-
Καλώς ήρθατε όλοι οι νέοι!
-
Γειά σας!! Καλώς σας βρήκα και εγώ σαν νέο μέλος και για να συστηθώ,είμαι ο Στάθης από Λαύριο Αττικής,έχω στην κατοχή μου πρόσφατα ένα Renault clio 4 dci 1.5 του '18 και φυσικά πολλές απορίες για το αυτοκίνητο,που ελπίζω να λύσω εδώ μαζί σας.
-
καλως ήρθες!
Ωραίο εργαλείο, με σκυλί μοτέρ. Υπάρχουν αρκιτοί και με το ιδιο αμαξι αλλά και με το ίδιο μοτερ σε αλλα αμαξια, οποτε βοηθεια θα έχεις (εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω, εχω toyota auris)!!!
-
Γεια χαρά σε όλους, με λένε Αντώνη είμαι 39 και από Σύρο, πάντα ήμουν φαν της κορολλας Σεντάν, εδώ να πω την αλήθεια μου δεν παρακολουθούσα το φόρουμ καθόλου,Ετσι ήρθε η ώρα το όνειρο να γινει πραγματικότητα! Αν και ήδη έχω postαρει μια ερώτηση πριν καν συστηθω από την βιασίνη μου και την χαρά μου, ήδη είμαι χαρούμενος που βλέπω κάποιους να έχουν ήδη παραγγείλει κορολλα και το περιμένουν! Τα λέμε λοιπον
-
Καλησπέρα παιδιά, είμαι ο Παναγιώτης, είμαι από την Αθήνα και είμαι καλά...
Ενδιαφέρομαι να μάθω περισσότερα για τον κόσμο των αυτοκινήτων, ειδικά από τη στιγμή που θέλω να αντικαταστήσω το Golf V TSI που έχω τώρα με κάτι πιο μεγάλο και ευρύχωρο.
Σας χαιρετώ!
-
Καλώς ήρθατε, και να μου επιτρεψετε ιδιαίτερους χαιρετισμους στο Συριανο φίλο μας...
-
Καλώς σας βρήκα και εγώ!
Μόνο VAG....
-
Καλώς μας ήρθες , θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για διαφωνίες...
-
-
Καλώς σας βρήκα και εγώ!
-
Μόνο VAG....
-
Καλώς μας ήρθες!
-
Ωχ ωχ ωχ.....
-
-
Λοιπόν σε λίγες μέρες συμπληρώνω 1 χρόνο στο forum και μόλις σήμερα είδα αυτό το topic.Ντροπή μου βασικά που δεν το είδα νωρίτερα.Έμπαινα μόνο στα μελλοντικά μοντέλα και κατασκευαστές-μοντέλα τόσο καιρό.
Είμαι ο Κωνσταντίνος από Καβάλα και ήμουν ανάμεσα σε corolla hubrid , Grandland X ,Citroen C5 aircross , I30 fastback , kia Xceed και τελικά αγόρασα το 2008.
-
Καλησπερα ειμαι ο Alex , ειμαι απο Θεσσαλονικη και εχω μια Corolla του 2020 1.8 με τους 122 ιππους στην εκδοση Active PLUS ....
-
Καλημέρα σε όλους, για αυτοκίνητο BMW E46 coupe 1900cc θέλω την γνώμη σας για τα παρακάτω ελαστικά διότι πέραν των εργοστασιακών χαρακτηριστικών δεν γνωρίζω την συμπεριφορά τους στην καθημερινή χρήση.
PIRELLI CINTURATO P7 BLUE 225/40R18 92WΠεριμενω προτάσεις και συμβουλές.
Ευχαριστώ.
-
Χαιρετώ το Forum και τα μέλη του. Παρακολουθώ το Forum καιρό και αποφάσισα όψιμα να γίνω μέλος.Μένω στην Κρήτη και τα αυτοκίνητα προφανώς με ενδιαφέρουν.
-
Welcome στην παρέα μας!
-
Ειμαι ο Δημητρης απο Βολο αναγνωστης του περιοδικου απο αρχαιοτατων χρονων χα χα και φυσικα τα τελευταια χρονια το ηλεκτρονικο .Μεχρι πριν 2 εβδομαδων ημουν κατοχος ενος RAV 4 2008 βενζινης το οποιο και εδωσα λογο αλλαγης μοντελου.Το αμαξι αριστο 275000 ΧΛΜ χωρις κανενα προβλημα Πριν ειχα renault 5 το πρωτο μου μετα για λιγο citroen και πηγα στην A-145 Σουπερ για 8 χρονια και τελος οπως ειπα το rav Τωρα κοιταω λιγο ψηλοτερα GLA 250E μαλλον η μπορει και να περιμενω το εντυπωσιακοτατα DS4 CROSS Αυτα τα λιγα για την γνωριμια μας.Ευχομαι τα καλυτερα σε ολους εδω
-
Καλώς ήρθες στο Φόρουμ Δημήτρη, από τον ωραίο Βόλο!
-
ΓΕΙΑννης από Αθήνα
καλώς σας βρήκα
εύχομαι σύντομα να ξεπεράσουμε τα δύσκολα
-
Καλησπέρα σε όλη την παρέα του forum.
Καταρχήν καλώς σας βρήκα και συγχαρητήρια για το forum και όλα τα μέλη του που το κρατούν ενημερωμένο και δυνατό.
Με λένε Αβραάμ είμαι 33 και είμαι από Θεσσαλονίκη.
Εχω ένα hyundai coupe 2002 1.6 και σύντομα θέλω να προχωρήσω σε αγορά toyota mr2 ως δεύτερο μιας και πάντα ήμουν jdm fan αλλά και γενικός car/auto fan.
Εκανα Join στο forum για να γνωρίσω νέα άτομα με ίδια ενδιαφέροντα, να εμπλακώ/ενημερώνομαι για το community και τα groups/meetups που γίνονται Θεσσαλονίκη μιας και δεν γνωρίζω κανέναν με ίδια γούστα και κόβω βόλτες μόνος μου, και γενικός ότι φέρει η πορεία.
Ευχαριστώ and keep it safe
-
Welcome Αβραάμ !
Νέα Μέλη - Καλωσήρθατε!