-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
απιστευτος ηχος.......!!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=vA1_uRuq ... ed&search=ντίζελ είναι και δεν ανεβάζει παραπάνω;
-
-
Παντως ρωτησα τον Ισμαιλο και μου ειπε οτι εχει τεκμηριο.Αραγε ποια ειναι η εργοστασιακη αξια του sl 500 μοντελο 2003;Και αν το παρω και μου ερθει το μπουγιουρντι απο την εφορια;Παντως ο εμπορος επιμενει οτι δεν εχει.Δεν ξερω τι να κανω
-
Παντως ρωτησα τον Ισμαιλο και μου ειπε οτι εχει τεκμηριο.Αραγε ποια ειναι η εργοστασιακη αξια του sl 500 μοντελο 2003;Και αν το παρω και μου ερθει το μπουγιουρντι απο την εφορια;Παντως ο εμπορος επιμενει οτι δεν εχει.Δεν ξερω τι να κανω
-
Ο χρήστης grkostis έγραψε:
Παντως ο εμπορος επιμενει οτι δεν εχει.Δεν ξέρω αν έχει τεκμήριο αλλά ξέρω ότι για να πουλήσουν το αμάξι οι έμποροι σε γράφουν στα @@ τους.
-
Ο χρήστης grkostis έγραψε:
Παντως ρωτησα τον Ισμαιλο και μου ειπε οτι εχει τεκμηριο.Αραγε ποια ειναι η εργοστασιακη αξια του sl 500 μοντελο 2003;Και αν το παρω και μου ερθει το μπουγιουρντι απο την εφορια;Παντως ο εμπορος επιμενει οτι δεν εχει.Δεν ξερω τι να κανωΒάλτον να στο υπογράψει αυτό που λέει και αν όντως έχει τεκμήριο να σου πληρώσει αυτός τα κερατιάτικα της εφορίας.
-
Θα πας σε μια αντιπροσωπεία και θα τους ζητήσεις μια έγγραφη βεβαίωση της CIF.
-
Ο χρήστης ak20 έγραψε:
Εδώ που τα λέμε ενώ βλέπεις τόσες ανακρίβειες και εμπάθειες κατα των MB στο περιοδικό (τους 4Τ) που αποτελεί δημοσιογραφικό έντυπο,φυσικό είναι να βλέπεις τέτοιες αηδίες σε ένα φόρουμ...
Για πες μας τις ανακρίβειες και τις εμπάθειες κατά των MB, να τις μάθουμε κι εμείς
Σε παρακαλώ καθησε και διάβασε οποιοδήποτε άρθρο έχει το περιοδικό με MB. Ε τα σάλια που φαίνεται οτι τρέχουν απο τους συγγραφείς όταν γράφουν για κανα audi,με αυτό το πάθος ποτέ δεν έχει γραφτεί τίποτα για MB τα τελευταία 10 χρόνια στους 4Τ. Ξέρω οτι αποκλείεται να το παραδεχτείς για λόγους όπως οι (απόλυτα σεβαστές) προσωπικές πεποιθήσεις. Απο την άλλη κ εγώ δεν επιβραβέυω κάθε μα κάθε κίνηση της MB,ήταν μεγάλη η δυσαρέσκεια μου όταν πρίν απο 8-9 χρόνια άρχισε να κάνει τα αυτοκίνητα της....gameboy ισως πολλές φορές πιεζόμενη απο τον ειδικό τύπο να κάνει κάτι το οποίο δεν ήταν του χαρακτήρα της. Δεκτή η πλάκα,δεν ήρθαμε εδώ να κάνουμε δελτίο ειδήσεων αλλα όπως λέει και ο D-jet η χολή ας μείνει μέσα....
Οι 4Τ ανέκαθεν συγκινούνταν από τα οδηγοκεντρικά αυτοκίνητα, το αυτό εξακολουθεί και ισχύει και σήμερα. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι η ΜΒ βγάζει ΠΟΛΥ καλά αυτοκίνητα για το κοινό που απευθύνεται, και επίσης κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί (ούτε η ίδια η εταιρεία) ότι έχει βγάλει και πατάτες (W202 , A-Klasse, B-Klasse, για διαφορετικούς λόγους το καθένα). Προσφάτως, το συγκριτικό C200K - Lexus IS250 το διάβασες;
-
Same rigid chassis, same awesome V8 – the only thing that’s gone soft on the latest Mercedes SLR is its roof
Review του evo UK εδω: Mercedes SLR Roadster
-
Και μάλλον την προτιμώ έτσι...Αν και το πρόβλημα της είναι οτι μοιάζει πάααρα πολύ με SL
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
έχει βγάλει και πατάτες (W202 , A-Klasse, B-Klasse, για διαφορετικούς λόγους το καθένα)Kαι η 203 ήταν πατάτα ΙΜΗΟ
-
Είναι supercar η SLR;
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Είναι supercar η SLR;Αν πας την κουβέντα στο R8, μα την Παναγία θα ρίξω το σβήσιμο της αρκούδας απόψε!
