-
Στα δικα σας γυμναστηρια τι κανουν;
Υπαρχει κανενας τροπος να διεκδικήσουμε κατι άλλο?
Στο Alterlife επέκτειναν την συνδρομή κατά 3 μήνες που ήταν κλειστά.
Εφόσον επιστρέφουν τα χρήματα, δεν μπορείς να διεκδικήσεις κάτι άλλο, κάνουν ό,τι ορίζει ο νόμος, δηλαδή επιστροφή χρημάτων.
-
επιστρεφουν μειον ΦΠΑ. ειναι νομιμο αυτο?
-
επιστρεφουν μειον ΦΠΑ. ειναι νομιμο αυτο?
Δεν το ξέρω. Εξαρτάται εαν το ΦΠΑ (το οποίο ΔΕΝ είναι δικός τους είναι φόρος του κράτους που έχει αποφασίσει ότι θα τον εισπράττουν για αυτό οι επιχειρήσεις) επιστράφηκε στις επιχειρήσεις από το Ελλ. Δημόσιο ή έχει κρατηθεί.
-
Μίλησα με τον ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου που πάω. Δύσκολα τα πράγματα. Θα αργήσουν τα γυμναστήρια να ανοίξουν. Ίσως ανοίξουν και στην τελευταία φάση. Δεν πιέζουν καθόλου οι ιδιοκτήτες να ανοίξουν. Προβλέπω άνοιγμα από Μάρτιο και αν...
Μετά από αυτή την εξέλιξη τσίμπησα από ένα κατάστημα αθλητικών ειδών ένα mini stepper και κάτι λάστιχα γυμναστικής. Ο καιρός χαλάει, το περπάτημα έξω θα είναι ταλαιπωρία, οπότε το σπίτι είναι μονόδρομος για προσωρινή γυμναστική.
Με χρήση stepper και λάστιχα έχω δει εκπληκτικά αποτελέσματα παλιότερα στην Γερμανία. Όχι μόνο στην απώλεια βάρους αλλά και γράμμωση.
-
Ισχυει εχουμε και εμεις σπιτι... Και kettlebell εχουμε απο τα jumbo των 6 κιλων.
Αυτο σου ελεγα παλαιότερα.
Βαλε αυτο.....
https://youtu.be/g0guaczz6PY στην smart tv.... Χωσε μουσικαρα στο στερεο ή σε ipod να βαρουν τα μπιτια και τα πριόνια και μετα θα με θυμηθείς.... Καντοβδυο τρεις φορες..... Θα τρεμει ολο το σώμα.
-
Το stepper είναι μία προσωρινή λύση μέχρι να ανοίξουν τα γυμναστήρια. Άλλωστε και αυτά αν χρησιμοποιηθούν συστηματικά δεν αντέχουν και πολύ. Τα αμορτισεράκια χαλάνε. Για αυτό έψαχνα να βρω κάποιο που να αντέχει σε πολλά κιλά αθλούμενου. Βρήκα κάποιο με όριο τα 150 κιλά. Τα περισσότερα έχουν όριο τα 100 κιλά.
Το καλό με τα steppers είναι ότι χρειάζονται ελάχιστο χώρο, δεν κάνουν ζημιές και όταν χαλάσουν τα πετάς στο κάδο ανακύκλωσης. Και φυσικά εξομοιώνουν αεροβική έντονη άσκηση. Δεν είναι όμως για όλους. Όσοι δεν έχουν δυνατά πόδια (κυρίως γόνατα) μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα.
Σε λίγο θα μου το φέρουν. Σήμερα το πρωί έκανα παραγγελία και σήμερα θα παραλάβω. Φοβερό...
-
Εμείς τα Εχουμε κρατήσει αλλα οπως λες τα αμορτισερ βγάζουν κάτι μαυρακια μικρά στο πατωμα κάθε φορά που τα χρησιμοποιεις.
Πάντως μπράβο ταχυτητα
-
Η άμεση παράδοση δείχνει και το μεγάλο πρόβλημα στις επιχειρήσεις. Οι καταστηματάρχες έχουν φτάσει στο σημείο να παραδίνουν τις παραγγελίες με τα δικά τους οχήματα. Με courier θα περίμενα πάνω από 7 εργάσιμες ημέρες. Οπότε οι καταστηματάρχες οργανώνουν παραδόσεις ανά περιοχές με τα δικά τους μεταφορικά μέσα.
υ.γ. το stepper που είχα παλιότερα τα έφτυσε εντελώς από την πολύ χρήση. Τα αμορτισέρ από κάποια στιγμή και μετά δεν είχαν επαναφορά. Έχω και ένα ημιεπαγγελματικό μεγάλο stepper με βραχιόνες, αλλά είναι τεράστιο και το έχω αφήσει στο πατρικό μου. Το είχα αγοράσει 300euro και τελικά δεν το χρησιμοποίησα σχεδόν καθόλου.
-
Έλα να γυμναζώμαστε λίγο!
Youtube Video
Γυμναστήρια και άλλα