-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Το επισημο δικτυο το θεωρει πανακριβο.
Eτσι είναι ελληνας αγοράζει μερκ και μετά κάνει παζάρια στο service,ψάχνει μετάχειρα ανταλλακτικά,φθηνή δουλειά κλπ.
Ειμαστε τραγικός λαός.......To ιδιο κανουν και στο Αμερικα και σε ολες τις χωρες της Δ. Ευρωπης. Οι επισημοι ντηλερς ειναι πανακριβοι σε εργασια και εχουν και ενα 40-50% μαρκαπ στα ανταλλακτικα και σε χρεωνουν και για να το συνδεσουν στο κομπιουτερ. Τα ανταλλακτικα στα γερμανικα αυτοκινητα ειναι φτηνα (απο το ιντερνετ) οποτε αν μπορεις να κανεις εργασια μονος σου ή να πας σε ενα τοπικο συνεργειο γλυτωνεις το μισο κοστος απο το να πηγαινες σε εξουσιοδοτημενο.
Το κοστος συντηρησης στα εξουσιοδοτημενα ειναι αυτο που ωθει τις τιμες προς τα κατω οταν βγουν εκτος εγγυησης (4 χρονια στην Αμερικη).
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Eτσι είναι ελληνας αγοράζει μερκ και μετά κάνει παζάρια στο service,ψάχνει μετάχειρα ανταλλακτικά,φθηνή δουλειά κλπ.
Ειμαστε τραγικός λαός.......Εγώ πάντως που πήγαινα το δικό σε εξουσιοδοτημένα επί 18 συνεχή χρόνια, έχω να πω ότι δεν έκαναν καθόλου καλή δουλειά.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ειμαστε τραγικός λαός.......Το αυτοκικητο αγοραστηκε 20Κ Ευρω και ειναι 6 ετων. Θεωρεις οτι πρεπει να πηγαινει στο επισημο δικτυο ,ενω μπορει να βρει αλλο εξειδικευμενο συνεργειο να κανει την δουλεια του ?
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Ειμαστε τραγικός λαός.......Το αυτοκικητο αγοραστηκε 20Κ Ευρω και ειναι 6 ετων. Θεωρεις οτι πρεπει να πηγαινει στο επισημο δικτυο ,ενω μπορει να βρει αλλο εξειδικευμενο συνεργειο να κανει την δουλεια του ?
Έτσι.
Να αναφέρω από πόσα συνεργεία του επίσημου δικτύου πέρασα και δεν βρήκαν ότι είχα χαλασμένο λ;
Και άλλα πολλά, βέβαια.
-
Ο χρήστης johnchristoforou έγραψε:
Καλησπερα φιλοι μου.Μια ερωτηση για τους κατοχους ή για οσους εχουν οδηγησει:
Το αυτοματο κιβωτιο της SLK200 R171 2005-6 μοντελο, εχει και χειροκινητη λειτουργια?
Πως ειναι η χρηση του στον δρομο? Επιτρεπει λιγο πιο περιπετειωδη οδηγηση (σχετικο πεταγμα κωλου με 1η-2α) ή σε αποτρεπει τελειως?
Τελος, εχουν μεγαλη διαφορα οι επιδοσεις σε σχεση με το χειροκινητο?
Ευχαριστω!
Κανείς;
-
Ο χρήστης michael owen έγραψε:
Καλησπερα φιλοι μου.
Μια ερωτηση για τους κατοχους ή για οσους εχουν οδηγησει:
Το αυτοματο κιβωτιο της SLK200 R171 2005-6 μοντελο, εχει και χειροκινητη λειτουργια?
Πως ειναι η χρηση του στον δρομο? Επιτρεπει λιγο πιο περιπετειωδη οδηγηση (σχετικο πεταγμα κωλου με 1η-2α) ή σε αποτρεπει τελειως?
Τελος, εχουν μεγαλη διαφορα οι επιδοσεις σε σχεση με το χειροκινητο?
Ευχαριστω!
Κανείς;
Την SLK την εχω οδηγησει με manual οποτε δε ξερω τη συμπεριφορα της με το αυτομαto.
