-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Το navigon 2100, το έχω εγώ. Έχω περάσει το igo08 που μου την έχει 'δώσει' τώρα τελευταία με τους χάρτες που έχω. Στιβαρή κατασκευή, παίρνει και εξωτερική κεραία αν χρειαστεί. Αρκετά τίμιο.
Το mio500 το έχουν 2 φίλοι μου. Το έχω λειτουργίσει λίγο. Αυτό ήταν να πάρω αλλά το φοβήθηκα γιατί μου είπαν ότι έχει προβληματάκια (δεν θυμάμαι τι ακριβώς). Και αυτό παίρνει (λογικά) άλλο πρόγραμμα. Είναι λίγο πιο αργό σε θέμα touch από το navigon.
Από mls έχω δει ένα μικρό ενός φίλου μου πάλι που ήταν άθλιο. Χάλια οθόνη αφής, χάλια επεξεργαστής (πολύ αργό...).Κατ' εμέ διάλεξε ή το 2100 ή το 500. Μην σε τρελαίνουν οι 0,4 ιντσες. Δεν έχει και πολύ διαφορά.
εφόσον δε σου αρέσουν οι χάρτες που έβαλες, δε μπορείς να βάλεις από άλλο πρόγραμμα/εταιρία?
@wagner τους χάρτες της mls μπορείς να τους περάσεις και σε navigon? ξέρεις μήπως?
γενικώς, ποια δέχονται να παίξουν χάρτες από άλλες εταιρίες και ποια μηχανάκια είναι 'κλειδωμένα' και δεν δέχονται άλλους χάρτες? θα προτιμούσα να αγοράσω ένα που να δέχεται και χάρτες από άλλες εταιρίες.
danke!
-
Εχω το MLS 4800ΒΤ και συμφωνω στο οτι η οθονη αφης ειναι χαλια,μολις προσπαθεις να μετακινησεις το χαρτη με τη γραφιδα ,σου κανει διπλο κλικ απο μονο του.Η οθονη επισης δεν ειναι ορατη οταν τη χτυπαει ο ηλιος,κατα τα αλλα δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα.Σαν μηχανημα θα προτιμουσα το Ναβιγκον απο προγραμμα δεν ξερω
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
@wagner τους χάρτες της mls μπορείς να τους περάσεις και σε navigon? ξέρεις μήπως?
γενικώς, ποια δέχονται να παίξουν χάρτες από άλλες εταιρίες και ποια μηχανάκια είναι 'κλειδωμένα' και δεν δέχονται άλλους χάρτες? θα προτιμούσα να αγοράσω ένα που να δέχεται και χάρτες από άλλες εταιρίες.
danke!
Απ οσο γνωριζω, ολα τα μιχανακια ειναι κλειδωμενα. Αλλα επαναλαμβανω. Απ οσο γνωριζω.
Υ.Γ. Ψαξε και ρωτα στο navimania.gr ειναι ενα απο τα ποιο ενημερωμενα φορουμ που ασχολουνται με πλοηγηση -
Ριξε μια ματια και εδω.Με μια πρωτη ματια το Navigon 2100max παιρνει το Destinator 7
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
εφόσον δε σου αρέσουν οι χάρτες που έβαλες, δε μπορείς να βάλεις από άλλο πρόγραμμα/εταιρία?Φυσικά έχω και το πρόγραμμα του navigon μέσα, κάτι παιχνίδια, κομπιουτεράκι, word, excel και κάτι άλλα. Απλά βαριέμαι να ξαναψάχνομαι, να αλλάζω προγράμματα/χάρτες. Το igo είναι πολύ καλό. Οι χάρτες δεν την παλεύουν.
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
εφόσον δε σου αρέσουν οι χάρτες που έβαλες, δε μπορείς να βάλεις από άλλο πρόγραμμα/εταιρία?
Φυσικά έχω και το πρόγραμμα του navigon μέσα, κάτι παιχνίδια, κομπιουτεράκι, word, excel και κάτι άλλα. Απλά βαριέμαι να ξαναψάχνομαι, να αλλάζω προγράμματα/χάρτες. Το igo είναι πολύ καλό. Οι χάρτες δεν την παλεύουν.
