόβεις (ή έστω περιορίζεις πολύ) γλυκά, τηγανητά και γενικά λιπαρά φαγητά (παπάρες πχ και τέτοια απαγορευμένα) και ξεκινάς κάποια αεροβική άσκηση. Έστω και διάδρομο ή τρέξιμο χαλαρό αλλά για αρκετή ώρα (τουλάχιστον 20-30') για επίσης τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα.
Αν τηρήσεις κάτι τέτοιο -αναλόγως και το μεταβολισμό σου- πάνω στο μήνα θα αρχίσεις να βλέπεις αποτελέσματα.
Οι κοιλιακοί δεν βοηθάνε στο να κάψεις λίπος τόσο πολύ όσο η αεροβική άσκηση και η διατροφή.Κατι τετοιο κανω (διατροφη/συχνοτητα ασκησης) και θα κανω (διαδρομο).
Ευχαριστω : )
-
Πηγαινω gym τακτικα απο το 2004 , κ μαλιστα μεχρι το 2007 ημουν fitness freak . Tελευταια παραμελησα λιγο το σωμα μου για αρκετους μηνες με αποτελεσμα να παρω 7-8 κιλα . Τελικα ομως βρηκα την λυση ζητωντας απο την γυμναστρια την οποια ξερω χρονια να μου φτιαξει κατι τελειως ανανεωτικο (προγραμμα) με ασκησεις κ οργανα που ποτε δεν ειχα κανει .Το αποτελεσμα ηταν βρω την χαμενη μου ορεξη κ να αρχισω να χανω κιλα κ να σφιγγω παραλληλα. Αυτο που θελω να τονισω ειναι πως οντως το gym μπορει να ειναι βαρετο καποιες φορες , απλα αν υπαρχει αποφασιστικοτητα κ ανεβει η ψυχολογια απο τα αποτελεσματα που φαινονται μαζι με διατροφη σε λογικα πλαισια , μπορειτε να δειτε το σωμα σας οπως δεν το εχετε δει ποτε ξανα ..
-
Να κοψετε το φαι και ποδοσφαιρο
-
Mε το να κοψεις το φαι κ να παιζεις ποδοσφαιρο, το μονο που πιθανον να καταφερεις ειναι να χασεις κιλα μαζι με μυικο ογκο , κ αυτο δεν ειναι οτι καλυτερο.
-
Να διευκρινησουμε οτι there is no such this as 'σφίξιμο'.
Μπορεις φυσικα να μειωσεις το λιπος και να αυξησεις την μυικη μαζα,και μαλλον για κατι τετοιο μιλαμε. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Να διευκρινησουμε οτι there is no such this as 'σφίξιμο'.
Μπορεις φυσικα να μειωσεις το λιπος και να αυξησεις την μυικη μαζα,και μαλλον για κατι τετοιο μιλαμε.Φυσικα και υπαρχει το σφιξιμο. Οταν γυμναζεις τα ποδια σου για παραδειγμα οι μυς τραβανε το δερμα. Μπορει να εχεις μονο 5-6 παραπανισια κιλα και να κρεμαει το λιπος στα ποδια ,γιατι οι μυς σου ειναι αγυμναστοι. Αν ηταν γυμνασμενοι δεν θα κρεμαγε τιποτα.
Επισης να ξερετε οτι οταν εχεις μυς ,αν κανεις μια σωστη διατροφη θα χασεις πολυ γρηγορα λιπος. Οι πρωτες ασκησεις που πρεπει να κανει καποιος ειναι deadlifts και squat που γυμναζουν τις μεγαλυτερες μυικες ομαδες με αποτελεσμα και να δυναμωνεις φτιαχνοντας τον κορμο σου και να καις λιπος
-
Μαλλον εννοειτε τον μυικο τονο.
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Επισης να ξερετε οτι οταν εχεις μυς ,αν κανεις μια σωστη διατροφη θα χασεις πολυ γρηγορα λιπος. Οι πρωτες ασκησεις που πρεπει να κανει καποιος ειναι deadlifts και squat που γυμναζουν τις μεγαλυτερες μυικες ομαδες με αποτελεσμα και να δυναμωνεις φτιαχνοντας τον κορμο σου και να καις λιποςΑυτές είναι οι πρώτες ασκήσεις που πρέπει να αποφύγει κάποιος... Άκου, 'άρσεις θανάτου'.... Λες και θα κατεβει ο πρωτάρης ή αυτός που θέλει να κρατήσει γραμμή σε αγώνες.΄
Είπαμε να κάνουμε καλό στον οργανισμό μας. Όχι να γ@μήσουμε τη μέση μας.Το πρώτο που λες ισχύει βέβαια. Ο μεγαλύτερος μυικός ιστός, θέλει περισσότερη ενέργεια για να διατηρηθεί για αυτό και καει λίπος. Με την πείνα χάνεις κιλά ΚΑΙ μυς μαζί.
-
Το deadlift ειναι αυτο
αν μπορει να το κανει καποιος αγυμναστος αρχαριος αποφευγοντας τραυματισμο ή κηλη,τοτε πασο
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Επισης να ξερετε οτι οταν εχεις μυς ,αν κανεις μια σωστη διατροφη θα χασεις πολυ γρηγορα λιπος. Οι πρωτες ασκησεις που πρεπει να κανει καποιος ειναι deadlifts και squat που γυμναζουν τις μεγαλυτερες μυικες ομαδες με αποτελεσμα και να δυναμωνεις φτιαχνοντας τον κορμο σου και να καις λιπος
Αυτές είναι οι πρώτες ασκήσεις που πρέπει να αποφύγει κάποιος... Άκου, 'άρσεις θανάτου'.... Λες και θα κατεβει ο πρωτάρης ή αυτός που θέλει να κρατήσει γραμμή σε αγώνες.΄
Είπαμε να κάνουμε καλό στον οργανισμό μας. Όχι να γ@μήσουμε τη μέση μας.Το πρώτο που λες ισχύει βέβαια. Ο μεγαλύτερος μυικός ιστός, θέλει περισσότερη ενέργεια για να διατηρηθεί για αυτό και καει λίπος. Με την πείνα χάνεις κιλά ΚΑΙ μυς μαζί.
Δεν μιλησα για 300 κιλα deadlifts. Το πρωτο καιρο θα κανεις λιγα κιλα για να βρεις την τεχνικη και να δυναμωσουν οι μυς. ΕΓΩ ΕΙΧΑ προβλημα στην μεση και με τα βαρη διορθωθηκε το προβλημα. Απορω πως εχει επικρατησει ο μυθος οτι τα βαρη κανουν κακο. Το αντιθετο κανουν αν εισαι προσεκτικος και κανεις σωστα τις ασκησεις
-
Συν οτι οι δυο αυτες ασκησεις προκαλουν την μεγαλυτερη εκλυση HGH ή αυξητικης ορμονης στον οργανισμο απο οποιαδηποτε αλλη ασκηση.
Αυτο σημαινει οτι περα απο την εκγυμναση της μεγαλυτερης μυικης μαζας του ανθρωπινου σωματος που οι περισσοτεροι παραμελουν ή καταφευγουν σε δευτερευουσες ασκησεις (leg curls + extensions), και πολλες θερμιδες καινε και βοηθουν στην αναπτυξη ολων των υπολοιπων μυικων ομαδων
Γυμναστήρια και άλλα