-
Αν εχετε διαθεση ολα γινονται και με λιγα χρηματα. Αυτο εδω http://www.youtube.com/watch?v=Ww14MvFQD4U κοστιζει 50 ευρο και γυμναζει αποτελεσματικα ωμους,πλατη,δικεφαλους κ.τ.λ. Το θεμα ειναι να εχεις ορεξη και να κανεις καλη διατροφη με πολλα γευματα την μερα. Δεν χρειαζεται σπαταλη σε ακριβα οργανα
-
Απλά για να σηκώσεις σε δίζυγο τα κιλά σου σε άσκηση πλάτης θέλει να εισαι καλά γυμνασμένος και ένας αρχάριος δεν είναι ότι καλλίτερο να πάει κατευθείαν σε δίζυγο.
Άποψή μου είναι κολύμπι. Αν δεν γίνεται γυμναστήριο υπό την επίβλεψη γυμναστή - γνώστη και όχι κανενός ρέμπελου - γκομενάκια και σταδιακά ξεκίνημα από λίγα κιλά. Επίσης βάση σε τρέξιμο ή περπάτημα καλό. Και τέλος ισορροπημένη διατροφή που περιέχει τα πάντα χωρίς ακρότητες.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ο διάδρομος αν μιλάμε για τρέξιμο επιβαρύνει περισσότερο τις κλειδώσεις και τα γόνατα.
Εγώ επειδή έχω πρόβλημα στα γόνατα και δεν θέλω να δώσω (παραπάνω) όγκο στους τετρακέφαλους έχω δοκιμάσει step με πολύ καλά αποτελέσματα.Μάλιστα..αρα ελλειπτικό 100%
Για τα step έχω επιφυλάξεις.. -
Για μείωση περιφέρειας τι ασκήσεις πρέπει να κάνεις;
-
Οριζόντιες επί κρεβατιού
-
Δεν πιάνουν.
Πεινάω μετά! -
Κάνε τσιγάρο .
Πέρα από την πλάκα μάλλον κοιλιακοί και τρέξιμο
-
Δεν καπνίζω. Πολλά λεφτά. Προτιμώ να τα φάω σουβλάκια.
Για κοιλιακούς αυτά κάνουν τίποτα;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Για κοιλιακούς αυτά κάνουν τίποτα;Nαι, για αρχαριους ειναι πολυ καλα και εγγυονται σωστη εκτελεση.
-
Τον τελευταίο καιρό παίρνω ένα σκεύασμα σε φακελάκια το οποίο μεταξύ άλλων περιέχει 1gr κρεατίνης ανα δόση. Το ανακατέυεις στο νερό και το παίρνω μία φορά την ημέρα κατα τη διάρκεια του τρεξίματος. Έχω παρατηρήσει μεγάλη διαφορά στην αντοχή, πλέον μπορώ ανετα να βγάλω 12-13 χιλιόμετρα σε μία ώρα ενώ πρίν δύο χρόνια και ενώ ήμουν 10 κιλά ελαφρύτερος το όριο ήταν στα 10.
-
Έχεςι σκεφτεί τι θα γίνει, αν χρειαστεί να σταματήσεις τη γυμναστική; Αυτά τα 10 κιλά που πήρες τι θα γίνουν;
Και σε νοιάζει αν τρέχεις στην ώρα 10 ή 12 χλμ; Εκτός αν είσαι επαγγελματίας δρομέας οπότε πάσο. Αλλά ως πρώην αθλητής απστάσεων σου λέω ότι η κρεατίνη δε σε βοηθάει στο τρέξιμο.
-
1gr ειναι υπερβολικα χαμηλη δοση,δεν ξερω καποια μελετη που να λεει οτι ωφεληθηκε καποιος απο τετοια δοση,προσωπικα παιρνω 5gr καθαρης κρεατινης την ημερα,καθε μερα.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Έχεςι σκεφτεί τι θα γίνει, αν χρειαστεί να σταματήσεις τη γυμναστική; Αυτά τα 10 κιλά που πήρες τι θα γίνουν;Και σε νοιάζει αν τρέχεις στην ώρα 10 ή 12 χλμ; Εκτός αν είσαι επαγγελματίας δρομέας οπότε πάσο. Αλλά ως πρώην αθλητής απστάσεων σου λέω ότι η κρεατίνη δε σε βοηθάει στο τρέξιμο.
