-
Εχει ανοιξει microsite για το Q5.
-
Mόλις έμαθα ότι μάλλον παρέδωσε το πνεύμα ο μηχανισμός του παραθύρου του πατρικού Α4. Ευτυχώς μπόρεσαν να το κλείσουν καθώς χαροπάλευε, γιατί το εσωτερικό δεν είναι αδιάβροχο.
Αύριο θα μάθουμε τη λυπητερή, άντε να δούμε.
Έχει χαλάσει και το φλοτέρ του ρεζερβουάρ (μάλλον), αλλά κανείς δε μπήκε στον κόπο να το φτιάξει.Deutschland uber alles.
-
καλα νταξει γερμανικο ειναι..δεν ειναι εξωγηινο..
σιτ χαπενς...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
καλα νταξει γερμανικο ειναι..δεν ειναι εξωγηινο..σιτ χαπενς...
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
καλα νταξει γερμανικο ειναι..δεν ειναι εξωγηινο..
σιτ χαπενς...
οταν παρεις νεο αμαξι εσυ εχει να πεσει τρελο γεεεεελιοοοοοο...
-
again...
-
Μηπως ξέρουμε αν το Α4 1.8 TSI (160) θα βγει με DSG?
Quatro θα υπάρχει με DSG?
-
Απ' οσο γνωριζω, DSG με πραγματικο Quattro( 3 διαφορικα) δεν υπαρχει.
Μονο σε συνδιασμο με Haldex.
-
Ευχαριστω Δημητρη. Το 1.8 θα φορέσει DSG εστω και χωρις quatro?
-
Το εχουμε συζητησει πολλες φορες το θεμα παιδια.Μεχρι πριν την παρουσιαση του TT S( Ok kai της Veyron),δεν υπηρχε αυτοκινητο του γκρουπ που να ειναι τετρακινητο ,ανεξαρτητως ειδους τετρακινησης, και τουρμπο και να φοραει το DSG.To A4 1,8 TSI 2wd,λογικα καποιοα στιγμη θα βγει με DSG.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Και με τις 6 πρώτες θέσεις να καταλαμβάνονται από ....ταξί , δηλαδή diesel Audi και Peugeot, ενώ το πρώτο βενζινοκίνητο ήταν μια Pescarolo στην 7η θέση...Eίπαμε! Πρωτοπορεία.... Αudi+diesel!
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Ρε παιδια ποτε ακριβως παρουσιαστηκε αυτη η γενια του Α3?Το 2003 ή το 2002?Το 2003 ξεκίνησε η παραγωγή του Α3 (το προ-facelift) .
-
Ποια εταιρια προμηθευει με αμάξια τους βουλευτες ξερει κανεις;
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1 βουλευτικο Audi A6 2.0T 4Χ4 που ειχα και την τιμη να οδηγησω, με πινακιδα ΖΜΜ θα βγει στο σφυρι πολυ συντομα. -
Υπάρχει Α6 2.0Τ quattro?????
-
Aπό ότι θυμάμαι όχι. Eκτός αν είναι καμιά ειδική εκδοση.
-
Επανεμφάνιση TT-RS.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Υπάρχει Α6 2.0Τ quattro?????Όχι. Από 2.4 και πάνω είναι οι τετρακίνητες εκδόσεις. (και στα ντίζελ τα 2.7 και 3.0)
-
σχετικα με το TT-RS ειχα ακουσει οτι θα εχει τουρμπισμενο 3.2 V6...οι 4τροχοι ομως γραφουν(οπως λεει και ο dimitriS60 παραπανω) οτι θα εχει τουρμπισμενο πεντακυλινδρο 2.5 με 350 ιππους...αν οντως εχει 350 ιππους απο 2.5 λιτρα μονο φοβαμαι πως θα εχει μεγαλο turbo lag...πχ το καινουριο S3 που εχω οδηγησει(2.0 ΤFSI με τα 265) εχει εντονο turbo lag για τα γουστα μου...θα προτιμουσα το TT-RS να εβγαινε με τουρμπισμενο 3.2 V6
-
παιδια θα θελα να ρωτησω κατι..στο τρεχον τευχος των 4Τ παρουσιαζεται το ΤΤ-S..εγω προσωπικα γενικως εμπιστευομαι τις δυναμομετρησεις των 4Τ,στο τευχος ομως αυτο το ΤΤ το οποιο ουσιαστικα φοραει τον κινητηρα του S3 εδωσε στο δυναμομετρο 226 αλογα(παντα μιλαμε για τροχο)...σε παλιοτερο συγκριτικο(Ιανουαριος του '07 αν δε κανω λαθος) ειχε δωσει στο S3 245 στον τροχο...
εχοντας διαβασει προσφατα και σε αλλο foum σχετικες δυναμομετρησεις ακουσα τη γνωμη οτι τα 245 γινονται με το haldex κλειστο(οποτε μειωνονται οι απωλειες της τετρακινησης) γιατι διαφορετικα,αν εδινε 245 με τετρακινηση θα πρεπε να ειχε καμια 300αρια στροφαλο,πραγμα υπερβολικο...
ξερει κανεις ακριβως τι παιζει με το θεμα?γνωριζουμε αν πλεον οι 4Τ βρηκαν τροπο να μετρουν με τον haldex ανοιχτο(γιατι ηξερα οτι υπηρχαν προβληματα)....?γιατι εδω που τα λεμε τα 226 ειναι πιο λογικο νουμερο..δεν εχω διαβασει ακομα το αρθρο,ενας φιλος μου μου το ειπε απο το τηλεφωνο...
επισης ισχυει οτι αν σηκωθει το χειροφρενο η τετρακινηση απενεργοποιειται???(αυτο το ειχα διαβασει σε ξενο forum)...αν ειναι να μας φτανουν να το σηκωνουμε μια σκαλα και να γινομαστε μπροστοκινητοι
-
για το χειροφρενο θα το δοκιμασω το απογευμα...θα δοκιμασω εκκινηση με λιγο σηκωμενο να δω τι θα γινει....
AUDI FORUM