-
Από το λίγο που τον είδα είναι αρκετά καλός. Έχει σωστές διαδρομές ανάλογα τι ζητάς. Στο amigo τον δοκίμασα.
Έχει βέβαια πολλούς δρόμους, αλλά δε νομίζω να έχει περάσει συνεργείο απο όλους αυτούς. Χαρτογράφηση 'απο ψηλά'.
Οι συσκευές είναι όπως οι περισσότερες, κλασικές κινέζικες. -
Δεν εχει ομως:
- Signposts
- Mικρα τονισμενα γραμματα στη γραμματοσειρα του
- Ορια ταχυτητας
Βεβαια, δεν τον εχω δοκιμασει, αλλα οποιος θελει μπορει να μου στειλει κανα λινκ...
Υ.Γ.
Ο τελευταιος χαρτης CIT για iGO8 ποιος ειναι? -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Δεν εχει ομως:- Signposts
- Ορια ταχυτητας
Βεβαια, δεν τον εχω δοκιμασει, αλλα οποιος θελει μπορει να μου στειλει κανα λινκ...
Υ.Γ.
Ο τελευταιος χαρτης CIT για iGO8 ποιος ειναι?Στο 2 μάλλον εννοείς ΜΗ τονισμένα γράμματα που δυσκολεύει το tts. Έχεις δίκιο και στα υπόλοιπα.
Το link έρχεται...
ΥΓ. 2009.01
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Δεν εχει ομως:
- Signposts
- Ορια ταχυτητας
Υ.Γ.
Ο τελευταιος χαρτης CIT για iGO8 ποιος ειναι?Στο 2 μάλλον εννοείς ΜΗ τονισμένα γράμματα που δυσκολεύει το tts. Έχεις δίκιο και στα υπόλοιπα.
Το link έρχεται...
ΥΓ. 2009.01
Nαι , αυτο εννοω.
Παρελαβα, ευχαριστω! -
Εαν ενδιαφερεται κανεις πουλαω το mio p350 με destinator 7περασμενες καμερες κτλ και μια θηκη μεταφορας (εννοειται δινω οτι ειχε το κουτι, φορτιστες, βεντουζα, πενακι κτλ). Τιμη 100 Ε
Εχω οθονη με gps γι'αυτο δε το χρειαζομαι, ειναι σε πολυ καλη κατασταση.
Και σχετικα με το θεμα, την κεραια την εβαλα πανω στο ταμπλο και η διαφορα με το pda ειναι τρομακτικη, βρισκει δορυφορους σε 2-3 δευτερολεπτα χωρις να χρειαζεται να μπω στο μενου του destinator και να κανω αναζητηση. Αναφερομαι σε αυτο http://www.szwaywell.com/prod_dtl.asp?id=489 .
-
Θέλω να πάρω αυτό
http://www.multirama.gr/products/produc ... tid=010400
για τον πατέρα μου.
Χρήση Ελλάδα και λίγο ευρώπη.1)τρέχει το Igo?
2)χαρτες είναι αυτοί που έχει και το Igo8?
3)σπάει εύκολα για να του βάλω άλλο πρόγραμμα?ευχαριστώ
-
Ερώτηση...επειδή είμαι λίγο άσχετος, πως μπορώ να βάλω speed cameras στη GPS συσκευή μου? Έχω ένα MLS.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ερώτηση...επειδή είμαι λίγο άσχετος, πως μπορώ να βάλω speed cameras στη GPS συσκευή μου? Έχω ένα MLS.Δεν ξέρω πόσο ογκώδης είναι η GPS συσκευή σου, αλλά είμαι σχεδόν βέβαιος ότι μία ολόκληρη κάμερα που μετράει ταχύτητα δεν θα χωρέσει μέσα σε αυτήν, πόσο μάλλον πολλές τέτοιες κάμερες.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ερώτηση...επειδή είμαι λίγο άσχετος, πως μπορώ να βάλω speed cameras στη GPS συσκευή μου? Έχω ένα MLS. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Θέλω να πάρω αυτό
http://www.multirama.gr/products/produc ... tid=010400
για τον πατέρα μου.
Χρήση Ελλάδα και λίγο ευρώπη.1)τρέχει το Igo?
2)χαρτες είναι αυτοί που έχει και το Igo8?
3)σπάει εύκολα για να του βάλω άλλο πρόγραμμα?ευχαριστώ
- Όχι, τρέχει το miomap 2008.
- Όχι, αλλά μπορείς να έχεις όποιο πρόγραμμα και όποιο χάρτη θέλεις.
