-
Αυτή την καγκουριά πίσω να μην είχε...
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Πάντως η πιο άθλια C ever είναι η Compact με τον κομμένο κώλο, ανεξαρτήτως του μοντέλου..
εννοεις τη sportscoupe? γιατι δε λεγοταν καποια compact
Ειναι κρυφομπενβεδακιας μη του τη λες..
Οι beta και το stilo τι ειχαν δλδ? Ολες οι beta μαλιστα ηταν καλοσχεδιασμενες.. Και ναι το a7 κι εμενα μ αρεσει..
-
Ο χρήστης Silberpfeil έγραψε:
και οι Γερμανοί πιο προχωρημένα κι απο το πιο trendy bar της Μυκόνου (π.χ Audi R8, Mercedes 300SL, Porsche 959, Opel GT).
Tony Lapine (911, 928, 959 κλπ κλπ)
Paul Bracq (W100, 108/9, 114/5, 113, BMW M1, 6series, E21, E12, 02 turbo κλπ κλπ)
Bruno Sacco (C111, W126, 201, 124, 129, 140 κλπ κλπ)
Harm Lagaay (911, 924/44/68, 986, 996, Carrera GT, Cayenne bmw Z1 κλπ κλπ)
Tony Hatter (993)
όλοι τους γερμαναράδες (απο μέσα από το Βερολίνο, όπως μπαίνεις δεξιά...) -
Αν εξαιρέσουμε την 928, την CGT και την Μ1 τι προχώ έχουν όλα τα υπόλοιπα. Τα μισά είναι γοτθικοί ναοί σε ρόδες...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν εξαιρέσουμε την 928, την CGT και την Μ1 τι προχώ έχουν όλα τα υπόλοιπα. Τα μισά είναι γοτθικοί ναοί σε ρόδες...Με το μπαρδόν κιόλας, αλλά πιο προχώ design από την pagoda τότε είχαν μόνο κάτι alfa romeo (και το συζητάμε κιόλας)...
Η boxster, Z1, 924 (που έγινε κίνημα) δεν πάνε πίσω, επίσης. -
Η Boxster? Μια αντιγραφή του βασικού σχήματος της 911; H Z1 και η 924 καλές όντως, ειδικά η 2η.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η Boxster? Μια αντιγραφή του βασικού σχήματος της 911;Ε, δε νομίζω... την εποχή που έβγαλαν το πρωτότυπο ('93) η 911 ήταν παραδοσιακή ακόμα (964)...Σα σχήμα δεν έχει και πολλή σχέση με 911 (πώς να έχει άλλωστε με διαφορετική διάταξη μηχανικών μερών).
H Z1 και η 924 καλές όντως, ειδικά η 2η.
Ελπίζω να μην το λες ειρωνικά (η Ζ1 είναι το αγαπημένο παιδί των απανταχού automotive καλλιτεχνών και η 924 αποτέλεσε αρχέτυπο για δεκάδες αντιγραφές μέχρι το 2000+ ).
-
Καθόλου ειρωνικά. Η 924 μου άρεσε, ειδικά σε κόκκινο, επειδή έμοιαζε με 'ιταλική σφήνα' και όχι με Porsche (Porsche τότε = 911).
-
-
Πραγματικά κουκλάρα!!!
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Πραγματικά κουκλάρα!!!Και πολύ καλό μαγαζί, το συγκεκριμένο (αν και από σπόντα έχει την 129...συνήθως ειδικεύεται στα 107! ).
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Αν εξαιρέσουμε την 928, την CGT και την Μ1 τι προχώ έχουν όλα τα υπόλοιπα. Τα μισά είναι γοτθικοί ναοί σε ρόδες...
Με το μπαρδόν κιόλας, αλλά πιο προχώ design από την pagoda τότε είχαν μόνο κάτι alfa romeo (και το συζητάμε κιόλας)...
