-
Στην ενδιάμεση έκδοση sport υπολόγισε περίπου 1000 ευρώ κάτω από αυτά που είπες και ανάλογα με την αντιπροσωπεία ενδεχομένως και δώρο το μεταλλικό χρώμα.
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Ειδα σημερα καινουριο α4 allroad. Τρομερο εργαλειο.Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εργαλείο; Σιγά το Land Rover... [emoji38]
Sent from my 7DTB41 using Tapatalk
-
Ο χρήστης paulos318is έγραψε:
Στην ενδιάμεση έκδοση sport υπολόγισε περίπου 1000 ευρώ κάτω από αυτά που είπες και ανάλογα με την αντιπροσωπεία ενδεχομένως και δώρο το μεταλλικό χρώμα.Ωρες ωρες λεω γιατι δε κοιταξα καθολου για τιμες το α3. Τι προσφερει η εκδοση που λες;
Εμεν στο golf μου βγηκε 26 η exclusive με +εργοστ.συναγερμο, καθρεφτες αναδιπλουμενους και xenonΣτάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κι εγω στην αρχη για το Golf R line πηγαινα, αλλα απο τον Δεκέμβριο που ειχε κοπει για το τρεχον η παραγωγη και δεν υπήρχε σε απόθεμα η εκδοση βενζινης στην Ελλαδα με 150 ιππους , ημουν αναμεσα στο νεο Golf και στο Α3...Με δεδομένη τη μικρη αποκλιση τιμης κατεληξα σε αυτο...Η έκδοση sport εχει διαφορετικους προφυλακτηρες εμπρος πισω (πιο διακριτικους απο την s line), πιο σκληρη αναρτηση, τριακτινο flat bottomed τιμονι, 17αρες ζαντες και στανταρ διζωνικο.κλιματισμό
-
Αισθητηρες παρκαρισματος μπρος-πισω με ενδειξη αποστασης στην οθονη?
-
Αισθητήρες έχει στον προαιρετικό εξοπλισμό, στο βασικό έχει ακόμα το Audi Drive Select όπου επιλέγεις μεταξύ 5 ρυθμίσεων ανάρτησης, σκληρότητας τιμονιού και απόκρισης γκαζιού.
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Στην ενδιάμεση έκδοση sport υπολόγισε περίπου 1000 ευρώ κάτω από αυτά που είπες και ανάλογα με την αντιπροσωπεία ενδεχομένως και δώρο το μεταλλικό χρώμα.
Ωρες ωρες λεω γιατι δε κοιταξα καθολου για τιμες το α3. Τι προσφερει η εκδοση που λες;
Εμεν στο golf μου βγηκε 26 η exclusive με +εργοστ.συναγερμο, καθρεφτες αναδιπλουμενους και xenonΣτάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μιλας σοβαρα? Εδωσες 26 χιλιαρικα για golf?
-
χαχαχαχαχα!!! Εδώ άλλοι δίνουν 30 + για peugeot . Σοβαρά τώρα βρε νονέ... Γούστα είναι αυτά και ο καθένας μπορεί να πάρει ότι του ταιριάζει περισσότερο.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
χαχαχαχαχα!!! Εδώ άλλοι δίνουν 30 + για peugeot [emoji38] . Σοβαρά τώρα βρε νονέ... Γούστα είναι αυτά και ο καθένας μπορεί να πάρει ότι του ταιριάζει περισσότερο.Υπαρχει μια διαφορα. Ο Νονος δεν κατονόμασε μάρκα αλλά μοντέλο. Δεν ειπε 26 για VW αλλά 26 για Golf. Και οντως έχει ενα δίκιο οτι για την κατηγορία και μηχανικο συνολο ειναι μπόλικα τα €€. Πλησιαζεις Leon Fr/Cupra.
-
Ο καθένας δινει τα χρήματα του εκει που πιστεύει, το να μπορείς να παρεις το αυτοκίνητο που σου αρέσει , σε καλή έκδοση κιόλας σε κάνει πολυ τυχερό και ευτυχή παράλληλα. Και στο αλλο θεμα είχαν γράψει για τις δίλιτρες αυτόματες χ1 οτι πλησιάζουν σε τιμή μοντέλα πιο πριμιουμ αλλα.. τι σημασία έχει όταν ο κάτοχος θέλει χ1
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
χαχαχαχαχα!!! Εδώ άλλοι δίνουν 30 + για peugeot . Σοβαρά τώρα βρε νονέ... Γούστα είναι αυτά και ο καθένας μπορεί να πάρει ότι του ταιριάζει περισσότερο.Ναι,δε καταλαβες.... Peugeot ηταν και το 407 coupe, εδινες 30 εκει ομως... Ασε που επειδη μαλλον για το 3008 μιλας, εννοειται δεν εδινα αυτα τα λεφτα για 120αρι diesel 3008 Μιλαμε τωρα ουτε καν για golf gti ας πουμε.. ακου 26 χιλιαρικα για γκολφακι..
