-
ναι μπαινει το μονο πραγμα που εχει η audi για τον εαυτο της (περα απο V8 κτλ) ειναι ο 2.0 tfsi με τα 35 κιλα ροπης που εχουν τα Α4 και Q5
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
η κ@λ@-VW όμως δεν τον πήρε ποτέ.
O 1.8Τ δε μπαινει στο passat και στο CC?
Στο Scirocco έπρεπε να μπαίνει..
-
δεν εισαι ευχαριστημενος απο τον tsi 160?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δεν εισαι ευχαριστημενος απο τον tsi 160?Από τον TSI δεν ξέρω αν είμαι ευχαριστημένος, αλλά από τους χρόνους παράδοσης σίγουρα ΔΕΝ είμαι. Ακόμα να ρθει..
Δεν πιστεύω ότι θα χει μεγάλες διαφορές ο 1.8 απλά θα είναι λίγο πιο γραμμικός και δεν θα ψοφάει ψηλά..
-
ακομα να το παρεις? νομιζα οτι το ειχες ηδη..
εγω φιλε μου πηρα ετοιμοπαραδοτο και γλιτωσα απο αυτο το αγχος , θα ειχα φρικαρει..
-
ακομα να το παρεις? νομιζα οτι το ειχες ηδη..εγω φιλε μου πηρα ετοιμοπαραδοτο και γλιτωσα απο αυτο το αγχος , θα ειχα φρικαρει..
Με τόσα έξτρα, δεν έβρισκα ετοιμοπαράδοτο με καμία κυβέρνηση..
Έκανα που έκανα την παραχώρηση για το scirocco, να το παιρνα και χωρίς τα extra που ήθελα, ντάξει, γάμησε τα..
Απλά είναι λίγο η φάση 'α γαμήσου εσύ κι ο γρύλλος σου'..
-
2λιτρο δεν επαιζε... ?
-
2λιτρο δεν επαιζε... ?Δεν το σκέφτηκα καν για τους λόγους που σου εξήγησα στο πμ.
-
ναι μπαινει το μονο πραγμα που εχει η audi για τον εαυτο της (περα απο V8 κτλ) ειναι ο 2.0 tfsi με τα 35 κιλα ροπης που εχουν τα Α4 και Q5Και το Α5 ...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
2λιτρο δεν επαιζε... ?
Δεν το σκέφτηκα καν για τους λόγους που σου εξήγησα στο πμ.
ωπα και ραβασακια...
μια χαρα θαναι το 160...θα βαλεις και ενα προγραμμα μετα και θα το κανεις tornado
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
2λιτρο δεν επαιζε... ?
Δεν το σκέφτηκα καν για τους λόγους που σου εξήγησα στο πμ.
ωπα και ραβασακια...
μια χαρα θαναι το 160...θα βαλεις και ενα προγραμμα μετα και θα το κανεις tornado
Υπάρχει (πατρικός) περιορισμός στους ίππους λέμε...
Άσε που αν το μοστράρει σε κανά πλατάνι κι αυτό, τον βλέπω να τον αποκληρώνει
-
α εχει ιστορικο με πλατανια? ναι αυτο μπορει να δημιουργησει προβληματα...
-
πριν απο μια ωρα περιπου
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Μήπως τελικά τον δούμε και στο Golf VI??
μάλλον οι τύποι της VW μας τον έδωσαν (Βλέπε polo 1.2TSI ).
To γνωρίζω, Απλά αναρωτήθηκα αν θα μπει και στο Golf.
ναι μπαινει το μονο πραγμα που εχει η audi για τον εαυτο της (περα απο V8 κτλ) ειναι ο 2.0 tfsi με τα 35 κιλα ροπης που εχουν τα Α4 και Q5
AVS.
Είναι αχρείοι πάντως. Έπρεπε να μπει και στο Gti αυτός ο κινητήρας. Εκτός και αν δεν είναι τόσο 'σπορ' σχετικά με τον απλό. -
Είχε βγάλει ανακοίνωση η VW ότι εκτός από το νέο Polo θα μπει και στο Golf.Επιτέλους γιατί με τα 80 άλογα έλεος..
-
@meco
αυτο παιζει, επισης αυτος ο κινητηρας αν δεν κανω δεν τοποθετειται εγκαρσια οπως και ο αλλος οποτε καποιο ρολο θα παιζει και αυτο...
ισως τον εφτιαξαν για το νεο πατωμα (Α4, Α5, Q5) -
@meco
αυτο παιζει, επισης αυτος ο κινητηρας αν δεν κανω δεν τοποθετειται εγκαρσια οπως και ο αλλος οποτε καποιο ρολο θα παιζει και αυτο...
ισως τον εφτιαξαν για το νεο πατωμα (Α4, Α5, Q5)Δεν είναι μόνο το καπάκι διαφορετικό?
-
Αναμενεται Α5 με τον 2λιτρο και 265 ιππους?Αυτον που κινει το S3? Γνωριζετε κατι?
-
Δεν εχει ακουστει κατι...
-
εγω παντως επιμενω οτι αυτο το μοτερ για να μην μπαινει πλεον στα Α4 κτλ πρεπει να ειναι διαφορετικο απο το καινουριο
αυτο του s3 ειναι μια εξελιξη του gti και θα μπει σε sirocco, golf και στο cupra r
δεν εχει ουσιαστικη διαφορα με το cupra εκτος απο το αρκετα μεγαλυτερο intercooler ουσιαστικα αυτη θα ειναι η μηχανικη διαφορα μεταξυ cupra και cupra R
AUDI FORUM