Το κιβωτιο που λες εσυ ειναι το λεγομενο touch-shift (ετσι το λεει η merc). Στη θεση D, ναι, σου επιτρεπει κουνωντας το μοχλο δεξια-αριστερα (-+) αντιστοιχα, να ανεβοκατεβαζεις ο ιδιος τις ταχυτητες.
(η φωτο ειναι απο την Ε)Μια χαρα ειναι η χρηση του στο δρομο πολυ ευκολο και ναι επιτρεπει να κανεις...τελοσπαντων οτι θες να κανεις...(CLK)
Οι επιδοσεις στα ιδια. Ειναι αμελητεα η διαφορα (αν υπαρχει).
-
χθες είχα για κάμποση ώρα και βράδυ την νέα slk στους καθρέφτες μου... με 2 σειρές λέντ ανάμεσα στους φανούς είναι οτι πιο κιτς έχω δει σε εργοστασική μορφή...
-
Υπάρχει κάποιος σοβαρός ηλεκτρολόγος* ο οποίος να γνωρίζει πολύ καλά τη w201;
Έχω σοβαρό πρόβλημα με το αυτοκίνητο. Λίγο πριν το Δεκαπενταύγουστο άλλαξα μπαταρία, γιατί αυτή που είχα πέθανε (το αυτοκίνητο ήταν τότε σε ακινησία για 10 ημέρες). Υποτίθεται ότι μου έκαναν και μέτρηση για διαρροή και δεν βρήκαν κάτι. Την Παρασκευή που μας πέρασε πήγα να το βάλω μπροστά (ήταν σε ακινησία για 15 ημέρες περίπου) και πάλι τα ίδια.
*Να γνωρίζει και από a/c.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Υπάρχει κάποιος σοβαρός ηλεκτρολόγος* ο οποίος να γνωρίζει πολύ καλά τη w201;Έχω σοβαρό πρόβλημα με το αυτοκίνητο. Λίγο πριν το Δεκαπενταύγουστο άλλαξα μπαταρία, γιατί αυτή που είχα πέθανε (το αυτοκίνητο ήταν τότε σε ακινησία για 10 ημέρες). Υποτίθεται ότι μου έκαναν και μέτρηση για διαρροή και δεν βρήκαν κάτι. Την Παρασκευή που μας πέρασε πήγα να το βάλω μπροστά (ήταν σε ακινησία για 15 ημέρες περίπου) και πάλι τα ίδια.
Φώναξε δυνατά 'ΟΒΕΛΙΙΙΙΞ¨και και τι μπορεί να γίνει...
-
MERCEDES BENZ SLS ROADSTER
-
Πιο πολυ μου αρεσει η κλειστη εκδοση του μοντελου (εχει και gullwing style πορτες )
-
Καλησπέρα φίλοι μου! Το πόσταρα κ στα κλασσικά, αλλα μαλλον δεν εχει οδηγησει κανενας φιλος! Ηθελα να ρωτησω, ποια ειναι η γνωμη σας για την Mercedes 300GE μοντελο του 1981??? Mιλαω για G Class κατασκευασμενη στην Αυστρια, οχι για τα ελληνικα της ΕΛΒΟ του στρατου!
Κανενας κατοχος, η καποιος φιλος που να την εχει οδηγησει? αξιοπιστια? οδηγιεται, ή ειναι τρακτερ τελειως??
-
Το είχε οικογενειακός μας φίλος το 5θυρο καινούριο εκ Γερμανίας το 1994 πετρελαιοκίνητο (αν θυμαμαι καλά έγραφε πίσω 300 GD ή κατι τετοιο) και έκανα ένα αρκετά μεγάλο ταξίδι σαν επιβάτης.
Εντυπωσιακότατο σε εμφανιση και πολύ καλά εξοπλισμένο. Παρωχημένο μέσα σε εμφάνιση και απο ποιοτητα έτριζαν τα πάντα. Είχε καταφέρει εκείνο το αυτοκίνητο έναν συνδυασμό ... υπερπολυτελειας υλικών με κακιστη ποιοτητα κατασκευής (μαλλον συναρμολόγισης)!
Α! Θορυβώδες, φαγανό σε καυσιμο και οδηγικά ... 'ξαδερφος' του Defender! Βασικά ανταγωνιστής του ήταν!