Σ ενα ΡΝΑ....
Τα 'παιχνίδια, κομπιουτεράκι, word, excel κ.τ.λ.' ...τι χρειαζοντε;;;;
Αν το ξεχασεις στ αμαξι και σου σπασουν κανα τζαμι, μετα θα προσπαθεις να θυμηθεις τι ειχες αποθηκευμενο στο ΡΝΑ εκτος απο τα ΡΟΙ και την διευθυνση του σπιτιου σου... Και θα χτυπας το κεφαλι σου.
Εγω ουτε φωτογραφιες δεν βαζω... Ουτε ΚΑΝ mp3 -
Άμα δεν έχεις φλασάκι μαζί σου και ο άλλος τύχει και έχει cardreader και τύχει να θες να τα δεις (εγώ δεν έχω λαπτοπ πχ) τι θα κάνεις; Ναι είναι σπάνια περίπτωση. Αλλά τσάμπα ήταν και τα βαλα. Τα παιχνίδια χρειάζονται όταν περιμένεις κάποιον αντί να έχεις πασατέμπο στο αμάξι.
Υπάρχουν τα backup. Χρόνια τώρα...
-
Να προτείνω και μια άλλη καλή εναλλακτική λύση παιδιά για GPS. Το οποιο φαίνεται και πιο μουράτο και εργοστασιακό κάπως.
Innovatek.
Έχω βάλει ένα 625 και δυο 675 στα αυτοκίνητα μου. Και ένα 675 σε ξαδέρφου μου στην Αθηνα. Και όλα δουλεύουν τέλεια. Με ελληνικούς χάρτες και οδηγίες φωνητικές στα ελληνικά.
Τα πήρα από Ebay με $250 USD το καθένα. Ο seller λέγεται 'mp3playerstore'.
Innovatek Features:
- GPS Navigation feature
- Bluetooth
-In-Dash DVD Player with 7' Touch Screen TFT LCD Monitor.
-ALL-IN-ONE FULLY MOTORIZED TV/DVD/DIVX/MPEG/CD/AM/FM PLAYER
-Touch Screen interface for easy access
-DVD/DVD-RW+/DIVX/VCD/MP3/WMA/MP4/CD-RW Compatible
-Motorized Slide Down Front Panel
-Detachable Face Plate for anti-theft protection
-Play directly your music on your cellphone via bluetooth.
-One touch button to answer a phone call through your car speaker.
-Built-in TV TUNER ( USA NTSC PAL M, N / Europe PAL I, BK, BG / SECAM )
-USB Drive for direct playback
-SD/MMC Card Slot to Playback your favorite Digital files
-16:9 TFT LCD Digital illumited Display
-AM/FM/MPX PLL tuning Radio with 30 Preset Memories
-PAL/NTSC/SECAM System
-4X60 Watts Output Power
-Camera Input
-Video & Audio Output (RCA)
-RCA Line Out is (Preamp - out)
-Single DIN Installation
-Preset Graphic Equalizer
-Auxilliary Input Connection
-Electronic Anti-Shock System
-Dolby Digital Sorround System
-Infrared Remote Control
-R.D.S Function
Includes Wiring harness & Mounting Hardware Included
GPS Box Features:
- PC GPS BOX with SmartNav Technology
- Run on Windows CE 4.2NET Core.
- Samsung S3C2410AL-20 Chipset
- Compatible with the Best Sotware in the industrie (Navigate7.exe from Route 66, http://www.66.com)
- Can be connect to any screen via the Video output.
