-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
ποιοι είναι οι τελευταίοι χάρτες για dest7 & igo8 ?
Για Destinator:
2008.Q4.115Για iGO8:
Navteq: 2008.Q4 090310
Teleatlas: 2009.02.1 090424
Epsillon: 2009.02 090403
CreativeImageTechnologies (CIT): 2009.01 090310
DigitalInfoSolutions (DIS): 2009.06 090630ευχαριστώ, στον Igo ποιος είναι ο καλύτερος over-all (επαρχία-Αθήνα) ?
-
Μάλλον της Teleatlas. Της DIS μου έβγαλε κάποια κουλά στην επαρχία (είχε μετακινήσει παραθαλάσσιο οικισμό 1-2 χλμ στην ενδοχώρα). Μεταξύ Teleatlas-Epsilon οι περισσότεροι προτιμούν τον πρώτο. CIT δεν έχω δοκιμάσει.
-
πιο καλο παιδι θα μου δωσει ενα λινκ για τον πιο προσφατο χαρτη της Γερμανιας για destinator?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
πιο καλο παιδι θα μου δωσει ενα λινκ για τον πιο προσφατο χαρτη της Γερμανιας για destinator? -
Ωχ ... την άλλη βδομάδα θα έχουμε φωτό από την νέα του Μ3...
-
ευχαριστω τον κ. Πειρατη και τον saxon_747 για την βοηθεια τους.
η σιωπη μου προς απαντηση των seatisti...
-
Χαλια ηταν το Ναβιγκον στην Χαλκιδα. Ξερετε αν μπορει να περαστει βαση δεδομενων με καμερες; Εχω την εντυπωση οτι θελει προσοχη σε πολλες περιοχες καθοτι αν εχουν ρυθμιστει σε χαμηλες ταχυτητες δυσκολα μπορεις να κανεις κατι αν δεν το ξερεις απο πριν.
-
Τι εννοείς 'χάλια'; Δεν είχε καλούς χάρτες, δεν σε καθοδηγούσε σωστά...;
Δεν μπορείς να βάλεις κάμερες στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, παρά μόνο να βρεις το πρόγραμμα (shareware) poi warner, που προσθέτει δια της πλαγίας οδού τέτοιες δυνατότητες στο Navigon.
Ποια συσκευή Navigon έχεις; Λογικά θα ξεκλειδώνει κάπως ώστε να βάλεις άλλο πρόγραμμα της αρεσκείας σου (πχ IGO, Destinator, Miomap...). Δεχόμαστε και pm.
-
Δρομοι ελειπαν απο την χαρτογραφηση σε βαθμο που να μην μπορει να σε καθοδηγησει σωστα. Το λογισμικο ειναι καλο η χαρτογραφηση ηταν λαθος (ενα μεγαλο τμημα δρομου απο το λιμανι προς Αθηνα δεν υπηρχε καν για παραδειγμα).
Αν δεν μπορεις να βαλεις καμερες ειναι...Πρεπει να βρω κατι αλλο.
-
Οι πιο πρόσφατοι χάρτες για Navigon 7 είναι οι Q2.2009 και Q3.2009. Αν έχεις παλιότερο, να τον αλλάξεις.
-
Q3.2009 εχω.
-
Unlock it. Το IGO θα σου έρθει κουτί.
-
Το IGO λένε ότι δεν παίζει στο Navigon 7210 - αληθεύει;
-
Το έχει δοκιμάσει κανείς;
http://www.giniusdriver.gr/ -
Πιστεύω να το έχω εντός 15ημερών και θα μεταφέρω εντυπώσεις
-
Πήρα επιτέλους και εγώ ενα σωστό GPS!
Mio MOOV 560 europe plus. -
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Τα PDA είναι ακριβά.Εγώ αγόρασα το HTC P3470 την άνοιξη με 200€. Πρόσφατα το είχα δει στην ίδια τιμή και στο you.gr αλλά μάλλον πρέπει να τελείωσε. Στο Σκρούτζ όμως βλέπω Mitac Mio P360 από 230€.
-
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Τα PDA είναι ακριβά.
Εγώ αγόρασα το HTC P3470 την άνοιξη με 200€. Πρόσφατα το είχα δει στην ίδια τιμή και στο you.gr αλλά μάλλον πρέπει να τελείωσε. Στο Σκρούτζ όμως βλέπω Mitac Mio P360 από 230€.
Κι εγώ το P360 έχω Λεωνίδα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος
Το πηρα αποφαση...GPS