-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
OK εδω και ενα χρονο εχω το Nuvi 350 της Garmin. Ειναι τελειο για ΗΠΑ. Απο οτι διαβαζω εδωhttp://e-galaxy.eu/garmin_greek_map.htm
ο χαρτης Auto Drive Hellas ειναι καλος, μπλα, μπλα.
Τον χρισημοποιει κανεις για Αθηνα?
Γιατι ολοι θαυετε τους χαρτες Γκαρμιν κτλ?
Τελος πως μπορω να κατεβασω τους χαρτες της Ελλαδος να τους εχω οταν επισκευθομαι την Αθηνα?
Χρησιμοποιω εδω και λιγο καιρο στο Sonyericsson P1 το navigator της Garmin σε συνδυασμο με τους χαρτες της Autodrive! Οι χαρτες ειναι πραγματικα πληρεστατοι, ανετα ανταγωνιστικοι μαλιστα του Destinator και ερχονται by default και με ενα πολυ καλο σετακι απο POIs.
Οσο για το download.... ναι θα μπορεσεις σε λιγο Let's say in about an hour...
-
θελω να παρω απο το πλαισιο το gps που εχει σε προσφορα 209 ευρω.μπορω να του βαλω αλλους χαρτες?
http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... uct=956171 -
Το ότι η συσκευή είναι τύπου PNA σημαίνει ότι δε μπορείς να βάλεις άλλο πρόγραμμα καθοδήγησης, μπορείς όμως και να αναβαθμίζεις τους υπάρχοντες ελληνικούς χάρτες (ΔΩΡΕΑΝ), καθώς και να προσθέσεις χάρτες του εξωτερικού (επί πληρωμή).
-
Σκέφτομαι να κάνω αγορά γύρω στα 200-250
-
Ερχομενος απο Πατρα και βγαινοντας στην εξοδο 20 απο Α.Ο, ηθελα να παω στη Κ.Καραμανλη 14, Βουλα.
Εκει το destinator με εβγαλε αναποδα και μου εδωσε εντολη αναστροφης στη διασταυρωση Κ.Καραμανλη και Ηρας.
Ειναι παρανομη?
Νομιζω ναι και με παραξενεψε.
Ας το κοιταξει καποιος με dest.
Αν ειναι παρανομο, πως διορθωνεται??
Νομιζω το uturn πρεπει να παρει την τιμη 0.. -
Μια ερώτηση. Οι χάρτες της NGI για το Destinator είναι ακριβείς για διαδρομές από οδικά δίκτυα που δεν είναι προτιμητέοι από το ευρύ κοινο? Απευθύνομαι π.χ. για δρόμους ασφάλτινους σε κάτι ξεχασμένα χωριά σε ορεινές περιοχές. Πόσο ακριβείς είναι? Παλαιότερα με το προηγούμενο GPS που είχα ο δρόμος π.χ. Δράμας - Ξάνθης ήταν το ακριβές αποτύπωμα του πού πατούσε το αυτοκίνητο. Αλλά π.χ. όταν πήγαινα για στροφιλίκια στο κομμάτι Δράμας Σερρών από την πάνω διαδρομή Νευροκόπι, Βροντού ο χάρτης έδειχνε ό,τι ήθελε...
-
ειναι οτι καλυτερο υπαρχει για Ελλαδα, και με διαφορα μαλιστα.
-
Καλημέρα.
Μετά την πώληση του προηγούμενου μου Navi PNA (Navigon TS6000 Europe), έγινε η αγορά του νέου μου Νavi, του Becker Traffic Assist 7827.
Είναι πολύ πιο καλαίσθητο από το προηγούμενο, πιο λεπτό με μεγαλύτερη οθόνη και το καλό είναι πως χρησιμοποιεί το ίδιο software Navi (Navteq) με το προηγούμενο, πράγμα που με διευκολύνει μιάς και το είχα συνηθίσει εδώ και 1 χρόνο.
Η 1η δοκιμή που του έκανα απέδειξε πως είναι πιό εύκολο στη χρήση και έχει πιό λεπτομερή χάρτη....θα δείξει εάν βγεί καλό τελικά. Αλλά το γεγονός πως ήταν το βασικό προϊόν που παρουσίασε η Becker στην πρόσφατη έκθεση CES, συν τις πολύ καλές κριτικές του από το site Testdeo.de (δοκιμαστές προϊόντων) με κάνουν να μην ανησυχώ για την επιλογή μου.