-
Γιάννη ο Χρήστος με 'έπιασε' και όντως για το 3008 το έγραψα. Νονέ συμφωνώ... το 3008 με μερικά αλόγατα παραπάνω, στα χρήματα μια χαρά θα ήταν. Το έχω γράψει πολλάκις και δεν με κουράζει να το επαναλάβω μια φορά ακόμη. Από ένα ποσό κι επάνω (πχ 27 ή 28 χιλιάρικα και πάνω) απαιτώ από το όποιο όχημα να έχει όχι απλά αξιοπρεπείς επιδόσεις αλλά άριστες. Όταν παραλίγο να δώσω αυτά τα χρήματα (κοντά στα 30 χιλιάρικα, χρειάστηκε όμως αυτά και πολύ περισσότερα να τα σπρώξω σε μια επένδυση...) το όχημα ήταν με κινητήρα 170 ίππων και καθαρά street!
-
Παιδιά καλησπέρα, σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά Q3 1.4 βενζίνη 125 hp. Είναι κάποιος κάτοχος ? Θα μπορούσε να μου πει προσωπική εμπειρία από βλάβες, κατανάλωση, αξιοπιστία ?
-
Εχει το 1.4 150 ο κολλητος μου με περιπου 9.000km. Προσωπικα δε μπορω να καταλαβω απο τις φορες που εχω ερθει σ επαφη μαζι του γιατι κοστιζει τοσο. Επισης ειναι κουραστικο για τους πισω επιβατες καθως εχει εντονο κουνημα δεξια-αριστερα οχι λογω κακου κρατηματος αλλα λογω χαρακτηρα του αυτοκινητου-ψηλο κεντρο βαρους. Παντως ειναι πολυ εντονο. Ψυχικο - Γλυκα Νερα μια φορα μου ρθε να κανω εμετο χωρις υπερβολη.. Οδηγικα στην ιδια διαδρομη (Πεντελη) σε πιεσμενο ρυθμο που το χω παρει (+ και αλλες φορες) συγκριτικα με το a3 125 sportsback '09 αλλου καλου φιλου λιγοτερο με ενεπνεε - και λιγοτερο ευχαριστο ηταν. Απο τα αλλα που κοιτας ομως καλυτερο ειναι το q3.
-
Καλησπερα , πηρα εναΑ4 του 1997 το B5 και θα ηθελα να σας ρωτησω αν εχει esp ( στοβταμπλο δεν υπαρχει κουμπι ή λαμπακι) και επειδη ειναι το πρωτο μου αμαξι με abs ηθελα να ρωτησω τι συμβαινει αν πατησω φρενο μεσα σε μια στροφη ή σε φρρναρισμα εκτακτης αναγκης με στριμμενεσ τις ροδες. Ευχαριστω εκ των προτερων
-
Ο ρολος του Abs ειναι να σε κρατησει στην πορεια σου ακομα κι αν εχεις στριμμενες τις ροδες σε φρεναρισμα αναγκης. Αν πατησεις φρενο σε στροφη θεωρητικα θα συνεχισεις την ιδια πορεια μεχρι να ακινητοποιηθεις. Γενικα σε καποιο ανοιχτο χώρο δοκιμασε το για να σου φύγει η απορία και ο φόβος. Παντως αν η ασφαλτος ειναι καλή και τα λαστιχα σου επίσης, το abs μπορει και να μην εμπλακει καθόλου ακόμα και σε φρεναρισμα αναγκης.
Στάλθηκε από το C6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αμα βγαλεις μουτρα απλα θα φυγεις ευθεια με το abs να 'βαραει'
Αλλο abs αλλο esp.Esp δεν εχει το b5.
Μιχαλη επειδη η ενστικτωδης αντιδραση σου ειναι 'ν αφησεις' οτι πρωτονιωσεις το abs επειδη εχεις μαθει με το 306 που δεν εχει και ουσιαστικα μεχρι τωρα οποτε χρειαστηκε απλα προσπαθεις εσυ ο ιδιος ν αποφυγεις το μπλοκαρισμα, στο audi απλα πατας πιο βαθεια και πιο δυνατα! Θα φας ηττα σε ακριβεια-αισθηση στην οδικη συμπεριφορα σε σχεση με το γαλλακι οσο παραξενο και ας σου ακουγεται. Εχει μαλακα πλαστικα ομως, απλα καμια φορα πεφτουν στο κεφαλι σου -
Τώρα είσαι κακός Χρήστο. Εγώ είδα τον ουρανό και σε άλλα αυτοκίνητα να πέφτει! Πρόσφατα ήταν σε ένα VW GOLF του 2007
-
Σε γκολφ ε? Σωπα δε σε πιστευω.
-
Καταλαβα ...δηλαδη το abs απλα δεν θα με φερει σβουρες σε περιπτωση που χρειαστει να ακινητοποιηθω στο apex μιας στροφης ή αν χρειαστει να κανω ελλιγμο με πατημενο φρενο. Στην περιπτωση που πεταξει μουτρα τουρμπισμενο πως μαζευεται αφου δεν εχει esp? Οπως το 306? Ρωταω γιατι ειναι αυτοματο σειριακο και οταν φτασει στις στροφες που πρεπει τουρμπιζει. Αν μου συμβει αυτο τι κανω αν ειμαι μεσα σε στροφη?
Γενικα επειδη ειναι το πρωτο μου turbo αυτοκινητο υπαρχουν κολπακια για την οδηγηση του σε πιο γρηγορες και απαιτητικες καταστασεις?
AUDI FORUM