-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
η φωτογραφια με την BMW στου χαντακ' και το Audi να στριβει ειναι φωτοσοπια
Τρελη...
Αλλα εχει πλακα
Το R8.... Ομως δεν ειναι....
Το Μ3 οντως σε χαντακι ητανΤην πιο ωραία ατάκα για την 'εξοδούχο' Μ3, την έγραψε κάποιος σε άλλο φόρουμ:
'Αυτά συμβαίνουν όταν στο τιμόνι μιας BMW βρίσκεται οδηγός Audi'.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
η φωτογραφια με την BMW στου χαντακ' και το Audi να στριβει ειναι φωτοσοπια
Τρελη...
Αλλα εχει πλακα
Το R8.... Ομως δεν ειναι....
Το Μ3 οντως σε χαντακι ητανΤην πιο ωραία ατάκα για την 'εξοδούχο' Μ3, την έγραψε κάποιος σε άλλο φόρουμ:
'Αυτά συμβαίνουν όταν στο τιμόνι μιας BMW βρίσκεται οδηγός Audi'.
'Αυτά συμβαίνουν όταν στο τιμόνι μιας BMW βρίσκεται οδηγός Mercedes....'.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ελα μ ντε....
Βασισμενο στην SL...
Ποιο φουσκομενο και λενε οτι θα το βγαλουν 'SLC' ....Αρα Coupe
....Εμενα ποιο πολυ για καποια νεα εκδωση της SL μοιαζει... Λ.Χ. 'Black Edition'
Πλακα θα χει ομωςMάλλον για Black Edition.
Το μουλάρι της SLC είναι ενα Viper αλλα δεν είμαι σίγουρος πόσα αλλα ''μουλάρια'' έχουν.
-
η SL δεν θα έτρωγε ένα f/l να μοιάσει με CLS?
-
Ξέρει κάποιος ποιό είναι το κόστος προγραμματισμού μιας E200 Kompressor μοντέλο 2004 (1.8 163 hp) για να ανεβάσει καμια 30αριά άλογα; Μιλάω για βελτίωση από την AMG και όχι από κάποιον εξωτερικό βελτιωτή.
Το αυτοκίνητο έχει αυτόματο κιβώτιο και παρότι διατηρεί άνετα υψηλές ταχύτητες θα χρειαζόταν αυτά τα περισσότερα άλογα για να αποκτήσει λίγο καλύτερες ρεπρίζ.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ξέρει κάποιος ποιό είναι το κόστος προγραμματισμού μιας E200 Kompressor μοντέλο 2004 (1.8 163 hp) για να ανεβάσει καμια 30αριά άλογα; Μιλάω για βελτίωση από την AMG και όχι από κάποιον εξωτερικό βελτιωτή.Το αυτοκίνητο έχει αυτόματο κιβώτιο και παρότι διατηρεί άνετα υψηλές ταχύτητες θα χρειαζόταν αυτά τα περισσότερα άλογα για να αποκτήσει λίγο καλύτερες ρεπρίζ.
Για τις καλύτερες ρεπρίζ θα σε βοηθήσει κυρίως η περισσότερη ροπή.Πράγματι,διατίθεται μια βελτίωση απο την MKB (επίσημος βελτιωτης ΜΒ) η οποία σε πρώτο σταδιο ''ανεβάζει'' την ιπποδυναμη απο 163hp σε 191hp και τη μεγιστη ροπή απο 24,5kgm στα 27kgm. Σε 2ο στάδιο η ιπποδυναμη ανεβαίνει στα 205hp και η ροπή στα 27,5kgm.
Η βελτίωση αυτή γίνεται μεσω του επαναπρογραμματισμου της κεντρικής μονάδας διαχείρησης του κινητήρα και της μικρής αυξησης της πίεσης υπερπλήρωσης. Το κόστος είναι γυρω στις 2000-3000€. Αν και οι τιμές αλλάζουν συνέχεια,πανω-κάτω εκεί είναι.
Οι βελτιώσεις αυτές έχουν την έγκριση της ΜΒ οπότε δεν τίθενται θέματα κατανάλωσης-θορύβου-ρύπων... -
Ένα σας λέω... υπομονή λίγες μέρες και έρχεται
Die Weiβe Sau...
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Ένα σας λέω... υπομονή λίγες μέρες και έρχεταιDie Weiβe Sau...
Η λευκή σκρόφα; Τι είναι τούτο πάλι; Θα μας τρελλάνεις!