ΥΓ: Η μεγάλη δοκιμή του θα γίνει σε 1 μήνα με τον ερχομό μου στην Ελλάδα (μέσω Ιταλίας)....εκεί θα δείξει τί αξίζει
-
PuntoLord
πουλάς το Αλμέρα σου;;
-
PuntoLord, πολύ όμορφο το becker σου!
Παντως χθες εκνευρίστηκα με το Tibo. Η αυτονομία του ειναι αρκετά μικρη.. έως εκνευριστικά μικρη (περιπου 1 ώρα). Ξεκίνησα λοιπον απο το σπίτι και ξέχασα να παρω το φορτιστη αυτοκινήτου. Επρεπε να παω καπου στο κεντρο Χαλανδριου σε ένα απίθανο δρομάκι. Ετσι, ξεκίνησα με κλειστο το Tibo και το ενεργοποιησα καπου στη Κηφισίας. Ε, λοιπόν, εκανε πολύ ώρα να πιάσει σήμα με δορυφόρο ... και επιασε ακριβως πάνω στη στροφη που έπρεπε να μπω μέσα. Φυσικα δε γινόταν να πλακώσω τα φρένα και συνέχισα. Επαναπροσδιόρισε γρήγορα διαδρομη και μου λέει να κρατήσω αριστερα... ε, τι να κανω, λέω θα μου πει να κάνω αναστροφη καπου Κηφισιας και πιανω αριστερα (αναστροφη περιπου σε 1 χλμ μου έλεγε). Ξαφνικα μου λεει 'σε 200μ. στριψτε δεξια'!!!! Με πιανει μια φρίκη, καθως εχω και πρόβλημα να ξεχωριζω δεξια/αριστερα (γι'αυτο πηρα Tibo που έχει και led προειδοποιτηκα για τις στροφες). Ε, τελικα έστριψα.... μετα οκ... και υστερα το κλασσικο πρόβλημα σε πολυ πυνκοκατοικιμένες περιοχες οπου ο δορυφόρος δεν ειναι τόσο ακριβης. 2 !!! φορες μπηκα αντίθετα σε δρόμο (στη μια ειδα τα φώτα των αλλων να έρχονται προς τα εμένα .... Τελος, πάντων το βρηκα το δρομο στο τελος.......... Ιδρωσα όμως! (παντως.... αν πήγαινα με το κλασσικο χάρτη ακομα θα ψαχνόμουνα....... )
-
Για Ελλαδα ποιος ειναι ο τελευταιος χαρτης για το destinator?
-
Q4 2007 Greece νομιζω.
-
2007.Q4.77 νομίζω.
-
επαιξα με τα igo 2006 και 2008.
καταπληκτικο interface, χαωδης διαφορα με το destinator 7.
το κακο ειναι οτι ειναι ελλειπεστατα σε χαρτες σε σχεση με το destinator.
ακομη και μεσα στην Αθηνα εχουν τραγικα ως επικινδυνα λαθη!
ελπιζω να βελτιωθουν αμεσα.
-
εμένα σαν interface μου άρεσε το miomap (δούλεψα το v.3.3)
-
δε το εχω δει ακομη.
-
MioMap=Εκδοση του iGO για την Mio νομίζω.
Ουσιαστικά πρόκειται για το ίδιο πρόγραμμα, που είναι σαφώς ανώτερο του Destinator7, αλλά σημασία στην πλοήγηση δεν έχει το πρόγραμμα, αλλά ο χάρτης. Και ο χάρτης της NGI είναι ο καλύτερος.- -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
PuntoLordπουλάς το Αλμέρα σου;;
Καλημέρα.
Ναί, σε τιμή ευκαιρίας...ενδιαφέρεσαι??
-
Υπαρχει αραγε σε κανενα προγραμμα ή επιλογη να σου βγαζει βελτιστη διαδρομη με 5-6 ενδιαμεσες διευθυνσεις;
Ξερετε κανενα προγραμμα που να συνεργαζεται με excel οπου εχω τις διευθυνσεις πελατων μου;
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Υπαρχει αραγε σε κανενα προγραμμα ή επιλογη να σου βγαζει βελτιστη διαδρομη με 5-6 ενδιαμεσες διευθυνσεις;Ξερετε κανενα προγραμμα που να συνεργαζεται με excel οπου εχω τις διευθυνσεις πελατων μου;
Στο Destinator υπάρχει η επιλογή διαδρομής με στάσεις, όπου σημειώνεις τα σημεία που θα σταματήσεις. Νομίζω πως κάτι τέτοιο ψάχνεις.
Το έχω χρησιμοποιήσει σε μεγάλα ταξίδια για να μην χάνεται το GPS σε δρόμους μικρότερης κυκλοφορίας.
Το πηρα αποφαση...GPS