-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Δεν απόλυτα στην ίδια κατηγορία η E-Class και το Α6 με την XF και τη 5άρα. Είναι λίγο πιο premiuim τα δύο τελευταία από τα δύο πρώτα. Αν δεν κάνω λάθος σε πωλήσεις η E-Class πάει μπροστά ή όχι;
Δεν έχεις ιδέα για το τι γράφεις έτσι;
Τι άσχετο\παράλογο έγραψα;
Τι σχέση έχουν οι πωλήσεις με την πριμιουσύνη και την κατηγορία που είναι ένα αυτοκινητο... Για το θέμα ιδέα βλέπε και το ποστ του dstou στην μελλοντική Lancia.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Μονο για την Ε250 και C180 Coupe μπορώ να είμαι σίγουρος ότι ΔΕΝ.
Α! Μην θυμήσεις τον Alexel την κουπέ! Θα μελαγχολήσει!
Άργησες
Το λάθος έγινεEΚΠΛΗΚΤΙΚΟ και σαν C180 και σαν C63!!!
ΟΡΓΑΣΜΟΣ
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Εγώ πάντως περισσότερο θα συμφωνήσω με τον G60
Όλα είναι θέμα marketing πλεον
Όποιος έχει μπει σε E-class έστω και προηγούμενης γενιάς(ναι το χάλι την W211 που χάλαγε κλπ παρ' όλα αυτά είναι σε επίπεδο στησίματος αμαξάρα) και δει την ταχύτητα που μπορεί να κινηθεί το αμάξι σε επαρχιακό δρόμο με στροφές κλπ και το πόσο άνετα στρίβει με όσα θα το καταλάβει όπως και θα συνηδητοποιείσει πόσα ανώτερο είναι απο τα υπόλοιπα premium και καλα της ίδιας κατηγορίαςΕχω μπει και εχω οδηγησει...Ειναι πολυ πισω απο τη 5αρα.Ειλικρινα το αμαξι ηταν υπερβολικα μαλακο και μου εβγαζε μεγαλη ανασφαλεια στις στροφες.Εδω ηταν βαρκα γιαλο η SLK 350..
Για τις βλαβες οκ τα εχω ξαναγραψει...Ότι μπατάρει δεν σημαίνει ότι δεν κρατάει
Καταλάβετέ το αυτόΓιατι οτι μπαταρει σημαινει οτι κραταει???
Οι μεγαλες κλισεις επηρεαζουν την οδικη συμπεριφορα γιατι εχεις μεγαλες μεταφορες βαρους ,ειδικα σε διαδοχικες στροφες.Συμφωνω οτι ειναι και ψυχολογικο το θεμα γιατι ενα αμαξι που γερνει πολυ σε κουραζει και δε σε προδιθετει να πας γρηγορα σε στροφες,.Σημειωνω εδω οτι παιζουν ρολο και το τι αλλα αυτοκινητα οδηγεις γενικοτερα.Εμενα ηδη μου φαινεται μαλακη η 5αρα σε σχεση με το Α5 ποσο μαλλον η W211...
Βεβαια εμενα δε με χαλασαν μονο οι κλισεις αλλα και πολλα αλλα πραγματα οπως το τιμονι,αλλα και η γενικοτερη αισθηση του οτι εισαι αποκομμενος απο το αμαξι.Ειδικοτερα ,μιλοντας για τη SLK 350 την οποια οδηγουσα πολυ συχνα παλιοτερα η αποψη μου για την οδικη της συμπεριφορα ηταν κακιστη.Οχι μονο δε μπορουσε με τιποτα να διαχειριστει τη δυναμη της ,αλλα εγερνε και υπερβολικα με αποτελεσμα στις κλειστες στροφες να αποσταθεροποιείται πανευκολα.Επισης ενα αλλο πραγμα που μου ειχε κανει εντυπωση ηταν ενα ελαφρωμα του μπροστινου μερους πανω απο τα 170 -180 σε ανοιχτες καμπες.Τα ειχα γραψει και παλιοτερα. Ο φιλος μου την πουλησε και πηρε cayman Sκαι βρηκε (βρηκα ) την υγεια του. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν απόλυτα στην ίδια κατηγορία η E-Class και το Α6 με την XF και τη 5άρα. Είναι λίγο πιο premiuim τα δύο τελευταία από τα δύο πρώτα. Αν δεν κάνω λάθος σε πωλήσεις η E-Class πάει μπροστά ή όχι;
Δεν έχεις ιδέα για το τι γράφεις έτσι;
Τι άσχετο\παράλογο έγραψα;
Τι σχέση έχουν οι πωλήσεις με την πριμιουσύνη και την κατηγορία που είναι ένα αυτοκινητο... Για το θέμα ιδέα βλέπε και το ποστ του dstou στην μελλοντική Lancia.
Αστον να ασχοληθει με την γιουροβιζιον τωρα ειδικα που δεν θα συμμετασχουμε καπου πρεπει να ξεσπασει
-
-
Θωμά παιδί μου σε χάλασε ο στρατός
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
αν και ειμαι της σχολης του Μοναχου-αχου, ειναι ενα αμαξι που θα το αγοραζα πανω απο οποιαδηποτε Μ3...