- Touch Screen Jack interface cable to connect to compatible CAR DVD Player
- Inset super powerful reception
- Multi language menu display (English/ Chinese)
- Earphone audio output
- AUX Video output
- Multi system function of video input (PAL/ NTSC /SECAM)
- Multi system of sound (I, B/G, D/K, M)
- NTSC /PAL auto switchable
- Power supply: 12V DCGPS Antenna include
Package:
- GPS Antenna
- DATA Cable
- AV Cable
- Instruction Manual
- Ipod Connector
Specifications:
- CPU: Samsung 400 MHz
- GPS Chipset: SiRF star III
- Memory: 64 MB RAM Built-in
- External Memory: SD/SCF card
- External Antenna Interface: MMCX
- Headphone: 3.5mm Mini Jack
- AV Out: PAL / NTSC
- Audio Play: MP3, WMA, WAV, ASF
- Languages: English/Chinese
- Power: DC 12.0V 0.8A
- Net Weight: 0.50kg
- Operating Temperature: 0 degrees to 60 degree Celcius
- Storage Temperature: -10 degrees to 70 degrees Celcius
- Certificate: CE / ROHS
Sto Element.
Sto Prelude
-
Τα οργανάκια τι τα ήθελες αδελφέ;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
:slap:
Τα οργανάκια τι τα ήθελες αδελφέ;+1για τα οργανα. Αλλα εξωτερικα ειναι κουκλι
-
Τα οργανάκια τι τα ήθελες αδελφέ;Μονο για μόστρα δεν είναι.
Wideband, EGT, Boost, A/F, Πίεση Λαδιού.
Πιο πόλη παρακολουθώ αυτά παρα το στροφόμετρο και κοντέρ.
-
Τα οργανάκια τι τα ήθελες αδελφέ;Δν μπορει χωρις αυτα το συγκεκριμενο αυτοκινητο...
-
Ισως να ειναι πιο πρακτικο να παρεις φορητο μηχανακι,μπορεις να το μεταφερεις απο αυτοκινητο σε αυτοκινητο για οικονομια και σε περιπτωση που ξεπερασθει η τεχνολογια του,το αλλαζεις ευκολα χωρις να ξηλωνεις καλωδια..
-
Ο χρήστης eker123 έγραψε:
Ισως να ειναι πιο πρακτικο να παρεις φορητο μηχανακι,μπορεις να το μεταφερεις απο αυτοκινητο σε αυτοκινητο για οικονομια και σε περιπτωση που ξεπερασθει η τεχνολογια του,το αλλαζεις ευκολα χωρις να ξηλωνεις καλωδια..+Scangauge
-
Τα οργανάκια τι τα ήθελες αδελφέ;βάλε κ εσύ στην ΒΜW 325 σου ...
-
-
Ο χρήστης OUZO Power έγραψε:
Δηλαδή έχεις ξεχωριστό οργανάκι για air-fuel ratio και ξεχωριστό για wideband lamda?
Γιατί, αν χαλάσει το ένα να χρησιμοποιείς το άλλο?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Δηλαδή έχεις ξεχωριστό οργανάκι για air-fuel ratio και ξεχωριστό για wideband lamda?
Γιατί, αν χαλάσει το ένα να χρησιμοποιείς το άλλο?
Όταν ήταν ατμό είχα μονο A/F. Μετά όταν έγινε Turbo δεν αρκούσε το A/F και πρόσθεσα και το Wideband. Δεν βλέπω το λόγο για τα γέλια. Πέστε μας να γελάσουμε και εμείς.
Το Boost και EGT είναι ok να τα έχω? Η είναι και αυτά υπερβολή?
-
Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι η προσοχή του οδηγού πρέπει να είναι στην οδήγηση και στο στροφόμετρο/ταχύμετρο, όχι σε 2 κάρα ξεχωριστά όργανα -ειδικά τοποθετημένα σε τέτοια σημεία. Ή το μοτέρ σου δουλεύει αξιόπιστα, ή δεν δουλεύει. Δηλαδή (για να καταλάβω κιόλας), τι ακριβώς δεν θα μπορούσες να κάνεις αν έλειπαν όλα αυτά που έχεις προσθέσει στην κολόνα και την κονσόλα;
-
Ή το μοτέρ σου δουλεύει αξιόπιστα, ή δεν δουλεύει.α, για αυτό οι merc κάποτε είχαν ρολόι στον κεντρικό πίνακα οργάνων
δε φαντάζομαι να χεις trip computer;
Το πηρα αποφαση...GPS