Είμαι σε φάση απόλειας κιλών αυτή τη στιγμή. Όταν μπήκα στο στρατό πρίν δύο χρόνια ήμουν 97 κιλά. Όταν βγήκα ήμουν σχεδόν 120 Αυτή τη στιγμή έχω πέσει στα 105 με στόχο να φτάσω 80-85.
Το τρέξιμο είναι η τρέλα μου. Κάποια στιγμή που θα έχω καλή φυσική κατάσταση θέλω να τερματίσω σε μαραθώνιο.
1gr ειναι υπερβολικα χαμηλη δοση,δεν ξερω καποια μελετη που να λεει οτι ωφεληθηκε καποιος απο τετοια δοση,προσωπικα παιρνω 5gr καθαρης κρεατινης την ημερα,καθε μερα.
Το σκεύασμα είναι αυτό: http://www.uni-pharma.gr/athlet_force.html Στο χαρτί μέσα λέει μέχρι 2 δόσεις την ημέρα σε περίοδο προπόνησης και 3 δόσεις σε αγωνιστική περίοδο, ενώ για σωματικό βάρος κάτω απο 75 κιλά οι δόσεις γίνονται 1 και 2 αντίστοιχα.
Αν είναι σωστά αυτά που λέει τότε τα 5gr την ημέρα είναι υπερβολικά, εκτός αν είσαι ο Bob Sapp
-
Καλα αμα ψαξεις λιγο σχετικα αρθρα και sites θα φριξεις,καποιοι παιρνουν δοσολογιες των 30gr /ημέρα
-
5gr ειναι το σωστο,αλλα σκευασμα μονο καθαρης κρεατινης,οχι με αλλες ουσιες μαζι οπως το σκευασμα που παιρνεις
η κρεατινη χρειαζεται μετα την καταποση να πινεις πολυ νερο,για να απορροφηθει καλυτερα
επισης το καλυτερο ειναι να βαζεις τη σκονη σε καποιο χυμο γιατι η γλυκοζη(?) βοηθα καλυτερα στο να απορροφηθει απο το σκετο νερο -
Τα 5 γρ είναι όντως το ανώτατο επιτρεπτό όριο αλλά ρε παίδες τόσο παίρνουν τα σκληρά μπιλντέρια και όχι αυτοί που είναι προσανατολισμένοι προς fitness μεριά.
Ειναι και το άλλο : Η κρεατίνη δεσμεύει νερό στους μυες με αποτέλεσμα να φαίνεσαι τούμπανο.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Ειναι και το άλλο : Η κρεατίνη δεσμεύει νερό στους μυες με αποτέλεσμα να φαίνεσαι τούμπανο.
Aυτο ειναι το καλυτερο
-
οκ
-
Άρα δεν είναι φουσκωμένοι αλλά νερουλιασμένοι!!!
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Αν εχετε διαθεση ολα γινονται και με λιγα χρηματα. Αυτο εδω http://www.youtube.com/watch?v=Ww14MvFQD4U κοστιζει 50 ευρο και γυμναζει αποτελεσματικα ωμους,πλατη,δικεφαλους κ.τ.λ. Το θεμα ειναι να εχεις ορεξη και να κανεις καλη διατροφη με πολλα γευματα την μερα. Δεν χρειαζεται σπαταλη σε ακριβα οργαναAυτό το σκατό μου αρέσει πολύ και φαίνεται πολύ πρακτικό (ανώ παίζει να είναι το μοναδικό τέτοιο προιον τελεμαρκετινγκ που δεν ειναι απάτη ) αλλά φοβάμαι μη μου ξηλώσει τις κάσες. Το έχει κανεις?
Όσο για αρχάριους και μονόζυγο που είπε κάποιος πριν, ναι, ισχύει γενικά ότι είναι δύσκολη άσκηση, αλλά μπορείς να την 'ευκολύνεις' ανεβαίνοντας σε ένα σκαμνάκι πχ ώστε να κάνεις μικρότερη κίνηση με λιγότερο κόπο.
Γυμναστήρια και άλλα