-
Οντως αλλα ισως λυσεις το προβλημα σου με τους μυς.Αλλιως προσπαθησε μονος σου με αυτα που μπορεις να φτιαξεις να βαζεις λιγοτερο λαδι ας πουμε η κρεας να τρωςμονο ψαχνο και οχι λιπος!
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Έχεις πτυχιο ιατρικής και συστήνεις σε κόσμο να κόψει φάρμακα;
Ναι αλλα απο την ωρα που εχει προβλημα με τους μυς του τι να κανει δηλαδη?Εγω προτεινα μηπως εαν τα εκοβε και εκανε μια ισοροποιημενη διατροφη να του κατεβαζε τη χοληστερινη και συγχρονος θα μπορουσε να γυμναστει κιολλας.Εγω προσωπικα και γιατρος να μου τα εγραφε δε θα τα επινα.
Για να του είπαν να παίρνει σίγουρα υπάρχει λόγος και όχι για την πλάκα. Μόνο κάποιος ειδικός μπορεί να συστήνει κατανάλωση ή όχι κάποιου φαρμάκου.
Και μια ερώτηση από μένα: 1000αρι σε 4.30 λεπτά όντας τελείως αγύμναστος αλλά με νορμάλ διατροφή (ντάξει κανα 2 πυτόγυρα το πολύ την εβδομάδα ) και αντικαπνιστής μετά από πόση προπόνηση παίζει να το βγάλω??
Αγωνίσματα για στρατιωτικές??? κι ακόμα δεν ξεκίνησες να τρέχεις? Ξεκίνα να τρέχεις καθημερινά για να φτιάξεις φυσική κατάσταση μέχρι τότε....ακούγεται χαλαρό αλλά μέσα στην ζέστη του καλοκαιριού μέρα μεσημέρι κατά πάσα πιθανότητα, δεν είναι.
Ξεκίνα με 2-3 χλμ σχετικά χαλαρά και ανέβαζε ρυθμό ενώ θα μειώνεις απόσταση κάθε εβδομάδα....μην ξεχνάς να χρονομετράς, συνήθως την πρώτη μέρα προπόνησης της εβδομάδας που θα είσαι σχετικά ξεκούραστος.
Είδα πολύ πιο fit από εμένα να ξεμένουν από ανάσες και να κόβονται....αν και ο χρόνος τότε ήταν 4:20.
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Ναι αλλα απο την ωρα που εχει προβλημα με τους μυς του τι να κανει δηλαδη?Εγω προτεινα μηπως εαν τα εκοβε και εκανε μια ισοροποιημενη διατροφη να του κατεβαζε τη χοληστερινη και συγχρονος θα μπορουσε να γυμναστει κιολλας.Εγω προσωπικα και γιατρος να μου τα εγραφε δε θα τα επινα.
Για να του είπαν να παίρνει σίγουρα υπάρχει λόγος και όχι για την πλάκα. Μόνο κάποιος ειδικός μπορεί να συστήνει κατανάλωση ή όχι κάποιου φαρμάκου.
Και μια ερώτηση από μένα: 1000αρι σε 4.30 λεπτά όντας τελείως αγύμναστος αλλά με νορμάλ διατροφή (ντάξει κανα 2 πυτόγυρα το πολύ την εβδομάδα ) και αντικαπνιστής μετά από πόση προπόνηση παίζει να το βγάλω??
Αγωνίσματα για στρατιωτικές??? κι ακόμα δεν ξεκίνησες να τρέχεις? Ξεκίνα να τρέχεις καθημερινά για να φτιάξεις φυσική κατάσταση μέχρι τότε....ακούγεται χαλαρό αλλά μέσα στην ζέστη του καλοκαιριού μέρα μεσημέρι κατά πάσα πιθανότητα, δεν είναι.
Ξεκίνα με 2-3 χλμ σχετικά χαλαρά και ανέβαζε ρυθμό ενώ θα μειώνεις απόσταση κάθε εβδομάδα....μην ξεχνάς να χρονομετράς, συνήθως την πρώτη μέρα προπόνησης της εβδομάδας που θα είσαι σχετικά ξεκούραστος.
Είδα πολύ πιο fit από εμένα να ξεμένουν από ανάσες και να κόβονται....αν και ο χρόνος τότε ήταν 4:20.
Nαι για εκεί αλλά για του χρόνου (εκτός κι αν εννοείς από τώρα να αρχίσω για τότε ). Ο χρόνος, σωστά στο 4.20 είναι αλλά για προετοιμασία ακούω διάφορα, άλλοι λεν 1 χρόνο προπόνηση άλλοι 2-3 μήνες κλπ. Μιας και τα χεις δώσει το 1000αρι θεωρείται το δύσκολο κομμάτι σωστά??
-
Nαι για εκεί αλλά για του χρόνου (εκτός κι αν εννοείς από τώρα να αρχίσω για τότε ). Ο χρόνος, σωστά στο 4.20 είναι αλλά για προετοιμασία ακούω διάφορα, άλλοι λεν 1 χρόνο προπόνηση άλλοι 2-3 μήνες κλπ. Μιας και τα χεις δώσει το 1000αρι θεωρείται το δύσκολο κομμάτι σωστά??
Είναι το πιο δύσκολο για έναν άνθρωπο με νορμάλ σώμα (μέτριο ανάστημα, κανονική δύναμη, μέτριο βάρος) μην υποτιμάς όμως τα υπόλοιπα, όσοι το κάνουν την πατάνε.
Αν είναι για του χρόνου ξεκίνα να τρέχεις χαλαρά 2 φορές την εβδομάδα για να ανεβάζεις σιγά σιγά φυσική κατάσταση, εγώ είχα ξεκινήσει εντατικά τρέξιμο τον Μάρτιο του ίδιου έτους και ήμουν και αρκετά κιλά βαρύτερος από το κανονικό. Τη επόμενη χρονιά που ξαναέδωσα δεν έκανα τίποτα αλλά όλο τον χρόνο έκανα καθημερινές προπονήσεις kick boxing.
