-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τι άλλο μπορούσε να πάρει με 21 ΟΛΟΚΛΗΡΑ χιλιάρικα???
Να κάνω μια λίστα ή θα ξεχειλώσω τη σελίδα?Πρέπει να είμαστε πολύ άσχετοι γιατί με ρωτούσε μια μέρα αν είναι καλή επιλογή και σκεφτόμασταν αμάξια αλλά δεν βρίσκαμε τίποτε.
Γράψε 1-2.
-
Η Α150 όντως δεν είναι όσο τραγικά αργή τη φαντάζεται κάποιος. Από χώρους επιβατών όμως δε λέει και πολλά, τουλάχιστον όχι τόσα, όσα σε προιδεάζει πριν μπεις μέσα. Ο συνοδηγός κάθεται στριμωγμένος και οι πίσω φυσιολογικά. Στο εσωτερικό έχει καλή συναρμογή όμως (η mercedes επιστρέφει στις ρίζες της) και καλά υλικά. Τιμόνι και κιβώτιο στο περίπου(μια απ τα ίδια με την w203μπλιαχ δηλαδή).
Σαν ρεζουμέ πάντως, νομίζω πως δεν είναι καθόλου κακό αυτοκίνητο για all around χρήση, σε αντίθεση με την προηγούμενη a class που απορώ πως την αγόραζε ο κόσμος. -
Το προηγούμενο ΣΚ εκανα καμια 800ρια km με νοικιάρικη (του κουτιου όμως) αυτόματη Α180 diesel σε Γερμανία - Βελγιο.
Πολύ σταθερη στα 160-170, αλλα απο 'κει και πέρα μπαίνει πρώτο στον δείκτη βαρεμαρας. Σχεδόν παιχνιδάκι σε τιμόνι και σε αίσθηση.
-
χρηστοοοοο(ovelix)
πες μας πως βλεπεις, a class παλια και νεα, σαν αυτοκινητο πολης και λιγο εξω ισως....?
απο ζημιες εννοω. -
Από ζημιές είναι σχετικά οκ και οι δύο. Η καινούρια ότι θέματακια είχε λυθήκαν με ανακλήσεις στην εγγύηση. Η καινούρια είναι πιο άνετη στο δρόμο, την παλιά μετά το τεστ του ταράνδου την είχαν κάνει σκληρή. Ηλιοροφή να μην έχει, βαριέμαι να τις φτιάχνω
-
η Α 150 είναι μια χαρά κατ'εμέ
ούτε τα 21 μου φαίνονται υπερβολικά πολλά
μια Musa με καλύτερα αποτελέσματα στα τεστ ασφαλείας θα μπορούσε να την κοιτάξει κατάματα. κάτι άλλο δεν μπορώ να σκεφτώ
συνδυάζει μικρό μήκος για τους χώρους που δίνει και ψηλή θέση οδήγησης που για ορισμένους ή για συνθήκες πόλης είναι σοβαρό +εμείς την κοιτούσαμε όταν είχε πρωτοβγει αλλά έιχε κάτι πολλούς μήνες χρόνο παράδοσης
-
με δεδομενο οτι το 70% των χλμ. της μπορει να ειναι σχολεια, δραστηριοτητες, ποδηλατοδρομιο κλπ, νομιζω οτι η νεα ειναι πολυ καλη επιλογη, παντα σαν μεταχειρισμενο ομως
καινουργιο δεν αγοραζω με τπτ.
την παλια ομως την βλεπω λιγο http://www.rimadi.deγραφτε οτι θελετε
ο μουσικος λειπει εκτος ελλαδας χωρις pc -
Την νέα Βαγγέλη δεν το συζητώ!
-
η παλιά είναι http://www.skoupidi.eu
καλύτερα να μην τον απέφευγε τον ταράνδο δηλ...για την W169 πόσο τις βρίσκεις μτχ? για τη χρήση που το θέλεις και Α130 να έβγαινε αρκετή θα ήταν
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Την νέα Βαγγέλη δεν το συζητώ!το σκεφτομαι χρηστο
η καλη μου τη θελει σαν τρελη(και μετραει η γνωμη της σ αυτο)
και ειναι και ατου στα χαρτια μου....
με πιανεις??? -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
η παλιά είναι http://www.skoupidi.eu
καλύτερα να μην τον απέφευγε τον ταράνδο δηλ...για την W169 πόσο τις βρίσκεις μτχ? για τη χρήση που το θέλεις και Α130 να έβγαινε αρκετή θα ήταν
ε ενταξει μια 150 νομιζω θα ηταν καλη
κινουμαστε συχνα μεχρι 50χλμ εξω απ την πολη, με δυο μεταφορικα μεσα, και καλο ειναι να τσουλαει λιγο.