- Πανεύκολα και όπως έγραψα και παραπάνω είναι πολύ εύκολο να έχεις τα πάντα σε αυτή τη συσκευή.
Επειδή είναι για τον πατέρα σου καλό θα ήταν να το δει και ο ίδιος απο κοντά για να ελέγξει αν τον βολεύει το μέγεθος της οθόνης.
-
Ευχαριστώ
-
Τι διαφορά έχει το 'Nav N Go iGO 8' από το 'Nav N Go iGO Amigo v8.4'; Ποιό από τα 2 να αγοράσω;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Τι διαφορά έχει το 'Nav N Go iGO 8' από το 'Nav N Go iGO Amigo v8.4'; Ποιό από τα 2 να αγοράσω;To Αmigo ειναι μια πολυ απλοποιημενη εκδοση του igo8. Tοσο απλοποιημενη που απουσιαζουν ορισμενες χρησιμες επιλογες.
Προτιμησε το iGO 8.3.2.93112
Xρησιμο λινκ:
http://www.gpspocketpc.gr/phpbb/viewforum.php?f=51 (Ελληνικο φορουμ) -
Αν δεν έχει ήδη αναφερθεί, αφορά όσους έχουν MIO Moov: δωρεάν αναβάθμιση χάρτη Ελλάδας.
500GR
330
200πηγή: navimania forum
-
Εχει μηπως κανεις αποψη για εξωτερικη κεραια gps?Εχω στο ενα αμαξι το navibox που βρισκει σημα κατευθειαν,ουτε καν 1 δευτερολεπτο δε περναει,και στο αλλο εχω ενα χειρος 4,3 το οποιο μου βγαζει την πιστη,2 λεπτα και βαλε,αμα βαλω εξωτερικη κεραια θα δω διαφορα?Επισης ολα τα βυσματα για κεραιες ειναι ιδια?
-
Yστερα απο 5 χρονια,δοκιμασα παλι GPS για μερικες μερες,με τους περιβοητους καλυτερους και βελτιωμενους χαρτες κτλ,φυσικα το αποτελεσμα ηταν μια απο τα ιδια:προβληματικο και με σωρεια λαθων ακομα και σε κεντρικα σημεια.Δεν συζητω οτι το σπιτι των γονιων μου και το δικο μου απλα δεν υπαρχει στον χαρτη
Βεβαιωνω απεριφραστα οτι πρεπει να αντιμετωπιζεται ως τελευταια λυση,δεν ειναι εργαλειο αλλα -ανεπαρκες- υποκατάστατο εργαλείου. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Yστερα απο 5 χρονια,δοκιμασα παλι GPS για μερικες μερες,με τους περιβοητους καλυτερους και βελτιωμενους χαρτες κτλ,φυσικα το αποτελεσμα ηταν μια απο τα ιδια:προβληματικο και με σωρεια λαθων ακομα και σε κεντρικα σημεια.Δεν συζητω οτι το σπιτι των γονιων μου και το δικο μου απλα δεν υπαρχει στον χαρτη
Βεβαιωνω απεριφραστα οτι πρεπει να αντιμετωπιζεται ως τελευταια λυση,δεν ειναι εργαλειο αλλα -ανεπαρκες- υποκατάστατο εργαλείου.Με ποιο προγραμμα και σε ποια περιοχη;
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Βεβαιωνω απεριφραστα οτι πρεπει να αντιμετωπιζεται ως τελευταια λυση,δεν ειναι εργαλειο αλλα -ανεπαρκες- υποκατάστατο εργαλείου.Με ποιο προγραμμα και σε ποια περιοχη;
Destinator-Γλυφαδα
Τελευταια φορα το χρησιμοποιησα για να παω κεντρο,κοντα στο 'ψησταριες-Λεωνιδας',μεχρι να με παει εκει ειχα θεμελιωσει συνταξιοδοτικο δικαιωμα και οταν πλησιαζα στον προορισμο μου τα ψιλοεπαιζε σε μια στροφη συγκεκριμενη και με εστελνε για βρουβες -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Βεβαιωνω απεριφραστα οτι πρεπει να αντιμετωπιζεται ως τελευταια λυση,δεν ειναι εργαλειο αλλα -ανεπαρκες- υποκατάστατο εργαλείου.Δεν έχεις άδικο.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Προτιμησε το iGO 8.3.2.93112Έχει μεγάλη διαφορά από το 8.3.2.64873 που έχω τώρα ώστε να αξίζει να βγω στους δρόμους να το αγοράσω; Γνωρίζουμε τι διαφορά έχουν;
Το πηρα αποφαση...GPS