-
Καλημερα σας!Με λενε Γιώργο Σταυρόσκη και εχω ενα Renault Alpine A310 και μάλιστα το είδα το αμαξι μου σε αυτο εδω το site φωτογραφία οπότε ειπα να γραφτώ και εγώ να σας γνωρίσω!!Καλώς σας βρήκα!!http://www.youtube.com/watch?v=wMTh55fYT8M
-
γεια σας ..ειμαι ο θανασης και ειμαι καλα ...μωλις καταφερα να ξεμπερδεψω το κομφλιγκ στο email μου και μπηκα ,εχω μια berlina fulvia 71 4d,4spd ....ευχαριστω και θα ειμαι καλο παιδι
-
Ο χρήστης lanciafulvia1971 έγραψε:
γεια σας ..ειμαι ο θανασης και ειμαι καλα ...μωλις καταφερα να ξεμπερδεψω το κομφλιγκ στο email μου και μπηκα ,εχω μια berlina fulvia 71 4d,4spd ....ευχαριστω και θα ειμαι καλο παιδικαλως ηρθες φιλε! τελειο αυτοκινητο!
βαλε καμια φωτο απο την lanciaρα να τν θαυμασουμε και εμεις οι lancisti που δεν εχουμε την τυχη να βλεπουμε συχνα τετοια αυτοκινητα! -
Ο χρήστης Stauroskis a310 έγραψε:
Καλημερα σας!Με λενε Γιώργο Σταυρόσκη και εχω ενα Renault Alpine A310 και μάλιστα το είδα το αμαξι μου σε αυτο εδω το site φωτογραφία οπότε ειπα να γραφτώ και εγώ να σας γνωρίσω!!Καλώς σας βρήκα!!http://www.youtube.com/watch?v=wMTh55fYT8MΠολυ ωραιο αυτοκινητο. Περισσοτερες φωτο καλοδεχουμενες.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
νεο μελος ...ευχαριστω ειμαι ο θανασης και ειμαι καλα ...καλως σας βρηκα !!!!
-
Καλησπέρα, αν ήξερα πως μπαίνει άβαταρ θα είχα, αν κάποιο από τα αυτοκίνητα που έχω έπαιρνε έστω μπροστά θα είχα, αν είχα 40 - 50 ίππους παραπάνω και 60 - 70 κιλά λιγότερα θα κέρδιζα τις Reanult Alpine A 110 (το τελευταίο το είπε ο Bjorn Waldegard όταν έχασε στο Monte Carlo οδηγώντας την Porsche 914, δεν είναι δικό μου).
Έχω όμως όρεξη για γράψιμο (κάτι που θα καταλάβατε ήδη), γνωρίζω λίγα πράγματα για αγώνες και είμαι σίγουρος πως μέσα από το φόρουμ θα γίνουν πολύ περισσότερα.
Αγαπημένο μου αυτοκίνητο η Lancia 037, αγαπημένος μου οδηγός ο Χένρι Τόιβονεν (όχι γιατί έτρεχε με την 037) και όνειρό μου μια μικτή ειδική διαδρομή που θα έχει το κομμάτι από το σπίτι του γιατρού μέχρι την στροφή του Καλτσούνη στον Μερκούρη (το πατημένο που δεν αφήνεις) και από το Κατσιμίδη μέχρι την πυροσβεστική (όχι στον τερματισμό την πυροσβεστική, θα το αφήσω τελικά μέχρι την πηγή γιατί γρήγορο είναι και παρακάτω...), τα 3 πατημένα κομμάτια της Φτέρης, το τελείωμα της Δωδώνης πριν την κόψει η Εγνατία οδός, τα 20 σημεία sos του Χολομώντα ανακατεμένα μέσα στα παραπάνω, το κομμάτι από την καμάρα στο Καράβωμα μέχρι την 'σαπουνάτη' δεξιά φουρκέτα λίγο πριν τον τερματισμό και όλα αυτά (κουράγιο φθάνω στο φλάινγκ) με κάτι μαγικό από τα παλιά Πετροκέρασα (χώμα) που χρειάζονταν ψυχή και απόλυτη αυτοσυγκέντρωση.