-
ο μουσικός παίζει βιολί στα τεντωμένα νεύρα μας
-
Sausage
(Γερμανικά είναι, μάλλον θα έλεγε Wurst εκτός αν είναι μοντέλο που απευθύνεται σε αγγλόφωνους)
Τι είναι το Sau... ?
-
Α, δεν ξέρω...
Το μόνο που ξέρω είναι οτι χτες βράδυ, γερμανικό, καθαρόμαιο, τροφαντό υπερόπλο έφερνε σβούρες σε πλατείες των νοτίων προαστίων και ακούγεται οτι σύντομα και η άσφαλτος των μεγάρων θα νιώσει την οργή της ροπής του κινητήρα του... -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Τι είναι το Sau... ?Η γουρούνα!
-
2θ ή 4θ?
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Τι είναι το Sau... ?
Η γουρούνα!
= σκρόφα
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ξέρει κάποιος ποιό είναι το κόστος προγραμματισμού μιας E200 Kompressor μοντέλο 2004 (1.8 163 hp) για να ανεβάσει καμια 30αριά άλογα; Μιλάω για βελτίωση από την AMG και όχι από κάποιον εξωτερικό βελτιωτή.Το αυτοκίνητο έχει αυτόματο κιβώτιο και παρότι διατηρεί άνετα υψηλές ταχύτητες θα χρειαζόταν αυτά τα περισσότερα άλογα για να αποκτήσει λίγο καλύτερες ρεπρίζ.
Παρε τηλεφωνο την ΕΚΚΑ.
Εχει την αντιπροσωπια της ΜΚΒ και της AMG.
Το πρωτο σταδιο (+30ΗΡ) ειναι 2.500~3.000€
Και ειναι απλα αναβαθμιση της ECU -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Α, δεν ξέρω...
Το μόνο που ξέρω είναι οτι χτες βράδυ, γερμανικό, καθαρόμαιο, τροφαντό υπερόπλο έφερνε σβούρες σε πλατείες των νοτίων προαστίων και ακούγεται οτι σύντομα και η άσφαλτος των μεγάρων θα νιώσει την οργή της ροπής του κινητήρα του... -
Να ρωτησω κατι, αλλα μην αρχισετε τις φωνες!!!
Αληθευει οτι τα Mercedes που ερχονται στην Ελλάδα φτιαχνονται στη Τουρκία;
-
[quote='ak20']Για τις καλύτερες ρεπρίζ θα σε βοηθήσει κυρίως η περισσότερη ροπή.Πράγματι,διατίθεται μια βελτίωση απο την MKB (επίσημος βελτιωτης ΜΒ) η οποία σε πρώτο σταδιο ''ανεβάζει'' την ιπποδυναμη απο 163hp σε 191hp και τη μεγιστη ροπή απο 24,5kgm στα 27kgm. Σε 2ο στάδιο η ιπποδυναμη ανεβαίνει στα 205hp και η ροπή στα 27,5kgm.
Η βελτίωση αυτή γίνεται μεσω του επαναπρογραμματισμου της κεντρικής μονάδας διαχείρησης του κινητήρα και της μικρής αυξησης της πίεσης υπερπλήρωσης. Το κόστος είναι γυρω στις 2000-3000 -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Α, δεν ξέρω...
Το μόνο που ξέρω είναι οτι χτες βράδυ, γερμανικό, καθαρόμαιο, τροφαντό υπερόπλο έφερνε σβούρες σε πλατείες των νοτίων προαστίων και ακούγεται οτι σύντομα και η άσφαλτος των μεγάρων θα νιώσει την οργή της ροπής του κινητήρα του...c 63 amg?
Αν και είναι πολύ καινούριο για να ασχολείσαι μαζί του, ντροπή.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Α, δεν ξέρω...
Το μόνο που ξέρω είναι οτι χτες βράδυ, γερμανικό, καθαρόμαιο, τροφαντό υπερόπλο έφερνε σβούρες σε πλατείες των νοτίων προαστίων και ακούγεται οτι σύντομα και η άσφαλτος των μεγάρων θα νιώσει την οργή της ροπής του κινητήρα του...c 63 amg?
Αν και είναι πολύ καινούριο για να ασχολείσαι μαζί του, ντροπή.
σαρμακ ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα αλλά λέω μπααααααααα
οι βρωμοναζί όμως μας κρατάν στο σκοτάδι
MERCEDES-BENZ FORUM