Αν έχεις φίλο που ασχολείται με στίβο θα σε βοηθήσει σημαντικά, με τον κουμπάρο μου (σπριντερ στα 100-200 τότε) είχα καταφέρει να πέσω και κάτω από 3:50 σε προπονήσεις μαζί του γιατί με έκανε να τον κυνηγάω και μου υπέδειξε πως να τρέχω χωρίς να κουράζομαι τόσο.
-
Κατάλαβα. Από Αύγουστο-Σεπτέμβριο λέω και σίγουρα θα πάω σε κάποιον ειδικό.
Και κάτι άλλο, το άλμα είς ύψος το περνάς με την πλατη σωστά?? -
Κατάλαβα. Από Αύγουστο-Σεπτέμβριο λέω και σίγουρα θα πάω σε κάποιον ειδικό.
Και κάτι άλλο, το άλμα είς ύψος το περνάς με την πλατη σωστά??Εγώ με 1.85 ύψος το πέρασα με τροχάδην
Κανονικά ναι, είναι από τα πιο εύκολα αν είσαι 1.70 και πάνω...το μήκος θέλει μια κάποια τεχνική για να μην πέφτεις πάνω στην γραμμή.
-
Όπως να ναι δηλαδή.
Αφού είσαι σε στρατιωτική σχολή θα σε χρειαστώ στο μέλλον για κάτι απορίες στα ψυχοτεχνικά. Υποθέτω είναι ίδια με της ΕΛ.ΑΣ. -
Όπως να ναι δηλαδή.
Αφού είσαι σε στρατιωτική σχολή θα σε χρειαστώ στο μέλλον για κάτι απορίες στα ψυχοτεχνικά. Υποθέτω είναι ίδια με της ΕΛ.ΑΣ.Δεν είμαι....παρά τις διπλές πανελλήνιες
Αλλά κάτι θυμάμαι από ψυχοτεχνικά
Διαφέρουν μόνο αυτά για ιπτάμενους (Ικάρων) όπου κάνεις ένα ακόμα τεστ 200 επιπλέον ερωτήσεων.
-
Οι πληροφοριες που δινεις ειναι σχεδον αχρηστες,περαν φυσικα του στοχου.
Καθε ανθρωπος εχει συνηθως μια ταση/εφεση ειτε προς την αντοχη ειτε προς την ταχυτητα,η δικια σου ποια ειναι;
Εχεις ξανατρεξει τετοια αποσταση,εχεις γυμναστει ποτε;
Απο βαρος και περιττα κιλα πως πας;
Ξεκινα πηγαινοντας σε ενα σταδιο και χρονομετρησε ποσην ωρα θες ΣΗΜΕΡΑ για το 1.000αρι,απο εκει θα δεις που ξεκινας,αν δεν εχεις προηγουμενη εμπειρια και εχεις καιρο να γυμναστεις παιζει να μην τερματισεις καν την πρωτη φορα,μην απογοητευτεις. -
Μάλλον ταχύτητα. Δεν έχω ξανατρέξει τόσο πολύ ούτε γυμναζόμουν ποτέ, μόνο μπάλα έπαιζα πολύ πιο παλιά. Από βάρος πρεπει να μαι περίπου 75 κιλά, μπορεί και πιο λίγο στο 1.75
-
Κακο πραγμα η εφεση στην ταχυτητα, θα σου φανει μαραθωνιος το 1.000 αρι,αλλα γενικα απο οσο θυμαμαι τα ορια στις στρατιωτικες ειναι χαλαροτατα και δεν απαιτουν κανενα ταλεντο,απλως μια ανεκτη φυσικη κατασταση
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Πο πο δηλαδη μιλαμε πως σου μισοποιησε τη δυναμη.
ωραία φράση...
-
Πηρα απόφαση και παρήγγειλα αυτο το πολυοργανο
http://www.alpinefitness.gr/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=72&lang=el
το παρέλαβα σημερα και αυριο θα επιχειρήσω να το συναρμολογήσω.Κινεζικο μεν αλλα το πηρα σε παρα πολυ καλη τιμη
-
Και πολυ καλα εκανες.Δε πα να ειναι και Αιγυπτιακης κατασκευης δε σε πειραζει μονο εσυ το χρησιμοποιεις οποτε δε προκειται να εχεις προβλημα!
-
το κερατο μου οι οδηγιες συναρμολόγησης ειναι ΑΘΛΙΕΣ πολυ δυσκολα βγαζω ακρη
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
το κερατο μου οι οδηγιες συναρμολόγησης ειναι ΑΘΛΙΕΣ πολυ δυσκολα βγαζω ακρηΑυτές: http://www.alpinefitness.gr/images/stor ... 15-006.pdf ? Μια χαρά επεξηγηματικές είναι
-
με τα μεγεθη των βιδων τα εχω βρει δυσκολα
σχεδον το εχω τελειωσει , ομως παω με ρυθμο χελωνας -
αν είσαι άπειρος με βάρη , και επειδή γίνεται σπίτι πολύ προσοχη στο ζέσταμα...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
αν είσαι άπειρος με βάρη , και επειδή γίνεται σπίτι πολύ προσοχη στο ζέσταμα...- διατάσεις μετά!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
αν είσαι άπειρος με βάρη , και επειδή γίνεται σπίτι πολύ προσοχη στο ζέσταμα...
- διατάσεις μετά!
...και πριν... ,
...και μην το αφησεις να γινει κρεμαστρα...
Γυμναστήρια και άλλα