Ξέρω: θα κοβόταν για την μέση ωριαία ταχύτητα που θα έβγαζε ακόμη και αν η μισή ήταν χώμα με μικτά λάστιχα αλλά έτσι κι αλλιώς όνειρο είναι (το αυτοκίνητο δεν με νοιάζει τι θα είναι αρκεί να έχει αγωνιστικά φρένα, κιβώτιο ταχυτήτων και διαφορικό ή διαφορικά). -
Ο χρήστης sta lina έγραψε:
όνειρό μου μια μικτή ειδική διαδρομή που θα έχει το κομμάτι από το σπίτι του γιατρού μέχρι την στροφή του Καλτσούνη στον Μερκούρη (το πατημένο που δεν αφήνεις) και από το Κατσιμίδη μέχρι την πυροσβεστική (όχι στον τερματισμό την πυροσβεστική, θα το αφήσω τελικά μέχρι την πηγή γιατί γρήγορο είναι και παρακάτω...), τα 3 πατημένα κομμάτια της Φτέρης, το τελείωμα της Δωδώνης πριν την κόψει η Εγνατία οδός, τα 20 σημεία sos του Χολομώντα ανακατεμένα μέσα στα παραπάνω, το κομμάτι από την καμάρα στο Καράβωμα μέχρι την 'σαπουνάτη' δεξιά φουρκέτα λίγο πριν τον τερματισμό και όλα αυτά (κουράγιο φθάνω στο φλάινγκ) με κάτι μαγικό από τα παλιά Πετροκέρασα (χώμα) που χρειάζονταν ψυχή και απόλυτη αυτοσυγκέντρωση.Παρανοϊκό!!! Μ' αρέσεις!
-
Καλησπερα σε ολους...
-
Γεια χαρά σας !
Αν & εγγεγραμμένος στο 4tforum εδώ & αρκετό καιρό, απλά διάβαζα μερικά θέματα που μ' ενδιέφεραν. Ίσως ο τεράστιος όγκος θεμάτων & μελών (ορισμένα εκ των οποίων με άπειρα post!) που υπάρχει στο '4tforum' είναι ο λόγος που μέχρι σήμερα με οδήγησαν να μη συμμετέχω, γιατί ένιωθα (& νιώθω ακόμη) πως μπαίνοντας θα χάσω τη μπάλα!
Ουσιαστικά νέος λοιπόν εδώ, αλλά με σημαντική συμμετοχή στα πολύ μικρότερα (& πιο 'ειδικά') forum 'Toyota Club Hellas' (toyotaclub.forumup.gr) & 'RAV4 Club' (rav4club.gr). Επειδή τον περισσότερο internetικό χρόνο μου λοιπόν τον περνώ συμμετέχοντας σε αυτά (& ιδίως ως Mod στο TCH), δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θα είμαι μόνιμος/τακτικός θαμώνας εδώ. Θα προσπαθήσω πάντως να συμμετέχω όσο μπορώ.
Mερικές 'αυτοκινητιστικές' πληροφορίες για μένα, προκειμένου να 'συστηθώ':
Πιστός αναγνώστης των 4Τ (στην αρχή & άλλων περιοδικών του ειδικού τύπου - κυρίως αυτοκινητιστικών) απ' το... '78, όταν σε 'τρυφερή' ηλικία έπεσε στα χέρια μου ένα τεύχος. Έκτοτε, με το χαρτζηλίκι μου ή -αρκετά αργότερα- με το εισόδημα μου, κάθε αρχή του μήνα περίμενα πώς & πώς για να το πάρω (κάποτε μάλιστα γράφηκα συνδρομητής, αλλά λόγω καθυστερημένης παραλαβής του -ήθελα να το έχω στα χέρια μου ζεστό-ζεστό, μόλις κυκλοφορεί- & κάποιων προβλημάτων παράδοσης ελέω ΕΛΤΑ, σταμάτησα με τη λήξη του χρόνου).
Έμαθα να οδηγώ (αρχές-μέσα '80's) σ'ένα πισωκίνητο 'πλοίο της αγάπης' Ford Cortina mod. '78, αλλά η πρώτη μου 4τροχη αγάπη ήταν το 1ο μας οικογενειακό αυτοκίνητο, ένα Neckar FIAT mod. '68 (το avatar μου - ήταν η 'made in West Germany' έκδοση του FIAT Milecento).