μη σερνεται κιολας -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
κινουμαστε συχνα μεχρι 50χλμ εξω απ την πολη,
άμα βγαίνετε και εθνική, ειδικά στο κομμάτι Ν.Φιλ/φεια-Μεταμόρφωση, εεε σίγουρα θα χρειαστεί 150αρα
μήπως να περιμένεις λίγο με τη φημολογούμενη πτωση τιμών για μτχ? πιο φτηνή Α δεν θα βρεις μάλλον ΑΛΛΑ βγάζει και πιο μεγάλα η ΜΒ
-
Δεν βάζει φωτιά στον δρόμο αλλά δεν σέρνεται κιόλας.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
κινουμαστε συχνα μεχρι 50χλμ εξω απ την πολη,
άμα βγαίνετε και εθνική, ειδικά στο κομμάτι Ν.Φιλ/φεια-Μεταμόρφωση, εεε σίγουρα θα χρειαστεί 150αρα
μήπως να περιμένεις λίγο με τη φημολογούμενη πτωση τιμών για μτχ? πιο φτηνή Α δεν θα βρεις μάλλον ΑΛΛΑ βγάζει και πιο μεγάλα η ΜΒ
ελα ρε συ μην κοροιδευεις
δεν κανω πλακα, η καλη μου βαδιζει συνεχεια αττικη οδο, οπως και εγω
καποιες φορες ειναι λιγο βαρετο....ετσι νομιζω τουλαχιστον....
βεβαια εγω επιλεγω πολυ σκουτερ και λιγο ως καθολου, αν ειναι δυνατον, αυτοκινητο
αν και τελευταια μαλλον λογω ηλικιας μαλλον εχω αρχισει να φοβαμαι τους χαβαλους
για πιο μεγαλη μερκ, ετσι οπως το εννοεις τουλαχιστον, δεν ειμαι αρκετα .......τελοςβεβαια ενα κρουζαμαξο με 2,6 και sport kit θαταν καλο να υπηρχε....
οπως σας ειπα ο μουσικος λειπει!!!!!!!!!!
γραφτε γραφτε!!! -
Μα δεν είπα οτι είναι αργή απλά δεν με ικανοποιεί εμένα...βασικά θα προτιμούσα μια diesel και με λιγο καλύτερο βασικό εξοπλισμό σίγουρα θα ήταν καλή επιλογή. Οι χώροι είναι μια χαρά αν συνυπολογίσεις οτι μιλάμε για ένα μικρό αμάξι ουσιαστικά με ανέσεις μικρομεσαίου και σε χώρους επιβατών και σε πορτ μπαγκάζ.
Για την παλιά με καμιά Παναγία...και οι εμπειρίες μου είναι σαφώς περισσότερες απο παλιές Α σε σχέση με τις καινούργιες.
Οι ηλιοροφές χαλάνε ε?
Κριμα -
Ρε παιδιά,κάντε κάνα σχόλιο για την Α140(2003 και μετά).Αξίζει καθόλου για μεταχειρισμένο,κοντά στα 10000 απο Γερμανία πάντα.Η τιμή είναι αυτή που λέω,το αμάξι όμως πως στέκεται?Σχεδόν μόνο για πόλη θα είναι.
Η Α170 CDI άξιζε καθόλου?
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
η καλη μου τη θελει σαν τρελη(και μετραει η γνωμη της σ αυτο)
και ειναι και ατου στα χαρτια μου....Το ξαναγράφω, είναι πολύ καλό αμάξι, θα της αρέσει πολύ το οδήγημα.
Να της την πάρεις, για πολύ καιρό θα είναι ευχαριστημένη, θα κάνει διάφορες δουλειές και δεν θα σε ενοχλεί (φυσικά και είναι ατού). Οι γυναίκες έχουν ένα φοβερό κόλλημα με την Α, αν της πάρεις άλλο αμάξι θα σου βγει ξυνό.
(ούτε πωλητής να ήμουνα )
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
γραφτε οτι θελετε
ο μουσικος λειπει εκτος ελλαδας χωρις pc -
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Ρε παιδιά,κάντε κάνα σχόλιο για την Α140(2003 και μετά).Αξίζει καθόλου για μεταχειρισμένο,κοντά στα 10000 απο Γερμανία πάντα.Η τιμή είναι αυτή που λέω,το αμάξι όμως πως στέκεται?Σχεδόν μόνο για πόλη θα είναι.Νομίζω πως 3 άτομα είπαμε στην προηγούμενη σελίδα πόσο χάλι είναι
Ακόμα και μέσα στην πόλη σέρνεται, χειρότερη δύναμη χαμηλά ακόμα και απο twin spark -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
αν της πάρεις άλλο αμάξι θα σου βγει ξυνό.-θα χαλάει ενώ η Α δεν θα χαλούσε
-θα είναι μεγάλο εκέι που η Α θα ήταν μικρή
-θα είναι μικρό εκεί που η Α θα ήταν μεγάλη
-θα θέλει αλλαγή νωρίτερα
-η γυναίκα σου θα μπορεί να πάει σε όποια κοινωνική εκδήλωση θέλει και δεν θα μένει σπίτι να πλείνει τα χαλιά/ντουλάπια βγάλει τα καλοκαιρινά/χειμωνιάτικα
-θα πηγαίνετε με το δικό της και θα οδηγεί κα αυτή και θα το παρκάρει και αυτή
-θα είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ αυτοκίνητο και ΒΛΑΚΕΙΑ που δεν το πήραμε (ουυυφφφ γυρνάει πλευρό)ο μουσικός θα γυρίσει εκπαιδευμένο κομμάντο και θα γίνει ΧΑΜΟΣ
MERCEDES-BENZ FORUM