Αν και 'Λαντροβεράκιας' στην καρδιά τότε μου άρεσε το G λόγω εμφανισης αλλα και τις 'στρατιωτικής εικόνας' απο τα δικά μας της ΕΛΒΟ. Ενα G55AMG ευχαρίστως θα το ήθελα!Το μόνο που σκέφτομαι είναι τι λόγο ύπαρξης θα είχε τωρα ένα τετοιο και ιδίως του 1981 αν δεν προέρχετε απο ... κληρονομιά!!!
-
θα ηθελα βοηθεια για ενα προβλημα σε slk του 2005 του αδελφου μου,εχουν αρχισει και καιγονται(;)πιξελς στην κεντρικη οθονη του καντραν αναμεσα σε στροφομετρο κ ταχυμετρο.γνωριζει καποιος κανεναν ηλεκτρονικο που να μπορει να επισκευασει την οθονη ή να φερνει μτχ καντραν;
-
Τα καμένα πίξελς δεν επισκευάζονται στις οθόνες LCD/TFT. Μεταχειρισμέο καντράν, σε μαντράδες...
-
Ο χρήστης johnchristoforou έγραψε:
Καλησπέρα φίλοι μου! Το πόσταρα κ στα κλασσικά, αλλα μαλλον δεν εχει οδηγησει κανενας φιλος! Ηθελα να ρωτησω, ποια ειναι η γνωμη σας για την Mercedes 300GE μοντελο του 1981??? Mιλαω για G Class κατασκευασμενη στην Αυστρια, οχι για τα ελληνικα της ΕΛΒΟ του στρατου!Κανενας κατοχος, η καποιος φιλος που να την εχει οδηγησει? αξιοπιστια? οδηγιεται, ή ειναι τρακτερ τελειως??
Εγω που οδηγω του στρατου μια χαρα τα βρισκω
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Υπάρχει κάποιος σοβαρός ηλεκτρολόγος* ο οποίος να γνωρίζει πολύ καλά τη w201;Έχω σοβαρό πρόβλημα με το αυτοκίνητο. Λίγο πριν το Δεκαπενταύγουστο άλλαξα μπαταρία, γιατί αυτή που είχα πέθανε (το αυτοκίνητο ήταν τότε σε ακινησία για 10 ημέρες). Υποτίθεται ότι μου έκαναν και μέτρηση για διαρροή και δεν βρήκαν κάτι. Την Παρασκευή που μας πέρασε πήγα να το βάλω μπροστά (ήταν σε ακινησία για 15 ημέρες περίπου) και πάλι τα ίδια.
εχεις παει σε εξειδικευμενο της μερκ
-
Στην Κερατεα εχει ενα παρα πολυ καλο εξειδικευμενο Μερκ
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
Υπάρχει κάποιος σοβαρός ηλεκτρολόγος* ο οποίος να γνωρίζει πολύ καλά τη w201;
Έχω σοβαρό πρόβλημα με το αυτοκίνητο. Λίγο πριν το Δεκαπενταύγουστο άλλαξα μπαταρία, γιατί αυτή που είχα πέθανε (το αυτοκίνητο ήταν τότε σε ακινησία για 10 ημέρες). Υποτίθεται ότι μου έκαναν και μέτρηση για διαρροή και δεν βρήκαν κάτι. Την Παρασκευή που μας πέρασε πήγα να το βάλω μπροστά (ήταν σε ακινησία για 15 ημέρες περίπου) και πάλι τα ίδια.
εχεις παει σε εξειδικευμενο της μερκ
Είχα πάει πριν 1,5 χρόνο σε ένα στο Ν. Κόσμο. Οι άνθρωποι δεν το γνωρίζουν το αυτοκίνητο. Έτρεμε στο ρελαντί λόγω λ και αυτοί μου άλλαξαν το δυναμο. Βέβαια κατάλαβαν το λάθος τους και μου έκαναν μετά και μια ρύθμιση στα καυσαέρια.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Στην Κερατεα εχει ενα παρα πολυ καλο εξειδικευμενο ΜερκΝαι, καλά. Αφού τα έχουμε ξαναπεί. Πειραματόζωο δεν ξαναγίνομαι.
MERCEDES-BENZ FORUM