Ακολούθησαν (για μεγάλα χρονικά διαστήματα) διάφορα, είτε δικά μου, είτε γονιών/πεθερικών, είτε εταιρικά (Corolla E30 mod. '76, Starlet P80 1,3 3Θ mod.'92, Corolla E100 1,3 SDN mod.'92, Corolla E100 1,3 L/B mod.'94, Corolla E100 1,3 H/B mod.'94, Citroen Xsara Picassso 1,8 mod.'00, Corolla E120 1,4 H/B 5Θ mod.'03, Renault Scenic II 1,6 mod.'04, Citroen C4 1,4 mod.'06, Skoda Fabia 1,4 mod.'08). Τα μη χρονομισθωμένα αυτοκίνητα πάντοτε τα επέλεγα με τεχνοοικονομικά κριτήρια & με βάση τις ανάγκες που είχα, όχι με γνώμονα κάποια 'προσήλωση στη μάρκα'.
Σήμερα οδηγώ ένα Toyota RAV4 MK3.2 (ή ZSA30L ή MK3-f/l_1) Executive CVT, το οποίο αγόρασα τον Μάρτη του '10.Το αγόρασα αρκετά βιαστικά είναι η αλήθεια, προκειμένου να προλάβω την -τότε άμεσα αναμενόμενη- αύξηση του ΦΠΑ 19%, την προσφορά της Toyota για 1500€ & τέλη κυκλοφορίας 2010=~650€, τον αναμενόμενο φόρο 'πολυτελείας' & την πιθανή κατάργηση απαλλαγής των τρίτεκνων από τα Τέλη Ταξινόμησης (δεν είχε ακουστεί κάτι, αλλά εκεί που είχαμε φτάσει από τότε, το θεωρούσα πολύ πιθανό). Τελικά μπορεί να τα πρόλαβα όλ' αυτά & να το πήρα σε καλή τιμή, αλλά έκτοτε άρχισε ο χορός των χαρατσιών...Εδώ είμαι κι εγώ λοιπόν, φτάνει τόσος τραχανάς που άπλωσα στο 1ο post μου!
-
Χαιρετώ όλα τα μέλη αυτού του καταπληκτικού φόρουμ ενημέρωσης κ συζήτησης γύρω από την αυτοκίνηση κ όχι μόνο!! Με λένε Βαγγέλη είμαι 21 χρονών είμαι από καρδίτσα κ πρός το παρόν δεν εργάζομαι κάπου λόγω κρίσης. Έχω στην κατοχή μου ένα peugeot 306 με μετατροπή σε κινητήρα από 106 rallye τον γνωστό tu5j4. Ξέρω αρκετά γύρω από μηχανικά κ βελτιώσεις αλλά έχω κ πολλές απορίες που ελπίζω να λυθούν εδώ μαζί σας!
-
Ο χρήστης evankouros έγραψε:
Γεια χαρά σας !Καλώς τον και από εδώ.
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Καλώς τον και από εδώ.Γεια σου Μάρκελλε!
-
Γεια σας, κάποτε μου άρεσαν τα αυτοκίνητα αλλά τα βαρέθηκα. Για αυτό κι έψαξα για ένα φόρουμ ποικίλης ύλης και βρήκα αυτό.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Γεια σας, κάποτε μου άρεσαν τα αυτοκίνητα αλλά τα βαρέθηκα. Για αυτό κι έψαξα για ένα φόρουμ ποικίλης ύλης και βρήκα αυτό. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Γεια σας, κάποτε μου άρεσαν τα αυτοκίνητα αλλά τα βαρέθηκα. Για αυτό κι έψαξα για ένα φόρουμ ποικίλης ύλης και βρήκα αυτό. -
Μόλις τελειώσω το 'εσείς και το πλέξιμο' θα κάνω εγγραφή ...
-
αυτός μας έλειπε τώρα
-
Γι αυτό ήλθα ...
-
Από το ΚΑΠΗ γράφεις;
-
Γεια σας μόλις έγινα μέλος στο forum... Μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να ανεβάσω ένα link και να μπορούν οι άλλοι απευθείας να μπαίνουν σε αυτό? Έγραψα το link αλλά δν τα κατάφερα...
Νέα Μέλη - Καλωσήρθατε!