-
-
Λεπτομέρειες για τη νέα Mercedes S600 Pulllman
To 2013 η Daimler θα τερματίσει την Maybach και θα βγάλει στη παραγωγή την Mercedes S600 Pulllman, την μακριά έκδοση της S600, η οποία θα αντικαταστήσει τις Maybach 57 και 62. Το γερμανικό Autobild, αναφέρει ότι το 600 Pulllman θα έχει μήκος κοντά τα 6.5 μέτρα και νέα μπροστά φωτιστικά σώματα, έτσι ώστε να διαφέρει από την κανονική S-Class. Στο εσωτερικό η πολυτέλεια θα είναι διάχυτη με υψηλής ποιότητας δέρματα και ξύλινα διακοσμητικά, με τα πίσω καθίσματα να έχουν retro σχεδίαση. Μηχανικά θα φορά έναν V12 κινητήρα με τις φήμες να θέλουν να αποδίδει 552 άλογα.
http://www.autoblog.gr/2011/12/08/mercedes-s600-pulllman-infos/
-
Κατασκευάστηκε η τελευταία τωρινή Mercedes SL-Class και πάει στο μουσείο
Η Mercedes ετοιμάζει τη νέα γενιά της SL-Class και έτσι η παραγωγή της παλιάς έπρεπε να τελειώσει. Τελευταία SL-Class R230 που βγήκε από την γραμμή παραγωγής του εργοστασίου της Βρέμμης ήταν η ασημί SL 350 με το Sport Package που βλέπεις στη φωτογραφία. Το αυτοκίνητο ήταν η 169.434στη που κατασκευάστηκε και δεν προορίζεται για πελάτη, αλλά θα πάρει περίοπτη θέση στο μουσείο της Mercedes-Benz στη Στουτγάρδη.
Η νέα SL-Class θα παρουσιαστεί σε λιγότερο από ένα μήνα στην έκθεση του Detroit, αλλά η Mercedes θα δώσει τις πρώτες φωτογραφίες της και τα χαρακτηριστικά της στις 15 του Δεκέμβρη, οπότε την επόμενη εβδομάδα θα ξέρουμε τα πάντα γι’αυτή. Μέχρι σήμερα ξέρουμε ότι θα διαθέτει αλουμινένιο σώμα και θα ζυγίζει 140 κιλά λιγότερα από τωρινό μοντέλο. Παρά το μειωμένο βάρος, η νέα SL θα είναι κατά 20% πιο άκαμπτη από την τωρινή.
Στιλιστικά θα δανείζεται πολλά στοιχεία από την CL αλλά και την SLS AMG. Μηχανικά ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί με τι κινητήρες θα είναι διαθέσιμη αλλά οι κινητήρες θα είναι κατά 30% οικονομικότεροι. Φήμες θέλουν να φορά έναν νέο V8 twin-turbo κινητήρα 4.7 λίτρων απόδοσης 435 ίππων ενώ θα είναι διαθέσιμοι τόσο ένας μικρός V6 όσο και ο θηριώδης V12. Στο μέλλον θα παρουσιαστούν και οι εκδόσεις SL63 AMG και SL65 AMG, γι’αυτους που θέλουν γρηγορότερες εκδόσεις.
Επιπλέον η νέα SL-Class θα φορέσει το νέο σύστημα Magic Vision Control το οποίο ενσωματώνει τα ακροφύσια του συστήματος πλύσης του παρμπρίζ πάνω στους υαλοκαθαριστήρες έτσι ώστε να μην μπαίνει νερό μέσα στη καμπίνα όταν η οροφή είναι ανοικτή. Επίσης θα υπάρχει και το νέο σύστημα ήχου Front Bass το οποίο θα έχει δύο woofer τοποθετημένα στα πόδια των επιβατών για να βελτιωθεί η ποιότητα ήχου στη καμπίνα.
http://www.autoblog.gr/2011/12/10/final-current-gen-mercedes-benz-sl-rolls-off-the-line-headed-to-museum/ -
-
-
Νταξει... I stand in awe
Sent using the user
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Νταξει... I stand in aweSent using the user
Σου στελνω σεξυ νοσοκομα με ζαρτιερες μπας και συνελθεις
-
-
Mercedes-Benz E 300 BlueTEC Hybrid και E 400 Hybrid
http://www.autoblog.gr/2011/12/21/mercedes-benz-e-300-bluetec-hybrid-and-e-400-hybrid/
-
Όχι ρε γμτ! Αυξάνονται οι τιμές των Μέιμπαχ, πάνω που ήθελα μία-δυο.
http://www.autoblog.com/2011/12/22/daimler-increases-prices-on-2012-maybach-models/
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Νταξει... I stand in awe
Sent using the user
Με απλό ταχυδρομίο την στέλνεις; Δεν έχει έρθει ακόμα...
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Νταξει... I stand in awe
Sent using the user
Με απλό ταχυδρομίο την στέλνεις; Δεν έχει έρθει ακόμα...
Επεσες σε αργια Χριστουγεννων, δημοσιο
-
σμαρτ ντιζελ..το τελος τη αφραγκιας.
τωρα με το νεο νομο παιδια που επιτρεποντε τα ντιζελ ποιος τη χαρη μας..3 λιτρα τα 100 χιλ. και 3 ευρω τελοι ...φοβερο;;;
παπακι πενιντα κυβικα!!! οικονομικοτατο.τελος το ζαχαρωνω απο τωρα ενα μεταχειρισμενο.και οι κινητιρες ντιζελ ειναι αθανατοι.
MERCEDES-BENZ FORUM