Πιο προχω απο τον βατραχο δεν υπηρχε τιποτα..
-
Εχμ, η CLK ήταν η συνέχεια των E coupe/cabrio
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Πραγματικά κουκλάρα!!!Βλέπω λείπει ο ουρανός.
Να μπει ταμπέλα 'Ενισχύσατε την αποπεράτωση του ιερού γοτθικού ναού' -
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Βλέπω λείπει ο ουρανός.
Να μπει ταμπέλα 'Ενισχύσατε την αποπεράτωση του ιερού γοτθικού ναού'Στον παλιό ναό την είχαμε φιξ!
http://www.steveguilford.com/photoGalle ... d500_4.jpg
Εξαιρετικά αφιερωμένα τα παρακάτω 10 δευτερόλεπτα:
Youtube Video -
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Πραγματικά κουκλάρα!!!
Βλέπω λείπει ο ουρανός.
Να μπει ταμπέλα 'Ενισχύσατε την αποπεράτωση του ιερού γοτθικού ναού'Θα ήθελα ένα τέτοιο Νομικέ.
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Πραγματικά κουκλάρα!!!
Βλέπω λείπει ο ουρανός.
Να μπει ταμπέλα 'Ενισχύσατε την αποπεράτωση του ιερού γοτθικού ναού''Mysterium fascinosum'!!!
-
@ D-Jet
Ωραίa φωτό indeed
Aυτή δε που βρίσκεται σε πρώτο πλάνο με την κλασσικούρα ζάντα εκείνης της περιόδου, είναι εκτός από πολύ ωραία αυτό που θα έλεγα case study, στο πως φτιάχνονται πράγματα για να σε συντροφεύουν μια ζωή και βάλε.
Και άμα λάχει, κάνει και παντιλίκια . Και του σαλονιού και του λιμανιούΔεν έχω χρόνο μαμώ το μπελά μου να γράψω για κάποιες σειρές εκείνης της περιόδου, που τις έχω δει λυμένες σε βίδες για διάφορες δουλειές, για να μπορέσουν να καταλάβουν και πολλοί συμφορουμίτες πως από τους γερμανούς τουλάχιστον αυτά που έφτιαξε η Mercedes δεν θα τα φτιάξουν ποτέ οι φαουβέδες και οι πενβέδες
Για περισσότερους από έναν λόγους.@ Αλέξανδρος REALZEUS
Κάπου διάβασα πως πήρες προπέλα;
Ζαχαρώνεις όμως την συγκεκριμένη SL.
Και καλά κάνεις.
Είναι εξαιρετική γενικώς.
Εύχομαι να είσαι καλά και επειδή μου κλέψανε το κινητό και έχασα όλες τις επαφές, στείλε ένα SMS στον ίδιο αριθμό που ήδη έχεις, με το δικό σου τηλέφωνο για άλλη μια φορά.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων -
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
@ D-Jet
Ωραίa φωτό indeed
Aυτή δε που βρίσκεται σε πρώτο πλάνο με την κλασσικούρα ζάντα εκείνης της περιόδου, είναι εκτός από πολύ ωραία αυτό που θα έλεγα case study, στο πως φτιάχνονται πράγματα για να σε συντροφεύουν μια ζωή και βάλε.
Και άμα λάχει, κάνει και παντιλίκια . Και του σαλονιού και του λιμανιούΚάπως έτσι το έβλεπα και εγώ. :
http://www.dpgr.gr/usergalleries/displa ... os=-491095
Αν καταφέρει και επιβιώσει αυτή την περίοδο, βέβαια, θα είναι ένα θαύμα... sorry: -
Αυτοκίνητο γεμάτο χάρη, κάμπτω το γόνυ. Καμμία γοτθιά ή μαστοδοντιά στην εμφάνισή του. Η Μερσεντέ σε μεγάλα σχεδιαστικά κέφια.
MERCEDES-BENZ FORUM