-
Είναι supercar η SLR;
Αν πας την κουβέντα στο R8, μα την Παναγία θα ρίξω το σβήσιμο της αρκούδας απόψε!
Δεν θα πας σήμερα νωρίς για ύπνο?
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
έχει βγάλει και πατάτες (W202 , A-Klasse, B-Klasse, για διαφορετικούς λόγους το καθένα)
Kαι η 203 ήταν πατάτα ΙΜΗΟ
+1 Στον συμπέθερο.
Η νεά A class δεν θεωρώ οτι είναι τόσο πατάτα υπο την έννοια οτι είναι μικρό αμάξι με χώρους μικρομεσαίο και μια ουδέτερη προς βαρετή οδική συμπεριφορά. Παρόλα αυτά το μέγεθος σε συνδυασμό με τους χώρους θα την έκαναν μια πάρα πολύ καλή επιλογή για την κατηγορία αν δεν ήταν παράλογα ακριβή -
Είναι supercar η SLR;
Αν πας την κουβέντα στο R8, μα την Παναγία θα ρίξω το σβήσιμο της αρκούδας απόψε!
Καμμιά σχέση! Για το R8 υπάρχει τόπικ:rtfm:
Με κάλυψε ο sv2
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
αν δεν ήταν παράλογα ακριβήΦίλος μου πήρε για τη γυναίκα του Α150 με 21 χιλιάρικα (προσφορά a/c, ζάντες). Τι άλλο μπορούσε να πάρει για δεύτερο αμάξι πόλης (αντικατάσταση πόλο) και να έχει χώρους για παιδιά, σκυλί κλπ.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
αν δεν ήταν παράλογα ακριβή
Φίλος μου πήρε για τη γυναίκα του Α150 με 21 χιλιάρικα (προσφορά a/c, ζάντες). Τι άλλο μπορούσε να πάρει για δεύτερο αμάξι πόλης (αντικατάσταση πόλο) και να έχει χώρους για παιδιά, σκυλί κλπ.
Δλδ αυτη είναι μια καλή τιμή? Για ένα μικρομεσαίο με 95 άλογα και βασικό σε σύγκριση με πολλά φτηνότερα αμάξια εξοπλισμό? Ακόμα και την προεγκατάσταση για να βάλεις μετά ηχοσύστημα την πληρώνεις άλλο που το πήρε προσφορά ο φίλος σου από κάποια ακυρωμένη παραγγελία...Προσωπικά την έχω κοιτάξει πολλές φορές ( την 170 γιατί εγώ δεν την θέλω μόνο για την πόλη ) αλλά ποτέ δεν κατάφερα να με πείσω οτι αξίζει να πληρώσω τόσα πολλά λεφτά γι αυτό το αμάξι
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
αν δεν ήταν παράλογα ακριβή
Φίλος μου πήρε για τη γυναίκα του Α150 με 21 χιλιάρικα (προσφορά a/c, ζάντες). Τι άλλο μπορούσε να πάρει για δεύτερο αμάξι πόλης (αντικατάσταση πόλο) και να έχει χώρους για παιδιά, σκυλί κλπ.
Τι άλλο μπορούσε να πάρει με 21 ΟΛΟΚΛΗΡΑ χιλιάρικα???
Να κάνω μια λίστα ή θα ξεχειλώσω τη σελίδα? -
Σίγουρα η Α170 ήταν αρκετά πιο ακριβή αλλά το αμάξι είναι πάρα πολύ καλό. Είναι φοβερά ευχαριστημένοι με την οδική συμπεριφορά και άνεση. Μη νομίζεις ότι η 150 είναι αργή, αξιοπρεπής και εκτός πόλης.
MERCEDES-BENZ FORUM